Kumbara Hediyeli % 7 Faizli Akbank Direkt İnternet Vadeli Hesap

Akbank Direkt İnternet üzerinden vadeli mevduat açanlar kazanıyor. % 7'ye varan faiz oranlarıyla vadeli mevduat hesabı açma fırsatı şimdi Akbank Direkt İnternet’te. Akbank'ın internet şubesi olan Akbank Direkt İnternet'ten açılan vadeli mevduat hesabı ayrıca uğur böceği kumbarası kazandırıyor. İnternetten vadeli mevduat fırsatını değerlendirenler TL mevduat için % 7’ye varan faiz oranlarından yararlanıyorlar. Akbank'ın sevimli uğur böceği kumbarası ise evdeki küçükleri tasarruf yapmaya alıştırırken evlere uğur ve mutluluk getiriyor. Küçük birikimler kumbarada büyüyor ve hepsinden önemlisi çocuklarımız tasarruf yapma alışkanlığı kazanıyor.

Akbank Direkt İnternet'te sadece Türk Lirası değil diğer döviz cinslerine de yüksek faiz var. açılan USD ve EURO mevduatlara % 2,50 faiz oranı uygulanıyor. Akbank Direkt İnternet döviz mevduatları için de avantajlı faiz oranları sunuyor. Kısa bir süre geçerli olacak kampanyadan yararlanmak için acele etmek ve bir an önce Akbank Direkt İnternet’ten vadeli mevduat hesabı açmak gerekiyor. Yüksek faiz getirisi ve güvenilir bir banka arayanlar yılların efsane bankası Akbank'ı tercih ediyorlar. Kurulduğu günden beri müşterilerini hiçbir zaman zorda bırakmayan Akbank değişen çağa ve internet teknolojisine de hemen adapte oldu. Akbank Direkt İnternet kullanımı en kolay internet banka şubelerinden biri olarak dikkat çekerken güvenlik yönünden de olumlu yorumlar alıyor.

Akbank Direkt İnternet’ten, Hesaplarım menüsünü kullanarak Vadeli Hesap İşlemleri adımına kolayca ulaşmak mümkün. Buradan istenilen vade seçilerek vadeli hesap TL ya da diğer para cinslerinden kolaylıkla açılabiliyor. Akbank Direkt İnternet şifresi almak da çok kolay. Şifre almak için Şifre Al’a tıklamak yeterli. İsteyen Akbank müşterileri ise Akbank Şubelerini ziyaret ederek şifrelerini hemen alabiliyorlar.

Maximum Kart ile Peşin Alışverişi Taksitlendirme ve Erteleme

İş Bankası’nın cazip fırsatlar, peşin fiyatına taksit ve indirim imkanları sunduğu, bol bol Maxi Puan kazandıran kredi kartı Maximum Kart’ın getirdiği ayrıcalıklar bitmiyor. Müşterilerin büyük beğenisini kazanan ve devamlı olumlu tepki ve yorumlar alan Maksimum Kartın sunduğu avantajlar arasında erteleme ve taksitlendirme fırsatları ön plana çıkıyor. Kartı ayrıcalıklı kılan imkanlardan birisi peşin yapılan alışverişler için erteleme veya taksitlendirme istemenin mümkün olması. İş Bankası Maksimum Kart’ı diğer kredi kartları arasında sunduğu avantajlarla dikkat çekiyor.

İş Bankası Maximum Kart sahipleri, peşin alışverişlerinin ödemesini 3 aya kadar erteliyorlar. Kart sahiplerine sunulan diğer bir imkan ile ödemeleri tek seferde gerçekleştirilen peşin ödemeler 6 aya kadar taksitlendiriliyor. Peşin olarak yapılan ve ödemeleri tek seferde gerçekleştirilen alışverişler istenirse 6 taksitle geri ödeniyor veya geri ödemelere 3 ay sonra başlanarak erteleme imkanı 100 TL ve üzeri tutarlarda tek seferde yapılan alışverişlerde sunuluyor.

Maximum Kart sahiplerinin erteleme ya da taksitlendirme talebini kartın hesap kesim tarihine kadar yapılması gerekiyor. Erteleme ve taksitlendirme başvurusu İş Bankası İnternet Şubesi aracılığıyla veya 0850 724 0 724 numaralı telefonu arayarak kolayca yapılıyor. Alışveriş ödemelerinin taksitlendirmesi ya da ötelenmesi işlemi İş Bankası şubelerine uğrayarak da yapılabiliyor.

Peşin alışverişleri vadeye yayarak ödeme imkanı sunan Maximum Kart taksitlendirme işlemi 3 veya 6 taksit olarak yapılabiliyor. 3 ay taksitlendirme için % 1,99 tutarında ücret ödenirken, 6 ay taksitlendirme için söz konusu ücret % 4,99 oluyor. Erteleme işlemlerinde ise 1 ay erteleme için % 1,99 tutarında ücret uygulanırken 2 ay erteleme için % 2,99, 3 ay erteleme için % 3,99 ücret söz konusu. Taksit imkanı olmayan yerlerde yapılan alışverişlerde taksitlendirme imkanı sunan ve dileyenlere ödemelerine 3 ay sonra başlama şansı sunan İş Bankası Maximum Kart 'Hayat Maximum'da' sloganını gerçeğe dönüştürüyor.

Bonus Kart Migros Tansaş Kampanyası 4 100 TL Harcamaya 50 TL Bonus

Bonus Kart'ın Migros ve Tansaş kampanyası 10 Temmuz 2013’e kadar devam ediyor. Kampanya kapsamında farklı günlerde ve tek seferde 4 kere 100 TL ve üzeri harcama 50 TL bonus kazandırıyor. Harcamaların Bonus Kredi Kartı kullanılarak Migros, 5M Migros, Tansaş, Macrocenter ve Migros Jetlerden yapılması gerekiyor. Harcamaları yapmadan önce kampanyaya katılmak için SMS atmak gerekiyor. Bunun için MARKET yazarak 3340’a göndermek yeterli.

Sözkonusu numara Garanti Bonus için geçerli. Deniz Bonus sahipleri 3280'e,TEB Bonus sahipleri 4616'ya, Şeker Bonus sahipleri 7353'e,ING Bonus sahipleri 2205'e, Burgan Bonus sahipleri 8222'ye SMS atıyorlar. Mesaj metnine MARKET yazılması gerekiyor. Türkiye Finans Happy sahipleri kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 2442'ye SMS atarak kampanyaya katılırken Tekstilbank Bonus sahipleri kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 0532 7524404'e kısa mesaj göndererek kampanyaya katılıyorlar. ABank ve PTT Bonus sahipleri ise daha şanslı, onların kampanyaya iştirak etmek içim SMS göndermesi gerekmiyor. Kampanya müşteri bazında devam ediyor ve müşteri bazında en fazla 50 TL bonus kazanılıyor. SMS mesajının bankada karta bağlı olarak müşteri adına kayıtlı olan cep telefonundan gönderilmesi gerekiyor.

Kampanya 6 Haziran tarihinde başladı ve 10 Temmuz tarihine kadar devam edecek. 50 TL bonus kazanmak için Bonus Kart ile Migros,5M Migros,Tansaş, Macrocenter veya Migros Jet'ten farklı günlerde ve tek seferde 4 kere 100 TL ve üzeri harcama yapmak gerekiyor. Migros Sanal Market'te de kampanya ile bonus kazanma fırsatı var ancak Migros Sanal Market'te kampanya 6 Temmuz'a kadar devam ediyor.

Bonus, Flexi, Money Visa, Miles&Smiles kredi kartları, ticari kartlar, tek ödemeli işlemler ve sanal pos işlemleri kampanyadan yararlanabiliyor.

Kazanılan 50 TL bonus kredi kartına yükleniyor 13 - 22 Temmuz 2013 tarihleri arasında kullanılabiliyor.

Aynı gün içerisinde yapılan birden fazla 100 TL ve üzeri harcamaların ilki kampanyada değer kazanıyor. Garanti Bonus, diğer Bonus kartlar ve Money Visa ile kampanyaya iştirak edenler, ayrıca Flexi Card ile de kampanyaya katılabiliyorlar ve 50 TL tutarında ikinci bir bonus kazanabiliyorlar.

Bonus Flexi ,Flexi,Bonus Genç ile de kampanyaya katılmak mümkün. Bu kartların sahiplerinin harcamaya başlamadan önce "EVET MARKET" yazıp, kartlarının son 6 hanesiyle beraber 3340'a SMS göndermeleri gerekiyor.

ING Bank Vadesiz Altın Hesap Nasıl Açılır

İyi bir yatırım ürünü arayanlar ve birikimlerini altın olarak değerlendirmeyi sevenler için ING Vadesiz Altın Hesap kaybolma ve çalınma riski olmadan güvenle altın yatırımı yapma fırsatı sunuyor. ING Bank Vadesiz Altın Hesap ile tasarruflar gram altın olarak değerlendiriliyor, gram bazında altın alım ve satım işlemleri yapılabiliyor. 100.000 TL'ye kadar Tasarruf Mevduatı Güvence Fonu güvencesi altında bulunan altın hesaplarının işleyişinin diğer vadesiz mevduat hesaplarından hiçbir farkı yok. Altın hesaplarında sadece döviz cinsi olarak TL, USD ya da Euro yerine gram altın tercih edilmiş oluyor.

ING Vadesiz Altın Hesabı bankanın şubelerinden açtırma olanağı olduğu gibi İnternet Şubesi Yatırım menüsü altında bulunan ING Vadesiz Altın Hesap adımından da vadesiz altın hesabı açtırmak mümkün. Bunun yanında ING Bank'ın 0850 222 0 600 numaralı Telefon Bankacılığı’nı arayarak da altın hesabını anında açtırmak mümkün.

Tasarruf sahiplerinden çok olumlu yorumlar alan ING Vadesiz Altın Hesap’ta 1 gr 1000/1000 saflıkta altın, 1 XAU değerine eşit olarak hesaplanıyor. ING Vadesiz Hesap'tan ING'nin diğer şubelerinde bulunan ING Vadesiz Altın Hesaplarına havale yapılabiliyor.

ING Vadesiz Altın Hesap ile gram bazında işlem yapılabiliyor. Bu da çok küçük tutarlar ile birikim yapma imkanı sunarak küçük yatırımcıların kolayca tasarruf yapmalarını sağlıyor. Gün içinde yapılacak alım ve satım işlemlerinde gerçek zamanlı fiyat değişimlerinden yararlanarak avantaj sağlamak mümkün oluyor. ING Bank İnternet Şubesi ve 0850 222 0 600 numaralı ING Bank Telefon Bankacılığı aracılığıyla 7/24 işlem yapılabiliyor.

En İyi Kredi Karşılaştırma Yöntemleri

Bankaların kredi reklamları ve kampanyaları kafamızı karıştırmaya devam ediyor. Değişik rakamlar, faiz yüzdeleri, kredi limitleri, masraf oranları gözümüzün önünde uçuşup duruyor. Peki en iyi kredi hangisi? En iyi kredi nasıl anlaşılır ve bankaların kredi karşılaştırması nasıl yapılır.

En iyi kredi karşılaştırmasını yapmak için öncelikle bilmemiz ve aklımızda tutmamız gereken şey o krediyi bulduğumuzda alıp alamayacağımızdır. Örneğin 60 ay vadeli bir kredi yakaladık, koşulları da çok uygun. Reklamları da son hızla devam ediyor? Peki bu krediyi bana veriyorlar mı? Örneğin özel sektörde çalışan bir elemanız ve bulduğumuz bu krediyi 60 ay vadeli olarak sadece emeklilere ve bordrolu kamu çalışanlarına veriyorlar. O halde bu kredi ne kadar iyi olursa olsun bana bir faydası yok.

Bu durumda kredileri karşılaştırırken orta noktaya kredi kampanyalarını değil kendimizi koymalıyız? Ben ne kadar tutarda kredi arıyorum? Ne kadar vadeli olmalı? En iyi krediyi bulabilsem bile bana veriyorlar mı? Kredi ararken ve kredi karşılaştırması yaparken sormamız gereken temel sorular bunlar.

Örnek olarak diyelim ki bir kredi kampanyası bulduk. Sıfır masrafla ve 0.65 faizle kredi kullandırıyor. Bu durumda hemen bakmak gerekiyor. Ne kadar tutarlı kredi bu kadar düşük faizle kullandırılıyor? Kaç ay vadede bu faiz geçerli? Benim aradığım kredi tutarı ne kadar? Aradığım vade nedir? Bu şekilde baktığımızda bir de görüyoruz ki çoğu kampanyadaki rakamlar bir göz boyamadan ibaret ve aslında kullanılabilecek tutarlar için bu faiz oranları geçerli değil. Örneğin biz 10.000 TL tutarında bir kredi arıyoruz ve masrafsız ve % 0.65 faizli bir kredi bulduk. Hemen sevinmeyelim. Bir de bakıyoruz ki sadece 3.000 TL kredi için % 0.65 faiz geçerli ve vade 6 ay ya da 12 ay. Oysa biz örneğin 24 ay vade ile 10.000 TL arıyoruz. Ve bir de bakıyoruz ki bulduğumuz kredi kampanyasındaki daha yüksek tutarlar ve uzun vadeler için yüksek faiz oranları isteniyor. Bu durumda kolayca anlayabiliyoruz ki ortalıkta gözüken düşük faiz ve masraf oranları sadece kampanyayla ilgilenmemizi sağlayan birer reklam unsuru. aslında doğru düzgün tutarda bir kredi için yüksek faiz isteniyor.

