Yapı Kredi Eşit Taksitli Esnaf Kredisi Kampanyası

Yapı Kredi Bankası'nın esnafa ve kobilere yönelik Esnaf Kredisi kampanyası başladı. Son kampanyayla Yapı Kredi'den 50.000 TL'ye kadar esnaf kredisi kullanılabiliyor. Kredi geri ödemeleri eşit taksitli olarak yapılıyor. Maksimum vadenin 36 ay olduğu Yapı Kredi Esnaf Kredisi kampanyasında erteleme seçeneği de var. Dileyen esnaf ve kobi 50 Bin Lira'ya kadar kredi kullanabiliyor ve geri ödemelerine 2 ay sonra başlayabiliyor. Kredi kampanyası kapsamında Mart ayında kredi kullananlar için geri ödemeler Haziran ayına kadar ertelenebiliyor. Nisan ayı kredi kullanımı için de Haziran ayına kadar erteleme imkanı sunuluyor.

Eşit taksitli, 2 ay ertelemeli Yapı Kredi Bankası Esnaf Kredisi düşük faiz oranlarıyla sunuluyor. 36 ay vadeli olarak kullanılabilen Yapı Kredi Esnaf Kredisi kampanyasında aylık faiz oranı % 1.24’ten başlıyor.

Şubat ayından sonra Yapı Kredi'den Çam veya Sedir Paketi alanlar % 1.24 faiz oranıyla esnaf kredisi kullanabiliyorlar. Kampanyanın normal faiz oranı ise % 1.34.

Kampanya kapsamında 25.000 TL kredi 500 TL dosya masrafıyla, 50.000 TL kredi 750 TL dosya masrafıyla alınabiliyor. 2 ay ertelemeyi seçenler için bu aylara ait taksit tutarı eşit şekilde diğer aylara bölünerek dağıtılıyor. Şubat ayında başlayan kredi kampanyası Mart ve Nisan aylarında da devam edecek. 50.000 TL üst limitli kredi kampanyası özellikle Çam ve Sedir paketi satın alanlar için düşük faiz oranlarıyla avantaj sağlıyor.

Denizbank 0.89 Faizli, 36 Vadeli İhtiyaç Kredisi - Kesin Onaylı



Denizbank yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına yönelik % 0.89'dan başlayan faiz oranlarıyla kesin onaylı ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. Üstelik yeni kampanyanın taksit vadeleri 36 aya kadar uzanıyor. Denizbank'ın dillere destan "Her Derde Deva Kredi" kampanyalar serisi kampanyasında startı verilen kampanyada kredi cevabı 5 dakika içerisinde cebinize geliyor.

Denizbank'ın her zaman olduğu gibi Beyaz'lı (Beyazıt Öztürk) reklamlarıyla televizyonlarda tanıttığı kampanyada % 0.89'dan başlayan çeşitli faiz oranı seçenekleri bulunuyor. Denizbank müşterileri bol seçenek arasından bütçesine uygun olanını seçebiliyorlar. Aynı şekilde 9 aydan başlayan ve 12 ay, 24 ay, hatta 36 aya uzanan taksit vadesi seçeneklerinden bütçeyi zorlamayacak olanı tercih edilebiliyor.

Denizbank'ın kampanyasına başvuru yapmak için TC Kimlik Numarasını 3280'e göndermek yeterli oluyor. Kredi cevabı 5 dakika içerisinde cep telefonuna geliyor.

Denizbank Her Derde Deva Kredi kampanyasında kefil istenmediği gibi evrakla, formaliteyle uğraşmak da yok. Başvuru işlemlerinin çok hızlı olması nedeniyle Denizbank'ın "Hayat Deniz'de Güzel" sözünü haklı çıkaracak özelliklerin hepsi bir arada sunuluyor.

Denizbank'ın Her Derde Deva Kredi kampanyasına başvuru yapanlar 5.000 TL tutarında kredi çekerlerse 9 aylık taksit vadesinde % 0.89 düşük faiz oranından yararlanıyorlar. Dosya masrafının sadece 99 TL olduğu kampanyada 9 aylık geri ödeme aylık 587 TL geri ödemelerle gerçekleşiyor. 10.000 TL tutarında ihtiyaç kredisini 12 ay vadede kullanmayı tercih edenler % 1.50 faiz oranından yararlanabiliyorlar. Aynı tutarda krediyi 24 ay vadeyle kullananlar için % 1.69 ve 36 ayda kullananlar için de % 1.74 faiz oranları uygulanıyor.

14 Mart 2014 tarihine kadar devam edecek olan kampanyada kredi için üst limit 30.000 TL şeklinde belirlendi. Kredi kullananların ödemesi gereken ücrete peşin komisyon vergi ve hayat sigortası pimi dahil bulunuyor. Bunlar için ekstra ücret talep edilmiyor.

Taksit Yoksa Bank Asya'da Paksit Var Kampanyası

Alışverişlerde 1 Şubat'tan itibaren taksit sınırlaması başlayınca bankaların müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için yeni kampanyalar başlattığını görüyoruz. Müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için harekete geçen bankalara Bank Asya da katıldı. Bank Asya'nın kredi kartı AsyaCard sahipleri, yaptıkları 50 TL ve üzeri peşin alışverişlerini 9 aya kadar vadelerde taksitlendiriyorlar.

Bank Asya'nın "Peşin Al, Taksitle Öde" sloganıyla başlattığı PAKSİT kampanyasında müşterilerin kredi kartlarıyla yaptığı 50 TL ve üzeri peşin alışverişlerin hesap kesim tarihine kadar bankaca önceden belirlenmiş olan vadelerde kar payı ve işlem ücreti karşılığında murabaha şartlarına uygun olarak taksitlendirme yapılıyor. Murabaha prensipleri doğrultusunda vadeli ödeme için banka küçük bir kar payı alıyor.

Paksit'in Özellikleri

AsyaCard ile yapılan tüm peşin alışveriş işlemleri, nerede yapılmış olursa olsun uygun bir kar payı ve işlem ücreti karşılığında 9 aya kadar vadeyle taksitlendiriliyor.

50 TL ve üzeri tüm işlemler için PAKSİT yapılabiliyor, işlem üst sınırı bulunmuyor.

PAKSİT hizmetinden Business kartler dehul tüm kart sahipleri yararlanabiliyor. Business kartlar için kar payı uygulamasında oran farklılığı bulunuyor.

PAKSİT işlemlerinde adet sınırlaması bulunmuyor. PAKSİT kriterlerine uyan tüm işlemler taksitlendirilebiliyor.

Dönem içinde yapılan ve hesaba yansıyan peşin satış işlemleri için hesabınıza yansıyan peşin satış işlemleriniz için, hesap kesim tarihine kadar istenildiği anda PAKSİT talebi yapılabiliyor. Ekstre kesildikten sonra ilgili hesap özetine yansıyan harcamalar için PAKSİT talebi yapılamadığını unutmayın.

PAKSİT yapılmak istenilen peşin işlemlerde AsyaPuan kullanıldıysa, işlem sadece puan hariç tutar üzerinden taksitlendiriliyor.

PAKSİT işlemlerinde taksitlendirme işleminin iptali sadece aynı gün yapılabiliyor. İptal işlemiyle birlikte işlem ücreti ve kar payı da iade ediliyor.

Güzel bir haber de PAKSİT’te ilk ay boyunca kâr payı alınmaması... Kâr payı, Paksit işleminin iinci taksitinden itibaren uygulanıyor ve ekstreye yansıtılmıyor. Bir başka anlatışla işlem 9 takside bölünecekse, sadece 8 taksit için kâr payı alınıyor.

AsyaCard ile murabahaya konu olamayacak fatura, vergi tahsilatı, bağış, altın, kıymetli taşlar ve madenler, telekomünikasyon, akaryakıt, yemek, gıda gibi mal ve hizmetler için PAKSİT işlemi yapılamıyor.

PAKSİT Kampanyasına Katılım Kanalları

SMS ile istediğiniz taksit adedini ve alışveriş slibinizde yazan "Onay Kodu"nu aralarında bir boşluk bırakarak BankAsya'da kayıtlı cep telefonu numaranızdan 2792'ye gönderebilirsiniz.

Başvurunuzu BankAsya internet şubesinden veya 0 850 222 4 888 Alo Asya'dan da yapabilirsiniz.

Garanti Şubat Kredisi 0,99 Faiz 99 TL Dosya Masrafı ile

Garanti Kış Kredisi kampanyası Şubat ayıyla birlikte başladı. Garanti Bankası tarafından sunulan yılın ilk kredi fırsatını iyi kullananlar aylık % 0,99 faiz oranı ve 99 TL'den başlayan dosya masrafı ile ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Yılın tüm dönemlerinde sunduğu cazip kredi fırsatlarıyla tanınan Garanti Bankası bu kez yine avantajlı bir kredi kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıkıyor.

Garanti Bankası Şubat kredisi kampanyasında aylık faiz oranı % 0,99'dan başlarken, dosya masrafı ise 99 TL'den itibaren başlayan değişik oranlarla hesaplanıyor. Düşük faiz ve uygun dosya masrafı arayanlar için Garanti Bankası'nın son Kış Kredisi kampanyası biçilmiş kaftan.

Garanti Şubat ayı kredi kampanyasında 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Kredi kampanyasında 36 aya kadar vade fırsatı sunuluyor. Garanti Kış Kredisi ile 3.000 TL ihtiyaç kredisinin 9 ay vadeli olarak kullanılması durumunda 0,99 aylık faiz oranı ve 99 TL dosya masrafından yararlanmak mümkün. Diğer vade ve tutarlar için farklı faiz oranları ve dosya masrafları uygulanıyor. Örnek olarak vermek gerekirse 10.000 TL kredi 36 ay vadeli olarak % 1,39 faiz oranı ve 250 TL dosya masrafıyla kullanılabiliyor. 30.000 TL kredinin 36 ay vadeli olarak 250 TL dosya masrafı ve % 1,35 faiz oranıyla kullanılması da diğer bir seçenek.

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi başvuruları sadece nüfus cüzdanıyla yapılabiliyor. Başvuru için sunulan kimlik belgesinin üstünde vatandaşlık numarasının olması yeterli. Kredi başvurusu yapanlardan gelir belgesi ya da yerleşim belgesi talep edilmiyor. Ancak krediye başvuran kişinin SGK kaydının bulunamaması durumunda gelir belgesi talep edilebiliyor. Bunun yanında ek gelir beyan edenlerin de bu gelirlerini belgelendirmeleri gerekiyor.

Garanti Bankası Vadeli Hesap Faizi % 11.10'a Yükseldi

Türkiye'de yüksek faiz döneminin başlamasıyla birlikte Garanti Bankası'nda vadeli hesap açtıran müşteriler şimdi daha çok kazanıyorlar. Birikimlerini internet üzerinden Garanti'de e-Hesap açarak değerlendiren mevduat sahiplerinin alacağı faiz oranı % 11.10'a kadar ulaşıyor. Garanti'de mevduat hesabı açtırırken 6 ay ile 12 ay arasında vadeyi tercih edenlerin faiz oranı yüzde 11.10'a kadar çıkarken birikim yapmayı daha da avantajlı hale getiriyor.

Garanti Bankası'nın müşterilerine sunduğu e-Vadeli Hesap, internet şubesi veya cep şubesinden kolaylıkla açılabilen bir vadeli mevduat hesabı... En önemli özelliği ise, internet veya cep şubesi üzerinden açılıyor olması nedeniyle, diğer vadeli mevduat hesaplarına oranla daha yüksek faiz verebilmesi... Normal bir şubeyle kıyaslandığında işletme giderlerinin çok az olması, müşteriye sunulan faizin daha yüksek olması sonucunu getiriyor.

Garanti Bankası'nın e-Vadeli mevduat hesabı, kazançlı yatırımın en kolay yolu olarak öne çıkmasının başka sebepleri de var.

Yatırım tercihinize göre farklı vade ve tutarlarda açabileceğiniz e-Vadeli Hesap ile mevduatınız için her zaman tabela faiz oranlarının üzerinde getiri elde edebilir ve daha çok kazanç sağlayabilirsiniz.

Hesabınızı açarken faiz getirinizin ve anaparanızın nasıl değerlendirileceğine hesap açılışı sırasında anında karar verebilirsiniz.

Uzun vadelerde açtığınız hesaplarınızda, % 11,10’a varan daha cazip faiz oranlarından yararlanabilir ve stopaj avantajından da faydalanabilirsiniz.

Hesap açmak ve yönetmek için dilediğinizde sadece İnternet Şubesi veya Cep Şubesi’ne giriş yapmanız ve e-Vadeli Hesap adımına gelmeniz yeterli oluyor.

İnternet Şubesi’nden e-Vadeli hesabınızı hemen açmak ve kazanmaya başlamak için sayfanın sağ tarafındaki Hesap Aç butonuna tıklamanız yeterli...

e-Vadeli Hesap açma işlemini dilediğinizde İnternet Şubesi Başvurular menüsü Hesap Açılışı adımı ya da Cep Şubesi’nde Bankacılık İşlemleri menüsü Başvurular adımı e-Vadeli Hesap seçeneğinden yapabilirsiniz.

İnternet Şubesi'nden açacağınız tüm TL vadeli mevduat hesaplarınız için % 5,10'a, USD için %1,5 ve Euro için ise %1,35'e varan ek faiz oranının geçerli olduğunu unutmayın.

Hesap açma alt limiti 500 TL, 1.000 USD ve 1.000 Euro'dur.

İnternet Şubesi'ne özel faiz oranları 28 günden 365 güne kadar kırık vadeler dahil bütün vadelerde geçerli...

İnternet Şubesi'nden açtığınız vadeli mevduat hesabınız, vadesi dolduğunda İnternet Şubesi'ne özel faiz oranıyla kendiliğinden uzatılıyor.

Vadesinden önce bozulan hesaplara faiz işletimi yapılamadığını aklınızda bulundurmanız gerekiyor.