BİREYSEL Yaz 4411'e Gönder Süper Kredi

Yapı Kredi Bankası’nın Süper Kredi kampanyalarına Ramazan dolayısıyla bir yenisi eklendi: Bayrama Özel Kredi kampanyası. Yapı Kredi Bankası Bayrama Özel Kredi için başvurular başladı. Kampanyada düşük faiz oranları dikkat çekiyor ve dosya masrafı yok. Dosya masrafsız kredi kullanmak isteyenler için mükemmel bir kredi fırsatı sunan Yapı Kredi Bayram Kredisi 10 Bin Lira’ya kadar alınabiliyor. Kredi 12 ay vadeli olarak kullandırılıyor ve 12 eşit taksitle geri ödeniyor. Aylık faiz oranının % 0.99 olduğu kredi kampanyasında dosya masrafı yok. 10.000 TL kredi için ortalama 29 TL civarında yıllık hayat sigortası primi ödeniyor. Bunun yanında kredi açılış ücreti, katkı payı ve vergiler ile birlikte Süper Bayram Kredisi'nin aylık maliyet oranı % 1.23 olarak hesaplanıyor. 10 Bin Lira Bayram Kredisi kredisi kullananların ödeyecekleri aylık taksit tutarı 899 Lira oluyor.

Yapı Kredi Bayram Kredisi başvurusu cep telefonundan, internetten ve bankanın şubelerinden kolaylıkla yapılabiliyor. Ramazan Bayramına Özel Süper Kredi kampanyasına cepten başvuru yapmak isteyenler BİREYSEL yazıp 4411'e SMS atarak kampanyaya başvuru yapmış oluyorlar. Yapı Kredi şubelerinden ve bankanın internet sitesinde yer alan KREDİ ŞİMDİ başvuru kısmından ya da Kredi Şimdi web sitesinden başvuru yapılabiliyor. Bankanın internet sitesi Online Chat ile ayrıntılı bilgi hizmeti de sunuyor. Bayrama özel ihtiyaç kredisi başvurusunda emekli müşterilerden sadece nüfus cüzdanı, kamu çalışanlarından ise nüfus cüzdanı ve kamu kimlik belgesi isteniyor.

Bankanını diğer ihtiyaç kredisi kampanyaları da son hızla devam ediyor. Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi arayanlara % 0.54′den başlayan faiz oranlarıyla kredi seçenekleri sunuyor. Kredi seçenekleri arasında faizsiz peşin komisyonlu, düşük faizli ve düşük komisyonlu ya da masrafsız krediler de var.

Yapı Kredi 10000 TL Masrafsız Süper Bayram Kredisi

Yapı Kredi Bankası'nın Süper Kredi kampanyalarıyla tanışmayan yok. Ramazan Bayramı'na özel Süper Kredi kampanyasının da startı verildi. Kampanya kasamında 10.000 TL Bayram Kredisi 12 ay vadeye kadar % 0,99 faiz oranıyla dosya masrafsız olarak kullanılıyor. Sigorta masrafının 29 TL civarında olduğu kredide aylı kredi maliyet oranı % 1,23 olarak gerçekleşiyor.

Ramazan Bayramı yaklaşırken bankaların Bayram Kredisi yarışı hızlandı. Düşük faiz oranlı iyi bir Bayram Kredisi arayanlar ve dosya masrafı ödemek istemeyenler bu Ramazan Yapı Kredi'yi tercih ediyorlar. Yapı Kredi Bankası 10.000 Lira Bayram Kredisi için 12 ay vadede aylık % 0,99 faiz oranı uyguluyor, dosya masrafı ya da kredi kullandırma ücreti alınmıyor. Sadece düşük tutarlarda bir yıllık hayat sigortası primi ödenmesi gerekiyor.

Yapı Kredi Bankası'nın Ramazan Bayramına özel kredi kampanyasının televizyon reklamları ile tanıtımına başlandı. Her yıl her iki bayramda da ilgi gören Yapı Kredi Bayram Kredisi bu yıl da olumlu tepki ve yorumlar alacak gibi gözüküyor. Kredinin dosya masrafsız olarak kullanılması ve faiz oranlarının düşük olması en büyük avantajı. Kredi başvurusu için emekli müşterilerden sadece nüfus cüzdanı isteniyor. Kamu çalışanları ise nüfus cüzdanı ve kimliklerini göstererek Bayram Kredisi başvurusu yapabiliyorlar. Şeker tadında bir bayram yaşamak isteyenler bu yıl da Yapı Kredi Bankası'nın kredi kampanyasına ilgi göstereceğe benziyor. Bayram Kredi başvurusu Yapı Kredi şubelerinden yapılabildiği gibi bankanın internet sayfasından da kolaylıkla gerçekleşebiliyor.

Halkbank 0,61 Faizli 4 Ay Ertelemeli Bayram Kredisi

Bankalar arasındaki Bayram kredisi rekabeti sürüyor. Türkiye'nin köklü bankalarından Halkbank son Bayram Kredisi kampanyasıyla bu yarışa katıldı ve sağladığı taksit erteleme imkanıyla rekabette önlere geçecek gibi gözüküyor. Halkbank'ta bu sene 4 ay ertelemeli bayram kredisi var. Erken Gelen Bayram Kredisi adı verilen kampanyayla bu yıl Halk Bankası'ndan kredi kullananlar ihtiyaçlarını şimdi karşılıyor, taksit ödemelerini erteliyorlar. Kampanya ile kredi taksit ödemeleri 2014'e kadar ertelenebiliyor. Bayram kutlamalarını erken başlatan ve artık geleneksel hale gelen Halkbank Ramazan Bayramı kredi kampanyasında her ödeme planına göre bir çözüm mutlaka var. Kredi kampanyasında aylık faiz oranları % 0,61'den başlıyor.

Halkbank Erken Gelen Bayram Kredisi ile geri ödeme planı aylık eşit taksitli, üç ayda bir eşit taksitli, yıllık atan taksitli ya da yıllık azalan taksitli olarak düzenlenebiliyor. Kredi kullananlara ilk taksiti 2014'e kadar erteleme fırsatı sunuluyor. Kampanyada 36 aya kadar taksitli kredi kullanmak mümkün.

Birkaç ödeme planı örneği vermek gerekirse 3.000 TL krediyi 9 ay taksitli olarak kullananlar aylık % 0,61 faiz oranı ve 61 TL dosya ücretiyle kredi geri ödemesi yapabiliyorlar. 36 ay taksitli olarak 10.000 Lira Bayram Kredisi almayı tercih edenler ise aylık 0,91 faiz oranı ve 91 TL dosya ücretiyle kampanyadan yararlanabiliyorlar.

Kredi başvurularında kimlik belgesi, adres belgesi, gelir belgesi ve varsa ek gelir belgeleri isteniyor. Halkbank Bayram Kredisi başvurusu Halkbank şubelerinden yapılabiliyor ve kampanya hakkında detaylı bilgi Halkbank şubelerinden alınabiliyor. Halkbank 2013 Ramazan Bayramı Kredisi olumlu yorumlar alacak ve ilgi görecek gibi gözüküyor.

Fiat 500L Özellikleri ve Fiyatları - Tarzını Kaybetme

'Büyüsünde tarzını kaybetme. Fiat'tan yepyeni 500L'. Bir süredir televizyon reklamlarıyla evlerimize konuk olan Fiat 500L modelleri 39.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışta. Gençlerin 30'lu yaşlarında sahip olmayı düşledikleri sıradışı bir model olan Fiat 500L'ye sahip olmak çok havalı, çok avantajlı. 500L Panoramic Edition 3.500 TL değerindeki Panorama paketi hediyeli. Üstelik PopStar fiyatına. Fiat 500L PopStar modelleri 45.000 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Kampanya 31 Temmuz'a kadar devam ediyor. Panorama paketi 17 inch alaşımlı jantlar, panoramik cam tavan, arka park sensörü, ön kolçak, arka kolçak, elektrikli bel ayarı sürücü ve yolcu koltukları özellikleri sunuyor.

Fiat 500L'nin sunduğu en önemli özellik 414 cm uzunluk, 178 cm genişlik ve 166 cm yükseklikten oluşan ölçüleri. Bu ölçüler geniş bir iç hacim, konfor ve fonksiyonel özellikler sunuyor. Aydınlık ve rahatlatıcı bir iç mekan sunan Fiat 500L geniş camları ve 1.5 m2'lik panoramik cam tavanı mükemmel bir dış tasarımla dikkat çekiyor. Gökyüzünü izleyerek yolculuk yapmak ve dünyayı keşfetmek hem sürücü ve hem yolcular için harika bir yol deneyimi yaşatıyor. 500L'de elektrikli açılabilir Skydome seçeneği de sunuluyor.

Fiat 500L dokuz farklı dış renk seçeneği sunuyor. 500L satın almak isteyenler her biri kendi içinde farklı seçeneklerle gelen üç farklı tavan seçeneğinden birini tercih edebiliyorlar. 500L'de aksesuar ve kişiselleştirme seçenekleri ve özellikleri sınırsız.

Fiat 500L modellerinin tavsiye edilen anahtar teslim fiyatları Temmuz 2013 itibarıyla şu seviyelerde:

1.4 FIRE 95 HP POP 39.900 TL
1.3 MULTIJET II 85 HP POP 47.900 TL
1.4 FIRE 95 HP POPSTAR 45.000 TL
1.3 MULTIJET II 85 HP POPSTAR 50.500 TL
1.3 MULTIJET 85 HP POPSTAR DUALOGIC 53.500 TL
1.6 MULTIJET II 105 HP POPSTAR 54.250 TL
0.9 TWINAIR TURBO 105 HP ROCKSTAR 50.500 TL
1.3 MULTIJET II 85 HP ROCKSTAR 54.000 TL
1.3 MULTIJET II 85 HP ROCKSTAR DUALOGIC 57.000 TL
1.6 MULTIJET II 105 HP ROCKSTAR 57.750 TL
1.4 FIRE 95 HP PANORAMIC EDITION 45.000 TL
1.3 MULTIJET II 85 HP PANORAMIC EDITION 50.500 TL
1.3 MULTIJET II 85 HP DUALOGIC PANORAMIC EDITION 53.500 TL
1.6 MULTIJET II 105 HP PANORAMIC EDITION 54.250 TL
0.9 TWINAIR TURBO 105 HP BEATS EDITION 50.500 TL
1.3 MULTIJET II 85 HP BEATS EDITION 54.000 TL
1.3 MULTIJET II 85 HP DUALOGIC BEATS EDITION 57.000 TL
1.6 MULTIJET II 105 HP BEATS EDITION 57.750 TL

Fiat'ın web sitesinde tüm Fiat modelleri için kredi ve taksit tutarlarını hesaplayan bir kredi hesaplama aracı mevcut. Koç Fiat Kredi 0 km ya da 2. el araçlar için uygun koşullarla kredi kullanma imkanı sunuyor. 2. el araçlar için % 0.89 faiz oranı fırsatı devam ediyor.

Odeabank Bank'O Card yıllık kart ücreti olmayan kredi kartı

Ülkemizle yeni tanışan bankalardan Odeabank birbirinden cazip kredi, kredi kartı ve yatırım ürünleri sunmaya ve şube sayısını artırmaya devam ediyor. Şimdi Odeabank'ın Bank'O Card'ı ile tanışanlar yıllık kart ücreti ödemiyorlar. Banka kartı seçeneği de olan Bank'O Card kredi kartı olarak değişik seçenekler sunuyor. Bunlar arasında Classic, Gold ve Palnitum kart türleri var. Her kart türü sahibine değişik avantajlar sağlıyor.

Kredi kartları dünyasına hızlı adım atan Bank'O Car yıllık kart ücreti olmayan, yepyeni bir kredi kartı. Bank'O Card sadece yurtiçinde, yurtdışında ve internette kolay ve güvenli alışveriş imkanı sunan bir kart değil. Odeabank Bank'O Card aynı zamanda "nakit avans" ve "taksitli avans" ürünleri ile de hizmet sunuyor. Nakit ihtiyaçlarına cazip oranlarla cevap veren Bank'O Card gerçekleştirdiği sürpriz kampanyalarla avantajlar sağlıyor. Yıllık kart ücreti olmayan bir kredi kartı arayanlar bugünlerde en yakın Odeabank şubesine uğrayarak ayrıcalıklı kredi kartı Bank'O Card'la tanışıyor. Bank'O Card başvurusu yapmak için mutlaka Odeabank şubesine gitmek gerekmiyor. Odeabank kredi kartı Bank'O Card başvurusu şubelerin yanısıra 444 8 444 Odeabank İletişim Merkezinden, Odeabank web sitesi veya İnternet Bankacılığından da yapılabiliyor. ancak en kolay başvuru yolu cepten başvuru olsa gerek. Dileyeneler Odebank kredi kartı Bank’O Card başvurusunu kısa mesaj metnine BANKO yazıp boşluk bıraktıktan sonra kimlik numaralarını yazıp 8444’e SMS göndererek de yapabiliyorlar.

Bank'O Card'ın belirgin özellikleri ve avantajlarını yinelersek: Bank'O Card için yıllık üyelik ücreti ödenmiyor, cazip oranlarla nakit avans ve taksitli avans çekilebiliyor. Üstelik Bank'O Card ek kart çıkartma imkanı da sağlıyor.

Odeabank'ın kredi kartı Bank'O Card sahipleri şifrelerini de kolaylıkla alabiliyorlar. Kart şifresi almak için cep telefonunun kısa mesaj bölümünr SIFRE yazıp boşluk bıraktıktan sonra belirleyeceğiniz 4 haneli şifrenizi yazarak boşluk bırakıp kartınızın arkasında imza bandının üzerindeki 7 haneli numarayı da ekleyerek 8444'e SMS atmak yeterli oluyor. Cep telefonu ile şifre almayı tercih etmeyenler 444 8 444 Odeabank İletişim Merkezi'ni arayarak ya da Odeabank İnternet Bankacılığı'nı kullanarak kredi kartı şifrelerini kolaylıkla alabiliyorlar.

Bank'O Card kredi kartı dönem borcu ekstre ödemeleri Odeabank şubeleri ve ATM'lerinin yanısıra PTT şubelerinden de yapılabiliyor. Ayrıca 444 8 444 Odeabank İletişim Merkezi ve Odeabank İnternet Bankacılığı aracılığıyla ya da Havale / EFT yaparak kart borcu ödemesi yapılabiliyor.

ING Bank Bayram Kredisi ile 10 Bin Lira 0,88 Faiz 88 TL Masraf

ING Bank Bayram Kredisi kampanyası başladı. Ramazan ayı boyunca kredi başvurusu yapanlar % 0,88 faiz oranı ve 88 TL dosya masrafı ile 10 Bin Lira Bayram Kredisi alabiliyorlar. Kredi için en pratik başvuru yolu ilgili kampanya numarasına kısa mesaj göndermek. SMS yoluyla ING Bayram Kredisi başvurusu yapmak için Kredi yazdıktan sonra bir boşluk bırakarak TC kimlik numarasını yazıp 2205 numaralı başvuru hattına kısa mesaj göndermek yeterli oluyor. ING Bank Bayram Kredisi 3 ay ile 18 ay arasında müşteri tarfından tercih edilecek vadede kullanılabiliyor. Kredinin üst limiti 10.000 TL. Aylık faiz oranı % 0,88 olan ING Bank Bayram Kredisi kamapyasında dosya masrafı tutarı ise sadece 88 Lira.

'Tanıdık, tanımadık demeyin. Bu bayram ING'ye gelin' tanıtımıyla televizyon reklamlarını izlemeye başladığımız ING Bank Ramazan Bayramı Kredisi'ni kullanmak için ING'de bir tanıdığınız olması gerekmiyor. ING Bank bayram özel kredi teklifiyle ihtiyaçları ertelemek istemeyenler için mükemmel bir kredi fırsatı sunuyor. Düşük faizli, uzun vadeli ve düşük dosya masraflı bir kredi arayanlar için ING'nin Ramazan ayına özel kampanyasına özel kampanyası birebir. Kred başvurularında kefil şartı aranmıyor. Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi ING bank şubelerinden, bankanın internet şubesinden ve 0 850 222 0 600 numaralı Telefon bankacılığı hizmeti aracılığıyla alınabiliyor.

Ramazan ayı kredi kampanyaları bayrama nakitsiz girmek istemeyenler için uygun fırsatlar sunuyor. ING Bank'ın Bayram Kredisi fırsatı aylık % 0,88 faiz oranı, 88 TL düşük dosya masrafı ve 18 aya varan vadelerle gerçek anlamda iyi bir kredi şansı olarak gözüküyor. Bayram Kredileri arasnıda ön plana çıkan ING Bank kampanyası olumlu yorumlar almaya devam ediyor.

Deniz Bonus Taksitli Nakit Avans 1500 Lira Sıfır Faiz

Denizbank'ın avantajlı kredi kartı Deniz Bonus’ta yaz fırsatı var. Deniz Bonus Kart kullanıcılarının hayatını kolaylaştırma ilkesi çerçevesinde hizmet yelpazesine yeni bir özellik daha ekledi: Deniz Bonus ile nakit avans ya da taksitli nakit avans artık bir SMS ile cepte. Banka şubesine bile gitmeden nakit avans ya da taksitli nakit avans kullanmak isteyenler artık tek bir SMS ile paralarını anında hesaplarına aktarıyorlar. SMS'nin yanında ATM, İnternet Bankacılığı ve Telefon Bankacılığı aracılığıyla da nakit avans ya da taksitli nakit avans çekmek mümkün. Kuşkusuz isteyenler Denizbank şubelerine uğrayarak aynı işlemi yapabiliyorlar. Ancak mesai saatlerinin beklemek istemeyenler ve hafta sonlarında da nakit kullanmak isteyenler 7 / 24 nakit avans hizmetinden şube dışı kanallarla yararlanabiliyorlar. Karta tanımlı olan nakit avans limiti SMS atarak, ATM'lerden, internet ve telefon bankacılığı aracılığıyla kaolaylıkla kullanılabiliyor. Kullanılabilir nakit avans limiti dahilinde en fazla 10 Bin Liraya kadar nakit avans çekilebiliyor. Taksitli nakit avans kullanmak isteyenler 12 aya kadar taksit yaptırabiliyorlar.

Bugünlerde Deniz Bonus'ta yeni SMS kanalına özel süper bir kampanya devam ediyor. Buna göre 1500 TL taksitli nakit avans kullanlar 12 ay için % 0 faiz imkanından yararlanıyorlar. 31 Temmuz'a kadar devam edecek Sıfır Faizli Taksitli Nakit Avans kampanyasında 1.500 TL için 12 ay taksit seçeneğinde yüzde 0 faiz uygulanıyor. Kampanyada 150 TL komisyon uygulanıyor ve peşin olarak uygulanan komisyon tutarı ilk ekstreye tek seferde yansıtılıyor.

SMS ile Nakit Cepte imkanından yararlanarak 12 ay taksitli yüzde sıfır faizli 1.500 Lira avans kullanmak isteyenler 3280'e mesaj atıyorlar. Kısa mesaj metnine PARA yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra Deniz Bonus kartın son 6 hanesini ve çekilmek istenen avans tutarını yazıp 3280’e göndermek gerekiyor. Sözkonusu mesaj metni Taksitli Nakit Avans kullanmak isteyenler geçerli.

Sadece nakit avans kullanmak ve taksit yaptırmak istemeyenler ise yine aynı numaraya NAKİT yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra Deniz Bonus kartın son 6 hanesini ve çekilmek istenen tutarını yazıp göndermek yeterli. Mesajın gönderileceği numara yine aynı: 3280. Kısa mesajın bankada kayıtlı olan cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekiyor.

Başvurunun ardından banka tarafından bir SMS mesajı gönderilerek teklif sunuluyor. Bankanın mesajında ödeme tutarı, komisyon tutarı ve avansın yatacağı hesap bilgileri yazılı oluyor. Eğer bu şartları kabul ediyorsanız KABUL yazıp dönmeniz gerekiyor. KABUL mesajının gönderilmesinin ardından para belirtilen hesaba anında geçiriliyor ve kullanıma hazır hale geliyor. 24 saat içinde KABUL mesajını göndermek gerekiyor. Aksi takdirde başvurunun yeniden yapılması isteniyor.

12 Ay Vadeli 0,94 Faizli 100 Bin TL'ye Kadar Kredi ING Bank

ING Bank düşük faizli kredi arayanlar için mükemmel bir kredi fırsatı sunuyor. Bankanın Temmuz ayına özel ihtiyaç kredisi kampanyasında faiz oranları aylık % 0,94'den başlıyor. Kredinin limitleri de oldukça geniş. 100.000 TL'ye kadar kredi alınabilen kampanya yüksek kredi limitiyle ön plana çıkıyor ve dikkatleri üzerinde topluyor. Temmuz Ayı
Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi ile sadece % 0,94’den başlayan faiz oranları ile kredi kullanmak mümkün. % 0,94 faiz oranı tüm kredi tutarları için 12 aya kadar olan vadelerde uygulanıyor. 18 ay vadede faiz oranı % 0,99 oluyor. 24 ay vadede % 1,04 faiz oranı uygulanırken, 36 ay, 48 ay ve 60 ay vadeler için % 1,14 faiz oranı sözkonusu. Kredinin geri ödeme vadeleri ise 5 yıla kadar uzanıyor. Maksimum 60 ay vade ile geri ödeme yapılabilen kampanyada sunulan uzun vade imkanı geri ödemeleri kolaylaştırıyor. Faiz oranlarının düşük olması, yüksek kredi limiti ve uzun kredi taksit süresi ile olumlu yorumlar alan kampanya Temmuz ayı boyunca devam edecek olması nedeniyle iyi bir Ramazan ve Bayram kredisi olarak da değerlendirilebilir.

En az 3 ay, en fazla 60 ay vade ile kredi kullanmak isteyenler ING şubelerine uğrayabilecekleri gibi Hemen Başvur butonunu kullanarak ING internet sitesi üzerinden de krediye başvuru yapabiliyorlar. 100 Bin Lira tutar ve 60 aya varan vade fırsatını kaçırmamak için son başvuru tarihi 31 Temmuz. Kampanya kapsamında uygulanan dosya masrafı ücretleri ise şu şekilde belirlendi: 2.000 TL ile 20.000 TL arasındaki kredilerde 250 TL, bunun üstündeki tutarlarda 100.000 TL'ye kadar kredilerde 350 TL. Kredi başvurularında 20 TL istihbarat ücreti uygulanıyor.

Yaz aylarında tatil için ya da Bayram masrafları için uygun bir kredi arayanlar için de ING Bank'ın düşük faizli Temmuz Kredisi iyi bir fırsat.

Fiat Kampanyalı Anahtar Teslim Kredili Satış Fiyatları

Temmuz ayı Fiat'ın sunduğu otomobil kredi kampanyası ile hızlı başladı. Yazın gelmesi ve Ramazan ayının başlaması Fiat açısından birşey farkettirmedi, Fiat yaz aylarında da kampanyalarını tam gaz sürdürüyor. Temmuz ayında araç kampanyalarında dikkat çekenler arasında ilk sırayı Fiat’ın kampanyası alıyor. Fiat yüzde 0 faizle 18.000 TL için 24 ay vadeli kredi kullandırıyor. Dileyenler daha daha düşük peşinat ödeyerek 30.000 TL kredi için 60 aya kadar % 0.67 faiz fırsatını kullanıyor. Fiat satın alırken nakit ödemeyi tercih edenler Yeni Panda, 500 L ve Freemont modellerinin dışında tüm Fiat modellerinde 1.750 TL indirim avantajından yararlanıyor.

Tofaş Fiat Türkiye, Temmuz ayına ve Ramazana avantajlı fırsatlar sunan yeni indirimli fiyat avantajlarıyla girdi. Fiat Temmuz ayında kampanyalı anahtar teslim fiyatlarında gözardı edilemeyecek fırsatlar sunuyor. Buna göre ailelerin vazgeçilmez tercihi Fiat Linea 29.700 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Fiat showroomlarında yeni kullanıcılarını bekleyen modellerden biri olan Fiat Punto sınıfının en eğlenceli otomobili olarak tanınıyor. Fiat Punto son kampanya ile 29.950 TL’den başlayan çok özel fiyatlarla satışta. Geniş içi alanıyla rahat hareket ve yaşam imkanı sağlayan Fiat 500L modeline kampanya boyunca 39.900 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün. Fiat modellerinin Temmuz 2013 kampanyası ile kredili alımlarda geçerli anahtar teslim kampanyalı satış fiyatları şu seviyelerde:

Yeni Panda Pop 1.2 69 HP 29,450 TL
Punto MY 2013 1.2 69 HP 31,700 TL
Linea Classic Actual 1.4 Fire 77 HP E5 31,450 TL
Yeni Linea Pop 1.4 77 HP 33,950 TL
Fiat 500C Pop 1.2 69 HP 38,700 TL
Fiat 500L Pop 1.4 Fire 95 HP 39,900 TL
Bravo Pop 1.4 Fire 90 HP 43,030 TL
Freemont Urban 2.0 Multijet 170 HP 2WD 6MT 94,600 TL

Kampanya kapsamında bazı modellerde peşin alımlarda indirim uygulanıyor. Kredili alımlar için modellerde değişik peşinat ve kredi tutarlarına göre yapılan en doğru ve güncel hesaplamalar Fiat web sitesinden ve Fiat showroomlarından öğrenilebilir.

İki Bayram Arası Ödeme Olmaz Diyen TEB Kredisi

TEB 'İki bayram arası ödeme olmaz' dedi ve 3 ay ertelemeli Bayram Kredisi kampanyasının startını verdi. Selahattin Çakaler bu kez iki yanına aldığı Bayram'larla TEB Hanım'ın karşısına çıkıyor. Ama TEB Hanım'ın Ramazan ayı için bir müjdesi var: İki bayram arası ödemesi olmayan yeni TEB kredi kampanyası. Televizyon reklamlarının gülümsenerek izlendiği kampanya kapsamında 3 ay erteleme seçeneğiyle kredi kullananlar Bayram Kredilerini Temmuz ya da Ağustos ayı içinde alıyorlar ve geri ödemelerini Kurban Bayramı sonrasına öteliyorlar.

TEB Ramazan Bayramı Kredisi 3 ay erteleme seçeneğinin yanı sıra dosya masrafsız olarak sunuluyor. Dosya masrafının olmadığı kredi fırsatından yararlananlar aynı zamanda % 1.09 olan düşük faiz oranı ile kredi kullanmış oluyorlar. Kampanya kapsamında 36 ay vadeli olarak Bayram Kredisi kullanılabiliyor. Örnek olarak 36 ay vadeli 10 Bin Lira Bayram Kredisi alan bir kredi müşterisi aylık 350 TL sabit taksit ödemesi yapıyor. Kredinin 3 yıla uzanan vade süresi bütçeyi rahatlatırken geri ödemeyi kolaylaştıran bir unsur oluyor.

TEB bayram Kredisine başvurmak için TC kimlik numarasını kısa mesaj olarak 4466'ya göndermek yeterli. SMS ile başvurunun yanında TEB şubelerinden, TEB internet sitesinden ve 0 850 200 0 666 numaralı TEB Telefon Bankacılığı servisini kullanarak Bayram Kredisi başvurusu yapmak mümkün. TEB Bayram Kredisi dosya masrafsız ve dilenirse 3 ay ertelemeli olarak kefil şartı aranmadan, düşük faiz oranı ve 36 aya varan uzun vadelerle kolayca alınabiliyor.

350 TL Taksitli 10 Bin Lira Kredi HSBC Bank'ta

HSBC KrediNet kampanyaları yeni fırsatlar ve kredi olanaklarıyla devam ediyor. KrediNet'in en büyük özelliği taksitlerinin sabit olması ve ne kadar taksit ödeneceğinin en baştan bilinmesi. HSBC KrediNet ürünlerinde taksit tutarı kredi alınırken belirleniyor ve kredi ödemelerinin sonuna kadar değişmiyor, sabit kalıyor. Böylece kafamızda hiçbir soru işareti kalmadan, gönül rahatlığıyla ihtiyaç kredisi alma şansını kullanmış oluyoruz.

HSBC Bank'ın KredNet kampanyalarında yaz aylarında ve Ramazana'da da devam ediyor. 9 Temmuz'da başlayan ve 12 Ağustos tarihine kadar sürecek olan yeni kampanya Bayram Kredisi olarak karşımıza çıktı. Ramazan Bayramı'nı şeker tadında geçirmek isteyenler için tasarlanan kredi kampanyası ile sabit taksitlerle 40 Bin Liraya kadar kredi alınabiliyor. Kredi kampanyasına başvuru yaparak kredi çekenler örnek olarak 10 Bin Lira kredi için 36 ay vadede aylık 350 TL taksit ödüyorlar. Taksitler sabit, her ay aynı ve kredi taksitleri sona erene kadar aylık taksit tutarı artmıyor ve değişmiyor. 36 ay taksitli Bayram Kredisi fırsatı aylık yüzde 1.03 faiz oranı ile sunuluyor. Kredi kampanyasında dosya masrafı yok. Dosya masrafsız ve uygun faiz oranlı bir ihtiyaç kredisi arayanlar için HSBC KrediNet Bayram Kredisi kampanyası birebir. Kredi için başvurular 12 Ağustos tarihine kadar kabul ediliyor. 2.500 Lira ve altındaki kredi tutarları için sigorta yaptırma gerekliliği bulunmuyor.

HSBC kredileerinde koşullar açık ve net. Değişik vade ve tutarlar için ne kadar taksit ödeyeceğini merak edenler için HSBC Bank’ın web sitesindeki kredi ve taksit hesaplama aracı çok iyi bir hesaplama hizmeti veriyor. HSBC KrediNet Bayram Kredisi başvurusu yapmak isteyenler banka şubesinden, internet şubesinden, telefon bankacılığı hizmeti ile ya da bankanın web sitesinden kredi başvurusu yapabiliyorlar. Dosya masrafsız, 36 ay vadeli ve düşük faiz oranlı HSBC Krednet kredileri bayrama kadar ve bayramdan sonra da ilgi görmeye devam edecek gibi gözüküyor.

Vakıfbank Bayram Kredisi Kampanyası Ramazan'da Sürüyor

Ramazan ayı pek çok Bayram ve Ramazan kredisi kampanyasına ev sahipliği yapıyor. Yüksek tutarlı, düşük faizli ve dosya masraflı ya da dosya masrafı ve kredi kullandırım ücreti olmadan iyi bir Bayram Kredisi arayanlar Vakıfbank'ı tercih ediyor. Kredi kampanyası Ramazan ayı boyunca devam ediyor. 12 ay, 24 ay, 36 ay ya da 60 ay gibi değişik vade seçenekleriyle sunulan Vakıfbank Bayram Kredisi artık geleneksel hale geldi. Kredi tutarları ise 50.000 TL'ye kadar yükselebiliyor. Maksimum kredi kullanma tutarının 50 Bin Lira olduğu kredi kampanyasında en uzun vade 60 ay olarak belirlendi. Vakıfbank Geleneksel Bayram Kredisi her ihtiyaca uygun olacak şekilde değişik ödeme planlarıyla sunuluyor.

Bankanın web sitesinde yer alan örneklere göre Vakıfbank’tan 50.000 TL Bayram kredisi alanlar 24 ay vadede ödemeyi seçerlerse % 0.99 faiz oranıyla ve 157,50 TL kredi kullandırım ücretiyle aylık 2.406 TL geri ödeme yapıyorlar. Yine 24 ay vadeyle 20.000 Lira kredi alanların aylık kredi taksidi ise 833 TL civarında gerçekleşiyor. Sıfır faizli olan bu kredi seçeneğinde 3.000 TL tutarında kredi kullandırım ücreti (dosya masrafı) alınıyor. Bir diğer örnekle 50.000 TL Bayram Kredisi'ni 60 ay vadeyle kullananlar % 1.07 faiz oranından yararlanıyor ve kredi kullanım ücreti ödemeyerek aylık 1.200 TL taksit ödüyor. Banka diğer pek çok ödeme planı ile her bütçeye ve kredi talebine sesleniyor.

Vakıfbank Geleneksel Bayram Kredisi kefilsiz olarak kullandırılıyor. Ancak gerekli görülen durumlarda kefil istenebiliyor. Kredi kampanyasına katılarak uygun koşullarda ihtiyaç kredi kullanmak isteyenler Bayram Kredisi başvurusu için en yakın Vakıflar Bankası şubesini ziyaret ediyorlar. Cazip faiz ve ücretler ya da faizsiz ve dosya ücretsiz seçenekleriyle sunulan Vakıfbank Bayram Kredisi kampanyasına gelen yorumlar kredinin tercih edilebilir koşullar sunduğu yolunda oldu.

İş Bankası Hızlı Kredi SMS Başvuru Numarası 4402

İş Bankası ihtiyaç kredisine en çabuk başvuru yöntemi 4402 Hızlı Kredi. Şimdi cep telefonundan İş Bankası kredilerine kolaylıkla başvuru yapılabiliyor. SMS göndererek yapılan kredi başvurularının cevabı anında cep telefonuna geliyor. İş Bankası Hızlı Kredi SMS ile başvuru numarası 4402. Bu numaraya SMS atarak ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabiliyor. SMS mesajına NAKIT yazdıktan sonra birer boşluk bırakarak TCKİMLİK NO, TALEP EDİLEN KREDİ TUTARI ve AYLIK GELİR TUTARININ yazılarak 4402'ye SMS olarak gönderilmesi gerekiyor.

Hızlı Kredi başvurusu sadece cep telfonundan değil, İş Bankası İnternet Şubesi, İş Bankası İnternet Sitesi, 0 850 724 0 724 numaralı Telefon Şubesi, Bankamatikler, İşWap ve İşCep ile de gerçekleşiyor.

İş Bankası İnternet Şubesinden Hızlı Kredi başvurusu yapmak için Kredilerim veya Başvuru-Ürünler bölümlerinden birine giderek Hızlı Kredi seçeneğini tercih etmek yeterli oluyor.

İş Bankası İnternet sitesine uğrayanlarda ana sayfada bulunan Başvurular bölümünden Hızlı Kredi'yi seçerek kredi başvurusu yapabiliyor.

Telefonla kredi başvurusu yapmak isteyenlerin İş Bankası'nın 0 850 724 0 724 numaralı Telefon Şubesini arayarak 5’e basmaları yeterli. İş Bankası müşterisi olmayanların cep telefonundan arama yapmaları gerekiyor.

İş Bankası'nın ATM'leri olan Bankamatiklerden Hızlı Kredi başvurusu kartlı veya kartsız olarak yapılabiliyor.

Hızlı Kredi başvurusu cevabı hemen cep telefonuna geliyor. Olumlu yanıt alanlar gerekli belgelerle birlikte en yakın İş Bankası şubesine uğrayarak kredi başvurularını gerçekleştiriyorlar.

Günde 4 TL Taksitle 10000 Lira Bayram Kredisi Finansbank'ta

Finansbank Bayram Kredisi kampanyası startını verdi. '4 TL bayram harçlığı olmaz! Ama günde 4 TL'ye 10.000 TL ihtiyaç kredisi olur!' tanıtımıyla kampanya reklamlarını izlediğimiz Bayram Kredisi ile günde 4 TL'den başlayan taksitlerle 10.000 Lira ihtiyaç kredisi alınabiliyor. Kampanya kapsamında günde 2 TL'den başlayan taksitlerle 5.000 Lira kredi kullanmak da mümkün. Artan taksitli bir kredi ürünü olan Nakdi Cebinde kredilerinden bir yenisi olan kredi kampanyası ile azami 60 ay vadeye kadar kredi alınabiliyor.

Artan taksitli kredi şu şekilde işliyor: Örneğin 60 ay vadeli olarak 5.000 Lira kredi aldınız. İlk 12 ay boyunca 60 TL taksit ödüyorsunuz. Sonraki her 12 aylık zaman diliminde aylık taksit tutarı 45 TL artıyor. 60 ay vadeli 10.000 Lira kredi almanız durumunda ilk yıl ayda 120 TL ödüyorsunuz. Sonraki yıllarda her yıl 90 TL tutarında kredi taksit artışı sözkonusu oluyor.

Finansbank Bayram Kredisi başvurusu klasik olarak 5030'a mesaj atma şekline yapılıyor. TC kimlik numaralarını 5030'a kısa mesaj olarak gönderenler kredi başvurusu yapmış oluyorlar. Günde 4 TL'den başlayan artan taksitlerle 10.000 TL ya da günde 2 TL'den başlayan taksitlerle 5.000 TL ihtiyaç kredisi için başvuru yapanlar bayramı nakit sıkışıklığı yaşamadan geçiriyorlar.

Başvuru çok kolay. TC kimlik numarasını 5030'a yollamak kredi başvurusu için yeterli. Kampanya kapsamında 3 ay erteleme seçeneği de bulunuyor. Bu seçenekten yararlananlar kredi geri ödemelerini 3 ay sonra başlatma fırsatını yakalıyorlar.

Azami vadenin 60 ay olduğu kredi kampanyasında kullanılabilecek maksimum kredi tutarı 10.000 TL. SMS ile yapılan başvurular ön başvuru niteliği taşıyor. SMS'nin yanısıra Finansbank internet sitesinden veya Finansbank Şubeleri'nden de ön başvuru yapmak mümkün. Ön başvuru sonuçları cep telefonlarına olumlu olarak gelenler istedikleri herhangi bir Finansbank şubesinden artan taksitli ihtiyaç kredisi kesin başvurularını tamamlıyorlar.

Denizbank Bayram Kredisi 77 TL Taksitle Dosya Masrafı Yok

Denizbank Cebimde Kredi Ramazan Kampanyası başladı. Bayrama özel kredi fırsatının sunulduğu kampanya ile 77 TL'den başlayan taksitlerle 60 aya kadar kredi kullanmak mümkün. Cebimde Kredi aylık faiz oranları 12 ay vadede % 1.39 olarak uygulanıyor. 13 ay ile 36 ay arasındaki vadelerde % 1.59, 37 ay ile 60 ay arasındaki vadelerde % 1.69 faiz sözkonusu. Tüm vadelerde dosya masrafı 0. Dosya masrafsız olarak kullanılan Denizbank Bayram Kredisi başvurusu için son tarih 6 Ağustos olarak açıklandı.

Denizbank'ın Bayrama Özel Ramazan Kampanyası ile 15.000 TL'ye kadar Cebimde Kredi maksimum 60 ay vadeli olarak kullanılabiliyor. Tanıtımlarda ön plana çıkan 77 TL taksit uygulaması 3.500 TL kredi ve 60 ay vade için geçerli. 3.500 TL Cebimde Kredi kullanarak 60 ay vadeyi seçenler ilk 6 ay boyunca 77 TL taksit ödüyorlar, daha sonraki aylarda aylık taksit tutarı 106.09 TL'ye çıkıyor.

Herkesin bildiği gibi Denizbank Cebimde Kredi'nin SMS numarası 3280. KREDİM yazarak TC kimlik numarasını 3280′e göndermek başvuru yapmak için yeterli oluyor. Kredi cevabı 5 dakika içinde cep telefonuna geliyor. Kredi başvuru sürecini tamamlamak için en yakın Denizbank şubesini ziyaret etmek yeterli oluyor.

Denizbank'ın bu yılki Ramazana özel kredi kampanyasının tanıtımları yapılmaya başlandı. Denizbank'ın simge haline gelen kahramanları Deniz, Cuma ve Robinson Abi'nin yanına bu yıl torun Cuma da katıldı. Sevimli karakterlerin televizyon reklamları büyük ilgi ile izlenmeye devam ediyor.

TEB Ekonomi Bayramı 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Ramazan Bayramı için TEB'den kredi alanlar hem 3 ay erteleme, hem de dosya masrafı ödememe imkanından yararlanıyor. Böylece Ramazan'da kredi kullananlar iki bayram arasında ödeme yapmamış oluyorlar. TEB Ramazan'da ihtiyaç kredisi kullananların kredi geri ödemelerini üç ay erteliyor. Üstelik kampanyada dosya masrafı yok. Sadece % 1,09 faiz oranı ile alınabilen TEB Bayram Kredisi ekonomide bayram yaşatıyor.

36 ay vadeli olarak alınabilen TEB Bayram Kredisi kampanyasında 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullananlar 350 TL aylık taksit ödüyorlar. Bu tutar kredinin ilk yılı için hayat sigortası tutarı 76 TL civarında gerçekleşiyor. Detaylı bilginin TEB şubelerinden alınabileceği Bayram Kredisi için başvurular TEb şubelerinin yanısıra bankanın web sitesinde yer alan Hemen Başvur butonuna tıklayarak da yapılabiliyor. TEB Pratik İhtiyaç Kredisi Başvurusu için sitede T.C. kimlik numarası, cep telefonu ve e-posta bilgilerini doldurup gönderenlere banka tarafından kredi teklifi yapılıyor. Banka tarafından gönderilen tutar ve vade teklifi cep telefonuna kısa mesaj olarak iletiliyor.

Televizyon reklamları başlayan ve başrolünde yine Selahattin Çakaler karakterini izlediğimiz kredi kampanyası Ramazan ayı boyunca olumlu yorumlar ve tepkiler alacak gibi gözüküyor. İki bayram arası ödeme yaptırmayan ve geri ödemelerde 3 ay erteleme fırsatı sunan TEB Bayram Kredisi düşük faiz oranları ve dosya masrafının olmamasıyla banka kredi kampanyaları arasında dikkatleri üzerinde topluyor.

Paraf Kart Ramazan Kampanyası 30 TL ParafPara

Halkbank'ın ayrıcalıklı kredi kartı Paraf, Ramazan ayında da kazandırmaya devam ediyor. 7 Ağustos tarihine kadar sürecek market alışverişi kampanyasıyla toplamda 30 TL ParafPara kazanmak mümkün. Paraf Kart kullanılarak farklı günlerde ve tek seferde yapılan 75 TL ve üzeri market alışverişlerinde; ikinci alışverişe 5 TL, üçüncü alışverişe 5 TL, dördüncü alışverişe 20 TL ParafPara kazanılıyor. Böylece toplamda 30 TL ParafPara kazanmak mümkün oluyor.

Paraf Kart Ramazan Kampanyasına katılmak için “HARCA” yazdıktan sonra boşluk bırakarak Paraf Kartın son 6 hanesini yazıp 3404’e SMS gönderilmesi gerekiyor. SMS ile kayıt işlemini yapan Paraf Kart sahipleri kampanyadan yararlanabiliyor ve 30 Liraya kadar ParafPara kazanıyor. Market harcamalarını yapmadan önce mutlaka kısa mesaj göndererek kayıt olmak gerekiyor, kayıt işleminin yapılmasının ardından ParafPara kazanılıyor.

Kayıt işlemi için göndrilecek SMS mesajının kart sahibi adına bankadan kayıtlı olan cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekli. Gönderilen SMSler ücretsiz, SMS gönderimi için herhangi bir ücret ödenmiyor.

Yapılan alışverilerin market sektöründe olması gereken kampanyada tüm bankaların POSlarından yapılan ödemeler geçerlilik kazanıyor. Mutlaka Halkbank POSlarının kullanılması gerekmiyor.

Paraf Kart Ramazan Kampanyası kart bazında değil, müşteri bazında devam ediyor. Asıl kartlar ve bu karta bağlı ek kartlarla yapılan alışverişler ParafPara kazandırıyor. Müşteri bazında toplam kazanabilecek maksimum ParafPara 30 TL. İşlemlerin farklı günlerde yapılması gerektiğinden aynı gün içinde gerçekleşen 75 TL ve üzeri işlemlerden sadece bir tanesi geçerli oluyor.

Paraf Kartla yapılan işlemler ve Parafly Kart, Halk Bankası ticari kartları ve ParafPara kullanılarak yapılacak işlemler kampanyadan yararlanamıyor. Kazanılan ParafParaların 30 Aralık tarihine kadar harcanması gerekiyor. Sanal POS harcamaları ve sanal kart ile yapılan ödemeler kampanyada değer kazanmıyor.

Maximum Kart Ramazan Kampanyası 50 TL MaxiPuan Hediye

İş Bankası ve Ziraat Bankası Maximum Kart sahipleri yaşadı. Maximum Kart Ramazan Kampanyası ile 7 Ağustos 2013 tarihine kadar yapılacak 100 TL ve üzeri beşinci alışveriş 50 TL kazandırıyor. Alışverişlerin İş Bankası ve Ziraat Bankası kredi kartı olan Maximum Kart ile yapılması gerekiyor.Maximum anlaşmalı marketlerden yapılacak alışverişler kampanya kapsamında kazandırıyor. Market alışverişinin tek seferde ve farklı günlerde yapılması gerekli. Her alışveriş tutarının 100 TL ve üzerinde olması aranan bir diğer koşul. 100 TL ve üzerinde ve farkıl günlerde yapılan 5. peşin alışveriş 50 TL MaxiPuan hediye kazandırıyor.

MaxiPuan kazanmak için kampanyaya katılım yapmak gerekiyor. SMS katılımlı olan kampanyaya katılmak için 4747 numaralı hatta kısa mesaj gönderilmesi gerekiyor. Maksimum Kart sahipleri banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından mesaj göndererek kampanyaya iştirak edebiliyor. SMS mesajının mutlaka banka sisteminde müşteri adına kayıtlı olan cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekiyor. SMS mesaj metnine "RAMAZAN" yazıp boşluk bırakarak kredi katının son altı hanesinin yazılması gerekli. Kayıt olmadan önce harcama yaptıysanız merk etmeyin. 5 Temmuz tarihinden sonra yapılan harcamalar kampanyadan yararlanabiliyor. Bu nedenle hemen "RAMAZAN" yazıp kartın son 6 hanesini beraber 4747'ye SMS göndererek kampanyadan kazanmak için alışverişe devam edebilirsiniz.

Market alışverişi ödemelerinin Maximum anlaşmalı marketlerdeki Maximum POS cihazlarından yapılması durumunda MaxiPuan kazanılabiliyor. Ödemelerin tek seferde ve farklı günlerde yapılması ve her alışveriş tutarının 100 TL ve üzerinde olması gerekiyor. Bu şekilde yapılan 5 peşin market alışverişi 50 TL MaxiPuan kazandırıyor. Unutmayın, kampanyaya katılım için son gün 7 Ağustos.

Kampanyada kazanılan MaxiPuan'lar kampanya bitiminden sonra 7 işgünü içerisinde kredi kartlarına yükleniyor ve 1 Eylül tarihine kadar alışverişlerde kullanılması gerekiyor. Kampanya kart bazında değil müşteri bazında uygulanıyor ancak aynı kişiye ait Ziraat ve İş Bankası Maximum Kart alışverişleri birleştirilemiyor.

Akbank Bayram Kredisi 3 Ay Erteleme Seçeneği ile Çifte Bayram

Akbank’ta bu yıl çifte bayram var. Ramazan Bayramı için kredi kullananlar geri ödemelerine Kurban Bayramı geldiğinde başlıyorlar. Gerçek bir bayram coşkusu yaratacak olan Akbank Bayram Kredisi % 0.68 faiz oranıyla sunuyor. Her zaman eski bayramlar aranır ama bu kez bu bayram eskilerden de güzel olacak gibi gözüküyor. Akbank Ramazan Bayramı Kredisi kullananlar düşük faiz oranlarının yanında taksit erteleme imkanından da yararlanıyorlar. Kredi kampanyasının sunduğu imkanla kredilerini bugün alanlar ödemelerini 3 ay erteliyorlar. 3 ay taksit erteleme seçeneğinin sunulduğu kampanya aynı zamanda Akbank'ın geleneksel hızlı başvuru ve kolay kullanım imkanıyla dikkat çekerek olumlu yorumlar alıyor.

Akbank Bayram Kredisi 30.000 TL’ye kadar tüm nakit ihtiyaçları için kullanılabiliyor. Kredinin faiz oranları % 0,68’den başlıyor. Düşük faiz oranlı bir ihtiyaç kredisi arayanlar için uygun kredi seçenekleri Akbank’ta başvuru yapacak olanları bekliyor. Akbank Bayram Kredisi çifte bayram yaşatmak için bu yıl “Kredini bu bayram kullan, taksit ödemelerine bir sonraki bayram başla!” sloganıyla duyurulan taksit erteleme seçeneği ile sunuluyor. Buna göre Temmuz ayı içinde başvuru yaparak kredi kullananlar kredi taksit ödemelerini Ekim 2013’e kadar erteliyorlar. Ertelemeli Bayram Kredisi arayanlar için 3 ay erteleme seçeneği Akbank'ta.

akbank ramazan Bayramı Kredisi başvurusu banka şubelerinden ve Akbank internet sitesinde yer alan WebKredi’den hızlı bir şekilde ve kolayca yapılabiliyor. Kredi başvuruları için Akbank şubelerin başvurmak ya da Akbank'ın web sitesini ziyaret etmek yeterli. Akbank Bayram Kredisi ile örneğin 12 taksitli olarak 10.000 Lira kredi alanlar aylık % 0.68 faiz oranı ve 330 Lira kredi kullandırma ücretiyle kredi geri ödemesi yapıyorlar. Yine 10.000 TL Bayram Kredisi için 36 ay taksitle ödemeyi tercih edenler 330 TL kredi kullandırma ücreti ve % 0.89 faiz oranıyla geri ödeme yapıyorlar.

Halkbank Kredisi Serinleten Yaz Tarifesi ile 0.57 Faizli

Yaz aylarına Halkbank’ın Serinleten Yaz Tarifesi isimli kredi kampanyası damgasını vuruyor. Haziran ayında başlayan kredi kampanyası Ramazan'ın gelmesiyle de hız kesmeden devam ediyor. Ramazan ayı içinde iyi bir Bayram Kredisi fırsatı arayanlar da Serinleten Yaz Tarifesi kredi kampanyasını dikkatle incelemeli. Nakit kredi çözümü arayanlar Halkbank’ın sunduğu kredi ile aylık % 0.57 faiz oranından yararlanabilir. Halkbank kredi arayan vatandaşlar için nakit kredi çözüm seçenekleri sunmaya devam ediyor. Serinleten Yaz Kredisi fırsatı iyi bir Ramazan Kredisi ya da Bayram Kredisi fırsatına dönüştürülebilir.

Halkbank’ın yaz aylarına özel Serinleten Yaz Tarifesi ile ihtiyaç kredisi faiz oranları aylık % 0.57′ye kadar indi. kampanya kapsamında seçilen vade ve faiz oranı çerçevesinde dosya ücreti de 5 TL ya da 150 TL olarak uygulanıyor. Kampanyada 50 Bin Liraya kadar ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Halkbank müşterileri Serinleten Yaz Tarifesinin uygulandığı Ramazan ayına da gelen kredi kampanyasında 5.000 TL kredi çekmeleri durumunda 12 ay vade seçeneğinde 150 TL dosya ücreti ve sadece 15 TL hayat sigortası bedeliyle % 0.57 düşük faiz oranı ile geri ödeme yapıyorlar.

Halkbank’ın kredi kampanyasında maksimum 60 ay vadeyle ve 50.000 TL’ye kadar tutarda kredi çekilebiliyor. Çeklecek üst tutar 50.000 TL olmakla birlikte 20.000 TL, 10.000 TL, 5.000 TL gibi rakamlarda kredi kullanmak mümkün. 60 ay vadeyle 50.000 TL kredi alanlar aylık % 0.95 faiz oranını tercih ederlerse dosya masrafı olarak sadece 5 TL ödüyorlar. aynı tutarı aynı vadede kullanarak 150 TL dosya masrafı ödeyip % 0.89 faiz oranından yararlanmak mümkün. 50 Bin Lira krediyi 12 ay vadeyle almak isteyenler ise % 0.75 faiz oranı ve sadece 150 TL dosya masrafıyla kredi kullanabiliyorlar. Kampanya değişik ödeme seçenekleri, vadeler, dosya masrafı tutarları ve faiz oranlarıyla her bütçeye uygun kredi çözümleri sunuyor. Düşük taksitli kredi seçeneklerinin yanısıra ara ödeme imkanı sunan kredi geri ödeme planları da mevcut. Dileyen kredi kullanıcıları 2 ay erteleme seçeneğini tercih ederek geri ödemelerine iki ay sonra başlayabiliyorlar.

HSBC Bayram Kredisi Dosya Masrafsız Sabit Taksitli

Bayram Kredisi kampanyalarının belki de en tatlısı HSBC Bank'tan geldi. Tüm koşullarının çok açık ve net olduğu kredi kampanyası düşük faiz oranı ve sıfır dosya masrafı ile tadından yenmeyecek tipte. Ramazan ayında bayram için iyi bir kredi kampanyası arayanlar için HSBC Bayram Kredisi birebir. KrediNet kampanyaları kapsamında düzenlenen bayrama özel kampanya 12 Ağustos tarihine kadar başvuruları kabul ediyor. Kampanyaya başvurular 9 Temmuz tarihinde başladı.

Bildiğiniz gibi HSBC'nin KrediNet kampanyaları sabit taksitli olmasıyla biliniyor. Kredi taksitleri sonradan artmadığı ve kredi verilirken tüm koşulların net ve açık olarak müşteri tarafından bilindiği KrediNet kampanyalarında sonradan sürprizlere yer yok. Kredi taksitleri sabit ve nasıl başladıysa o şekilde devam ediyor ve bitiyor. Kredi vadesi boyunca aylık taksit tutarları hiçbir şekilde değişmiyor. Ne kadar taksit ödeyeceğinizi en başta biliyorsunuz ve kredi süresi sonuna kadar taksit tutarları aynı tutarda kalıyor.

KrediNet'in bayrama özel kampanyası 36 ay taksitle sunuluyor. 36 aya kadar vadelerle Bayram Kredisi kullandırılan kampanyada en fazla çekilebilecek kredi tutarı ise 40.000 TL olarak belirlenmiş. Kredinin geri ödemeleri kafa karışıklığına yer bırakmayacak şekilde sabit taksitli olarak sürüyor. HSBC Bayram Kredisi'nde dosya masrafı yok. Kredi faizi de çok açık ve net: Tüm vadeler için % 1.08 olarak uygulanıyor. Kredi dosya masrafsız olarak kullanılıyor.

Kampanya dahilinde 36 ay vadeli olarak 10.000 TL Bayram Kredisi çekenler aylık 350 TL taksit ödüyorlar. Bankanın web sitesinde bulunan kredi hesaplama aracıyla ne kadar taksit ödeneceği kolayca hesaplanabiliyor. Bireysel Kredi Hesaplama Aracı kullanılarak tüm HSBC kredilerinin taksitlerini hesaplamak mümkün oluyor.

İş Bankası Bayram Kredisi 0.66 Faiz 35000 TL İhtiyaç Kredisi

İş Bankası Geleneksel Bayram Kredisi startını verdi. Her Ramazan ayında başlayan ve artık geleneksel olan kredi kampanyasında bu yıl faiz oranları çok cazip. İş Bankası Bayram Kredisi % 0.66'dan başlayan faiz oranları ile sunuluyor. Kredinin üst limiti 35.000 TL olarak belirlendi. Vadeler ise 60 aya kadar çıkıyor. Kredi kampanyasının Temmuz ayında yoğun bir ilgi görmesi bekleniyor. Kampanya 7 Ağustos tarihinde sona ererek kapanışını yapacak. Kısacası İş Bankası kredi kampanyasının düşük faiz oranlarından yararlanmak için önümüzde bir aydan az bir süre var.

Geleneksel Bayram Kredisi kampanyasına kimler başvurabilir diyorsanız hemen söyleyelim. Kredi kampanyasına serbest meslek sahipleri, tüm ücretli çalışanlar ile emekliler başvuru yapabiliyorlar. Kredi sadece Ramazan masrafları için değil her türlü ihtiyaçlar için kullanılabiliyor. Aylık % 0,66’dan başlayan faiz oranlarının geçerli olduğu kredi kampanyasında 35.000 TL tutarına kadar kredi maksimum 60 ay vade ile çekilebiliyor. Uygun ödeme koşulları olan, düşük faizli bir ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler İş Bankası'nın sunduğu son kredi olanağından yararlanabiliyor.

Kredi başvurusu İş Bankası şubelerinden, bankanın Telefon Şubesinden, İş Cep, İş Pad ve İş Wap'dan ve bankanın internet şubesinden yapılabiliyor. Ama en pratik başvuru yolu cepten kısa mesaj göndererek yapılan kredi başvurusu olsa gerek. SMS atarak Bayram Kredisi başvurusu yapmak için NAKİT yazdıktan sonra aralarında boşluk bırakarak kimlik numaramızı, talep ettiğimiz kredi tutarını, aylık gelirimizi yazıyoruz ve 4402’ye SMS gönderiyoruz. Tüm kredi başvuru kanallarından yapılan başvuruların cevapları hemen cep telefonuna geliyor.

Bonus Ramazan Kampanyası ile 50 TL Hediye Bonus

Bonus Kart Ramazan kampanyası toplamda 50 TL bonus hediye kazandırıyor. Kampanya market, akaryakıt ve restoran harcamalarında geçerli. 11 Ağustos'a kadar farklı günlerde ve tek seferde yapılacak her 75 TL ve üstü market, akaryakıt ya da restoran harcaması bonus kazandırıyor. İlk harcama 5 TL, ikinci harcama 5 TL, üçüncü harcama 5 TL, dördüncü harcama 5 TL bonus kazandırıken beşinci harcamayı yapanlara tam 30 TL bonus hediye ediliyor. Böylece toplamda 50 Liraya kadar bonus kazanma şansı var. 4 alışveriş ayrı ayı 5 TL bonus kazandırırken son ve 5. alışveriş tek başına 30 TL bonus kazandırıyor.

Bonus Ramazan kampanyasından hediye bonus kazanmak için harcamalara başlamadan öncelikle kayıt yaptırmak gerekiyor. Kampanyaya kayıt olmak için Garanti Bonus kartı olanların RAMAZAN yazıp 3340'a kısa mesaj göndermesi yeterli oluyor. Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç Kart kullanıcılarının harcama yapmadan önce "EVET RAMAZAN' yazarak kartlarının son 6 hanelerini 3340'a SMS atmaları isteniyor. SMS'nin müşteri adına bankada kayıtlı olan cep telefonundan gönderilmesi gerekiyor.

Aynı gün içinde birden fazla 75 TL ve üzerinde yapılan alışverişlerin bir tanesi kampanyaya dahil ediliyor. Peşin ya da taksitli olarak yapılan alışverişler fark gözetmeksizin kampanyadan yararlanabiliyor.

Kampanyaya Deniz Bonus, TEB Bonus, Şeker Bonus, ING Bonus, Türkiye Finans Happy, Burgan Bonus, ABank Bonus, Tekstilbank Bonus ve PTT Bonus kartı olanlar da katılabiliyor. Bu kart sahiplerinin SMS gönderecekleri numara Garanti Bonus'tan farklı. Buna göre "RAMAZAN" yazıp Deniz Bonus için 3280'e, TEB Bonus için 4616’ya, Şeker Bonus için 7353'e, ING Bonus için 2205'e SMS atmak gerekiyor. Türkiye Finans Happy sahipleri ise kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 2442'ye, Burgan Bonus sahipleri 8222’ye, ABank Bonus sahipleri 4055’e, Tekstilbank Bonus sahipleri kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 05327524404’e SMS göndererek Bonus Ramazan kampanyasına katılabiliyorlar. PTT Bonus kartı olanların ise kampanyaya katılmak için SMS göndermeleri gerekmiyor.

Garanti Bayram Kredisi Kampanyası 0,69 Faizli

Ramazan geldi, hoşgeldi; bu kez Garanti'den güzel bir sürprizle geldi. Daha Ramazan'ın başındayız ama Garanti Bankası Bayram Kredisi kampanyası başladı bile. Ramazan ayında bankalar ne yapar, nasıl kredi kampanyaları gelir diye düşünürken Garanti Bankası hepimizi şaşırtan bir sürpriz yaptı. Ramazan'ı atlayıp Bayramı getirdi. Garanti Ramazan Kredisi 0,69'dan başlayan faiz oranları ve 50.000 TL'ye kadar sunulan kredi limitiyle Ramazan'da en çok dikkat çeken kampanyalardan biri olacak gibi görünüyor. Kredi kampanyasında maksimum vade ise 60 ay.

Aslında bu kampanyayı bir yerden hatırlar gibiyiz. Çünkü Garanti Bankası'nın Haziran ayında başlattığı Yaz Kredisi kampanyası da tamamen aynı koşulları taşıyordu. Ramazan ayının yaz aylarına rastlaması Garanti Yaz Kredisi'ni Temmuz ayında Garanti Bayram Kredisi'ne dönüştürmüş gibi görünüyor. Yaz Kredisi ya da Bayram Kredisi, önemli olan iyi koşullarla bir kredi almak ve uzun vadelerle geri ödemek.

Garanti Bankası Bayram Kredisi başvurusu sadece nüfus cüzdanı ile yapılıyor. Gelir belgesi, ikametgah ya da fatura gibi herhangi bir belge talep edilmiyor. Nüfus cüzdanını alanların en yakın Garanti Bankası şubesinin kapısından içeri girmeleri yeterli. Temmuz ayının beğenilen kredi kampanyalarından biri olacak gibi gözüken kredi kampanyasına şubelerin yanısıra Garanti Bankası'nın internet şubesinden ve web sitesinden de başvuru yapılabiliyor.

Ramazan'da Garanti Bankası'nı tercih edenler erken bayram yapıyorlar desek yanlış olmaz. Uygun faiz oranları ve uzun vadelerle kullanılan Garanti Bayram Kredisi ile uygun ve kolay ödenebilir bir kredi arayanların yüzü gülüyor. Henüz televizyon reklamları başlamayan kredinin olumlu yorumlar alması bekleniyor.

İş Kurmak İsteyenlere Vakıfbank Bireysel İşyeri Kredisi

İş kurmak isteyenler için Vakıfbank'ta benzersiz bir kredi seçeneği var. Bireysel İşyeri Kredisi ile hayalinizdeki işi kolayca kurmak artık hayal değil. VakıfBank Bireysel İşyeri Kredisi 120 aya kadar vadelerle kullanılıyor ve işyeri, büro, muayenehane, dükkan, mağaza, depo gibi gayrimenkulleri satın almak için gerekli nakit finansmanını sunuyor. 10 yıla varan vadelerle kullanılan krediden yararlananlar kredi geri ödemelerini kendi tercihlerine aylık, 3 aylık dönemlerle yapabiliyorlar veya geri ödeme planlarını değişken taksitlerle oluşturabiliyorlar.

Vakıfbank Bireysel İşyeri Kredisi belirli ve düzenli bir geliri olan kişilere kullandırılıyor. Kredi kullananların gerçek kişi olması gerekiyor. Tüzel nitelik taşıyan ticari şirket gibi müşteriler krediden yararlanamıyorlar. Vakıfbank Bireysel İşyeri Kredisi istihbaratı olumlu olanlara kullandırılıyor.

'Vakıfbank Bireysel İşyeri Kredisi ile ne kadar kredi kullanabilirim' diyenler için söyleyelim kullanılacak kredinin limiti, satın alınacak gayrimenkulün ekspertiz değerinin % 50'ini aşamıyor. Satın alınan gayrimenkul üzerine maddi teminat amacıyla ipotek tesis ediliyor. Kredi kullanıcısı için hayat sigortası yaptırılırken gayrimenkul için ise Konut Paket Sigortası yaptırılıyor ve sigorta her yıl yenileniyor.

İşyeri amaçlı kullanılmak üzere gayrimenkul satın almak isteyenler ancak bunun için gerekli finansmanı bulamayanlar için çok cazip bir fırsat sunan kredi, yatırımcılara sunduğu mükemmel koşullarla olumlu yorumlar alıyor. Vakıfbank iş dünyasına ve ticaret hayatına desteğini hız kesmeden sürdürüyor.

Ziraat Bankası Arsa Kredisi 60 Ay Vadeli

Gayrimenkul yatırımı her dönemde kazandıran yatırımlardan. Zaman zaman durgunluk dönemleri yaşansa da arkadan gelen değer artışları doğru zamanda gayrimenkule yatırım yapanlara kazandırıyor. Şu dönemde de konut ve arsa piyasası durgun gibi gözüküyor, fiyatlar artmıyor hatta düşme eğiliminde. Aslında bu durum şu anda gayrimenkul yatırımı için uygun bir dönem olduğunun işareti olabilir. Her zaman fiyatlar yükselirken değil, durgunluk zamanlarında alım yapanların kazandığı düşünülürse konuta, araziye ya da arsaya yatırım yapmak ileride kazandırabilir.

Ziraat Bankası uygun koşullarla ve düşük faiz oranlarıyla sunduğu Arsa Kredisi ile arsaya yatırım yapmak isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor. Arsanızı seçmek size kalıyor, finansmanı ise dert etmeye hiç gerek yok. Ziraat Bankası Arsa Kredisi ile cazip koşullarla kredi kullanarak finansman bulmak mümkün. Ziraat Arsa Kredisi 60 ay vadeye kadar kullanılabiliyor. Satın alınması düşünülen arsanın ekspertiz değeri belirleniyor ve ekspertiz değerinin % 50'sine kadar kredi çekme fırsatı sunuluyor. Arsaya yatırım yapmak isteyenler, gayrimenkul yatırımını cazip bulanlar için eşsiz bir fırsat anlamına gelen Ziraat Bankası Arsa Kredisi düşük maliyetli bir finansman olanağı sunuyor.

Kredinin kullanılabilmesi için bir kefil gösterilmesi gerekiyor. Ayrıca diğer tüm gayrimenkul kredilerinde olduğu gibi satın alınan arsa üzerine ipotek tesis edilerek maddi teminat sağlanmış oluyor. Ziraat Bankası Arsa Kredisi ile satın alınacak arsanın belediye sınırları içerisinde bulunması ve imarlı olması gerekiyor. Krediyi kullananlara kredi geri ödeme süresini kapsayacak şekilde hayat sigortası yapılıyor.

Ziraat Bankası Arsa Kredisi başvurusu Ziraat Bankası şubelerine yapılıyor.

Akbank Ramazan Kredisi 0,94'den Başlayan Faiz Oranı ile 75.000 TL'ye Kadar

Ramazan en sonunda geldi. Ramazan ayında bankalar ne yapacak, nasıl kredi kampanyaları düzenleyecek diye düşünürken Akbank Ramazan Kredisi kampanyası bereketiyle geldi! Akbank'ta Ramazan ayında bol avantajlı ihtiyaç kredisi fırsatları var. 2013 yılı Ramazan ayına özel Akbank ihtiyaç kredisi kampanyasında aylık faiz oranları % 0,94’den başlıyor. Düşük faizlerle sunulan ihtiyaç kredisi seçenekleri hızlı başvuru ve kolay kullanım imkanıyla dikkat çekiyor. Bu Ramazan'ın en iyi kredi kampanyalarından biri olacağı tahmin edilen kampanya şimdiden olumlu yorumlar almaya başladı bile. Haftasonu açıklanan kampanyaya başvuruların başlaması için Pazartesi olması sabırsızlıkla bekleniyor. Ramazan ayı kredi konusunda bankalar arasındaki rekabetle bilinir. Ancak bu yıl bankalar belki de son dönemlerde yaşanan ekonomik çalkantı nedeniyle Ramazan kampanyalarını başlatmayı henüz düşünemediler. Ama Akbank böyle değil. Henüz Ramazan başlamadan Akbank Ramazan Kredi kampanyasının startı verildi.

Peki Ramazan kampanyasında kredi limitleri ne kadar? Şunu söyleyebiliriz ki limitler oldukça yüksek, verilecek kredi rakamları dolgun olacağa benziyor. Akbank Ramazan Kredisi kampanyasıyla 75.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Sadece Ramazan ayının getirdiği masraflar için değil, tüm nakit ihtiyaçlar için kullanılabilen kredinin % 0,94’den başlayan faiz oranları da oldukça cezbedici gözüküyor. İhtiyaç kredisi alanında tartışmasız lider bankalardan biri olan Akbank tüm kredi kullanıcılarını başvuru için şubelerine bekliyor. Kredi başvuruları Web Kredi aracılığıyla internet üzerinden de yapılabiliyor.

Krediyi kullananlar için geri ödemelerde erteleme seçeneği de var. Dileyenler 3 ay erteleme seçeneğinden yararlanabiliyorlar. Buna göre Temmuz ayında kredi alanlar taksit ödemelerine Ekim 2013'de başlayabiliyorlar.

Akbank Ramazan Kredisi başvurusu için son tarih, 31 Temmuz 2013 olarak açıklandı. Kredi başvuruları hızlı bir şekilde sonuçlandırılıyor ve Akbank müşterileri Ramazan'da da nakit sıkıntısı yaşamıyorlar.

Ramazan Kredi Kampanyaları: Halkbank Serinleten Yaz Tarifesi

Halkbank'tan Serinleten Yaz Tarifeleri kampanyası Ramazan ayında da devam ediyor. Ramazan ayının başlamasıyla çok az bir zaman kalan şu günlerde Ramazan masrafları nakit kredi çözümleri arayanlar için iyi bir çözüm Halk Bankası'ndan geliyor. Halkbank kredilerinde şimdi Serinleten Yaz Tarifeleri var. Yaz aylarına özel cazip kredi fırsatları değişik seçeneklerle sunuluyor. Kredi seçenekleri % 0.57'den başlayan faiz oranları ile sunuluyor. Buna göre 5.000 TL ihtiyaç kredisi 12 ay vadeli olarak 150 TL dosya ücreti ve 15 TL civarındaki hayat sigortası bedeliyle aylık % 0.57 faiz oranıyla kullanılıyor.

Halkbank’ın yaz aylarına özel Serinleten Yaz Tarifesi nakit ihtiyacı olanları Ramazan'da sonrasında yaz sonuna kadar gerçekten serinletecek gibi gözüküyor. Kampanya kapsamında 0.57’den başlayan faiz oranları uygulanıyor ve düşük dosya masrafı seçeneği ile kredi kullanılabiliyor. Yaza özel kredi kampanyasında maksimum vade 60 ay. Kredi üst limiti ise 50 Bin Lira. Kampanya ile 50.000 TL’ye kadar kredi en uygun çözümlerle ve ödeme planlarıyla sunuluyor. Halkbank ihtiyaç kredisi düşük taksitli, ara ödemeli esnek geri ödeme seçenekleri de sunuyor. Halkbank'tan kredi kullananlar dilerlerse geri ödemelerini öteleyebiliyorlar. Yaz aylarının başından beri olumlu yorumlar almaya devam eden kredi kampanyasında ilk taksiti 2 ay erteleme fırsatı sunuluyor.

Ramazan'da, Bayram'da ve tüm yaz boyunca avantajlı kredi seçeneklerinden yararlanmak isteyenlerin Halkbank şubelerine uğrayarak kredi başvurusu yapmaları gerekiyor. Halk Bankası köklü geçmişiyle kredi kullanıcılarının ilk tercih ettiği bankalardan biri olmaya devam ediyor.

CardFinans Ramazan Kampanyası 75 TL ParaPuan

CardFinans Ramazan kampanyası 'Ramazanda Herkese Bi' CardFinans Lazım!' sloganıyla başladı. Televizyon reklamlarını izlemeye başladığımız ParaPuan kampanyası ile 11 Ağustos tarihine kadar CardFinans ile yapılacak gıda alışverişleri 75 TL ParaPuan kazandırıyor. Tek seferde yapılacak 4 adet 75 TL ve üzeri gıda alışverişine 75 TL ParaPuan hediye edilen CardFinans kampanyası şimdiden çok olumlu yorumlar almaya başladı. Dikkat etmemiz gereken birşey var: CardFinans ile harcama yapmaya başlamadan önce kampanyaya kayıt işlemini yapmak gerekiyor. Kayıt için RAMAZAN yazıp 2273'e kısa mesaj göndermek yeterli oluyor. Bunun yanısıra 0850 222 0 900 ve IVR kanalları ile de kayıt olunabilir. SMS atarak kayıt yaptırmak için bankada kayıtlı cep telefonundan SMS gönderilmesi gerekiyor.

RAMAZAN yazıp 2273'e gönderdikten sonra kayıt işleminin gerçekleştiğine dair teyit mesajı geliyor. Banka tarafından gönderilen bu teyit mesajını aldıktan sonra harcama yapılmaya başlanabilir. Sadece kayıt yaptırdıktan sonra yapılan alışverişler kampanyada geçerli oluyor ve ParaPuan kazandırıyor.

CardFinans Ramazan kampanyasında ParaPuan kazanmak için 4 adet gıda alışverişi yapılmalı, her alışverişin tutarı 75 TL ve üzerinde olmalı, her alışveriş tek çekim olarak yapılmalı. Harcamaların Finansbank POS'larından yapılması bir zorunluluk yok.

dördüncü alışverişin ardından kazanılan ParaPuan'lar kredi kartına yüklenecek ve 21 Ağustos'a kadar kullanılabilecek. Kampanyaya market, bakkal, kasap, şarküteri ve benzeri tüm gıda sektöründe faaliyet gösteren iş yerleri dahil olmakla birlikte restoran harcamaları kampanyada değer kazanmıyor. Alışverişler internet üzerinden de yapılabiliyor.

Aynı gün içinde aynı iş yerinde birden fazla alışveriş yapılırsa ilk yapılan 75 TL ve üzeri alışveriş kampanya kapsamında ParaPuan kazandırıyor. Ek kartlar ve tüm bireysel kredi kartları kampanyaya katılabiliyor. Ek kartlarla yapılan alışverişler sonucu kazanılan ParaPuan'lar asıl karta yükleniyor, aynı müşteriye birden fazla kredi kartıyla alışveriş yapılırsa kazanılan ParaPuan tutarı son alışverişn yapıldığı karta yükleniyor.

Yurtdışındaki harcamalar, taksitli alışverişler ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değer kazanmıyor. Banka kartları ve ticari kredi kartları kampanyadan yararlanamıyor. Kampanya ile müşteri bazında en fazla 75 TL ParaPuan kazanılabiliyor.

Umre Finansmanı Uygun Oranlarla Türkiye Finans'ta

Umreye gitmek isteyenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Peki bunun için uygun koşullarla finansman kullandıran bir banka ya da finans kurumu var mı? Umre ziyareti için banka banka gezip kredi arayanların artık üzülmelerine gerek kalmadı. Çünkü Türkiye Finans umre yolculuğunun finansmanını sağlamak için yepyeni bir kampanya başladı. Umre seyahatini artık Türkiye Finans finanse ediyor, umre yolcularına ise 60 aya varan vadelerle sıkılmadan, üzülmeden geri ödemek kalıyor. Umre için yolculuğa çıkmak isteyenler yanlarında Türkiye finans desteğini buluyorlar.

Türkiye Finans umre finansmanı paketinden yararlanmak için umreye gidilecek tur şirketinin Umre organizasyonu yapmaya yetkili oması gerekiyor. Seçilen tur organizyonunu gerçekleştiren seyahat şirketinin Tursab tarafından yayımlanan listede yer alması bir ön koşul olarak isteniyor. Tursab listesine Türkiye Finans web sitesinden ulaşılabiliyor. Umre organizasyonu yapan turizm şirketlerinin adre ve telefon bilgilerine buradan ulaşmak mümkün.

Finansman oranları da oldukça cazip seviyelerde. Umre finansmanı için uygulanan aylık kar oranları 2 ile 60 ay arasındaki vadelerde % 1,10. Yıllık maliyet oranları ise vade aralıklarına göre şu düzeylerde gerçekleşiyor: 2 - 12 ay arası % 20,97, 13 - 24 ay arası % 18,58, 25 - 36 ay arası % 17,17, 37 - 48 ay arası % 17,32, 49 - 60 ay arası % 17,03. 49 - 60 ay arasındaki vadeler sadece kamu çalışanları için geçerli oluyor. 10.000 TL umre finansmanı için tüm vadelerde 250 TL komisyon ücreti uygulanıyor.

Türkiye Finans umre finansmanı ile kutsal toprakları ziyaret etmek artık bir hayal olmaktan çıkıyor. Türkiye Finans desteğiyle umrelerin yapanlar geri ödemeleri dert etmiyorlar.

Bank Asya Kredi Kartı Ücretleri ve Aylık Oranları

Katılım bankaları kredi kartı ve mevduat hesaplarından yıllık ücret almıyordu. Ancak Bank Asya'da bu gelenek bozuldu. Yine de Bank Asya kredi kartlarının yıllık ücretleri diğer bankalarla karşılaştırıldığında nispeten kabul edilebilir düzeylerde. Temmuz ayı itibarıyla AsyaCard Classic, AsyaCard Gold ve AsyaCard DIT yıllık kart ücretleri asıl kartlar için 30 TL olarak uygulanırken, ek kartlar için 15 TL ücret talep ediliyor. AsyaCard Platinum sahipleri ise asıl kart için yıllık 50 TL, ek kartlar için yıllık 25 TL üyelik aidatı ödüyorlar. Tuskon Kart ve AsyaCard Business için ise herhangi bir ücret talep edilmiyor.

3 Haziran tarihinden itibaren kredi kartı borcu ödemelerinden de ücret alınmaya başlandı. Bank Asya kredi kartı sahipleri dönem borçları için Bank Asya şubelerinden ödeme yaptıkları takdirde her işlem için 1 TL işlem ücreti alınıyor. Bank Asya kredi kartı borçlarının geç ödenmesi halinde aylık % 2.12 tutarında kar payı oranı uyguluyor. Uzun bir süredir kredi kartı kayıp ve çalıntı yenilemelerinde 10 TL kart yenileme ücreti alınıyor. E-ekstre yerine posta ile ekstre almak isteyenler, ekstre başına 1,5 TL ücret ödüyorlar. PTT Online merkezleri ve Banka Asya POS ödeme noktaları kanalı ile yapılan kredi kartı borç ödemeleri için işlem başına 2,50 TL alınıyor. Gecikme bildirim ücreti ise 3 TL olarak uygulanıyor.

Kredi kartıyla otomatik fatura ödemesi için talimat verilmesi durumunda ve Bank Asya işlem kanallarından yapılan talimatsız fatura ödemelerinde fatura başına % 1,3 işlem ücreti sözkonusu. Turkcell, Avea ve Vodafone cep telefonu faturaları ise herhangi bir ücret alınmadan ödenebiliyor.

Paksit işlemlerinden harcama tutarının %1'i oranında işlem ücreti alınırken, kredi kartı ödemesi yapılan il ya da ilçede Bank Asya şubesi yoksa 2,50 TL işlem ücreti uygulanıyor.

Ramazan'da Kredi Fırsatı Finansbank Para Cepte ile Sürüyor

Acil nakit her zaman lazım. Özellikle Ramazan ayında. Bu yıl Ramazan Kredisi fırsatları ne durumda diye merak edenlere söyleyelim: Finansbank 5030 Para Cepte kampanyaları Ramazan'da, Bayram'da ya da herhangi bir zaman; ne zaman para lazım olursa sunduğu nakit kredi çözümleriyle devam ediyor. Finansbank 5030 Para Cepte hizmeti ile Ramazan ayında da nakit sıkışıklığı yaşanmıyor. Dileyen herkes sadece tek bir cep telefonu mesajıyla cazip krediler için başvuru yapabiliyor. Ramazan'da Para Cepte başvurusu yapmak için TC kimlik numarasını 5030'a SMS olarak göndermek yeterli. Bu Ramazan'da da Para Cepte ile parayı cepte bilmeye devam ediyoruz. Kredi başvurusunun ardından ön onay mesajının gelmesiyle birlikte bir ay içinde kredi başvurusunu tamamlamak gerekiyor. Bunun için de en yakın Finansbank şubesine uğramak yeterli oluyor.

Finansbank'ın Vakti Geldiyse Nakdi Cebinde kredi kampanyaları da tüm hızıyla devam ediyor. Vakti Geldiyse Nakdi Cebinde kredi fırsatı ile 3.000 TL'ye ve 12 ay vadeye kadar aylık % 0,49 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Ayrıca bir başka popüler kredi kampanyası olan günde 2 TL'den başlayan taksitlerle 5.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasından Ramazan ayında da yararlanmak mümkün. Kredi kullanırken dosya masrafı ödemek istemeyenler için ise dosya masrafsız ihtiyaç kredisi seçeneği de var. Finansbank ihtiyaç kredisi başvurusu bankanın şubelerinden, web sitesinden ya da TC kimlik numarasını 5030'a SMS atarak gerçekleştiriliyor.

Finansbank kullandırdığı düşük faizli krediler, vadelerde, tutarlarda ve ödeme koşullarında sunduğu esneklik ile tercih edilmeye ve olumlu yorumlar almaya devam ediyor. Ramazan ayında da nakit ihtiyacı duyanların yolları Finansbank'a düşecek gibi gözüküyor. Banka uygun maliyetlerle, ödenebilir, kolay başvuru yapılabilen ve hemen onaylanan kredi imkanları sunmatı sürdürüyor.

Düşük Faizli Ramazan Fırsatı Yaz Kredisi ile Şekerbank'ta

Ramazanın başlamasına çok az kaldı. Bankalar Ramazan için ne gibi kredi kampanyaları yapacak diye merak edilirken Şekerbank’tan 3 ay ertelemeli Yaz Kredisi çoktan geldi bile. Kampanya Ramazan ayını da kapsadığından aynı zamanda Ramazan ve hatta Bayram Kredisi niteliğinde. Şekerbank'a gelenler yaz aylarının gülümseten sıcaklığını yaşarken iyi bir Ramazan ya da Bayram Kredisi arıyorlarsa daha Ramazan başlamadan güzel bir kredi fırsatı bulmuş oluyorlar.

Ödemelerini 3 ay öteleme yaparak erteleme şansını kullananlar Şekerbank'ın sunduğu Yaz Kredisi fırsatıyla bu Ramazan'da 30.000 TL’ye kadar kredi kullanabiliyorlar. Şekerbank'ın çok özel ihtiyaç kredisi kampanyası ile 60 aya varan vadelerle kredi kullanmak mümkün. Kredi hemen kullanılırken, ihtiyaçlar değil, ödemeler erteleniyor. Kampanyanın faiz oranları ise düşüklüğüyle dikkat çekiyor.

Ağustos ayı sonuna kadar sürecek kredi kampanyasına başvurular Şekerbank şubelerinden yapılıyor. Şekerbank Yaz Kredisi Kampanyasında 1.000 ile 3.000 TL arasındaki kredi tutarları için 3 ile 60 ay arası vadelerde uygulanan faiz oranı % 0,62 olurken 100 TL Dosya Ücreti ödeniyor. 3.001-10.000 TL arasındaki krediler 150 TL Dosya Ücreti ile kullanılabiliyor ve vadelere göre uygulanan faiz oranları şöyle: 3 ile 12 ay arası vadelerde % 0,74, 13 ile 24 ay arası vadelerde % 0,84, 25 ile 60 ay arası vadelerde % 0,88. Yaz Kampanyası ile Ramazan'da ve sonrasında kredi kullananlar 10.001 ile 30.000 TL arasındaki kredi rakamlarında 150 TL Dosya Ücreti ödüyorlar ve 3 ile 12 ay arası vadelerde % 0,89, 13 ile 24 ay arası vadelerde % 0,92 ve 25-60 ay arası vadelerde % 0,94 aylık faiz oranı uygulanıyor.

Kredi başvurusu yapmak isteyenlerin en yakın Şekerbank şubesine uğramaları gerekiyor. Şekerbank'ın Yaz Kredisi sunduğu cazip faiz oranları ve vadelerle olumlu yorumlar ve tepkiler almaya devam ediyor.

Maximum Kart ile Motorlu Taşıtlar Vergisi 4 ve 6 Taksit

Maximum Kart Motorlu Taşıtlar Vergisi Kampanyası sunduğu taksit imkanlarıyla başladı. MTV ödemelerini İş Bankası Maximum Kart ile yapanlar taksit imkanından yararlanıyorlar. 500 TL'ye kadar olan vergi ödemelerinde 4 taksite kadar taksit yapılırken, 500 TL'nin üzerinde olan MTV vergi ödemeleri 6 taksite kadar yapılabiliyor.

Maximum Kart kullanıcıları İş Bankası internet şubesi üzerinden ya da Gelir İdaresi Başkanlığı sitesinden online olarak yapacakları Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini taksitlere bölebiliyorlar. Kampanya 2 Ağustos 2013 tarihine devam edecek. Bu tarihe kadar internet üzerinden yapılacak Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 500 TL’ye kadar olan işlemlerde 4 taksit, 500 TL ve üzeri işlemlerde ise 6 eşit taksit ile ödeme yapma imkanı sunuluyor. Kampanyadan Maximiles sahipleri de yararlanabiliyorlar. Kampanya İş Bankası Şirket Kredi Kartları ve Vadematik Ticari Kredi Kartı olanlar için de geçerli.

Kampanyanın sunduğu fırsatlar taksitle sınırlı değil. Motorlu Taşıtlar Vergisini İş Bankası kredi kartı ile ödeyenler ayrıca cazip indirim imkanlarından yararlanıyor. Buna göre 31 Ağustos tarihine kadar Navking nokta com’dan yapılacak navigasyon cihazı alışverişlerinde % 50’ye varan indirimler var. Aynı şekilde 20 Ağustos tarihine kadar OtoPratik servis noktalarındaki periyodik bakımda % 30 indirim sunulurken yedek parçada % 15 indirim ve ücretsiz check up fırsatı var. Bir diğer indirim ise Autoking'de. Motorlu Taşıtlar Vergisini Maximum Kartla ödeyenler 30 Ağustos tarihine kadar Autoking servis noktalarında oto bakım ve koruma hizmet ürünlerinde % 50’ye varan indirimden yararlanıyor.

İş Bankası İnternet Şubesinden Motorlu Taşıtlar Vergisini ödemeyi tercih edenler dilerlerse tek çekim ile ödeme yapabiliyorlar. Taksit yaptırmayı tercih edenler 500 TL’ye kadar olan ödemelerde 2-3-4 taksit; 500 TL ve üzerindeki ödemelerde ise 2-3-4-5-6 taksit ile ödeme yapabiliyorlar.

Garanti Bankası Vadeli Altın Hesabı ile Faiz Getirisi

Garanti Bankası Vadeli Altın Hesabı ile güvenli bir yatırım, altının değer artışından kazanılabilecek getirinin yanısıra faiz getirisi de sunuyor. Hesap ile altın birikim ve yatırımları güvenle hesapta değerlenmekle kalmıyor, altın cinsinden faiz kazandırıyor. Bu nedenle bu hesaba Altın Yumurtlayan Hesap da deniliyor. 365 ya da 366 gün için açılabilen ve yıllık vadeli olması gereken Garanti Vadeli Altın Hesabı yıllık brüt % 0.80 faiz kazandırıyor. Altının muhtemel değer artışını da düşündüğümüzde altın hesabı için küçümsenecek bir getiri değil. Bu faiz oranından yararlanabilmek için en az 100 gram altın yatırımı yapmak ve minimum bu tutarda hesap açmak gerekiyor. Sadece yıllık vadeli olarak açılabilen Garanti Bankası Vadeli altın hesabı 100 gr altın üzeri tutarlar için geçerli.

Vadeli Altın Hesabı Garanti şubelerinden açılabildiği gibi bankanın İnternet Şubesinden ve 444 0 333 numaralı Alo Garanti telefon Bankacılığı üzerinden de altın hesabı açmak mümkün.

Öte yandan Altın Salısı günleri de devam ediyor. Altın Salısı uygulaması kapsamında Garanti şubelerine götürülen fiziksel altınlarla oluşan gram altın birikimini, Garanti Vadesiz Altın hesabındaki gram altınları ya da TL ve diğer döviz cinslerinde açılmış mevduat hesaplarındaki tutarları Vadeli Altın Hesabı'na aktararak değerlendirme imkanı da var.

Garanti Vadeli Altın Hesabı altın fiyatının muhtemel artışlarından kazandırdığı gibi aynı zamanda altının faiz getirisinden faydalanılmış olunuyor. bir kez daha hatırlatmakta yarar var; Vadeli Altın Hesabı açmak için alt limit 100 gram altın ve hesap minimum 12 ay vadeli olarak açılıyor. Diğer tüm mevduat hesaplarında olduğu gibi Vadeli Altın Hesabındaki tutarın 100.000 TL'ye kadar olan kısmı devlet güvencesinde ve Tasarruf Mevduatı Sigortası ile korunuyor. Diğer mevduat hesaplarında olduğu gibi kazanılan faiz tutarının % 15'i stopaj olarak kesiliyor. Diğer vadeli mevduat hesaplarındaki gibi Vadeli Mevduat Hesabı için de işletim ücreti ya da yıllık aidat, üyelik ücreti gibi hiçbir ücret ödenmiyor.

Neo Ramazan Kampanyası Market Alışverişine 75 TL Chip Para

Neo’dan Ramazan Bereketi kampanyasının startı Ramazan başlamadan verildi. 8 Ağustos geceyarısına kadar sürecek olan kampanya kapsamında 75 TL ve üzeri 2. market alışverişine 10 TL, 4. market alışverişine 20 TL, 6. market alışverişine 45 TL chip-para hediye kazanılıyor. Neo Kart Ramazan Kampanyasına katılmak için “RAMAZAN” yazarak 4566’ya SMS gönderilmesi yeterli oluyor. Kampanyaya katılım yapıldıktan sonra chip para kazanılmaya başlanıyor. Market alışverişleriyle kazanılan chip paralar anında Neo Kart'a yükleniyor.

Chip para kazanılması için aynı işyerinde yapılan market alışverişlerinin herbirinin farklı günlerde yapılması ve her 75 TL ve üzerindeki alışverişin tek seferde, tek çekimde gerçekleştirilmesi gerekiyor. Aynı gün içerisinde aynı işyerinden yapılan 75 TL ve üzeri ilk harcama chip para kazandırıyor.

Kampanyaya müşteri bazında devam ediyor ve her kart müşterisi bütün bireysel kartları ile toplam 75 TL chip para kazanabiliyor. Kampanya 1 temmuz'da başladı ve halen devam ediyor. Haftalık olarak periodlara bölünerek düzenlenen kampanyada 1 ve 8 Temmuz arasında kazanılan chip-paralar 15 Temmuza kadar kullanılabiliyor. 9 ile 16 Temmuz arasında kazanılan chip paralar 23 Temmuza kadar kullanılabilirken 17 ile 24 Temmuz arasında kazanılan chip paralar 31 Temmuza kadar geçerli olacak. 25 ve 31 Temmuz arasında kazanılan chip-paralar 07 Ağustos tarihine kadar, 1 ile 8 Ağustos arasında kazanılan chip paralar ise 15 Ağustos tarihine kadar kullanılabilecek.

Neo, Axess, Wings, Fish, Carrefour Axess, Axess exi26, Free asıl ve ek kart sahipleri kampanyaya katılarak market alışverişlerinden chip para kazanabiliyorlar. Asıl kart sahibinin bankada kayıtlı olan cep telefonu numarasından sadece bir kez SMS gönderilmesiyle kampanyaya katılım mümkün oluyor.

Free kart kullancılarının ise Ramazan market kampanyasına katılmak için FREERAMAZAN yazıp kartın son 4 hanesiyle beraber 4566’ya SMS göndermeleri gerekli. 1,9 TL ücretle kampanyaya dahil olabilir. İade edilen ve iptal edilen alışverişlerde kazanılan chip para tıtarı geri alınıyor.

Finansbank Kamu Kredisi 0,99 Faiz 99 TL Masraf ile 60 Ay Vade

Finansbank Kamu Kredisi kampanyası başladı. Finansbank'a gelen kamulular sadece kamululara özel ihtiyaç kredisi koşullarından yararlanıyorlar. Finansbank Kamu Kredisi faiz oranı % 0,99. Kredinin dosya masrafı ise 99 TL. Kamulular 60 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi kullanma şansı yakalıyorlar. Finansbank Kamu Kredisi başvurusu yapmak için T.C. kimlik numaranızı 5030'a mesaj atmanız yeterli.

Kamu personeline özel kredi Finansbank'ta. Kamu çalışanları şimdi kendilerine özel kredinin cazip koşullarından yararlanıyorlar ve 60 ay vadeye kadar her tutarda ihtiyaç kredisi kullanıyorlar. Kredinin aylık faiz oranı % 0,99 ve sabit 99 TL dosya masrafıyla kullanılabiliyor. Kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi fırsatını kullanmak isteyenler cepten 5030'a kısa mesaj göndererek ya da finansbank şubelerine uğrayarak kredi başvurusu yapabiliyorlar. 60 ay vadeye kadar geçerli olan Kamu Kredisi başvurusu Finansbank web sitesinden de yapılabiliyor. Bunun için Finansbank web sitesindeki Anında Başvur butununa tıklamak yeterli.

Finansbank'ta kamululara özel konut kredisi avantajları da devam ediyor. Banka kamululara özel dosya masrafı uygularken, ipotek ücreti ve ekspertiz ücretinde % 25 indirim sağlıyor.

SMS'le, internetten veya Finansbank Şubeleri'nden yapılan ön başvurunun ardından bankadan gelen sonuç olumlu ise herhangi bir Finansbank Şubesi'nden Kamu İhtiyaç Kredisi kesin başvurusunu tamamlamak mümkün.

Kamu Kredisi'nin avantajlı fiyatlarından yararlanmak için en yakın Finansbank Şubesi'nden başvuru yapılabiliyor. Kredi başvurusunda şu belgeler isteniyor:

Kimlik Belgesi (Nüfus Cüzdanı)
Kamu Personeli Kimliği (Kamu personeli olduğunu kanıtlayan bir kimlik kartı)
Gelir Belgesi

En Fazla Ne Kadar Kredi Alabilirim - Banka Kredi Belirleme Kriterleri

Banka müşterilerinin en çok merak ettiği konuların başında kullanabilecekleri maksimum kredi tutarı geliyor? Vatandaşa kullandırılacak kredilerde üst sınırlar neye göre belirleniyor, en fazla ne kadar kredi çekmek mümkün? Bu soruların yanıtları bankaların kredi kullandırma politikalarının yanısıra kişilerin gelir durumları ve kredi geçmişlerinde gizli.

Bankalar ellerindeki kullandırılmayı bekleyen kredi hacmine, bankanın genişleme politikalarına, finans dünyasının global ve yerel koşullarına göre fazla kredi kullandırmaya hevesli olabilirler ya da bundan kaçınabilirler. Uluslararası para miktarı, dünyadaki faiz oranları ve gelişmekte olan ülkelere olan ilgi durumu gibi faktörler bankaların genel kredi kullandırma isteklerini etkiler. Birey olarak bu olguları değiştirecek gücümüz olmadığına göre biz sadece kendimizle ilgili unsurları gözönüne alarak kredi kullanma potansiyelimizi en üst düzeye çıkarmaya çalışabiliriz.

Kişi olarak bizlere verilecek kredilerde bankanın gözettiği en önemli konu kuşkusuz gelir durumumuz. Her bankanın uygulaması farklı olmakla ve periodlara göre değişmekle beraber bankalar genellikle aylık gelirimizin üçte birini aşmayacak taksit tutarlarıyla kredi kullandırmak eğilimdedir. Bu durumda örneğin 2.000 TL aylık gelirimiz varsa banka 700 TL'yi aşmayacak kredi taksitleriyle kredi kullanmamızı güvenli bulacaktır. Bu da 36 ay vadeli bir kredi kullanmamız durumunda maaşımızın 8 - 10 katı gibi bir kredi tutarına tekabül eder. Bu durumda 2.000 TL geliri olan birinin 36 ay vadeli olarak maksimum 15.000 - 20.000 TL kredi alabileceği anlamına gelir. Biliyoruz ki bankalar serbest çalışanlara ve özel sektör çalışanlarına en fazla 36 ay vadeli olarak kredi verme eğilimindeler. Ama siz emekli iseniz ya da bordrolu kamu çalışanı iseniz çekebileceğiniz kredi tutarı artacaktır. Çünkü emeklilere ve kamu çalışanlarına 60 aya kadar vadelerde kredi kullandırılıyor. Kuşkusuz bu durum ihtiyaç kredileri için geçerli. Konut kredilerinde vadeler 120 aya hatta 180 aya kadar çıkabildiğinden ve faizler daha uygun seviyelerde gerçekleştiğinden daha yüksek tutarlarda kredi kullanmak mümkün. Ancak konut kredilerinde genellikle evin ekspertiz değerinin % 75'ine kadar kredi kullandırılıyor, bunu da gözönünde tutmak gerek.

Bankaların ayrıca kampanya bazında belirledikleri kredi limitleri var. Örneğin 15.000 TL maksimum kredi kullandırma limiti olan bir kampanya sözkonusu ise gelir durumumuz uygun olsa bile daha fazla tutarda kredi kullanmak mümkün olmaz.

Taşıt kredilerinde de genellikle aracın satış değerinin % 70'ine kadar kredi kullandırma eğilimi var. Ancak bazı bankalar aracın değerinin % 90'ına kadar taşıt kredisi kullandırıyorlar.

ING Bank Taksitli Destek Hesap ile Anında Nakit Para

ING Bank Destek Hesap nakit ihtiyacını hesapta para olmasa bile anında karşılayan bir hesap olarak bugüne kadar olumlu yorumlar alıyordu. Bugünlerde ING Destek Hesap'ta bir yenilik var. Bundan sonra Destek Hesap'tan çekilen nakit taksitli olarak ger ödenebilecek. Bunu gerçekleştirmek için yepyeni bir hesap türü var artık: Taksitli Destek Hesap. Anında nakit para ihtiyacını karşılamak isteyenler için Taksitli Destek Hesap ile para elinizin altında. Hesap sahipleri ihtiyaçları olan nakit parayı anında hesaplarında görüyorlar. Taksitli Destek Hesap anında, formalite olmadan, kolayca nakit paraya ulaşmayı sağlıyor. Geri ödemeler ise taksit taksit yapılıyor.

ING Bank İnternet Şubesi üyeliği olanlar Taksitli Destek Hesaplarını Başvurular menüsü Taksitli Destek Hesap Kullanım adımından hemen kullanabiliyorlar. Kuşkusuz ING Bank şubelerine uğrayarak, ING ATM’lerinden ve 0850 222 0 600 Telefon Bankacılığı aracılığıyla taksitli kullanım yapmak da mümkün.

ING Bank'ta Destek Hesabı açtırmamış olanlar hemen ING şubelerinden, İnternet Şubesi’nden, tüm ING Bank ATM’lerinden, 0850 222 0 600 Telefon Bankacılığı’nı arayarak Destek Hesap başvurusu yapabiliyorlar.

Destek Hesap sahibi olup nakit kullanımlarını taksitli olarak yapmak isteyenler mevcut Destek Hesap limitlerini kullanıyorlar. En az nakit kullanım tutarı 100 TL olabiliyor. ING Bank Taksitli Destek Hesap'tan kullanılan nakit tutar 3, 6, 9 ve 12 ay taksit seçenekleri ile geri ödenebiliyor. Destek Hesap limitinden taksitli kullanımı hesap bakiyesi artıda olsa bile, yani hesapta para olsa bile yapılabiliyor. Nakit kullanımı için uygulanan işlem komisyon ücretleri işlem gerçekleştiğinde tahsil ediliyor. Geri ödemeler taksitli çekim tarihinden 1 ay sonra başlıyor. Uygulanan faiz oranı aylık % 1.99 olurken, çekilen tutarın % 5'i oranında işlem komisyon ücreti alınıyor.

ING Bank Taksitli Destek Hesap taksitlerinin zamanında ödenmemesi halinde faiz işletilmeye başlıyor. ING Bank Taksitli Destek Hesap ile nakit kullananlar erken taksit ödemesi yapamıyorlar.

Akbank Axess Limit Artırma Başvurusu Nasıl Yapılıyor

Türkiye'nin en saygın kredi kartlarından biri olan Akbank Axess'i kullananlar kısa zamanda kartın sunduğu avantajların ve toplum içindeki prestijinin farkına vararak limit artırma isteği duyuyorlar. Akbank Axess kredi kartı limitini artırmak için başvuru yapmak çok kolay. Akbank şubelerinden, 444 25 25 numaralı Akbank Telefon Bankacılığı hizmetini kullanarak ya da Akbank Direkt İnternet Bireysel İnternet Şubesini ziyaret ederek limit artış talebinde bulunmak mümkün. Bu başvuru kanallarının yanısıra Akbank'a düzenli limit artırımı talimatı vererek, kredi kartı limitinin otomatik olarak artırılması sağlanabiliyor.

Akbank Axess’in sunduğu olanaklar arasında faizsiz ve vade farksız taksitli alışveriş, artı taksit, bol bol chip para kazanmak, ekstra chip para, kredi kartı borcu transferi, kredi kartı ekstresi erteleme, peşin alışverişleri sonradan taksitlendirme, bireysel emeklilik ödemesi, her türlü fatura için otomatik ödeme, atmlerden ve şubeden taksitli avans çekimi, yurtdışında alışveriş, internette alışveriş gibi özellikler var. Axess ülkemizin en çok tanınan, en iyi yorumları alan ve en prestijli kredi kartlarından biri. Akbank Axess kredi kartı sahipleri Axess üyesi işyerlerinden faizsiz taksitli alışveriş yapabiliyor ve indirim imkanlarından yararlanıyorlar. Kampanyalardan yararlanan Axess kullanıcıları pek çok sürprizler yaşıyorlar. Axess’in chip paraları alışverişlerde para yerine geçiyor. Bazı kampanyalarla ekstra chip para kazanılıyor ve daha çok bedava alışveriş yapma fırsatı yakalanmış oluyor. Axess kredi kartı kullanılarak atmlerden 7/24 nakit avans şeklinde para çekilebiliyor, Akbank’ın Hızlı Para hizmetinden yararlanmak mümkün oluyor.

Axess yurtdışı alışverişlerde ve harcamalarda da lider kredi kartlarından biri . Axess internet alışverişlerinizde de Türkiye’nin en güvenli ve saygın internet alışveriş sitelerinde ödeme kolaylığı ve taksit imkanları sunan kampanyalara imza atıyor. Anlaşmalı internet sitelerinde vade farksız taksit ve artı taksit kampanyaları kullanıcılarından olumlu yorumlar almaya devam ediyor. Axess kredi kartıyla otomatik fatura ödemesi yapılabiliyor, otomatik ödeme talimatı vererek elektrik, su, telefon, cep telefonu, doğalgaz, internet faturaları gibi aklınıza gelebilecek tüm faturalar ödenebiliyor.

Diğer bankalardaki kredi kartı borçlarınızı %0.79 faiz oranıyla Axess kartınıza aktarma imkanı da sunan Akbank Axess 24 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlıyor. Axess kredi kartından Taksitli Avans kullananlar geri ödemelerini kolaylıkla yapabiliyorlar. Peşin olarak yapılan ve tek seferde ödemesi tamamlanan alışverişler için Axess’in ‘Taksit İste’ özelliğinden yararlanarak alışverişleri taksitlendirmek mümkün oluyor. Axess kredi kartı ödemelerinize Ekstre Mola sistemiyle ara vererek kart ödemelerinizi erteleyebilirsiniz.



Akbank Axess Kredi Kartıyla Neler Yapılabilir:

F

Vakıfbank Taktik Kredi Kartı Borç Transfer Kredisi

Vakıfbank diğer bankalarda bulunan kredi kartı borçlarını rahatça ödeyebilmek için Kredi Kartı Borç Transfer Kredisi veriyor. Uygun faiz oranlarıyla sunulan kredi eşit taksitli ödeme seçenekleriyle ya da değişken taksitli ödeme planıyla geri ödenebiliyor. 18 aya varan uzun vadelere yayılarak kolaylıkla geri ödeme imkanı sunan Vakıfbank Kredi Kartı Borç Transfer Kredisi maksimum 20.000 TL için kullanılabiliyor. Kredi istenirse 3 ay ertelemeli olarak tercih edilebiliyor.

Vakıfbank Taktik Kredi Kartı Borç Transfer Kredisi sabit faiz oranı uyguluyor ve faiz oranı aylık % 1,08. Vakıfbank Taktik kredilerinden biri olan Kredi Kartı Borç Transfer Kredisi 3 aydan 18 aya kadar taksit imkanı sunuyor. Vakıfbank’ın bu kredisini kullananların ödeyecekleri kredi tahsis ücreti 210 TL olarak uygulanıyor. Banka hayat sigortası için 1 yıllık ortalama 34 TL prim ücreti uyguluyor.

Vakıfbank Kredi Kartı Borç Transfer Kredisi ile ödenmesi zorlaşan ve yüksek faizlerle her gün daha da artan kredi kartı borçlarına kalıcı ve etkili bir ödeme fırsatı sunuyor. Uygun faiz oranları ile Vakıfbank'a transfer edilen kredi kartı borçları Kredi Kartı Borç Transfer Kredisi ile 18 aya varan vadelerde kolayca ödeniyor. Kredi kartı borçları sizin için de altından kalkılamaz bir yük haline geldiyse Vakıfbank Kredi Kartı Borç Transfer Kredisi kullanmak için en yakın Vakıflar Bankası şubesinin kapısından adım atmanın zamanı geldi demektir.

8 Yaşa Kadar Taşıt Kredisi Finansbank'ta % 90'a Kadar Kredi

Finansbank 0 km araçtan 8 yaşa kadar 2. el araçlara kadar 60 ay vadeli taşıt kredisi kullanma imkanı sunuyor. Finansbank TaşıtKolay kredisi kullananlar düşük faiz oranları ve uygun ödeme koşullarıyla hayallerindeki araca hemen sahip oluyorlar, kredi taksitlerini kolaylıkla geri ödüyorlar. Finansbank TaşıtKolay kredisi 0 yaştan 8 yaşa kadar tüm araç alımlarının finanse edilmesi için kullanılabiliyor. Türk Lirası olarak kullanılan Finansbank Taşıt Kredisi 0 km araçlar için anahtar teslim fiyatının % 90'ına kadar kullanılabilirken, 2. el araçlar için araçlar için kullanılabilecek kredi tutarı kasko değerinin %80'ine kadar olabiliyor.

0 km araçlar ve 5 yaşa kadar olan tüm 2. el araçlarda 60 aya kadar vade mümkün oluyor. 6 yaş ile 8 yaş arası araçlarda ise araç yaşıyla vade toplamı 10 yılı aşmayacak şekilde kredi kullanılabiliyor. Kredi geri ödeme planı müşterinin tercihlerine göre şekillendiriliyor. Bu konuda Finansbank müşteri temsilcileri her türlü fikre açık. Kredi çekilen araç teminat olarak gösterilebiliyor.

Finansbank'tan Taşıt Kredisi kullananlar kredi masraflarını bir defada ödemek yerine kredi taksitleriyle aynı vade ve düşük faiz oranıyla taksitlendirebiliyor.

Finansbank Taşıt Kredisi geri ödeme planı müşteri temsilcisiyle konuşarak kredi kullananların kendi belirleyecekleri koşullarla oluşturuluyor. Banka geri ödemelerde tercihe bağlı olarak sabit, esnek ya da ara ödemeli kredi kullandırıyor. Kredinin hiçbir ek ödeme yapmadan vadesinden önce kapatılması mümkün oluyor.

Finansbank Taşıt Kredisi taksitleri sabit geri ödemeli, esnek geri ödemeli ya da ara ödemeli olarak geri ödeme planlarıyla düzenlenebiliyor. Finansbank Taşıt Kredisi başvuruları Finansbank şubelerinden, bankanın web sitesinden ya da Finansbank İnternet Şubesi'nden yapılabiliyor. Krediler konusunda Finansbank şubelerinden ya da Kredi Kolay şubelerinden detaylı bilgi alınabiliyor.

Finansbank aynı zamanda Ana Para Ertelemeli Taşıt Kredisi kullandırıyor. Toplam vadenin 1 / 3'ü süresince ve en fazla 12 ay ana para ertelemesi yapmak mümkün. Finansbank Ana Para Ertelemeli TaşıtKolay Kredisi'nin diğer koşulları Standart TaşıtKolay kredisi ile aynı.

Akbank’ın Yeni Kredi Kampanyası ile Yüzde 0.85 Faizli Kredi

Akbank’ın düşük faizli kredi kampanyaları yaz aylarında da devam ediyor. Yaz boyunca devam etmesi beklenen ve tanıtımlarını Akbank'lı ikizlerin yaptığı yeni ihtiyaç kredisi kampanyasıyla Akbank’a gelenler % 0.85'den başlayan faiz oranıyla kredi kullanma fırsatından yararlanıyorlar.

Akbank’ın düşük faiz imkanı sunan kredi kampanyası ile örneğin 10.000 TL ihtiyaç kredisi 199 TL dosya masrafıyla 24 ay, 36 ay veya 60 ay vadeyle kullanılabiliyor. Vadeler için uygulanan faiz oranı sırasıyla 24 ay için % 0.85, 36 ay ve 60 ay için % 0.90. Kampanya Haziran ayı sonuna kadar geçerliydi, ancak olumlu yorumlar alması ve büyük ilgi görmesi sebebiyle Temmuz ayında da devam etmesi bekleniyor. Akbank’ın düşük faizli kredi kampanyasına katılmak isteyenler nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi, on döneme ait abonelik gerektiren bir fatura ya da ikametgah belgesi ve maaş bordrosu ile başvuru yapabiliyorlar. Akbank şubelerine başvuru yapılabileceiği gibi WebKredi’den başvuru yapmak da mümkün. Maaşlarını Akbank’tan alanların gelir belgesi sunmaları gerekmiyor.

Akbank Yaz kredi kampanyası ile 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullananlar 24 ay vadede ayda 472 TL taksit ödüyorlar. Kampanya ile maksimum 60 aya kadar vade yapılıyor. Düşük faizli kredi kampanyasında Akbank kredi kullanımında gerekli görmediği sürece kefil istemiyor. Kredi kullananlara yapılan hayat sigortası yıllık primi kredi tutarının binde 10,63′ü oranında ve 10.000 Lira kredi için yıllık prim ortalama olarak 116 TL civarında gerçekleşiyor.

Akbank kredi kampanyaları halk arasında en çok tercih edilen ve vatandaştan devamlı olumlu yorum ve tepkiler alan kredi kampanyaları olarak ön plana çıkıyor. Akbank'ta pek çok kredi seçeneği bulunuyor. Akbank'a gelenler değişik tutarlarda, değişik vadelerde ve kişiye özel tercih edilebilen ödeme koşullarıyla düzenlenmiş ihtiyaç kredisi kampanyalarından yararlanıyorlar.

Akbank Kamu Çalışanlarına Özel Kredi Kampanyası

Kamu personeli olan yaşadı. Akbank kamu çalışanlarına özel Anında Kredi kampanyası yaz aylarında da hız kesmeden devam ediyor. Kamu personeline özel anında kredi kampanyası sadece pratik değil aynı zamanda hesaplı çözümler sunuyor. Akbank’ın Akbank Kamu Kredisi ürününde faizler düştü. Tüm kamu çalışanları Akbank'ın kendilerine özel düşük faiz oranlarından yararlanıyor. Akbank Kamu Kredisi kampanyasında faiz oranları % 0,95′den başlıyor. Dileyen kamu çalışanları % 0,85’den başlayan faiz oranı ve 99 TL kredi kullandırım ücreti ile kredi kullanabiliyor. Bunun dışında kredi kullandırım ücreti ödemeden, masrafsız olarak % 1,03 faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar.

Akbank Kamu Kredisi için başvurularda sadece nüfus cüzdanını göstermek yetiyor. Kamu personeline anında kredi başvurusu Akbank’ta. Kamu çalışanları sadece nüfus cüzdanlarıyla anında kredilerini alabiliyor. Üstelik Akbank Kamu Kredisi seçeneklerinin üst limiti tam 75.000 TL.

Akbank’ın kredi fırsatından yararlanmak için hemen Akbank şubesine gitmek ve nüfus kağıdını göstererek başvuru yapmak yeterli. Kamu Kredisi başvurusu yapmak için Akbank müşterisi olmak gerekmiyor. Akbank’lı olsun veya olmasın tüm kamulular kampanyadan yararlanarak kredi başvurusu yapabiliyorlar.

Akbank Kamu Kredisi için başvuranlardan nüfus cüzdanı dışında herhangi bir belge istenmiyor. Belge istenmeyen kampanya yaz ayları boyunca devam ediyor. Kredi 3 ay ertelemeli olarak ve 60 ay vadeye kadar kullanılabiliyor. Dileyenler 75.000 TL’ye kadar kredi seçeneklerinden yararlanabiliyor. Temmuz'da kredi başvurusu yapanlar ödemelerine Ekim ayında başlıyorlar.

Akbank’ın kamu çalışanlarına özel Anında Kredi kampanyasına başvuru yapmak çok kolay. Prosedür ve evrakla uğraşılmadan başvuru yapılabilen kampanyada nüfus cüzdanı dışında hiçbir belge istenmiyor. İstedikleri herhangi bir Akbank şubesine uğrayan kamu çalışanları sadece nüfus cüzdanlarıyla Kamu Kredisi başvurusu yapabiliyorlar. Kredi başvurusunun ardından kredi hemen kullanıma hazır hale getiriliyor.

Yoğun ilgi gören ve kamu çalışanlarından olumlu yorumlar alan kredi kampanyasında 3 ay erteleme seçeneği var. İsteyen kamu çalışanları ödemelerini 3 ay erteleme şansına sahip oluyorlar. Kamu çalışanları için kredi kullanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Akbank'ın kamu personeline özel kredisi düşük faiz oranları, kredi kullandırım ücreti ödememe seçeneği ile masrafsız olarak ve sadece nüfus cüzdanıyla kredi kullanma imkanıyla ön plana çıkıyor.