Bu durumda kredileri karşılaştırırken sadece reklamlarda ön plana çıkarılan faiz ve masraf tutarlarına göre karşılaştırma yapmamak gerekiyor. Kredi ararken kendimizi orta noktaya koymak ve kendi aradığımız kredi tutarı ve vadeye göre karşılaştırma yapmak zorundayız. Meslek bilgilerimiz gibi kişisel özelliklerimizi de göz önüne almalıyız. Biz bankanın emekli maaşı müşterisi değilsek ya da kamu çalışan değilsek çoğu zaman uzun vadeler bizim için geçerli değil.

Kredi seçerken gelir durumumuzu ve kredi geçmişimizi de göz önüne almak zorundayız. Bir de bakıyoruz ki 60.000 TL limitli bir ihtiyaç kredisi var. Ama bize o kadar kredi verecekler mi? Maaşımız ya da gelirimiz ne kadar? Bizim maaş durumumuza göre kaç Lira kredi veriyorlar? daha önce kullandığımız kredilerin taksitleri bitti mi, kredileri düzenli ödedik mi? Tüm bu kişisel özelliklerimiz alacağımız kredi tutarını etkiliyor.

O halde kredi karşılaştırması yaparken kendimizi ön planda tutmamız gerektiğini aklımızdan çıkartmamak gerek. Bir kredi ne kadar iyi olursa olsun bana uygun mu, bana veriyorlar mı, benim istediğim tutar ve vadelerde mi sorularını sık sık kendimize sormalıyız.

İlk Temmuz Ayı Kredi Kampanyası İş Bankası'nda

Haziran ayı henüz bitmedi ama İş Bankası'ndan Temmuz ayının ilk kredi kampanyası geldi bile. Kampanyaya başvurular 8 Temmuz tarihine kadar yapılabiliyor. Aslında bu kampanya Haziran ayında başlayan yaz aylarına özel ve son başvuru tarihi 28 Haizran olan İş Bankası Yaz Kredisi kampanyasının devamı niteliğinde. İş Bankası Her İhtiyaca Özel Kredi kampanyası ile % 0,66'dan başlayan faiz oranları ile ihtiyaç kredisi alınabiliyor. Kredi kampanyası kapsamında maksimum 60 ay vadeli olarak 35 Bin Lira'ya kadar kredi çekilebiliyor.

Bildiğimiz gibi kampanya Haziran ayına “Tatil Yerine Balkona Çıkan Aileyi Serinletecek Kredi” sloganıyla girmişti ve televizyon reklamları kanallarda yerini almıştı. Sıcak yaz günlerinin etkisini iyice arttırdığı bugünlerde olumlu yorumlar almaya devam eden kampanya sadece bir tatil kredisi olarak algılanmamalı. Kredi sadece tatil masrafları için değil, borç ödemeden eşya alımına, günlük masraflardan eğitim giderlerine kadar her alanda kullanılabiliyor.

8 Temmuz'a kadar sürecek kredi kampanyası ile serbest meslek sahipleri, tüm ücretli çalışanlar ve emekliler hızlı ve düşük faizli kredi kullanmanın tadını çıkarıyor. İş Bankası Her İhtiyaca Özel Kredi faiz oranları % 0,66’dan başlıyor. Kredinin üst limiti 35.000 TL ve 60 aya kadar ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. 5.000 TL kredi çekenler 12 ay vadede aylık & 0.66 gibi düşük faiz oranından 99 TL istihbarat ücreti ödeyerek yararlanıyorlar.

İş Bankası Her İhtiyaca Özel Kredi ile 20.000 TL veya 35.000 TL gibi tutarlarda kredi kullanmak isteyenler ise aylık % 0.84, % 0.86, ve % 0.88 civarlarında gerçekleşen faiz oranlarını tercih edebiliyorlar. Bu tutarlar için 150 TL istihbarat ücreti ödenioyr. Kredi kampanyası kapsamında 24, 36 veya 60 ay vadelerle kredi çekilebiliyor.

Kredi başvurusu İş Bankası'nın 1.200'den fazla sayıdaki şubesi ve Anında Bankacılık kanallarıyla yapılabiliyor. Cep telefonundan hemen kredi başvurusu yapmak için NAKİT yazdıktan sonra boşluk bırakarak TC kimlik numaranız, istediğiniz kredi tutarı ve aylık gelirinizi 4402′ye SMS atmanız gerekiyor. Kredi başvurusu ayrıca İş Bankası Bankamatiklerinden, Telefon Şubesinden, İşCep, İşPad veya İşWap şubelerinden de yapılabiliyor.

Renault 24.000 TL 24 Ay 0 Faiz Kampanyası

Renault Sıfır Faiz Kampanyası devam ediyor. Renault Fluence ve Megane HB modellerinde geçerli olan kampanya ile 24.000 TL için 24 ay vadede % 0 faiz olanağı ile kredi kullanma şansı sunuluyor. Yetkili satıcılarda süren kampanya kapsamında araç fatura bedelinin en fazla yüzde 80’ine kadar kredi kullanılabiliyor. Renault'un yaz aylarını serinleten kampanyası ile 18.000 TL kredi tutarı ve 18 ay vadeyi geçen talepler için % 0,69 faiz oranı uygulanıyor. Renault'nun Türkçe web sitesinde yer alan Fiyat Hesaplama Kredi Koşulları linkini tıklayanlar tüm modeller için sunulan opsiyonlarla birlikte ayrıntılı olarak fiyat bilgilerine ulaşabiliyor ve kredi hesaplama aracını kullanarak kredi hesaplaması yapabiliyorlar.

Bu bölümde Renault binek araçlarından Captur, Yeni Fluence, Yeni Symbol, Yeni Clio, Yeni Clio Sport Tourer, Yeni Megane HB, Yeni Megane Sport Tourer, Yeni Megane Coupe, Scenic, Grand Scenic, Megane CC, Latitude, Koleos modellerinin güncel fiyat bilgileri ve kredi koşullarına ulaşılabiliyor.

Kampanya kapsamında 24.000 TL için 24 ay 0 faiz ile kredi imkanı sunulan Renault Fluence modellerinin en son tavsiye edilen finansman kampanyalı satış fiyatları şu seviyelerde:

Yeni Fluence Joy 1.6 16v 110 bg 43.500 TL
Yeni Fluence Joy 1.6 16v CVT Otomatik 115 bg 47.000 TL
Yeni Fluence Joy 1.5 dCi 90 bg 53.500 TL
Yeni Fluence Joy 1.5 dCi EDC 110 bg 61.000 TL
Yeni Fluence Touch 1.6 16v 110 bg 46.500 TL
Yeni Fluence Touch 1.6 16v CVT Otomatik 115 bg 50.000 TL
Yeni Fluence Touch 1.5 dCi 90 bg 54.500 TL
Yeni Fluence Touch 1.5 dCi EDC 110 bg 62.000 TL
Yeni Fluence Icon 1.6 16v 110 bg 51.250 TL
Yeni Fluence Icon 1.6 16v CVT Otomatik 115 bg 54.750 TL
Yeni Fluence Icon 1.5 dCi 90 bg 59.250 TL
Yeni Fluence Icon 1.5 dCi 110 bg 61.250 TL
Yeni Fluence Icon 1.5 dCi EDC 110 bg 66.750 TL
Yeni Fluence Icon 1.6 dCi 130 bg 66.750 TL

Yine kampanya kapsamında yer alan Yeni Megane HB modellerinin tavsiye edilen finansman kampanyalı satış fiyatları ise şöyle:

Yeni Megane Joy 1.6 16v 110 bg 40.500 TL
Yeni Megane Joy 1.6 16v CVT Otomatik 115 bg 44.000 TL
Yeni Megane Joy 1.5 dCi 90 bg 50.500 TL
Yeni Megane Joy 1.5 dCi EDC 110 bg 58.000 TL
Yeni Megane Touch 1.6 16v 110 bg 43.500 TL
Yeni Megane Touch 1.6 16v CVT Otomatik 115 bg 47.000 TL
Yeni Megane Touch 1.5 dCi 90 bg 51.500 TL
Yeni Megane Touch 1.5 dCi EDC 110 bg 59.000 TL
Yeni Megane Icon 1.6 16v 110 bg 48.250 TL
Yeni Megane Icon 1.6 16v CVT Otomatik 115 bg 51.750 TL
Yeni Megane Icon 1.5 dCi 90 bg 56.250 TL
Yeni Megane Icon 1.5 dCi 110 bg 58.250 TL
Yeni Megane Icon 1.5 dCi EDC 110 bg 63.750 TL
Yeni Megane HB GT-Line 1.5 dCi 110 bg Euro 5 60.050 TL
Yeni Megane HB GT-Line Energy 1.6 dCi 130 bg Euro 5 65.500 TL
Yeni Megane HB GT-Line 1.5 dCi EDC 110 bg Euro 5 65.500 TL

Fiyatlar ve kampanya koşulları değişiklik gösterebileceğinden en doğru, güncel ve sağlıklı fiyat bilgileri Renault web sitesinden ya da yetkili Renault bayilerinden alınabilir.

Renault'nun Türkçe web sitesinde ayrıca ticari araç modellerinden Kangoo Frigo 2,5 m3 -18 Derece, Kangoo Frigo 2,5 m3 +5 Derece, Yeni Master Kamyonet Polyester Kasa, Yeni Master Kamyonet Orta Şasi, Yeni Master Minibüs 13+1, Yeni Master Okul Otobüsü 16+1, Master Panelvan Frigo 11m3 +5 Derece, Master Panelvan Frigo 11m3 -18 Derece, Yeni Master Kamyonet Monopan Kasa 18m3, Yeni Master Kamyonet Uzun Şasi, Yeni Master Maxi Okul Otobüsü 16+1, Master Panelvan Frigo 13m3 +5 Derece, Master Panelvan Frigo 13m3 -18 Derece, Yeni Master Kamyonet Monopan Kasa 22m3, Yeni Master Kamyonet Çift Kabin, 19+1 Maxi Okul Otobüsü, 19+1 Maxi Servis Otobüsü, Master Büyük Hacim Frigo (15m3) -18 Derece, Yeni Master Kamyonet Extra Uzun Şasi Tek Kabin, Yeni Master Kamyonet Extra Uzun Şasi Çift Kabin, Trafic Passenger 8+1, Yeni Kangoo Express, Trafic Panelvan 6 m3, Yeni Kangoo Multix, Trafic Multix 5+1, Yeni Kangoo Combi Maxi, Yeni Master Panelvan 11 m3, Yeni Master Panelvan 13 m3, Yeni Master Panelvan 15 m3, Master Büyük Hacim Frigo (15m3) +5 Derece modellerinin fiyat ve kredi bilgilerine ulaşmak mümkün.

Renault'nun son kredi kampanyasından yararlanarak araç sahibi olmak isteyenler Renault sitesinde yer alan Fırsattan Yararlanmak İçin Tıkla butonuna tıklayarak iletişim bilgilerini bırakabiliyor ve Renault yetkililerinin kendilerine geri dönüş yaparak bilgilendirmelerini sağlayabiliyorlar. Geri dönüş tercihe bağlı olarak E-Posta, telefon, SMS ya da posta yoluyla yapılabiliyor.

POS Para - Şekerbank ATM Kartı ile Kasada Nakit Çekim

Şekerbank ATM kartı şimdi anlaşmalı mağaza ve marketlerdeki kasalardan hızlı ve pratik nakit çekim yapılabiliyor. CarrefourSA, CarrefourSA Expres, Kiler, Real, D&R, DiaSA mağazalarında yapılacak alışverişlerde aynı zamanda nakit çekme imkanı var. Şekerbank POS Para ile anlaşmalı olan hipermarket ve zincir mağazaların ödeme kasalarından nakit çekim işlemi gerçekleştirmek için öncelikle alışveriş yapmak gerekiyor. Buna göre en az 10 TL’lik alışveriş yapılması durumunda 10 TL ve katları olmak üzere tek seferde 100 TL’ye, aynı gün içerisinde ise 500 TL ye kadar nakit çekilebiliyor. Böylece ATM'ye gitmeden banka kartıyla nakit çekme imkanı sunuluyor. Şekerbank ATM Kart'ın sunduğu POS Para hizmeti kart kullanıcıları tarafından yoğun ilgi görüyor ve olumlu yorumlar alıyor.

POS Para hizmeti ile mağaza kasalarında Şekerbank ATM Kartı ile yapılan en az 10 TL'lik alışveriş ödemesinin ardından ekstra hiçbir ücret ödemeden nakit ihtiyaçları hızlı bir şekilde karşılanıyor.

Pos Para ile kasada nakit çekim için üç kolay aşama sözkonusu:

Öncelikle en az 10 TL'lik alışveriş yaparak kasaya gelin. alışverişinizin ödemesini Şekerbank ATM Kart’ınız ile yaparken POS Para istediğinizi söyleyin ve 100 TL’ye kadar hangi tutarda Pos Para kullanacağınızı kasa görevlisine bildirin.

Alışveriş için normal olarak POS ekranında çıkan şifre yazılması aşaması Pos Para nakit çekimlerinde de aynı. Ekranda şifre bilgisinin girilmesi gerektiği bilgisi çıktığında kasa görevlisi şifrenizi girmenizi isteyecek. Bu aşamada alışverişlerde yaptığınız gibi şifrenizi girin. Bu şifre hem alışveriş hem çekilen nakit için giriliyor. İki işlem için bir defa şifre girmek yeterli.

Alışveriş sonrasında verilen slipi kontrol edin. Slipte alışveriş tutarının yanısıra çekilen POS Para miktarı da görülüyor.

POS Para ile nakit çekim sadece ATm banka kartının alışverişlerde kullanılması halinde geçerli oluyor. ATM kartı ile yapılacak en az 10 TL'lik alışveriş ile birlikte 10 TL ve katları olmak üzere tam 100 TL'ye kadar nakit çekim imkanı sağlanıyor. Çekilen nakit kasa görevlisi tarafından size banknot para olarak teslim ediliyor. Karta bağlı banka hesabında yeterli nakit bakiyesi yoksa banka hesabına bağlı bir "Kredili Mevduat" hesabının bulunması durumunda POS Para talebi bu hesaptan karşılanıyor.

Halkbank Parafly Kart ile 5 Kat ParafPara

Halk Bankası kredi kartı Paraf'ın yeni ürünü Parafly starların dünyasını size açıyor. Ayrıcalıklı kredi kartı Parafly ile tüm dünyada Visa ve MasterCard logosu bulunan her yerde alışveriş yapılabiliyor. Parafly kart sahiplerine özel ayrıcalıklar sunuyor. Yolculuk yapmayı sevenler ya da iş ya da hayat tarzları nedeniyle devamlı seyahat edenler için Parafly gerçek anlamda ayrıcalıklar sunan bir kart olarak olumlu yorumlar almaya başladı bile.

Parafly Seyahat Hattı kartın sunduğu ayrıcalıklaran biri. Seyahat hattı ile ParafParalar 5 kata kadar daha değerli şekilde kullanılabiliyor. Halkbank Parafly Kart taksitli alışveriş ve kampanya inidirimleri sunuyor. Parafly ile yapılan tüm alışverişlerden ParafPara kazanılıyor. ParafPara'lar alışverişlerde para yerine geçerken Seyahat Hattı aracılığıyla kullanılması durumunda 5 kata kadar daha fazla değer kazanıyor.

Avans ParafPara ise Parafly Seyahat Hattı ile hizmet alırken ParafPara’ların yetmemesi durumunda devreye giriyor. Parafly Kart'ın sunduğu ayrıcalıklarından bir diğeri ise yurt dışında yapılan 100 Tk ve üzeri alışverişlerde 2 taksit imkanı sunması.

Parafly'ın sunduğu bir diğer ayrıcalık ise AHL (Atatürk Hava Limanı) Lounge hizmeti. İstanbul Atatürk Havalimanı İç Hatlar’da yer alan “primeclass” Lounge ve Dış Hatlar’da yer alan TAV Comfort Lounge’da yiyecek içecekten ofis hizmetlerine kadar pek çok hizmetten para ödemeden yararlanmak mümkün. ESB (Esenboğa Hava Limanı) Lounge hizmeti ise Ankara Esenboğa Havalimanı İç Hatlar’da yer alan AnadoluJet “primeclass” Lounge ve Dış Hatlar’da yer alan Comfort Lounge’da aynı ücretsiz imkanlardan yararlanılabiliyor.

Parafly Kart 90 günden daha kısa süreli yurt dışı seyahatlerinde Halkbank Yurt Dışı Seyahat Sigortası’ndan uygun koşullarla yararlanma imkanı sunuyor. Yurt içi ve yurt dışı tüm seyahatlerde geçerli olan Ferdi Kaza Sigortası ise Parafly'ın sunduğu hizmetlerden bir diğeri. Parafly Asistans ve Concierge Hizmeti ile teknik yardım, tıbbi yardım, ev yardımı, eğitim danışmanlığı, IT destek, hukuki yardım, hobi kulüpleri gibi birçok konuda Asistans hizmetlerinden yararlanmak mümkün. Parafly kart sahipleri ayrıca eğlence, iş seyahati, mesaj, kurye, kuru temizleme, otobüs, feribot-uçak bileti bilgi ve rezervasyon servisinden yararlanıyorlar.

Parafly'ın sunduğu diğer bir ayrıcalık ise havalimanına ve deniz taksi iskelelerine transferlerde indirimli fiyat ayrıcalığı sunan Shuttle hizmeti. Parafly kart sahipleri kredi kartı ekstrelerini TL veya USD olarak alabiliyorlar ve hesap özeti tercihlerine göre yurt dışı harcamalarını Amerikan Doları ya da Türk Lirası olarak ödeyebiliyorlar. Parafly ile taksitli nakit avans kullanarak nakit ihtiyacını uygun faiz oranları ile karşılamak mümkün oluyor.

Şok Faiz Oranlı Akbank Kredi Kampanyası ile Yaz Fırsatı

Akbank kredilerinde Yaz Kampanyası son hızıyla devam ediyor. Akbank'ta kredi faizleri düştü. Şimdi Akbank'tan ihtiyaç kredisi kullananlar % 0.85 faiz oranından yararlanıyorlar. Düşük faizli kredi arayanlar için Akbank Yaz Kredisi sunduğu şok faiz oranlarıyla iyi bir seçenek oluşturuyor.

Kampanya kapsamında 10.000 TL kredi kullanılması halinde 24 ay vadede % 0.85 faiz oranı ve 199 TL kredi kullandırım ücreti ile ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Masraf tutarı 36 ay ve 60 ay vadelerde de aynı. 199 TL masraf ödeyenler 10.000 TL kredi için 36 ay vadede ve 60 ay vadede aylık % 0.90 faiz oranı ile kredi kullanabiliyorlar.

Kredi almayı düşünenler ve aylık ne kadar taksit ödeyeceğini merak edenler için bankanın sitesinde yine 10.000 TL kredi için örnekler verilmiş. 24 ay vade ile 10 Bin Lira kredi için aylık geri ödeme tutarı 472 TL olarak gerçekleşiyor. 36 ay vade için aynı tutarlı krediyi kullananlar ayda 337 TL taksit ödüyorlar. 60 ay vadeli olarak 10 Bin TL kredi kullananlar aylık 227 TL kredi taksiti ödemesi yapıyorlar.

Akbank'lı ikizlerin son kampanyası şok kredi faiz oranları ile yaz aylarına damgasını vuracak gibi gözüküyor. Kredinin banka müşterileri arasındaki ilk yorumları oldukça olumlu oldu. Düşük faizli, düşük masraflı bir kredi arayanlar için Akbank Yaz Kredisi çok iyi bir kredi seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Bankaların Yaz aylarına özel kredi kampanyaları arasında ön plana çıkan Akbank Yaz Kredisi Kampanyası bu aylarda nakit sıkışıklığını kolayca aşmak isteyenler için birebir.

Denizbank Kredi Risk Raporu ile Tüm Kredi ve Kart Bigilerini Öğrenme

Son günlerde sık sık duymaya başladığımız yeni bir hizmet kredi ve kredi kartı ile ilgili tüm planlarımızı ve beklentilerimizi etkiliyor ve yönlendiriyor: Kredi Risk Raporu.

Bankalara kredi ya da kredi kartı için başvurarak olumsuz yanıt alanlar ya da istedikleri tutarda kredi ya da istedikleri limitlerde kredi kartı limiti alamayanlar bunun nedenini her zaman merak ederler. Daha önceleri her banka kendi elindeki ve kayıtlarındaki bilgiler ve müşterinin sunduğu gelir bilgi ve belgeleri üzerinden kredi ve kredi kartı limitini belirlemeye çalışıyordu. Oysa bugünlerde tüm kredi ve kart kullanıcıları gelir belgesinin dahi istenmediği kampanyalarla tanışmaya başladılar. Bankalar artık başvuru yapan müşterilerinin bankalarla ilgili olan geçmişlerine ortak bilgi havuzundan ulaşırken SGK bilgilerine de kolayca ulaşabiliyorlar.

Yeni teknolojilerin kullanılması ve bankalar arasındaki müşteri bilgilerinin ortak havuzda toplanması bankaların işini kolaylaştırdı. Artık sizin kredi ve kredi kartı ödeme bilgilerinize, ödeme alışkanlıklarınıza, son borç durumunuza ve tüm kredi ve kart borç geçmişinize ulaşabiliyorlar. Böylece kredi ve kredi kartı başvurularında tüm bankalar müşterinin Kredi Risk Raporu bilgilerini kullanarak sonuca varabiliyorlar.

Banka müşterilerinin de artık kredi ve kredi kartı geçmiş bilgilerine ulaşmaları mümkün. Bankalardan alınacak Kredi Risk Raporu ile bankalar nezdinde kredi ve kart durumunuzun ne olduğunu kendiniz de görebiliyor ve inceleyebiliyorsunuz. Kredi Risk Raporu hizmeti veren bankalardan biri de Denizbank. Bankaya başvuru yapanlar Denizbank müşterisi olup olmalarına bakılmaksızın kendileriyle ilgili kredi raporuna ulaşabiliyorlar. Raporda sadece Denizbank'taki kredi durumu değil tüm bankalardaki kredi ve kart durumlarıyla ilgili bilgiler sunuluyor. Denizbank Kredi Risk Raporu hizmetinden yararlananlar tüm bankalardaki kredi ve kredi kartı limiti, bakiye durumu ve ödeme bilgilerini kolayca öğrenebiliyorlar. Tüm bankaların müşterileri Kredi Risk Raporlarına Denizbank şubelerinden ve AçıkDeniz İnternet şubesinden ulaşabiliyorlar. Raporu alanlar kredi durumlarını daha net olarak görebilecekleri için gelecekteki kredi ve kart taleplerinde daha mantıklı ve gerçekçi planlamalar yaparak doğru beklentiler içine girebiliyorlar. KrediRisk Raporu hizmeti banka müşterilerinden çok olumlu yorumlar alıyor ve kullanışlı ve yararlı bir hizmet olarak görülüyor.

Yargıtay Kararı: Kredi kullanırken ödenen komisyonlar geri alınabilecek

Yargıtay karar verdi, tüketicilere icra yolu açıldı. Bankaların çeşitli isimler altında müşterilerinden aldığı haksız komisyon ve ücretleri için icra dairelerine başvuru yapılarak paralar geri alınabilecek.

Bankalardan taşıt, konut ve tüketici kredisi kullananların bankaya ödedikleri komisyonları geri alabilmesini sağlayan müjde Yargıtay’dan geldi. Yargıtay 13. Hukuk Dairesi, bankadan kredi kullanan tüketicilere, ödedikleri komisyonları daha kısa yoldan ve fazlasıyla geri alabilecekleri doğrudan icra yolunu açtı.

Yüzde 20 Tazminat

Bu kararla birlikte, son 10 yılda bankalardan kredi kullanırken ödedikleri komisyonları geri almak isteyen milyonlarca kişiye mahkemelerde yıllarca uğraşmadan paralarını geri alma imkanı doğdu. Cem Karaca isimli bir vatandaş adına harekete geçen Avukat Behiç Güleç, 2007′de konut kredisi kullanılırken dosya, komisyon ve masraf adı altında ödenen 2 bin 455 lira tutarındaki paranın iadesi için Ankara 29. İcra Müdürlüğü’ne başvurarak icra takibi başlattı. Başvuruda, kredinin kullanıldığı tarihten geçerli olmak üzere yüzde 18 oranında avans faizi ile, bankanın ödemeyi kabul etmemesi halinde yüzde 40 (sonradan yüzde 20′ye düşürüldü) inkar tazminatı talep edildi. Bankanın temyiz istemi üzerine dosyaya bakan Yargıtay 13. Hukuk Dairesi, mahkemenin kararını oybirliğiyle kabul etti. Doğrudan icra yolu ile tüketici, 2 bin 455 lira anapara, 885 lira inkar tazminatı ile bankadan 4 bin 298 lira aldı.

Mahkeme de parasız

Tüketici mahkemelerinde ve hakem heyetlerinde dava açma masrafı tamamen ortadan kalkıyor. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın yapacağı yasal düzenleme ile dava açma masrafından kurtulacak olan tüketiciler, bundan sonra zarara uğramalarına neden olan şirketleri daha kolay dava edebilecek. Yeni düzenlemeden en çok bankalar etkilenecek. Tüketici mahkemelerinde resim ve harç vermeyen tüketiciler; tebligat, tanık, bilirkişi, keşif gibi kalemlere para ödüyor. Dava açma aşamasında gider avansı olarak peşin olarak alınan bu ücretler, bilirkişi incelemesi de dahil edildiğinde 400 lirayı buluyor. Tüketici hakem heyetlerinde de tüketicilerden dosya masrafı alınıyor.

Xchange by Toyota - Toyota'ya Git Nedir?

'Yeni veya 2. el araç almak istiyorum', 'aracımı takas yapmak istiyorum' 'aracımı satmak istiyorum' ya da 'ikinci el araç için kredi alma ihtiyacım var' mı diyorsunuz? Öyleyse tüm bu işlemler için Xchange by Toyota sistemi tam size göre. markası ne olursa otomobille işi olanlar bugünlerde Toyota'ya Git sitesini ziyaret ediyorlar. Birkaç yıldır kullanımda olan sistem araba tutkunlarından olumlu yorumlar almaya devam ediyor.

Xchange by Toyota sistemi nedir? Toyota'ya Git sitesi nasıl çalışıyor? Xchange by Toyota her markadaki otomobil için en üst düzeyde güvenli kaliteli, hızlı ve ekonomik hizmet veren bir sistem.
Markası ne olursa olsun otomobil ile ilgili tüm beklenti ve ihtiyaçlara cevap vermeyi amaçlayan sistem ile otomobil alım ve satım, araç takası ve otomobil kredisi işlemleri Toyota Plazalar’da ve Toyota'ya Git web adresinde tek bir noktadan ve güvenle gerçekleştiriliyor. Toyota'ya Git web sitesinden sisteme katılanlar kendileri için cazip fırsatları görebiliyor, sitede yer alan araç ilanlarını inceleyebiliyorlar ve Toyota bayileriyle iletişim kurabiliyorlar. Sitede ilanları takip edip araçla ilgili bilgi almak isteyenler araç için ilan veren Toyota bayisinin telefon ve adres bilgilerine de ulaşabiliyorlar. Dileyen site ziyaretçileri web sayfasında bulunan kısa formu doldurarak iletişim bilgilerini bırakabiliyorlar. İlgili Toyota bayisi Xchange by Toyota kapsamındaki 2. el alım, satım ve takas olanakları konusunda kendilerini arayarak bilgilendiriyorlar. Toyota'ya Git adresinde bulunan arama kutucuğu ile istenilen marka, model ve yıl özellikleriyle otomobil ilanlarını hemen listelemek mümkün oluyor. 'Günün Fırsatları' bölümü ise cazip fiyatlarla sunulan araçlara ulaşmayı sağlıyor.

