Alman Ayakkabı Devinden 6 Taksit

Küresel krizin etkilerini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde vatandaşın bütçesini düşünen kampanyalar da yok değil. Ülkemize doğrudan yatırım şeklinde giren Alman ayakkabı devi Deichmann Aralık ayında müşterilerine peşin fiyatına 3 taksit imkanı sunuyor.

Deichmann dünyaca ünlü markası ve kaliteli ürünleriyle alışveriş merkezlerindeki ve outlet centerlardaki mağazalarında Türk halkıyla buluştu. Deichmann'ın ürünlerindeki çeşitlilik ve ürün kalitesi Türk tüketicisinin dikkatini çok çabuk çekmişti.



Deichmann şimdi de kredi kartına 3 taksit uygulamasıyla müşterilerine bütçelerini zorlamadan alışveriş imkanları sunuyor. 2009 yılının kışlık yeni modellerinin uygun fiyatlarla sunulduğu Deichmann magazalarında özellikle bayram alışverişinde canlılığın olduğu göze carpıyor.

Deichmann kredi kartlarına uyguladığı peşin fiyatına 3 taksit uygulamasını bazı kredi kartları için 100 YTL'nin üstündeki alışverişlerde peşin fiyatına 6 taksite kadar çıkarıyor. Kampanyaya dahil olan kredi kartları arasında Akbank'ın Axess'i ve Garanti Bankası'nın Bonus Card'ı da var.

Hiç yorum yok: