İş Bankası Ticari Kredi ile Kobilere Destek Düşük Faiz Oranları

Türkiye İş Bankası'nın yıllardır sürdürdüğü kobilere desteği devam ediyor. Ramazan Bayramı sona erdi, piyasaların bu kez çok coşkulu açıldığı söylenemez. Buna rağmen bu sonbaharda da İş Bankası'nın kobilere sunduğu cazip ticari kredi kampanyaları sürüyor. Bankanın kobilere yönelik Bayramüstü Ticari Kredi Kampanyası startını verdi. Küçük ve orta boy tüm işletmelerin nakit ihtiyaçlarını cazip faiz oranları ile sunduğu kredi desteği ile karşılayan İş Bankası'nda kobiler için kredi fırsatları bitmiyor.

Türkiye İş Bankası Ticari Kredi Kampanyası kapsamında 12 ay vadeli sıfır faizli kredi kullanmak mümkün. Sıfır faiz imkanından yararlanmak isteyen kobiler peşin komisyon ödüyorlar. Örnek olarak 10.000 Lira kredi kullanmak isteyen bir ticari işletme 650 TL peşin komisyon tutarıyla 12 ay vadeli 0 faizli ticari kredi kullanabiliyor. Aynı vade için daha az peşin komisyon ödeyerek % 0,44 faiz oranından yararlanmak mümkün. 12 ay vadeli olarak 10 Bin Lira kredi çeken bir kobi 370 TL peşin komisyon ödeyip % 0,44 faiz oranıyla geri ödeme yapabiliyor. Bunun yanında kampanyada 36 ay vadeli indirimli faiz oranlı kredi seçeneği de var. Peşin komisyon ödeyenler 100.000 Türk Lirası'na kadar ticari krediyi indirimli faiz oranlarıyla alabiliyorlar.

Daha detaylı bilginin İş Bankası şubelerinden alınabileceği Ticari Kredi Kampanyası değişik seçenekler sunuyor. Örnek olarak 36 ay vadeli 100 Bin Lira kredi almak isteyen bir kobi 2.100 TL peşin komisyon ödediği takdirde aylık % 0,88 faiz oranı ile avantaj sağlıyor. Yine 2.100 TL peşin komisyon ödeyerek 24 ay vadede 50.000 TL kredi almayı tercih eden bir ticari işletme aylık % 0,66 faiz oranından yararlanıyor. Kampanya kapsamında değişik tutar, vade ve ödeme seçenekleri için sunulan planları öğrenmek için en yakın İş Bankası şubesini ziyaret etmek yeterli oluyor.

Denizbank Kurtaran Hesap ile ATM'den Bankadan Nakit Çekim

Paraya sıkışan, nakit sıkıntısı çekenler için artık bir çözüm var: Denizbank Kurtaran Hesap. Hesapta para yokken bile nakit çekme imkanı sağlayan Denizbank Kurtaran Hesap 12 taksitte geri ödeme fırsatı sunuyor. Ödenmesi gereken kira, faturalar ve diğer borçlar sorun olmaktan çıkıyor. Denizbank Kurtaran Hesap ile acil nakit ihtiyaçları günün her saati ve haftanın yedi günü karşılanabiliyor. Kurtaran Hesap'tan 7 / 24 nakit çekilebiliyor, geri ödemeler ise 12 taksitte yapılabiliyor. Kredili mevduat hesabının bir örneği olan Kurtaran Hesap Denizbank'ta yeni kullanıcılarını bekliyor.

Kurtaran Hesap'tan 7 gün 24 saat para çekmek için en yakın Açık Deniz ATM’sine uğramak yeterli. Aynı zamanda iş günlerinde ve mesai saatleri içinde Denizbank şubelerinden de Kurtaran Hesap üzerinden para çekilebiliyor. Kurtaran Hesap açtıranlar için bir limit tanımlanıyor ve bu limit dahilinde kullanılan nakit 12 aya varan vadeler ile geri ödeniyor.

Denizbank'tan Kurtaran Hesap açmak isteyenler için pratik bir yol var: KURTARAN yazıp boşluk bırakarak T.C. kimlik numarasını 3280’e gönderenler Kurtaran Hesap açılışı için başvuru yapmış oluyorlar. Başvurulara anından geri dönüş yapılıyor ve başvuru sonucu 5 dakika içinde cep telefonuna ulaşıyor.

Hesapta yeterli bakiye olmasa da nakit çekme imkanı sağlayan Kurtaran Hesap aynı zamanda otomatik fatura ödemelerinde gecikmeden yapma imkanı sunuyor. Denizbank Banka kartı olanlar Kurtaran Hesap'taki limitlerini kullanarak alışveriş yapabiliyorlar.

Kurtaran Hesabın en güzel özelliklerinden biri de sadece kullanılan gün kadar faiz işlemesi. En az 200 TL nakit çekimi gerçekleştirilen Kurtaran Hesap geri ödemeleri 3, 6, 9, 12 ay taksit olarak yapılıyor. Taksitli kullanım için işlem başına 10 TL + BSMV alınırken uygulanan faiz oranı ise aylık % 1.99 olarak gerçekleşiyor.

Vakıfbank World Card ile 10 Alışverişten Biri Kadar Worldpuan

Vakıfbank World Card'ın son kampanyası ile şimdi 10 alışverişten biri kadar Worldpuan hediye. Ağustos ayı sonuna kadar sürecek Worldpuan hediye kampanyasının işleyişi çok basit: 31 Ağustos tarihine kadar Worldcard kullanılarak yapılacak ilk on alışverişten birinin tutarı kadar Worldpuan kazanılıyor ve karta işleniyor. Alışverişlerin farklı günlerde gerçekleştirilmesi gerekiyor. Aynı gün içinde yapılacak alışverişlerden en düşük tutarlısı ilk on alışveriş arasında değer kazanıyor.

İlk 10 alışverişten biri kadar Worldpuan Hediye kampanyasına katılmak da çok kolay. Vakıfbank World Card kredi kartı sahiplerinin BEDAVA yazıp bir boşluk bırakıp kartın son 6 hanesini 6635'e SMS olarak göndermeleri kampanyaya katılmak için yeterli oluyor.

Ek kartla yapılan alışverişlerde kampanyada geçerlilik kazanıyor, ancak ek kart ile yapılan harcamalar asıl karta dahil ediliyor. Kampanyadan kazanılan Worldpuanlar 6 Eylül tarihine kadar kart sahibinin SMS ile bildirdiği World Card'a yüklenecek ve 17 Eylül tarihine kadar yapılacak alışverişlerde geçerli olacak. Her müşteri kampanya kapsamında en fazla 100 TL değerinde Worldpuan hediyesi kazanabiliyor. BusinessCard dışındaki tüm VakıfBank Kredi Kartları kampanyaya katılarak alışverişlerden bedava Worldpuan kazanabiliyorlar. İnternetten ve yurtdışında yapılan alışverişler, kuyumculuk sektöründe yapılan harcamalar, mail order, nakit çekim işlemleri ve otomatik fatura ödemeleri kampanya dahilinde kabul edilmiyor. Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler de kampanyada değer kazanmıyor.

Vakıfbank World Card'ın müşterilerini şaşırtan ve memnun eden kampanyalarından biri olan Worldpuan hediye kampanyasına katılmak için son gün 31 Ağustos olarak açıklandı. Kullanıcıları arasında beğeni kazanan ve müşterilerini mutlu eden sürprizler yapan kredi kartı Worldcard'ın bu kampanyasının da olumlu yorumlar alması bekleniyor.

Axess Petrol Ofisi Kampanyası 4. 100 TL'ye 40 Lira Yakıt Hediye

Axess ile Petrol Ofisi yepyeni bir akaryakıt kampanyasına daha imza atıyorlar. Axess kredi kartı ile Petrol Ofisi'nden yapılacak 4. 100 TL ve üzeri dördüncü yakıt alışverişine 40 TL'lik akaryakıt alım hakkı hediye ediliyor. Kazanılan hediye tutarı yine Petrol Ofisi istasyonlarında yapılacak akaryakıt alışverişlerinde kullanılıyor. Ağustos ayının ortasında startı verilen kampanya Eylül ayının son gününe kadar devam edecek.

Axess ile Petrol Ofisi’nden yapılan alışverişlerin tek seferde ve 100 TL'nin üzerindeki tutarlarda olması gerekiyor. Bir diğer gereklilik ise akaryakıt alışverişlerinin herbirinin farklı günlerde yapılması. Farklı günlerde dört kez Axess kredi kartı ile ödeme yaparak PO'dan 100 Lira ve üzerindeki tutarlarda akaryakıt alanlar 40 TL chip-para kazanıyorlar. Kazanılan chip-para yine PO'dan yapılacak akaryakıt alımında kullanılıyor.

Axess ve Petrol Ofisi işbirliğiyle düzenlenen Bedava Akaryakıt kampanyasına katılmak için öncelikle SMS göndermek gerekiyor. Kısa mesajın Akbank'ın sisteminde kredi kartı kullanıcısı adına kayıtlı cep telefonu numarasından atılması gerekli. PO yazarak bir boşluk bıraktıktan sonra PO alışverişlerinde kullanılacak Axess kart numarasının son 4 hanesini yazıp 4566’ya SMS olarak göndermek kampanyaya katılmak için yeterli oluyor. SMS ile yapılacak kaydın sonrasında yapılacak Petrol Ofisi alışverişleri kampanya kapsamında geçerli oluyor. Chip-para kullanılarak yapılan akaryakıt alımları kampanyada kazandırmıyor.

Kampanya kart bazında yürütüldüğünden birden fazla Axess kart sahibi olanlar her bir kartları için kampanyadan bir kez faydalanabiliyorlar. Kazanılan 40 TL chip-para dördüncü alışverişin tamamlanmasının ardından karta yüklenecek. Karta yüklenen hediye chip-paranın 7 Ekim tarihine kadar kullanılması gerekiyor. Kampanyaya Axess, Axess Business, Wings, Wings Business, Fish, Free, Carrefour Axess, Axess Exi-26 ve Neo asıl ve ek kart sahipleri iştirak edebiliyorlar.

İş Bankası Kredi Başvuru Yolları

İş Bankası her ihtiyaca uygun kredi kullandırmaya devam ediyor. İş Bankası kredi başvurusu sadece şubeden değil aralarında cep telefonunun da bulunduğu birçok kanaldan yapılabiliyor. Cepten İş Bankası kredisine hemen başvurmak için NAKİT yazdıktan sonra TC kimlik numarasını, talep edilen kredi tutarını ve aylık gelir miktarı bilgilerini aralarında boşluk bırakarak mesaj metnine yazıp SMS olarak 4402’ye göndermek yeterli oluyor. Kredi başvurusunun ardından kredi cevabı hemen cep telefonuna geliyor. Cep telefonunun yanısıra İş Bankası internet şubesi müşterisi olanlar buradan da ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyorlar. İş Bankası Bankamatikleri aracılığıyla da kredi başvurusu yapmak mümkün. Telefonla kredi başvurusu yapmak isteyenlerin ise 0 850 724 0 724 no’lu İş Bankası Telefon Şubesini aramaları gerekiyor. İşCep, İşPad veya İşWap’tan da ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabiliyor. Kuşkusuz en klasik yol olan şubeden başvuruyu tercih edenler için İş Bankası şubelerinin kapıları her zaman açık.

Türkiye İş Bankası'nın son kredi kampanyası 13 Eylül tarihine kadar sürüyor. Kampanya kapsamında yine 35.000 Lira'ya kadar kredi için başvuru yapmak mümkün. Kampanyada 36 ay vadeli kredi kullandırılmakla beraber emekliler ve bordrolu çalışanlar 60 aya varan vadelerde kredi çekebiliyorlar. Kredinin faiz oranı % 0.98'den başlıyor.

İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyaları olumlu yorumlar almaya ve ilgi görmeye devam ediyor. Düşük faiz oanlarıyla yüksek tutarlı kredi kullanmak isteyenler için İş Bankası kredileri birebir. Kredi başvuru sürecinin çok çabuk sonuçlandığını da eklemek gerek.

İş Bankası Ağustos Eylül Kredi Kampanyası Başladı

İş Bankası kredi kampanyaları sürüyor. Bayrama yönelik düzenlenen son kredi kampanyasından sonra Eylül ayına yaklaştığımız şu günlerde bankadan yeni bir kredi kampanyası daha geldi. Bu kredi de yüzleri güldürecek gibi gözüküyor. Ağustos ayının son yarısında başlayan kredi kampanyası Eylül ayının 13'üne kadar devam edecek. Eylül sonbaharın gelmesi, dolaysıyla masrafların artmaya başlaması demek. Okul masraflarından, ulaşım ve taşınma masraflarına kadar tüm para sıkışıklıkları genellikle bu aylara denk geliyor. Tüm bu masraflar ve nakit para ihtiyacı için çözüm bu sene de yine İş Bankası'ndan geliyor: Ağustos - Eylül ayları kredi kampanyası.

Kampanyada kredi tutarında bir değişiklik yok. Yine 35 Bin Lira'ya kadar ihtiyaç kredisi kullandırılıyor. Vade de aynı. 60 aya varan vadelerde kredi kullanmak olası. Normalde 36 aya kadar kredi kullanılırken 37 ay ile 60 ay arasındaki vadeler emekli ve bordrolu çalışanlar için geçerli oluyor. Faiz oranları % 0,98 ve 0,99 olarak uygulanıyor. 150 TL istihbarat ücreti ödemek istemeyenler için uygulanan faiz oranı % 1,09.

Örnek vermek gerekirse 20.000 Lira kredi 36 ay vadede aylık % 0,99 faiz oranı, 150 Lira istihbarat ücreti, 150 Lira sigorta bedeli ile kullanılabiliyor ve ayda 686 Lira taksit ödeniyor. 24 ay vadeli 10 Bin Lira kredi kullanmak isteyen biri ise aylık % 0,98 faiz oranı, 150 Lira istihbarat ücreti, 175 Lira sigorta bedeli ile aylık 480 Lira taksit ödemesi yapıyor. 35 Bin Lira kredi almak isteyenler ve 60 ay vadeyi tercih edenler için iki seçenek sunulmuş: 150 Lira istihbarat ücreti ödeyenler % 0,99 faiz oranından yararlanırken, istihbarat ücreti ödemeyenler % 1,09 faiz oranıyla geri ödeme yapıyorlar. Sigorta bedeli ise her iki seçenekte de 262 TL civarında gerçekleşiyor. İstihbarat ücreti ödeyenler aylık 819 TL geri ödeme yaparken, diğerleri için ödenecek aylık taksit tutarı 845 TL olarak gerçekleşiyor.

Finansbank Emekli Maaşını Taşıma Kampanyası Devam Ediyor

Finansbank'ın emeklilere yönelik maaş taşıma kampanyası devam ediyor. Daha önce büyük ilgi gören ve tekrarlanan kampanyada bu kez maaşını Finansbank'a taşıyan emeklilere verilecek ödül miktarı 250 TL. Daha önceki kampanyalarda bu tutar 300 TL'ye kadar yükselmişti, banka bu kez neden 250 Lira hediye vermeyi tercih etti bu da ayrı bir merak konusu. Finansbank emekli maaşını taşıma kampanyalarıyla maaşını taşıyanlar hoş geldin hediyesi olarak verilen tutarı diledikleri gibi harcayabiliyorlar. Bu kampanyayla henüz tanışmamış ve geçmişte kampanyayı kaçırmış olanların üzülmesine gerek yok. Çünkü kampanya 1 Ağustos tarihi itibarıyla yeniden başladı.

Kimler maaşlarını taşıyarak hoş geldin hediyesinden yararlanabilir diye merak edenler için söyleyelim: Kampanyadan tüm SGK emeklileri yararlanabiliyor. Emekli Sandığı, Sosyal Sigortalar ya da Bağ-Kur ayrımı yapılmıyor. Memur emeklisi, işçi emeklisi ya da esnaf emeklisi olsun tüm Sosyal Güvenlik Kurumu emeklileri maaşlarını Finansbank'a taşıyarak 250 Lira hoş geldin hediyesi kazanıyorlar.

Peki bu para hediyesini hak etmek için ne yapmak gerekiyor? Bu konuda birkaç koşul var, maaşını Finansbank'tan almıyor olmak ve maaşını Finansbank'a taşıyarak 24 ay boyunca banka değişikliği yapmamak. 1 Aralık 2012 tarihinden önce Finansbank'tan emekli maaşı alanlar da emekli maaşı bankası olarak yeniden Finansbank'la anlaşarak kampanyadan yararlanabiliyor. Maaş taşıma işlemi yaptıranların ayrıca Kredili Mevduat Hesabı açtırmaları gerekiyor. Aylık maaş alanların en az 500 TL, üç aylık maaş alanların ise en az 1.500 TL emekli maaşı alıyor olmaları gerekiyor. Koşulları yerine getirenlerin hoş geldin hediyeleri hemen hesaplarına aktarılıyor. Kampanya kapsamında maaş taşıma ve Kredili Mevduat Hesabı açtırma işlemi yaptırmak isteyenlerin Finansbank şubelerine müracaat etmeleri gerekiyor. Emekli maaşları açılan Kredili Mevduat Hesabına (Ay Sonu Hesabı) yatırılıyor ve bu hesap için işletim ücreti uygulanmıyor.

Yeni Asgari Ödeme Tutarları ve Kredi Kartı Limitleri

Kredi kartı piyasasında devlet tarafından yapılan düzenlemelere bir yenisi eklendi. BDDK tarafından bu kez kredi kartı asgari ödeme tutarları ve kredi kartı limitleri konusunda köklü değişiklikler yapıldı. Son değişikliğe göre gelirini belgeleyemeyenler ve aylık geliri 1.000 Liranın altında olanlara pek mutlu haberler yok. Çünkü BDDK gelirini belgeleyemeyen ya da aylık geliri 1.000 TL ve altında olanların kart limitlerini 1.000 TL ile sınırlamaya hazırlanıyor. Kredi kartı asgari ödeme tutarlarında da önemli değişiklikler yapıldı.

Son tasarıya göre kredi kartı limiti 15 Bin Liranın altında olanlar bundan sonra gelen ekstre borçlarının asgari yüzde 30'unu ödemek zorunda olacaklar. 15 Bin Liranın üzerinde olan kredi kartı limitleri için asgari (minimum) ödeme tutarı yüzde 35 olacak. Bilindiği gibi kredi kartı asgari ödeme oranları kartların yaygınlaşmaya başladığı dönemlerde yüzde 10 civarındaydı. Minimum ödeme tutarları zaman içinde yüzde 20'ye ve yüzde 25'e yükseltilmişti.

Başlangıçta kredi kartı sahiplerini üzecek bir haber gibi gözükse de asgari ödeme tutarlarındaki artışlar kredi kartı borcu geri ödeme oranlarını yükseltiyor. Böylece kredi kartı kullanıcıları daha az faiz ile bütçelerini korumuş oluyorlar. Asgari tutarların artması aynı zamanda kredi kartı ile harcama yaparken daha dikkatli davranılmasını sağlıyor. Ancak bundan sonra gerçekleşecek yeni artışların kredi kartı kullanımını hem müşteriler, hem de bankalar açısından cazip olmaktan çıkartması tehlikesine de dikkat çekiliyor. Ödeme yöntemi olarak son yıllarda kredi kartının tercih ediliyor olması tüm esnafı ve ticaret dünyasını da bir bakıma kredi kartı bağımlısı haline getirdi. Uzmanlar piyasadaki çarkların dönmesinin aniden durdurulmaması gerektiğinin, piyasadaki hareketin kredi kartlarıyla yapılan alışverişe bağlı olduğunun altını çiziyorlar.

Tasarıda ayrıca bankaları kredi kartı kullandırmakta daha isteksiz hale getirecek bazı teknik düzenlemelerde yer alıyor. Bu durumda bankaların kredi kartı başvurularında daha seçici davranacağı söylenebilir.

100 Bin Lira'ya Kadar Düşük Faizli Kredi ING Bank'ta

Yüksek tutarlı ve düşük faiz oranlı ihtiyaç kredisi arayanlar bugünlerde ING Bank'ın yolunu tutuyorlar. Çünkü aylık % 0,99 faiz oranından başlayan Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi ING Bank'ta. Kredi 100.000 TL'ye kadar olan tutarlarda kullanılabiliyor. 60 aya varan vade fırsatları sunulan ING Bank Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi için son başvuru tarihi 31 Ağustos olarak açıklandı. Kredi en az 3 ay, en fazla ise 60 ay vadeli olarak çekilebiliyor. Faiz oranları % 0,99’dan başlıyor. Kampanya kapsamında 2.000 TL ile 20.000 TL arasındaki tutarlar için 250 TL dosya masrafı uygulanırken bunun üstünde olan 100 Bin Lira'ya kadar olan tüm tutarlar için 350 TL dosya masrafı alınıyor. Kredi başvurularında 20 TL istihbarat ücreti alınıyor.

Kampanya kapsamında 3 ay, 6 ay, 9 ay, 12 ay ve 18 ay vadeler için aylık % 0,99 faiz oranı uygulanıyor. 24 ay, 36 ay, 48 ay ve 60 ay vadeler için uygulanan aylık faiz oranı ise % 1,14. Buna göre 60 ay vadeli 100 Bin TL kredi kullananlar aylık 2.415 Lira taksit ödüyorlar. Yine 60 ay vadeli 50 Bin Lira kredi çeken bir müşteri ise ayda 1.207 Lira taksit ödemesi yapıyor. 60 ay vadeli olarak 20 Bin Lira kredi almak isteyenlerin ödeyecekleri aylık kredi taksit tutarı ise 490 TL olarak gerçekleşiyor. Bankanın web sitesinde yer alan Hesaplama Aracı ile değişik tutar ve vadeler için ne kadar aylık taksit ödeneceğini kolaylıkla hesap etmek mümkün. ING Bank'ın son kredi kampanyası yüksek tutarlı kredi ihtiyacı olanların ancak yüksek faiz ödemek istemeyenlerin yüzlerini güldürecek gibi gözüküyor.

Bedava Kredi HSBC Advantage Kart Alana 1000 TL

HSBC'nin Bedava Kredi kampanyası sürüyor. Daha önce Çat Para olarak tanıtılan Bedava Kredi kampanyası yine aynı koşullarla bu kez 30 Eylül tarihine kadar yeni Advantage kredi kartı alanları kapsıyor. Kampanyanın startı 15 Ağustos tarihinde verildi. Buna göre 15 Ağustos ile 30 Eylül 2013 tarihleri arasında HSBC Advantage kredi kartı alanlar faizsiz, masrafsız Bedava Kredi kullanabiliyorlar. Bedava Kredi 500 TL ya da 1.000 TL olarak kullanılabiliyor.

HSBC Bank'ın kredi kartı olan Advantage Card sağladığı avantajlarla 'Advantage'ın varsa avantajın var' dedirtiyor. Advantage'ın avantajlı dünyasıyla yeni tanışacak olanlar kredi kartlarıyla yapacakları ilk nakit çekimle 500 Lira ya da 1.000 Lira Bedava Kredi kullanarak faiz ve komisyon ödemeden 12 ayda geri ödüyorlar. 12 ay taksitli olarak geri ödeme imkanının sunulduğu Advantage Card kampanyasından yararlanmak için 1 Ocak 2013 tarihi itibarıyla HSBC Bank'ta geçerli ve asıl kredi kartı sahibi olmamak gerekiyor. Bedava Kredi kampanyası 15 Ağustos - 30 Eylül 2013 tarihleri arasında HSBC Bank'tan asıl kart alan yeni kredi kartı müşterileri için düzenleniyor.

Kredi kartı alarak Bedava Kredi çekmeye hak kazananların bir yıl içinde, yani 30 Eylül 2014 tarihine kadar ÇatPara işlemi gerçekleştirerek nakit kullanmaları gerekiyor. ÇatPara işlemi 500 TL ya da 1.000 TL şeklinde gerçekleştirilebiliyor. EN pratik Bedava Kredi kullanımı HSBC Bank ATM'lerinden yapılabiliyor. Yüzde sıfır faizli ve masrafsız olarak gerçekleştirilen Bedava Kredi kullanımlarında geri ödemeler 12 ayda yapılıyor.

Aynı Gün Uygun Şartlarla Kredi ING Bank'ta

ING Bank'ın bankada bir tanıdığa ihtiyaç olmadan kullandırdığı ihtiyaç kredisi için düzenlediği kampanya tüm hızıyla devam ediyor. 'Uygun şartlarla kredi almak için tanıdığa ihtiyacınız yok' sloganıyla tanıtılan kredi kampanyasında sadece nüfus cüzdanıyla aynı gün kredi kullanmak mümkün. ING Bank'ın birkaç ay önce başlayan ve yoğun ilgi görerek olumlu yorumlar alan kredi ürününe müracaat etmek için sadece nüfus cüzdanı yeterli oluyor.

Kampanya kapsamında ayda 99 Liradan başlayan taksitlerle 7.000 Lira kredi almak mümkün. Üstelik aynı günde. Sabah saatlerinde yapılan kredi başvuruları aynı gün içinde sonuçlandırılarak kredi kullandırılıyor. 60 ay vadeli olarak 99 TL'den başlayan taksitlerle 7.000 TL kredi kullanılabiliyor. Kredi kampanyasında üst limit 14.000 Lira. Yine 60 ay vade ile aylık 198 TL'den başlayan taksitlerle 14.0000 TL kredi çekilebiliyor. Ödeme planı kademeli olarak artan bir yapıya sahip kredi kampanyasında aylık taksitler her yıl % 31 oranında artıyor.

24 ay ile 60 ay arasında değişik vade seçenekleri sunan ING Bank ihtiyaç kredisinin geri ödemeleri aylık % 1,09 faiz oranı üzerinden maliyet oluşturarak hesaplanıyor. Sadece 60 ay vadede değil diğer vadelerde de kademeli artan taksit sisteminden yararlanmak mümkün oluyor. Kredinin istihbarat ücreti ise 20 Lira. 7.000 TL’ye kadar kredilerde 199 TL dosya masrafı uygulanıyor. 7.000 TL üzeri kredilerde uygulanan dosya masrafı ise 299 TL olarak gerçekleşiyor.

Aynı gün kredi kullanmak isteyenlerin saat 12.00'a kredi başvurularını tamamlamış olmaları gerekiyor. Kredi başvurusu için kefil şartı aranmıyor.

Peşinatsız Yüzde 100 Konut Kredisi Ritim İstanbul'da

İstanbul Anadolu Yakası'nın itibarlı projelerinden biri olan Ritim İstanbul'da peşinat yok. Dumankaya İnşaat tarafından Maltepe'de hayata geçirilen projeden konut sahibi olmak isteyenler peşinat ödemeden ev sahibi olabilme avantajının yanısıra yüzde 100 konut kredisi avantajı ile sunuluyor. Projeden peşin olarak konut ya da home ofis almak isteyenlere yüzde 10 indirim uygulanıyor. 36 ay vadeli kredi kullananlar faiz ödemezken 60 ay için % 0.25 faiz oranıyla banka kredisi kullandırılıyor.

Ritim İstanbul projesi benzerleri arasında büyüklüğüyle ön plana çıkan dev bir açık alışveriş merkezi ve spor kompleksine sahip. Ritim İstanbul akıllı loft dairelerden home ofislere kadar değişik konut seçenekleri sunuyor. Projede kullanılan akıllı bina özelliği yaşamı kolaylaştırırken konfor, güvenlik ve tasarruf ön plana çıkan özellikler olarak gözüküyor. Proje bir kültür merkezi içeriyor. Ritim İstanbul'un 37. katında ise eşsiz ada manzaralı lüks bir restoran bulunuyor. Proje iki etaptan oluşuyor. Ritim İstanbul'un ilk etabında yer alan daireler Mayıs 2014'de, ikinci etapta yer alan daireler ise Mayıs 2015'de teslim edilecek. Ritim İstanbul'da 1400'e yakın bağımsız bölüm bulunuyor.

Ritim İstanbul projesinde yer alan evlerin fiyatları ise şu seviyelerde:

Stüdyo daireler (43 - 71 metrekare arasında) 213.000 TL ile 313.000 TL arasında satılıyor. 1+1 daireler (62 - 86 metrekare arasında) 295.000 TL ile 403.000 TL arasındaki fiyatlara sahip. Projede yer alan 2+1 daireler (100 - 125 metrekare arasında) 437.000 TL ile 662.000 TL fiyat aralığında. 3+1 dairelerin satış bedelleri (140 - 161 metrekare arasında) 557.000 TL'den başlıyor ve 750.000 TL'ye kadar çıkıyor. Ritim İstanbul'da 4+1 konutlar (180 metrekare) 760.000 TL - 829.000 TL arasındaki fiyatlarla satışa sunuldu. 5+1 daireler ise (356 metrekare) 2.083.000 TL ile 2.296.000 TL arasında fiyatlara sahip.

Maltepe Ritim İstanbul projesinde ofisler 53 ile 203 metrekare arasındaki büyüklüklerde tasarlandı. Projede ofis fiyatları 272.000 TL ile 1.208.000 TL arasında değişiyor. 39 - 65 metrekarelik stüdyo tipi home ofisler ise 187.000 TL ile 312.000 TL arasında alıcılarını bekliyor. 73 - 95 metrekarelik 1+1 tipi home ofislerin satış fiyatları 366.000 TL ile 461.000 TL arasında değişiyor.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi 60 Ay Vadeli ve Değişik Ödeme Planları ile

Ziraat Bankası 0 km ve 2. el araçlar için uygun koşullarla ve değişik ödeme seçenekleriyle taşıt kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası Taşıt Kredisi ile 60 aya kadar vadelerde finans imkanına kavuşmak mümkün oluyor. Kredi 0 kilometre araçlar için olduğu kadar 5 yaşına kadar olan tüm ikinci el araçlar için de kullanılabiliyor. Özel araçlar için bireysel müşterilere kredi kullandırıldığı için binek araçlar için kolaylıkla kredi alınabiliyor. Ancak bunun yanısıra minibüs, kamyonet, pick-up gibi hafif ticari araçlar için de Ziraat Bankası Taşıt Kredisi imkanından yararlanmak mümkün. Hafif ticari araçlar için kredi başvurusu yapabilmek için alınacak aracın ruhsat kaydının 'hususi' olarak işlenmiş olması gerekiyor.

Ziraat Bankası Araç Kredisi değişik geri ödeme planlarıyla her bütçeye uygun olarak sunuluyor. Düşük faizli kredi imkanından yararlanma imkanının yanında dileyenler peşin komisyon ödeyerek taksit tutarlarını ve faiz oranlarını azaltabiliyorlar. Taşıtın finansmanı için belirli bir peşin tutarı ödeme imkanı olanlar bu iyi bir yöntem. Ancak Ziraat Bankası'nda her ödeme planına uygun değişik kredi seçenekleri var. Örneğin istihbarat ve kredi tahsis ücreti ödemek istemeyenler Komisyonsuz Taşıt Kredisi seçeneğinden yararlanabiliyorlar. Başka bir bankadan kredi kullananlar kredilerini daha uygun koşullarla Ziraat'e taşıyarak kredi refinansmanı yapabiliyorlar.

Kredi kullandırılan araçlar üzerinde teminat amacıyla araç rehni tesis ediliyor. Kredi geri ödeme süresi boyunca kredi kullananlara hayat sigortası ve araçlara KASKO yapılıyor.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi başvuruları değişik başvuru kanallarından yapılabiliyor. Dileyenler bankanın şubelerine uğrayarak kredi başvurusu yapabiliyorlar. Ziraat Bankası İnternet Şubesi ve 444 00 00 Ziraat Bankası Telefon Bankacılığı aracılığıyla da kredi başvurusu yapmak mümkün.

Ziraat Bankkart Harcadıkça Biriktirdikçe Kazandıran Banka Kartı

Ziraat Kazandıran Bankkart Nedir? Bankkart Ziraat Bankası'nın banka kartı. Ziraat Bankası Bankkart ile yepyeni bir uygulama başlattı. Ziraat Bankkart ile alışveriş yapanlar kazanıyor, biriktirenler kazanıyor. Diğer banka kartlarından farklı olarak Ziraat Bankkart harcadıkça puan değil nakit para kazandırıyor. Kazanılan nakitler Kazandıran Hesap’ta birikiyor. Üstelik Kazandıran Hesap'ta biriken tutara faiz uygulanıyor. Böylece Ziraat Bankkart sahipleri hem kartlarıyla harcarken kazanıyor, hem de kazandıkları nakite aldıkları faizle daha da fazla kazanıyorlar. Ziraat'in son yeniliği olan kazandıran Bankkart, tüm alışverişlerde ödül para kazandırırken aynı zamanda Kazandıran Hesap'ta bulunan bakiyeye de faiz kazandırıyor. Üstelik sözkonusu bakiyeden faiz getirisi elde etmek için belirli bir süre hesapta tutma, vadeli olarak hesap açma gibi dertler de yok. Hesapta bulunan bakiyeye günlük faiz işletiliyor ve böylece Bankkart kullanıcıları her gün faiz kazancı elde ediyorlar.

Bankkart'a Kazandıran Özelliği Nasıl Tanımlanır? Kazandıran Bankkart Nasıl Alınır? Ziraat Bankkart’ı olanlar hemen SMS atarak kartlarına 'Kazandıran Bankkart' özelliği tanımlatabiliyorlar. Bunun için KAZANDIRAN yazıp boşluk bıraktıktan sonra banka kartının son 4 hanesini yazarak 4747’ye göndermek yeterli. Örnek: KAZANDIRAN 1234

Ziraat Bankası'ndan banka kartı olmayanlar en yakın Ziraat Bankası şubesinden kolayca Bankkart edinebilirler. Bankkart başvurusu yaparken 'Kazandıran Bankkart' özellikleri olan banka kartı istediklerini belirtmeleri gerekiyor.

Kazandıran Bankkart, bir banka kartının tüm özelliklerini taşıyor. Kazanmak için ise alışveriş yapmak yeterli. Gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında yapılan tüm alışverişler kazandırıyor. İnternetten yapılan alışverişlerde de nakit kazanılıyor. Her ay en az bir alışveriş yapan kartların 'Kazandıran' özelliği devam ediyor.

Kazandıran Bankkart Ne Kadar Kazandırıyor? Kazanılan Nakit Ödül Ne Zaman Hesaba Yatıyor? Kazandıran Bankkart ile tüm alışveriş işlemlerinden alışveriş tutarının % 0,50’si oranında ödül para kazanılıyor. Bir ay içinde yapılan alışverişlerden kazanılan ödül para bir sonraki ay başında hesaba nakit olarak yatırılıyor.

Kazandıran Hesap’ta Biriken Parayı Çekebilir miyim? Çekmezsem Ne Olur? Kazandıran Hesaba yatırılan ödül para istenildiği gibi kullanılabiliyor. Paranın çekilmemesi halinde hesaptaki bakiye üzerinden günlük faiz elde ediliyor. Faiz kazanabilmek için hesapta en az 250 TL bakiye bulunması yeterli oluyor.

USD ve Euro İçin Yüksek Faizli Mevduat Finansbank Çift Sarılı Hesap'ta

Vadelinin faizini ve vadesiz hesabın kolaylığını birleştiren Finansbank Çift Sarılı Hesap kazandırmaya devam ediyor. Vadeli hesap gibi faiz kazandıran, ancak vade bozulma derdi olmadan para çekme ve yatırma imkanı tanıyan Çift Sarılı hesap şimdi Amerikan Doları ve Euro için de yüksek tanışma faizi veriyor. İstenildiği zaman para çekilip yatırılan ve günlük bazda faiz kazandıran Finansbank'ın ayrıcalıklı hesabıyla kazanmak isteyenler bugünlerde Finansbank şubelerine uğruyorlar. Çift Sarılı Hesap ilk defa hesap açtıran ve bu hesap türüyle ilk kez tanışan müşterileri için tanışma faiz oranlarıyla çok kazandırıyor. Tanışma faiz oranlarının süresinin bitiminden sonra da piyasadaki en rekabetçi ve yüksek faiz oranlarıyla getiri elde edilmeye devam ediyor. Finansbank Çift Sarılı Hesap ile her günün sonunda hesapta kalan bakiyeye gecelik faiz uygulanıyor.

31 Ağustos'a kadar sürecek Yaz ve Ramazan kampanyasıyla şimdi Dolar ve Euro sahipleri yüksek tanışma faizi ile hesap açtırabiliyorlar. 10.000 Dolar veye Euro ile 250.000 Dolar veye Euro arasındaki tutarlar için 35 gün süreyle yıllık olarak brüt % 3.5 tanışma faizi uygulanıyor. Böylece ellerindeki dövizden en yüksek faiz kazancını elde etmek isteyenler banka mevduat faizlerinin çok üzerinde faiz getirisi kazanmış oluyorlar.

Dolar ve Euro'da son dönemde yaşanan değer artışının yanında yüksek mevduat faiziyle de kazanmak isteyenler Finansbank Çift Sarılı Döviz Hesabı'nı tercih ediyorlar. Dolar, Euro ve diğer döviz cinslerinde son dönemde görünen hareketlenme döviz yatırımcısının yüzünü güldürmeye başladı. Bugünlerde dövizden çıkarak Lira faizinden yararlanmak çok da cazip gibi gözükmüyor. 2014 yılı ile birlikte özellikle Amerikan Doları'nda daha yüksek düzeylerde değer artışları bekleniyor. Bu potansiyel değer artışının yanında yüksek faiz imkanından da yararlanarak kazanmak isteyenler bugünlerde Finansbank Çift Sarılı Hesap açtırıyorlar. Her zaman yüksek faiz oranları uygulayan Çift Sarılı Hesap vadeli ve vadesiz hesabın olumlu yönlerini birleştirerek yatırımcılardan ve tasarruf sahiplerinden olumlu yorumlar almaya devam ediyor.

Denizbank Banka Kartı ile Kuruşları Ödemeyin

Denizbank banka kartı sahipleri Ramazan ayı boyunca alışverişlerinde kuruşları ödemiyorlar. Son kampanya ile ödemelerinde Denizbank banka kartını kullananlar kuruşları ödemiyorlar. Kampanya gıda ve market alışverişlerinde geçerli. Gıda ve market alışverişlerini Denizbank banka kartı ile yapanlar harcama tutarlarındaki kuruşları ödemiyorlar. Kampanya 7 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Bu yıl Ramazan ayına özel olarak düzenlenen kampanya oldukça yoğun ilgiyle karşılaştı ve olumlu yorumlar aldı. Bu nedenle kampanyanın Ramazan ayı sonrasında da tekrarlanması bekleniyor.

Denizbank banka kartı ile kuruşları ödememe kampanyasına katılmak için cep telefonu ile mesaj göndererek kampanyaya iştirak etmek gerekiyor. Katılma işlemini yapmak için IADE yazıp 3280’e göndermek gerekiyor. Kısa mesajın Denizbank'ta kart sahibi adına kayıtlı olan cep telefonundan gönderilmesi gerekiyor. Alışverişlerin gıda ve market sektörlerinde yapılması gerekiyor. Kampanya süresince toplamda en fazla 30 TL iade kazanılabiliyor. Kazanılan kuruş iadelerinden oluşan iade tutarı Ağustos ayı içerisinde kartı bağlı olduğu vadesiz hesaba yatırılacak. Kampanya banka kartı bazında değil, müşteri bazında uygulanıyor. Bu nedenle birden fazla Denizbank kart sahibi olanlar da kampanyadan en fazla bir kere yararlanabiliyorlar ve maksimum 30 Lira iade kazanıyor.

Ramazan ayı içinde düzenlenen banka kampanyaları arasında en ilginç ve işe yarar olanlardan biri olan kampanya ile belirli alışveriş tutarlarını aşmak gibi hedefler ve zorunluluklar konulmadığı için para iadesi kazanmak için ihtiyaç duyulmayan harcamalar yapılması gerekmiyor. Böylece kampanyaya özel harcama yapma gibi zorunluluklarla uğraşmadan, sadece günlük ve gerekli gıda ve market harcamalarıyla iade kazanılabiliyor.