Sitede ayrıca Toyota Finans'tan kredi kullanmak isteyenler için Kredi Hesaplama Aracı bulunuyor. Site üzerinden kasko ve sigorta imkanları hakkında da bilgi alınabiliyor. İstedikleri bir araca rastlamayanlar istedikleri aracın özelliklerini bildirerek kendilerine uygun araç geldiğinde geri dönüş yapılmasını sağlayabiliyorlar. Fiyatı Düşünce Haber Ver özelliği ise istenilen aracın fiyatının düşmesi halinde haberdar olmayı sağlıyor.

Akbank Yaz Kredi 0.85 Faizli 3 Ay Ertelemeli

Akbank Yaz Kredisi kampanyası yepyeni fırsatlarla başladı. Akbank Yaz Kredisi kampanyasında faiz oranları aylık % 0.85'den başlıyor. Kredi alanlar dilerlerse ödemelerini 3 ay erteleyerek kredi taksitlerini Eylül ayında yapmaya başlıyorlar. Haziran bitti bitiyor, Temmuz ay ise başlamak üzere. Yaz aylarında iyi bir kredi kampanyası olmayacağını düşünenleri Akbank Yaz Kredisi kampanyası şaşırttı. Kampanya kapsamında % 0.85 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Kampanya ayrıca 3 ay erteleme olanağı sunuyor.

Akbank’tan şok faiz oranlarıyla gelen Yaza özel ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak için son tarih 28 Haziran. Ancak Yaz Kredisi kampanyası çok ilgi gördü ve vatandaştan olumlu yorumlar aldı. Bu nedenle kredi kampanyasının Temmuz ve ağustos aylarını da kapsayacağı ve uzatılacağı şeklinde yorumlar var. %0,85’den başlayan faizlerle ihtiyaç kredisi başvurusu hızlı ve kolay bir şekilde WebKredi üzerinden yapılabiliyor. Klasik yöntemleri tercih edenler Akbank şubelerine uğrayarak Yaz Kredisi başvurusu yapabiliyorlar.

Tüm nakit ihtiyaçlar için kullanılabilen yaz aylarına özel kredi kampanyasında vadeler 60 aya kadar uzuyor. Örnek olarak söylemek gerekirse 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullanan biri 199 TL kredi kullandırma ücreti ödüyor ve seçeceği vadeye göre değişik faiz oranlarından yararlanıyor. 24 ay vade için sunulan faiz oranı % 0.85 iken, 36 ay ya da 60 ay gibi vadelerde kredi çekmek isteyenler de aylık % 0.90 gibi oldukça düşük ve makul faiz oranıyla kredilerini hemen kullanabiliyorlar. 60 ay vadeli 10.000 Lira kredi alınması durumunda aylık 227 TL kredi taksiti ödeniyor. 10.000 TL kredi için 36 ay vadede aylık 337 TL, 24 ay vadede aylık 337 TL kredi geri ödemesi var.

240 Ay Vadeli Transfer Konut Kredisi Ziraat Bankası'nda

Bankalardan konut kredisi kullananlar iki şeyden şikayet ediyorlar. Bunlardan birincisi kullanılan konut kredisi faiz oranının şu andaki güncel faiz oranlarına göre daha yüksek kalması. Diğer bir şikayet konusu ise konut kredilerinin vadeleri. Bankalar genellikle 120 aya kadar vadelerle konut kredisi kullandırıyorlar. Konut kredisinin 60 ay civarındaki vadelerde kullanılmasını teşvik etmek için ise ellerinden geleni yapıyorlar. 180 ay ya da 240 ay gibi vadeleri bulmak ise hemen hemen mümkün olmuyor. Vadelerin kısa olması ve konut kredisi maliyetlerinin özellikle faizler nedeniyle yüksek olması kredi taksitlerinin tutarını da artırıyor. Bu da geri ödemeleri zorlaştırıyor. Tüm bu sorunlara karşı bankaların bulduğu yeni çözüm ise konut kredisi transferi kampanyası. Bankalar genellikle diğer bankalardaki konut kredisi borçlarını kendilerine aktararak müşteri kapmaya çalışıyorlar. ama burada da uygulanan yüksek komisyon oranları konut kredisi transferini cazip olmaktan çıkarıyor.

Konut kredileri alanında yaşanan tüm bu sorunlara karşı Ziraat Bankası harika bir çözüm üretti. Kendi deyimleriyle yılın transferini patlattı. Şimdi Ziraat Bankası'nda 240 aya varan vadelerle kullanılabilen, uzun vadenin yanısıra düşük faiz oranları sunan bir konut kredisi transferi kampanyası var. Üstelik dosya masrafı yok. Zİraat Transfer Konut Kredisi ile diğer bankalardaki konut kredisi borçları sorun olmaktan çıkıyor. Dosya masrafsız olarak sunulan krediyi kullananlar ödemelerini 240 aya varan vadelere yayabiliyorlar.

Kredinin faiz oranları ise % 0.60'dan başlıyor. 240 ay vadeli konut kredisi transferi için ise aylık 0.69 faiz oranı uygulanıyor. İstihbarat ve Haberleşme Komisyonunun olmadığı kredi kampanyasında Ekspertiz Komisyonu 300 TL, İpotek Tesis Ücreti 200 TL, İpotek Fek Ücreti 250 TL olarak uygulanıyor. Krediyi kullananlar 100.000 TL kredi için yıllık olarak ortalama 81 TL civarında Hayat Sigortası primi ödüyorlar. 100 metrekare konut için 1 yıllık peşin ödemeli DASK prim tutarı ise 45 TL. Konut Sigortası yıllık bedeli ise 100.000 TL değerindeki bir konut için ortalama 155 TL civarında gerçekleşiyor. Tutarlar konutun bulunduğu yere değişim gösterebiliyor. Tüm bu tutarlarla birlikte yıllık maliyet oranı oldukça düşük seviyelerde gerçekleşiyor. Örneğin 100.000 TL 120 ay vadeli konut kredisi için yıllık maliyet oranı % 7.80 gibi oldukça cazip seviyelerde oluşuyor.

Ziraat Transfer Konut Kredisi başvurusu bankanın şubelerinden ve internet şubesinden yapılabiliyor.

Maximum Kart'la Tatil Harcaması 4 Ay Erteleme Kampanyası

Tatil sezonu çoktan başladı. Erken rezervasyon fırsatını kaçıranlar için de fırsatlar devam ediyor. İş Bankası ve Ziraat Bankası'nın kredi kartı Maximum'u kullananlar tatil harcamaları ve rezervasyonlarında da karlı çıkıyorlar. Tatilini hemen yapıp ödemelerini ertelemeyi kim istemez. Şimdi Maximum Kart sahipleri aşmalı turizm acentaları ve tur şirketlerinden yaptıkları harcamaların geri ödemelerini 4 ay sonraya erteliyorlar.

Tatil rezervasyonu ve tatil harcamalarının ödemelerini Maximum Kart'a şimdi yapanlar taksitlerini 4 ay sonra ödemeye başlıyorlar. Bu ay sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında içlerinde artık birer marka haline gelen Anı Tur, Jolly, ETS Tur, MNG Turizm gibi ünlü turizm şirketlerinin de bulunduğu turizm ve seyahat acentalarından yapılan taksitli tatil satın alımlarında 4 ay erteleme fırsatı sunuluyor. Kampanyadan yararlanmak için satın alınan tatil ya da turun toplam tutarının 300 TL ve üzerinde olması ve ödemenin 6 ve 12 taksitli olarak gerçekleştirilmesi gerekiyor. Maximiles Kart sahipleri de bu fırsat kapsamında tatil harcamalarını 4 ay sonraya öteleyebiliyorlar. İş Bankası'nın yanısıra Ziraat Bankası'nın Maximum Kartları da kampanyadan yararlanabiliyor. Kampanyada tatil com, gezisitesi com, tatil sepeti com gibi ünlü tatil sitelerinden yapılacak tatil rezervasyonları ve harcamaları da 4 ay erteleme fırsatıyla sunuluyor.

Maximum kredi kartının 4 ay ödeme öteleme kampanyası kapsamında tatil satın alınabilecek turizm firma ve şirketleri ise şunlar: Anı Tur, Book In Turkey, Cafe Tur, ETS Tur, Gezinomi, Gezi Sitesi, hmstatil, Jolly, Kaya Turizm, Mika Tur, Mng Turizm, Odeon, Pronto, Setur, Ssc, Sueno, Tatil com, Tatil Sepeti com, Tatilgo, Touristica, Tez Tour, Tur On9, Valstur, VIP Turizm, YKM Turizm.

Bu yaz belki senelerdir hayalini kurduğu tatili uygun ödeme koşulları ve uzun vadelerle ödeyerek yapmak isteyenler Haziran ayına Maximum Kart'ı tercih ediyorlar.

Ziraat Birleştiren Kredi ile Emekliler Banka Borçlarını Ödüyor

Emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan müşterilere bankanın bir müjdesi var: Birleştiren Kredi. Banka borçları olan ve bunları ödemekte zorlanan emekliler Birleştiren Kredi ile tüm kredi ve kredi kartı borçlarını ödüyorlar, rahat ediyorlar. Ziraat Bankası Birleştiren Kredi'den yararlanmak için emekli maaşını Ziraat Bankası aracılığıyla almak gerekiyor. Maaş ödemesini Ziraat Bankası'na taşımak çok kolay. Doğrudan banka şubelerine uğrayarak ya da internet üzerinden e-devlet sitesinden maaş banka değişikliğini yapmak mümkün. Ziraat Birleştiren Kredi maaşlarını Ziraat aracılığıyla alan emekliler için tasarlandı. Kredinin temel amacı banka borçlarını ödemekte zorlanan emeklilere rahat bir nefes aldırmak. Kredinin temel fikri bankalarda bulunan kredi ve kredi kartı borçlarının ödenerek temizlenmesi ve Ziraat'ten kullanılacak kredi ile uzun vadelerde geri ödenmesi.

Ziraat Birleştiren Kredi uzun vade imkanı ile banka borçlarını temizleme imkanı sunuyor. Kredinin vadesi tam 90 ay. Türkiye'nin en uzun vadeli ihtiyaç kredi olarak ön plana çıkan Birleştiren Kredi emekliler arasında olumlu yorumlar alacak gibi gözüküyor. Birleştiren Kredi 90 ay vadenin yanısıra uygun faiz oranlarıyla sunuluyor.

Konut kredisi kullanmış olan ve borçlarını ödemekte zorlanan Ziraat Bankası emekli maaşı müşterileri için de bir fırsat var. Ziraat Birleştiren Konut Kredisi ile bankalardaki konut borçları ödenerek daha uygun faiz oranlarıyla Ziraat Bankası'nda yeniden yapılandirılıyor. Ziraat Bankası Birleştiren Konut Kredisi tam 180 ay vadeli olarak kullanılabiliyor.

'Banka borçlarım çok birikti. Kredi ve kartı borcunu ödemekte zorlanıyorum. Bir çözüm var mı, kredi ve kart borçlarımı nasıl temizleyebilirim?' diyenlerden biriyseniz Ziraat Birleştiren İhtiyaç Kredisi tam size göre. Konut kredisi borçlarını ödemekte zorlanan emekliler için ise Birleştiren Konut Kredisi fırsatı var. Emekliler için borç ödeme ve borçlarını sıfırlama konusunda tam bir can simidi olan Birleştiren Kredi kredi ve kart borçlarının yükünden kurtulmak için eşsiz bir çözüm sunuyor.

Yapı Kredi Bankası Saf Altın Hesabı

Bankaların altın hesapları son günlerin en popüler mevduat hesap türlerinden biri oldu. Bankalarda açılan altın hesaplarında gram altın üzerinden işlem yapılmakla beraber fiziksel altın olarak hesap açılamıyordu. Çoğu banka özel altın toplama günleri düzenleyerek vatandaşın getirdiği altınların gram karşılıklarını hesaplayarak altın hesabına yatırmalarına izin veriyordu. Ancak hiçbir zaman gerçek fiziksel altın olarak hesap açılamıyordu. Bunun yerine gram karşılıklarının parasal değerleri üzerinden alım satım işlemi gerçekleşiyordu.

Yapı Kredi Bankası ilk kez fiziksel altın yatırılabilecek şekilde bir altın hesabını devreye soktu. Buna göre miligram cinsinden hesaplanacak şekilde saf altın satın alınarak hesaba yatırılıyor. Hesaptaki altınların gerçek olarak karşılıkları saf altın olarak saklanıyor. Böylece ilk kez saf altın biriktirme ve hesapta saklama imkanı doğmuş oluyor. Yastık altındaki altınların saflık dereceleri farklı olduğundan ve işçilik bedelleri gibi ayrıntılar devreye girdiğinden yastık altı altınların banka altın hesabında biriktirilmesi mümkün olmuyor. Ancak yastık altı altınların Yapı Kredi'ye götürülmesi halinde bu altınların saf altın olarak gram cinsinden değerleri belirleniyor ve yastık altı altınlar banka tarafından teslim alınıp saf altın karşılıkları üzerinden müşteri adına hesap açılıyor. Böylece elimizdeki altınların değeri standart ve her yerde geçerli olacak şekilde saf altın cinsinden belirlenmiş oluyor. Yastık altı altınlar saf altına çevrildiği için alım satım değerleri arasında olan kur farkları da ortadan kalkmış oluyor. Hesaptaki saf altın tutarının tamamı veya bir kısmı istenildiği an bozdurulabiliyor ve nakde dönüştürülebiliyor. Hesaba gram cinsinden altın yatırılması da mümkün oluyor.

Yapı Kredi saf altın mevduat hesabı en az 50 gram saf altınla açılabiliyor. Bu hesap türü de vadesiz mevduat hesabı olarak kabul edildiğinden devletin vadesiz hesaplara tanıdığı 100.000 TL'ye kadar olan mevduat hesabı koruma imkanından yararlanıyor. Altın hesabı kredi kartı ya da banka kartına tanımlanarak ATM üzerinden de altın alım satımı yapılabiliyor. Altın hesabından diğer Yapı Kredi Bankası altın hesaplara altın havalesi gerçekleştirmek mümkün oluyor.

Bankadaki altın hesaplarının karşılığı olarak fiziksel saf altının tutulduğunu bilmek isteyen ve bu şekilde tasarruflarını güvence altında hissedecek olanlar için Yapı Kredi Bankası saf altın vadesiz hesabı birebir.

Yapı Kredi Kobi Ramazan Kredisi ile Ödemeler Bayramdan Sonra

Yapı Kredi Bankası Kobiler için Ramazanı ve Bayramı erken getirdi. Henüz Ramazan ayı başlamadı ancak Yapı Kredi Bankası'nın kobilere yönelik Ramazan kredi kampanyası erken başladı. Kobiler şimdiden kredilerini kullanıyorlar, geri ödemeler ise Ramazan Bayramından sonra yapılmaya başlanacak. Yapı Kredi'nin kobilere yönelik paketlerinden satın alanlar ise 0 faizli ya da indirimli faiz oranlarıyla kredi kullanabiliyorlar.

Yapı Kredi Bankası Kobi Ramazan Kredisi ile örnek olarak 10.000 TL kredi kullananlar 500 TL dosya masrafı ile ve % 0,49 aylık faiz oranıyla 12 ay vade imkanından yararlanabiliyorlar. Yapı Kredi'den kobi paketi alanlar için ise 10.000 TL kredi 12 ay vadeli kullanıldığında dosya masrafı yine 500 TL olarak uygulanırken faiz oranı % 0 oluyor. 1 Haziran tarihinden sonra Yapı Kredi Bankası'nın kobilere özel paketlerinden birini alanlar ise 12 ay vade ve 500 TL dosya masrafı ile 10.000 TL kobi kredisini faizsiz olarak alabiliyorlar. Kobi paketi satın almayanlar 12 ay vadede 10.000 Tl kredi için aylık 861,46 TL taksit öderlerken, aynı tutar ve vade için Kobi paketi sahibi olanların aylık ödeyecekleri kredi taksit tutarı 833,33 TL oluyor.

100.000 TL kobi kredisi için yapılan örnek hesaplamalara göre 500 TL dosya masrafı ve % 0,89 aylık faiz oranıyla kredi kullanmak mümkün. Yapı Kredi kobi paketlerinden birini satın alan Yapı Kredi Bankası müşterileri ise 100.000 TL kobi kredisini 24 ay vadeli ve 500 TL masraf ödeyerek kullanırken % 0,89 yerine % 0,79 faiz oranından yararlanıyorlar.

Yapı Kredi Bankası Kobi Ramazan Kredisi kampanyası kapsamında maksimum 24 ay vadeli olarak kredi kullanılabiliyor. Kredi kampanyası ve değişik vade ve tutarlar için sunulan koşullar hakkında detaylı bilgi almak isteyenlerin Yapı Kredi Bankası şubelerini ziyaret etmeleri gerekiyor.

Vakıfbank Tatil Kredisi 60 Ay Vadeli

Yaz geldi, Vakıfbank Tatil Kredisi kampanyasının startı verildi. Tatile hazırlık için nakit ihtiyacı olanlar bu kredi tam size göre. Kredinin ismi sizi yanıltmasın, Vakıfbank Tatil Kredisi sadece tatil masrafları için değil tüm ihtiyaçlar için alınabiliyor. Vakıfbank'la bu yaz da kredi kullanıcılarını bunaltmadan geçecek gibi gözüküyor. Tatil Kredisi kapsamında 50.000 TL'ye kadar kredi 60 aya varan vadelerle kullanılıyor.

kampanyada değişik ödeme seçenekleri var. Vadeye ve seçilen ödeme şekline göre faiz oranları ve masraf tutarları değişiklik gösteriyor. Daha fazla kredi kullandırma ücreti ödemeyi kabul edenler için 0 faizli tatil kredisi fırsatı bile sunuluyor. Bankanın web sitesinde yer alan örneklere göre örneğin 24 ay vadeli 50.000 TL kredi kullanan biri % 0,85 faiz oranı ve 103.95 TL ücretle kredi maliyetinden yararlanıyor. Aynı tutarda krediyi aynı masraf tutarıyla ve % 0,86 faiz oranıyla 36 ay vadeli olarak ya da % 0,88 faiz oranıyla 60 ay vadeli olarak kullanmak mümkün. bir diğer örnekle 24 ay vadeli olarak 0 faizle 20.000 TL kredi kullanmak için 2.880 TL masraf ödemek gerektiğini görüyoruz. Kredi kullandırma ücreti ödemeden kredi kullanmak isteyenler için de seçenekler sunulmuş. Örneğin sıfır masrafla, kredi kullandırım ücreti ödemeden 50.000 TL krediyi 60 ay vadeli almak isteyenler aylık % 0,95 faiz oranından yararlanıyorlar. Kısacası Vakıfbank Tatil Kredisi'nin 2013 yılı yaz mevsimine özel kampanyası ile her ödeme biçimi ve planına göre bir ödeme tasarımı gerçekleştirmek mümküm oluyor.

Vakıfbank'ın 2013 yılına özel Tatil Kredisi kefilsiz olarak sunuluyor. Krediyi kullanmak için herhangi bir kefil ya da teminat şartı bulunmuyor. Yaz aylarında iyi koşullarla bir ihtiyaç kredisi almak isteyenler bugünlerde soluğu Vakıfbank şubelerinde alıyorlar. Kampanyanın televizyon reklamları yayınlanmaya başladı ve vatandaştan çok olumlu yorumlar ve tepkiler alacağa benziyor.

Yapı Kredi 5000 TL Masrafsız İlk Kredi Başvurusu - 4411'e Mesaj At

Yapı Kredi’den ilk kez kredi kullanacaklar için bir sürpriz var. Yapı Kredi Bankası'ndan ilk defa Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanacak olanlar 5.000 TL tutarında krediyi masrafsız olarak kullanıyorlar. Masrafsız Yapı Kredi Bankası kredisine başvuru yapmak için Bireysel yazıp 4411'e mesaj atmak gerekiyor. Yapı Kredi Bankası'nın Süper Kredi kampanyaları içerisinde yer alan Masrafsız İlk Kredim kampanyası yaz aylarında kredi müşterilerinin yüzünü güldürüyor.

Masrafsız İlk Kredim kampanyası kapsamında Yapı Kredi’den ilk kez Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanacak olanlar 12 ay vadeli olarak % 0,99 faiz oranıyla masraf ödemeden 5.000 TL ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Kredi başvurusu yapmak isteyenler Bireysel yazıp 4411'e SMS atıyorlar. İlk kez Yapı Kredi Bankası'ndan kredi kullanacak olanlara özel 0,99% faiz oranıyla 5.000 TL, 12 ay vadeye kadar Masrafsız olarak çekilebiliyor. İlk Kredim kampanyası ile Yapı Kredi Bankası'nın ilk kredi müşterileri ilk kredi ihtiyaçlarını kendilerine özel bir kampanyayla karşılıyorlar. Yapı Kredi Bankası Masrafsız İlk Kredim Kampanyası ile 5.000 Lira ihtiyaç kredisi masraf ödemeden ve düşük faiz oranlarıyla alınabiliyor. Krediyi kullananların cepleri de yüzleri de gülüyor.

Masrafsız İlk Kredim başvuru bankanın şubelerinin yanısıra internetten üzerinden de yapılabiliyor. Yapı Kredi Bankası'nın internet sitesinde yer alan Kredi Şimdi linki üzerinden hemen kredi başvurusu yapılabiliyor. Dileyenler en yakın Yapı Kredi şubesine uğrayarak kredi başvurusu yapabiliyorlar.

Yapı Kredi'de emekliler ve kamu personeli için de bir sürpriz var. Emekliler sadece nüfus cüzdanı ile, kamu çalışanları ise nüfus cüzdanı ve kamu kurum kimlikleriyle hemen kredi başvurusunda bulunabiliyorlar. Cepten kredi başvurusu için ise SMS gönderilmesi gereken numara 4411.

Nissan Micra, Juke, Qashgai Kampanya Fiyatları ile Satışta

Nissan yaz aylarına cazip bir kredi kampanyası ve avantajlı fiyatlarla hızlı bir yaptı. Nissan'ın yaza merhaba diyen yeni kampanyasında birbirinden cazip koşullar ile kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor. Kredi kullanarak yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler için Nissan Micra, Note ve Juke modellerinde 13.000 TL için 13 ay boyunca % 0 faiz imkanı sunuluyor. Nissan Qashqai ve Qashqai +2 modellerinden birini yercih edenler ise 15.000 TL için 15 ay boyunca % 0 faiz imkanı ile yepyeni bir Nissan sahibi oluyorlar.

Kampanya süresince Nissan bayilerinde Micra modelleri 31.630 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Nissan Juke modelleri ise 42.290 TL’den başlayan fiyatlarla alıcıların bekliyor. Son dönemde Nissan'ın en ilgi gören ve olumlu yorumlar alan modeli Qashqai ise 48.990 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Özel kampanya fiyatlarıyla sunulan Nissan Qashqai yakıt tasarrufunu maksimum seviyeye çıkaran ve sarsıntısız bir sürüş deneyimi yaşatan eşsiz bir model olarak olumlu puan topluyor. Otomatik vites kolaylığını yaşamak isteyenler için tasarlanan 1.6 benzinli Otomatik Vites Qashqai düşük karbondioksit salınımı ve yakıt tüketimiyle hem çevreyi hem de cüzdanı koruyor. Şehrin yoğun trafiğine zorlanmadan uyum gösteren Nissan Qashqai Otomatik Vites CVT 55.990 TL'den başlayan fiyatlarla yeni kullanıcılarını bekliyor.

Nissan Qashqai Türkiye'de 36 binden fazla kişinin tercihi oldu. Nissan Qashqai’nın sahip olduğu CVT teknolojisi, kademesiz vites geçişleri ile sarsıntısız bir hızlanma imkanı yaratıyor. Nissan Qashqai CVT diğer otomatik vitesli otomobillerde görülen vites değişim şoklarını ve vites değişim gecikmelerini hissettirmeden sorunsuz bir sürüş keyfi sağlıyor. Konfor yönünden de sürücüsünü ve yolcularını tatmin eden Nissan Qashqai üstün yakıt tasarrufu özelliğiyle olumlu yorumlar alıyor.

Nissan Qashqai CVT üst sınıf bir otomobilden beklenen tüm özellikleri sunuyor. Nissan Qashqai CVT’de bulunan üstün güvenlik donanımları, panaromik cam tavan, navigasyonlu renkli geri görüntü kamerası ve tavan rayı gibi özellikler aracı ön plana çıkarıyor. Nissan’ın diğer modelleri Juke, Micra, Note da Nissan Bayilerinde yeni sahiplerini bekliyor.

Finansbank CardFinans E-Ekstre 5000 ParaPuan Kazandırıyor

'güç Sizde' diyen Finansbank kredi kartı CardFinans şimdi çevre için duyarlı olma konusunda da güçbirliği yapmaya çalışıyor. Kredi kartı ekstrelerini posta yoluyla alan CardFinans sahipleri için şimdi hem daha pratik hem de daha çevreci bir yol var: e-extre. Kredi kartı ekstrelerini internet üzerinden e-mail yoluyla almaya karar verenler hem kağıt israfına son vererek çevreye katkıda bulunuyorlar, hem de kredi kartı ekstrelerinin zamanında ellerine ulaşmaması ya da kaybolması gibi sorunlardan kurtuluyorlar. Çünkü e-posta ile gönderilen kart ekstresine anında alıcısına ulaşıyor ve kart borcu kesim tarihi geldiği anda günü gününe kart borcu bilgilerine ulaşmak mümkün oluyor.

E-ekstre ile kart dönem ekstrelerini almayı tercih edenler ayrıca CardFinans'tan 5.000 ParaPuan kazanıyorlar. ParaPuan hemen kazanılıyor ve karta yükleniyor, ancak 6 ay boyunca e-ekstre almaktan vazgeçmemek gerekiyor.

Peki e-ekstre kullanmak pratik mi ve kağıt üzerinde görebildiğimiz dönem içi harcamalar, dönem faizi, taksit tutarı ve sayıları, dönem borcu ve kalan borç gibi bilgiler e-ekstrede de görülebiliyor mu? Bu soruya cevabımız: evet. Kağıt üstünde görülen her türlü kredi kartı bilgisi e-ekstrede de aynen görülebiliyor. Kart sahibinin adı soyadı, karta bağlı hesabın iban numarası, kartın son hane numara bilgilerinden tutun da o dönem için gerekli olan dönem içi harcama tutarları, harcamanın nerede yapıldığı, taksitli olup yapılmadığı, biten taksitler, kalan taksit sayıları ve tutarları, o dönem içi toplam borç tutarı, ödenmesi gereken borç tutarı, ödenmesi gereken asgari tutar, devam eden taksitlerden oluşan ve diğer dönemlerde ödenmesi gereken kalan borç tutarı, varsa kart borcuna uygulanan alışveriş ve gecikme faiz oranları ve tutarları, geçmiş ekstre borç tutarı ve yatırılan tutar ve yatış tarihi, borcun hesap kesim tarihi ve son ödeme tarihi gibi her türlü bilgiye e-estre üzerinden de ulaşılabiliyor. E-mail yoluyla gelen ekstre internet üzerinde açılıp incelenebileceği gibi istenirse download edilerek bilgisayar ya da diğer depolama araçları içinde saklanabiliyor.

ING Bank Nakit Kart Destek Hesap Tanımlatarak Para Çekme

ING Bank'ın banka kartı nakit kart alışveriş yapmanın, hesaptan para çekmenin ve daha pek çok bankacılık işleminin yanında hesapta para olmasa bile nakit çekme imkanı sunuyor. Bu imkandan yararlanmak için ING Bank Destek Hesap açtırarak bu hesabı Nakit Karta tanımlatmak yeterli oluyor. ING Bank Destek Hesap nakit sıkıntısı çekildiğinde hesapta para yokken bile para çekilmesini sağlayan kredili bir mevduat hesabı. Destek Hesap için belirli bir kredi limiti tanımlanıyor ve bu limite kadar destek Hesap'tan nakit kullanmak mümkün oluyor. Bu işlemi yapmanın en kolay yolu da kuşkusuz ING Bank Nakit Kartı kullanmak. Nakit Kart ile ING Bank ATM'lerinden prosedürsüz, başvurusuz, zahmetsiz ve günün 24 saati Destek Hesap aracılığıyla nakit kredi kullanılabiliyor.

ING Nakit Kart ile her bankanın ATM'sinden, yurtiçi yada yurtdışı olması fark etmeksizin 7 gün 24 saat vadesiz hesaptan para çekilebiliyor. Nakit Kart kullanarak her yerde alışveriş yapmak da mümkün. Böylece para taşıma zahmetinden ve riskinden kurtulmuş oluyorsunuz. ING Nakit Kart ile hemen hemen tüm bankacılık işlemleri kolayca gerçekleştiriliyor. ING Bank'ın banka kartı olan Nakit Kart ile yapılabilecek işlemler arasında para çekme, para yatırma, bakiye sorma, bağış, havale, kayıtlı EFT ve fon alımı işlemleri bulunuyor. ING Bank Nakit Kart ile ATM'lerden günlük olarak en fazla 1.000 TL nakit çekilebiliyor. SMS ile cep telefonuna gönderilen tek kullanımlık şifre özelliği sayesinde Nakit Kart ile internetten alışveriş yapmak çok güvenli.

SMS ŞİFRE ile anında ING Bank Nakit Kart şifresi alınabiliyor. Şifre almak için ING Bank'ta kayıtlı cep telefonu numaranızdan SMS göndermek gerekiyor. Bunun için SIFRE yazıp, boşluk bıraktıktan kartınızın son 4 hanesini 2205'e göndermeniz yeterli.

ING Bank Nakit Kart sahipleri eşleri, çocukları ya da sevdikleri için ek kart çıkartabiliyorlar ve ek kart limitlerini kendileri belirliyorlar.

Nakit Kartın kaybolması, çalınması veya işlem yaparken ATM’de sıkışması durumunda 0850 222 0 600 numaralı ING Bank Telefon Bankacılığı’na haber vererek kartın kullanıma kapatılması sağlanabiliyor. Bu durumda olan müşterilere hemen farklı numaralarla yeni bir kart tahsis ediliyor.

Garanti Bankası Nüfus Cüzdanıyla Kredi Başvurusu

Garanti Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Artık Garanti Bankası kredilerine sadece nüfus cüzdanı ile başvuru yapılabiliyor. En kolay şekilde kredi başvurusu yapmak ve kredinizi hemen kullanmak mı istiyorsunuz? Nüfus cüzdanınız da cebinizde ya da cüzdanınızda mı? Öyleyse yanınıza birşey almanıza da gerek yok. Bu halinizle en yakın Garanti Bankası şubesinden içeri girin ve yalnızca nüfus cüzdanı ile kolay kredi başvurunuzu yapın. Garanti Bankası'nın halka tam kredi desteği sağlayan Tam Destek Kredi kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor.

Garanti'de her mevsim uygun bir kredi var. Yaz aylarına girdik, artık iyi bir kredi kampanyası yakalamak zorlaştı diye düşünmeyin. Garanti Bankası'nın en son kredi kampanyası Yaz Kredisi ile düşük faizli, düşük ücretli ihtiyaç kredi kullanmak mümkün. Hem de hemen, sadece nüfus cüzdanı ile. Garanti kredilerine hemen kolayca başvuruluyor, çok çabuk kredi cevabı alınıyor. Peki hiç mi belge istenmiyor diye düşünüyor olabilirsiniz. Evet, gerçekten de Garanti ihtiyaç kredisi başvurularında gelir belgesi ve ikametgah belgesi gibi hiçbir belge istenmiyor. Kredi başvurusu için sadece nüfus cüzdanı yetiyor.

Gelir belgesiz, ikametgahsız, sadece nüfus cüzdanıyla başvuru yapılabilen son Garanti kredisi yaz aylarına özel faiz oranları ve sadece 5 TL masrafla kullanılıyor. Garanti Yaz Kredisi kampanyasında faiz oranları % 0,65'den, kredi tahsis ücreti olarak alınan masraf tutarı ise 5 TL'den başlıyor. Kampanya kapsamında 50.000 TL'ye kadar tutarlarda ihtiyaç kredisi alınabiliyor. 36 aya kadar vadelerle kullandırılan kredinin vadesi eğer bordrolu çalışan iseniz 60 aya kadar uzuyor. Uzun vadeli, düşük faizli ve masraflı bir kredi arayanlar değişik ihtiyaçlar için sunulan kredi seçeneklerinden birini seçerek sunulan bu kredi fırsatını kaçırmamış oluyorlar.

Finansbank Çift Sarılı Hesap Avantajlı Tanışma Faizi Oranları

Bugünlerde bankaların faiz oranları düştü denilse de gene de yüksek faiz kazancı sunan fırsatlar bulmak mümkün. Vadeli mevduata yüksek faiz arayanların tercih ettikleri bankalardan biri de Finansbank. Çoğu banka e-vadeli mevduat hesaplara yüksek faiz uygularken Finansbank'ın bir süredir gündemde olan Çift Sarılı Hesap uygulaması günlük olarak yüksek faiz getirisi sağlıyor. Üstelik hesabın internet üzerinden açılması gibi bir zorunluluk da bulunmuyor. Vadesiz hesapların kolaylıklarından ve imkanlarından yararlanmak ve aynı zamanda vade bozulma derdi olmadan faiz getirisi elde etmek isteyenler Finansbank Çift Sarılı Hesabı tercih ediyorlar. Vadesiz mevduatın sunduğu EFT, havale yapabilme gibi imkanları sunan ancak vadeli hesap gibi kazandıran Finansbank Çift Sarılı Hesap için tanışma faizi olarak % 7,35 veriyor.

Finansbank Çift Sarılı Hesap Nedir? Tanışma Faiz Oranı Ne Kadar? Finansbank Çift Sarılı Hesap vadesiz hesap gibi açılan, vade derdi olmayan, vadesiz hesapla yapılabilen her işlemi gerçekleştirilen ama vadeli hesap gibi faiz kazanılan bir mevduat hesabı. Üstelik faiz oranı da yüksek ve tatmin edici düzeylerde. Finansbank’ta Çift Sarılı Hesap açtıranlar ilk 35 gün boyunca tanışma faizi oranlarından yararlanıyorlar ve % 7,35 faiz getirisi sağlıyorlar. Euro ve Dolar döviz cinsleriyle de Çift Sarılı Hesap açılabiliyor. Euro ve Amerikan Doları için geçerli olan tanışma faizi % 3. Sözkonusu tanışma faizi oranları 10 bin ve 100 bin TL / USD / EUR arası açtırılan hesaplar için geçerli. Bu süre içinde hesap bakiyesinin 10.000 TL / Euro ve Doların altına düştüğü ya da 100.000 TL / Euro ve Doların üzerine çıktığı günlerde standart Çift Sarılı Hesap gecelik faiz oranı uygulanıyor.

Finansbank Çift Sarılı Hesabın İşleyişi ve Özellikleri Nedir? Finansbank Çift Sarılı Hesap vadesiz hesapla yapılabilen tüm bankacılık işlemlerini gerçekleştirme özelliğine sahip. Ancak bu hesapla aynı zamanda vade derdi olmadan yüksek gecelik faiz kazancı sağlanıyor. Çift Sarılı Hesap sahipleri tek bir hesapta vadesiz ve vadeli hesabın tüm avantajlarından yararlanıyorlar ve hesap adını bu özelliğinden alıyor. Çift Sarılı Hesap için bugünlerde uygulanan Tanışma Faiz Oranı ise tam % 7,35. Çift Sarılı Hesap açtıranlar 35 gün boyunca belirli tutarların üzerinde ve altında kalmak koşuluyla Tanışma Faizi üzerinden gecelik faiz kazancı sağlıyorlar. 35 günün sonrasında hesaplara yine yüksek getiri sağlayan standart Çift Sarılı Hesap gecelik faiz oranı uygulanıyor.

Finansbank’ın Çift Sarılı Hesaba tüm işlem kanallarından ulaşılabiliyor, hesaba istenildiği zaman para yatırılıp çekilebiliyor. Bir vadesiz hesabın sağladığı tüm kolaylıklara sahip olan Finansbank Çift Sarılı Hesap aynı zamanda bir vadeli mevduat hesabı gibi faiz getirisi sağlıyor. Üstelik vade bozulma derdi olmadan, günlük işleyen faiz ile.

Finansbank Çift Sarılı Hesap Nasıl Açılır? Hesap Açmak İçin Alt Limit Var mı? Finansbank Çift Sarılı Hesap açmak için herhangi bir alt limit yok. Ancak Çift Sarılı Hesabın faiz getirisi kazanabilmesi için bakiyenin günlük olarak alt limitin üzerinde olması gerekiyor. Standart alt limit tutarı ise 750 TL ve 1500 Euro ya da USD.

Çift Sarılı Hesap Finansbank şubelerinden açılabildiği gibi 0850 222 0 900 numaralı Telefon Bankacılığından ve Finansbank web sitesi üzerinden Çift Sarılı Hesap başvurusu yapmak mümkün oluyor.

Finansbank Çift Sarılı Hesap Dövizle Açılabiliyor mu? Finansbank Çift Sarılı Hesap Türk Lirası, Amerikan Doları ve Avrupa para birimi Euro para cinsleri ile açılabiliyor. Gecelik faiz getirisinin işlenmesi için o günkü bakiyenin standart alt limit olan 750 TL ve 1500 Euro ya da USD'nin üzerinde olması gerekiyor.

Finansbank Çift Sarılı Hesap ile Bankacılık İşlemleri Yapılabiliyor mu? Para yatırıp çekme, havale / EFT yapma, fatura ödemesi, otomatik fatura ödeme talimatı ve düzenli ödeme talimatı vererek ödeme yapma, hesaba kredili mevduat hesabı limiti tanımlama gibi tüm vadesiz hesap işlemleri Çift Sarılı Hesap ile kolaylıkla yapılabiliyor.

TEB 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi - Dosya Masrafsız ve 1,09 Faiz



Yaza rahat girmenin formülünü TEB buldu. 'Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır' temasıyla televizyon reklamlarını da izlemeye başladığımız TEB Yaz Kredisi 3 ay ertelemeli olarak sunuluyor. TEB İhtiyaç Kredisi'ne hemen başvurun yaza rahat giriyorlar. TEB'in yeni kredisi dosya masrafsız olarak ve sadece % 1,09 faiz oranı ile kullandırılıyor. Hemen kredi kullanarak taksitleri ertelemek isteyenler için TEB Yaz Kredisi mükemmel bir fırsat sunuyor. Krediyle ilgili ayrıntılı bilgi edinmek kredi başvurusu yapmak isteyenler TEB şubelerine uğramayı ihmal etmiyorlar.

3 ay ertelemeli İhtiyaç Kredisi ile 36 ay vadeli olarak 10.000 TL çekenler ayda 350 TL taksit ödüyorlar. TEB'in ihtiyaç kredileri uygun ödeme koşulları, uzun vadeler ve düşük maliyet oranlarıyla dikkat çekiyor ve kredi kullanıcılarından olumlu yorumlar alıyor.

TEB Dosya Masrafsız Pratik Kredi başvurusunu cep telefonundan yapmak isteyenler TC kimlik numaralarını 4466'ya SMS atıyorlar ve kredi cevapları anında cep telefonuna geliyor. Selahattin Çakaler'in rol aldığı televizyon reklamlarından tanıdığımız TEB Pratik Kredi Çakaler'e 'Seni seviyorum pratik bankam benim' dedirtiyor.

Yaz ayları genellikle kredi kullandırma potansiyelinin düştüğü ve bankaların cazip kampanyalarının olmadığı aylar olarak düşünülür. Oysa TEB'de böyle bir durum sözkonusu değil. TEB'in cazip koşullarla sunduğu 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi ile dosya masrafı ödemeden ve aylık % 1,09 faiz oranıyla kredi kullanmak mümkün. Yaz aylarında nakitsiz kalmak istemeyenler için TEB'in yeni kredisi gerçek bir can simidi oluyor. TEB yaz kış demeden mükemmel kredi fırsatları sunmaya devam ediyor.

Bonus Kart Profilo Kampanyası ile 10 Taksit ve 5 Ay Erteleme

Bonus Kart kampanyaları beyaz eşya sektöründe de sürüyor. Şimdi Bonus Kartla Profilo ürünlerinde peşin fiyatına 10 taksit ve 5 ay erteleme kampanyası ay sonuna kadar devam edecek. Profilo ayrıca değişim fırsatları sunuyor ve eski beyaz eşyasını getirenlere 320 TL'ye varan indirim imkanı sağlıyor. Eski beyaz eşyasını ya da küçük ev aletlerini Profilo'ya getirenler buzdolaplarında 320 TL'ye, bulaşık makinelerinde 110 TL'ye varan indirim imkanı sunuyor. Babalar Günü için de güzel bir fırsat sunan kampanya ile Profilo Babablar Gününü kutluyor.

30 Haziran tarihine kadar devam eden Bonus Kart Profilo kampanyasında 10 taksit ve 5 ay erteleme uygulaması 2 taksitli olarak yapılan alışverişlerde geçerli oluyor. 2 taksite 8 taksit eklenerek taksit sayısı 10'a çıkmış oluyor. Üstelik ilk taksit ödemesi 5 ay ekstre ertelenerek 5 ay sonra yapılmaya başlanıyor.

Bildiğimiz gibi birçok banka Bonus Kart ile çalışıyor. Bonus Kartla birlikte en çok hatırlanan banka Garanti Bankası olmakla beraber diğer bankaların Bonus Kartları da kampanyadan yararlanabiliyor. Garanti Bonus, Denizbank Bonus, TEB Bonus, ING Bonus, Şeker Bonus, Türkiye Happy Finans Card, Burgan Bonus Card, ABank Bonus, PTT Bonus, Tekstilbank Bonus Card'lar ile Profilo'dan yapılan alışverişler kampanyanın taksit ve erteleme olanağından yararlanıyor. Garanti Bonus'un yanısıra Garanti Bonus Business, Miles & Smiles kredi kartları, Miles&Smiles Business kredi kartları, Shop&Miles Business, Garanti American Express kartlar, mail order ve sanal POS ile yapılan alışverişler de kampanyaya dahil.

Kampadan yararlanamayan kartlar ise şunlar: Ekspres Limit, Ticari American Express Business, Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartları. Flexi Kart sahibi olanlar kampanyaya katılmak için “EVET PROFİLO” yazarak kartın son altı hanesini 3340‘a kısa mesaj olarak gönderiyorlar.

Alışverişin ödemesi yapıldığı anda işyeri tarafından müşteriye verilen kredi kartı slipinde "Tebrikler Kampanyamızdan Yararlandınız."şeklinde slip mesajı görülüyor. 2-4 arası taksitli alışverişlerde 10 taksit ve 5 ay erteleme fırsatından yararlanmak mümkün oluyor.

Finansbank CardFinans Kredi Kartı Başvuru Durumu İnternetten Takip Edilebiliyor

Finansbank CardFinans kredi kartı başvuruları internet üzerinden yapılabildiği gibi yapılan kredi kartı başvurusu yine internetten takip edilebiliyor. CardFinans'a özel web sitesi üzerinde sunulan değişik imkanlar arasında CardFinans başvurusu yapma, yapılmış olan CardFinans başvurusunun son durumunu takip etme ve kart işlemleri ile son ekstre durumunu görme gibi özellikler var. Finansbank web sitesini ziyaret edenler ise buradan da CardFinans kredi kartı başvurusu yapabildikleri gibi ekstre hareketlerini görebiliyor ve başvuru durumunu online olarak takip edebiliyorlar. Sitede diğer Finansbank kredi ve banka kartları için de başvuru, başvuru takipi ve kart işlem hareketleri izleme olanakları sunuluyor. CardFinans'ın yanısıra CardFinans Nakit, CardFinans GO, CardFinans Ortak Markalı, Fix Card, Clubfinans, ClubFinans Doctors ve VadeKart başvuruları da yapılabiliyor.

İnternet üzerinden kolayca Finansbank kredi kartı başvurusu yapmak ve yapılmış başvurunun hangi aşamada olduğunu öğrenmek için Finansbank web sitesini ya da CardFinans web sitesini ziyaret etmek yeterli. Kart başvuru durumu ise Başvurumu Sorgula linkinden yapılabiliyor. Kredi kartı başvuru sorgulaması için ad, soyad, kimlik numarası ve operatör kodu ile birlikte cep telefonu bilgilerinin girilerek Başvurularımı Listele butonuna tıklanması yeterli oluyor. Kart başvurusu sorgulaması CardFinans web sitesinden de aynı şekilde gerçekleştirilebiliyor.

CardFinans sahibi olanlar ise Kart İşlemlerim linkine tıklayarak finansal olmayan her türlü işlemi kolayca yapabiliyor, ekstre bilgilerine ve son CardFinans kampanyalarının detaylarına hızlı bir şekilde ulaşabiliyorlar. Kart İşlemlerim menüsü altında kart bilgilerine ulaşılabiliyor, ekstre görüntüleniyor ve kartla yapılan son işlemlerle oluşan dönemiçi hareketlere ulaşılabiliyor. Kartlarında devam eden taksit ödemelerinin ne aşamada olduğunu, gelecek taksit bilgilerini ve kalan taksit sayılarını öğrenmek isteyenler de hemen ayrıntıları görebiliyorlar. Kart İşlemlerim menüsü ile fatura ödeme talimatı bilgilerine, en son genel ve kişiye özel CardFinans kampanyalarının ayrıntılarına ulaşmak da mümkün oluyor.

Dacia Duster Fiyatları ve Özellikleri

2013 model Dacia Duster fiyatlarının ne kadar olduğunu merak edenler için Dacia'nın web sitesinde yer alan tavsiye edilen finansman kampanyalı anahtar teslim fiyatlarını sizin için araştırdık. Bu ay sonuna kadar geçerli olan Dacia Duster fiyatları modellere göre şu seviyelerde:

Dacia Duster Ambiance New Age 4x2 - 1.6 16V 105 bg fiyatı 32.900 TL
Dacia Duster Ambiance New Age 4x2 - 1.6 16V LPG 105 bg fiyatı 36.100 TL
Dacia Duster Ambiance New Age 4x2 - 1.5 dCi 90 bg fiyatı 39.250 TL
Dacia Duster Ambiance New Age 4x4 - 1.5 dCi 90 bg fiyatı 43.350 TL
Dacia Duster Adventure 4x4 – 1.5 dCi 90 bg fiyatı 46.690 TL
Dacia Duster Laureate New Age 4x2 - 1.5 dCi 90 bg fiyatı 43.750 TL
Dacia Duster Laureate New Age 4x2 - 1.5 dCi 110 bg fiyatı 45.500 TL
Dacia Duster Laureate New Age 4x4 - 1.5 dCi 110 bg fiyatı 49.800 TL

3 yıl ya da 100.000 km garanti sunan Dacia Duster gerçek bir arazi aracı özellikleri taşıyor. Tasarımıyla dikkat çeken ve olumlu yorumlar alan Dacia Duster geniş çamurluklara ve yüksek kasa yapısına sahip. aracın bu özellikleri arazide tüm engelleri ve sert koşulları aşmak için tasarlandı. Dacia Duster sadece olumsuz doğa şartlarına göre tasarlanmış bir arazi aracı değil, aynı zamanda gösterişli bir şehir aracı. Model krom kaplama radyatör ızgarasına ve çift optikli ön farlara sahip. Şehirde kullanımı da kolaylaştıran özellikler taşıyan Duster krom renkli ön ve arka koruma kızakları, eteklikler, dış dikiz aynaları, siyah veya krom renkli tavan barları, karartılmış arka kapı, kelebek ve bagaj kapağı camlarını içeren look paketi seçeneğini de sunuyor. Değişik aksesuar seçenekleri sunan Dacia Duster tam anlamıyla 4×4 yeteneklerine sahip. Her araziye uygun Dacia Duster yüksek yapısı, sahip olduğu engel aşma açıları, mükemmel kasa yapısı ile olumlu yorumlar alıyor.

Dacia Duster tüm bu özelliklerine ve boyutlarına rağmen aynı zamanda kompakt ve hafif bir araç olarak dikkat çekiyor. Çevik bir araç olan Duster'a eklenen 6 ileri vites kutusu aracın performansını maksimuma çıkarıyor. 6 ileri vites kutusu kolay ulaşım imkanı tanımayan engebeli alanlarda yol alma imkanı sağlıyor.

Dacia Duster az yakıt tüketen ve çevreye saygılı motorları ile en az akaryakıt tüketimiyle maksimum faydayı sağlıyor. aracın sahip olduğu dCi motorlar daha fazla kilometre yapma imkanı verirken daha düşük CO2 salımı ile çevreye katkıda bulunuyor.

Dacia Duster geniş, konforlu ve fonksiyonel iç mekan tasarımıyla beş kişiyi bütün bagajları ile konforlu bir şekilde taşıyor. Dacia Duster versiyonlarında 475 litreye kadar bagaj kapasitesi sunuluyor. aracın arka koltukları yatırılarak yükleme alanı 1 636 litreye çıkarılabiliyor. Modelin ön yolcu koltuğunun sırtlığı katlanarak eşyalar için 2,65 m uzunluğa kadar bir alan yaratılıyor.

Akbank Axess Hızlı Para ile 1.09 Faiz 36 Ay Vade



Akbank Axess Hızlı Para acil nakit ihtiyacı duyulduğunda hızlı nakit çözümü sunuyor. Axess Hizlı Para ile 36 ay vadeye kadar % 1.09 faizle acil nakit kredi çekilebiliyor. Hızlı Para'da evrakla, belgeyle uğraşmak, mesai saatlerini beklemek ve şubeye bile gitmeye gerek yok. 36 aya varan taksitlerle alınabilen Hızlı Para düşük faiz oranı ve uzun geri ödeme süresi nedeniyle kolayca geri ödenebiliyor. Şu sıralarda Axess Hızlı Para'ya Ekstra Limit özelliği eklendi. Bilindiği gibi kredi kartıyla nakit çekimleri kartın harcama limitine dahil oluyor ve harcama için kalan limiti düşürüyordu. Axess Hızlı Para'ya eklenen yeni özellik Ekstra Limitle Hızlı Para artık kart limiti etkilenmeden kullanılabiliyor. Hızlı Para kullananların kart harcama limitleri azalmıyor.

Hızlı Para çekme işlemi yapmak için şubeye bile gitmeye gerek yok. Elbette Akbank şubelerine giderek vezneden Hızlı Para çekmek mümkün, ama Hızlı Para kullanmanın en pratik yolu en yakın Akbank ATM'sine giderek Axess kartımızla Hızlı Para işlemini yapmak. Bunun için kartı ATM'ye girdikten sonra kart şifremizi yazıp karşımıza çıkan ekran menüsünden Hızlı Para seçeneğini tercih edip çekim işlemini gerçekleştirmek. ATM ile çekimlerde 7 gün 24 saat nakit para hemen elimizde oluyor. Akbank Direkt İnternet müşterisi olanlar online olarak Akbank internet şubesine girip Kart İşlemleri Hızlı Para menüsünden işlem yapabiliyorlar. Cep telefonu ile de Hızlı Para işlemi yapmak mümkün. "HP" yazarak 2522'ye kısa mesaj gönderenlere hemen geri dönülüyor.

Hızlı Para ile çekilebilecek tutar kalan Hızlı Para limitleri ve günlük ATM limitleri dahilinde en az 500 TL, en fazla 20.000 TL olarak uygulanıyor. Hızlı Para çekimlerinde 6 ay ile 36 ay arasında bir vade seçilerek taksit yapılabiliyor. Hızlı Para çekimlerinde uygulanan aylık net faiz oranı en son olarak % 1,09 düzeyinde. Çekilen tutarın toplamı üzerinden % 6,5 oranında Hızlı Para hizmet bedeli alınıyor. Bir kez ve peşin olarak alınan bu hizmet bedeli ilk kredi kartı ekstresine yansıtılıyor.

Hızlı Para aylık taksit tutarı her ay kredi kartı ekstresine yansıtılıyor. Diğer harcamaların arasında ekstre üzerinde Hızlı Para taksitleri de kolaylıkla görülebiliyor. Taksit tutarı kredi kartı ekstresinde belirtilen son ödeme tarihine kadar ekstredeki diğer harcama tutarıyla birlikte ödeniyor. Cepten mesaj ile yapılan Hızlı Para talepleri onaylandıktan sonra kartın bağlı olduğu vadesiz hesaba geçiyor. Bu hesaptaki tutar Neo Kart kullanılarak ATM'lerden çekilebiliyor.

Akbank Telefon Bankacılığı numarası olan 444 25 25'i arayarak da Hızlı Para işlemi yapmak mümkün. Bunun için kredi kart numarası ve kart şifresini girdikten sonra kredi kartı menüsünden 3'ü tuşlamak yeterli oluyor.

Paraf Kart Babalar Günü 150 TL İndirim Kampanyası

Paraf ile Babalar Günü alışverişlerine 150 TL'ye varan indirim var. Babanıza güzel bir hediye almak istiyorsanız, hele bir de kendisi bilgisayarlara ve teknolojiye meraklıysa Paraf Kart'ın sunduğu bu kampanya tam size göre. Paraf Kart'ın Babalar Günü kampanyası Bimeks, Darty, ElectroWorld, Gold Teknoloji Marketleri, Teknosa ve Vatan Bilgisayar’da geçerli. Bu mağazalarda tek seferde yapılacak 500 TL ve üzerindeki alışverişler bol indirim kazandırıyor. 500 TL ve üzerindeki alışverişlerde 75 TL indirim kazanılırken, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde uygulanan indirim oranı 150 TL. Paraf’tan 150 TL’ye varan indirim kampanyası ile 10 - 16 Haziran tarihleri arasında asıl veya ek kartla yapılacak ilk alışverişe indirim uygulanıyor. Paraf Kart'ın ayrıcalıkları bununla da bitmiyor. Ayrıca sözkonusu teknoloji marketlerinde yapılan alışverişlere +6 taksit uygulanıyor.

Bireysel Paraf Kart sahipleri kampanyadan yararlanabilirken kampanya Business kartları ve ParafPara kullanılarak yapılan ödemeleri kapsamıyor. İndirimin gerçekleşmesi için işlemlerin Paraf POS’larından yapılması gerekiyor.

Bimeks mağazalarında Paraf’a özel sunulan indirmlerle Iphone 5 16 GB 1.949 TL yerine 1.899 TL'ye satın alınabiliyor. Samsung Galaxy SIII için ise Paraf kart sahipleri 1.499 TL yerine 1.299 TL ödüyorlar. Samsung Galaxy Note 2 fiyatları ise 1.599 TL yerine 1.499 TL olarak uygulanıyor. Paraf Kart ile yapılan alışverilerde LG P880 Optimus 1.099 TL yerine 999 TL fiyatla, Sony Xperia Z ise 1.849 TL yerine 1.699 TL fiyatla satılıyor. Adı geçen tüm ürünleri için kampanya stok adedi 500. Bimeks Mağazalarında Paraf Kart'a 5 taksit uygulanıyor.

Darty mağazalarında Paraf Kart'la ödeme yapanlar Samsung Galaxy S4 Paraf’a 1.699 TL fiyatla sahip olabiliyorlar. Stok adedi 500. Darty mağazalarında belirli ürünlerde Paraf Kart'a 6 taksit yapılırken, diğer ürünlerde 5 taksit uygulanıyor. Darty'nin internet mağazasında sözkonusu koşullar geçerli değil.

ElectroWorld mağazalarında Paraf’a özel peşin fiyatına 12 taksit uygulanıyor.

Paraf Kart sahipleri için Gold Teknoloji Mağazalarında da indirim ve peşin fiyatına taksit imkanları var. Tüm Dijital Fotoğraf makineleri Paraf kart'la % 30 indirimli olarak alınabilirken, tüm Notebooklarda % 25 indirim ve peşin fiyatına 12 taksit sözkonusu.

15 ve 16 Haziran tarihlerinde ise Teknosa’da Paraf’a özel % 50’ye varan Turuncu İndirim uygulanıyor. Mağazada ayrıca peşin fiyatına 5 taksit, 1000 TL ve üzeri işlemlerde peşin fiyatına 12 taksit var.

Vatan Bilgisayar’da 14-15-16 Haziran'da Paraf Kart sahiplerini cazip fırsatlar bekliyor. Paraf kredi kartıyla bu tarihlerde Vatan Bilgisyar'dan yapılacak tüm alışverişlerde % 25 indirim ve peşin fiyatına 12 taksit uygulanıyor.

Tüm bu mağazalarda sunulan taksit seçeneklerine ek olarak Paraf Kart sahiplerine ayrıca +6 taksit yapılıyor.

İş Bankası Esnaf Kredisi Düşük Faiz Oranları ile

Türkiye İş Bankası Esnaf Kredisi kullananlar hem nakit ihtiyaçlarını anında karşılıyor hem de geri ödemelerini rahatlıkla yapıyorlar. Nakit paraya ihtiyaç duyan küçük işletmeler ve esnaf için düşük faizli kredi İş Bankası'nda. Esnafa Destek Kredisi adıyla başlatılan yeni esnafa özel kredi kampanyası kapsamında Türkiye genelindeki tüm esnaf ile küçük işletmelere kredi kullandırılıyor. Kredinin faiz oranı % 0.33'den başlıyor. Düşük faiz oranının yanında 30.000 TL’ye kadar kredi kullanma imkanı var. İş Bankası Esnaf Kredisi ile 12 ay vadeli destek kredisi alanlar % 0.33 faiz oranıyla geri ödeme yaparken, 24 ay vadeyi tercih eden esnaf ise % 0.55 faiz oranıyla kredi kullanabiliyor.

Türkiye İş Bankası, esnaf, tüccar ve küçük işletmelere yıllardır verdiği destekle tanınıyor. Bu konuda her zaman olumlu yorum, tepki ve eleştiriler alan banka yeni Esnafa Destek Kredisi kampanyasıyla esnafa desteğini sürdürüyor. Esnafa Destek Kredisi kampanyasıyla % 0,33 faiz oranıyla 30.000 TL`ye kadar 12 ay vadeli ya da 30.000 TL’ye kadar % 0,55 faiz oranıyla 24 ay vadeli kredi kullanmak mümkün.

İş Bankası Esnaf Kredisi tercih edilen peşin komisyon tutarlarına ve vadeye göre farklı faiz oranı seçenekleri sunuyor. 28 Haziran tarihine kadar geçerli olan ve % 0.33'den başlayan faiz oranlarıyla sunulan Esnaf Destek Kredisi ile maksimum 30.000 TL'ye kadar kredi alınabiliyor. Kampanya kapsamında örnek olarak söylemek gerekirse 12 ay vadeyle 10.000 TL kredi kullanan bir esnaf 400 TL peşin komisyon ödeyerek aylık 852 TL taksitle kredi kullanmış oluyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler herhangi bir İş Bankası şubesine uğrayarak ayrıntıları ve sunulan seçenekleri öğrenebiliyor ve İş Bankası Esnaf Destek Kredisi için başvuru yapabiliyorlar.

Maaşını PTT'den Alan Emekliler 80 Yaşına Kadar Kredi Çekebiliyor

Maaşını PTT'den alan emekliler yaşadı. Çünkü diğer bankalarda genellikle 65 yaş olarak uygulanan kredi çekme yaş sınırı PTT'de 80 yaşa çıktı. PTT pek çok bankayla işbirliği yaparak ihtiyaç kredisi kampanyaları düzenliyor. Bunlardan biri de Aktif Bank. Şimdi PTT ile Aktif Bank işbirliği ile gerçekleştirilen emeklilere yönelik kredi kampanyasında yaş sınırı 80 olarak uygulanıyor. PTT'nin Aktif Bank'la birlikte sunduğu bu imkan düzenli gelir gösterebilmelerine rağmen yaşları nedeniyle kredi kullandırılmayan emeklilerin yüzünü güldürdü. 80 yaşına kadar kredi kampanyası çok iyi yorumlar alıyor ve maaşları PTT'ye yatan emeklilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Yaşları 80 ve daha küçük olan ve emekli maaşları PTT aracılığıyla ödenen emekliler PTT iş yerlerine gelerek kredi başvuru formunu dolduruyorlar. Kredi başvuruları PTT tarafından Aktif Bank'a iletiliyor. Banka tarafından başvuruları olumlu değerlendirilen emeklilerin kredileri kısa zamanda çıkıyor. Kredi başvurusu onaylanır onaylanmaz kredi tutarı yine PTT şubeleri aracılığıyla emekliye ödeniyor. Kredinin geri ödemeleri de PTT'te yapılıyor ve kredi taksitleri PTT veznelerine yatırılıyor.

Maaşını PTT‘den alan tüm Emekli Sandığı, Bağ-Kur ya da SSK emeklileri Türk Lirası cinsinden kredi kullanabiliyor. PTT ve Aktif Bank işbirliğiyle gerçekleştirilen Nakit İhtiyaç Kredisi kampanyasının faiz oranları % 1,14’e düşürüldü. Kredi Kullandırım Ücreti ise bütün vade ve tutarlar için sembolik bir tutarda 1 TL olarak uygulanıyor.

PTT ve Aktif Bank beraberliğiyle sürdürülen kampanyada uygulanan azami vade 72 ay. 60 ayı aşmayan diğer banka kredi kampanyalarıyla karşılaştırıldığında oldukça uzun bir vade. Kampanyada kullanılabilecek azami kredi tutarı ise tam 40.000 TL. En az 500 TL tutarında ihtiyaç kredisi için başvuru yapılabiliyor.

Kampanyada yaş sınırı 80 olarak belirlendi. Ancak burada küçük bir ayrıntı var. Kredi kullanan emeklinin yaşının ve vade süresinin toplamının 83 yılı geçmemesi gerekiyor. Örnek olarak 80 yaşındaki biri en fazla 3 yıl vadeli olarak kredi alabiliyor. Ancak 77 yaşında ya da daha küçük bir yaşta olan emekliler 72 aya kadar vadelerde kredi kullanabiliyorlar. Kredinin geri ödeme planı emeklinin maaş tarihlerine göre belirleniyor ve taksitler emekli maaşının alındığı tarihe göre düzenleniyor.

Garanti Bonus Kredi Kartı Limit Artırımı Nasıl Yapılıyor

Seveni, kullananı, bedavası en bol kredi kartı Garanti Bonus Kart düzenlediği kampanyalarla en olumlu yorum alan kredi kartlarından biri olmayı sürdürüyor. Her kredi kartı kullanıcısı mutlaka bir Bonus Kart sahibi olmak istiyor, her Bonus Kart sahibi ise Bonus Kart'ın 'I Love Bonus' dedirten kampanyalarından maksimum düzeyde yararlanmayı arzuluyor. Bonus kredi kartı olanlar bu kartın imkanlarından ve avantajlarından daha fazla yararlanmak için sık sık şu soruyu soruyorlar: Bonus kredi kartımın limitini nasıl artırabilirim?

Bonus kredi kartı limitini artırmak için Garanti Bankası'nda kayıtlı cep telefonu numaranızdan ARTIR yazıp, KART NUMARASININ SON 6 HANESİ ve TALEP EDİLEN LİMİT tutarını aralarında birer boşluk bırakıp yazarak kısa mesaj olarak 3340'a göndermek yeterli. Limit artırım başvurusu Garanti Bankası'nın ATM'leri olan Paramatik'lerden de yapılabiliyor. Bunun için Paramatik'lerde asıl kartı kullanarak ekranda görülecek "LİMİT İŞLEMLERİ" menüsünden limit artırım talebi gerçekleştiriliyor. Bu menüden düzenli limit artışı onayı vermek de mümkün oluyor.

Limit artış talepleri geliş sırasına göre düzenli olarak ve en kısa zaman içinde değerlendirilip sonuçlandırılıyor. Limit artış talebinin sonucu 444 0 333 numaralı Alo Garanti hattına telefon ederek öğrenilebiliyor. Gelecek olan ekstreden de limitin artırılıp artırılmadığı takip edilebiliyor.

Bonus kredi kartının limitini yükseltmek aslında zor değil. Bonus Kart her zaman müşterilerinin dileklerini dikkate almaya ve onların isteklerini son noktasına kadar karşılamaya çalışıyor. Bu nedenle kart limitlerini artırmak isteyenlerin bu taleplerini bankaya iletirken çekingen olmamaları gerekiyor. Bonus Kart sahipleri Garanti Bankası'nın değer verdiği müşterileri ve banka her zaman onları memnun etme isteğiyle çalışıyor.

Peki genel olarak bankaların kart limiti arttırma konusundaki kararlarında neler etkili? Hangi kriterlere bakarak kart limiti belirleniyor? Bu soruların cevaplarını her kredi kartı kullanıcısı merak ediyor. Kuşkusuz kredi kartı limitinin belirlenmesinde ve limit yükseltme işleminde kart sahibinin geliri önemli bir kriter. Bu nedenle gelirdeki kanıtlanabilir artış kart limitini yükseltmek için kabul edilebilir bir etken. Ancak geliriniz sabit olsa bile bankayla o güne kadar süren ilişkinizin yapısı, bankanın size olan güveni de kart limitinin artırılmasında önem taşıyor. Kredi kartı limitinin artırılması için ekstre borçlarının kuruşu kuruşuna ödenmesi gerektiği yolunda inanışlar var. Aslında bu bir şehir efsanesinden başka birşey değil. Çünkü yasal takibe düşmediğiniz sürece kart borcunuzu tam olarak ödüyor olmanız limit artışında mutlaka aranan bir koşul değil. Kredi kartı borcunuzun iki tarafı da üzmeyecek bir şekilde bir ödeme temposunda ilerlemesi ve sonuçta bankanın sizin borcunuza sadık bir insan olduğu yönündeki inancını kaybetmemiş olması yeterli. Arada sırada ya da sürekli olarak yaşanan eksik ödemelerin banka tarafından faiz geliri elde etmek için istenen birşey olduğunu da söylemek mümkün. Ama bu borcunu zamanında ödeyenlerin itibarlarını düşürmüyor. Sadece borcu eksik ödeme ya da bazı düzensizliklerin olması banka tarafından özellikle limit artırımı konusunda çok üzerinde durulan bir konu olmuyor.

Kredi kartı limiti sizin belirlediğiniz gelir ile belirlendiği için eğer kira, faiz gibi ek gelirleriniz varsa bunları bankaya bildirmeyi unutmayın. Bu tür gelir sahibi olanların limit artırım talepleri daha kolaylıkla gerçekleşiyor. Ayrıca harcama alışkanlıklarınızı banka ile paylaşarak da limit artırımı halinde gerekli ödemeyi yapabileceğiniz konusunda onları ikna edebilirsiniz. Örneğin çocuğu olmayan ve kendi evinde oturan bir kişiyseniz aynı ücreti alan çocuklu ve kirada olan bir kişiye göre daha kolaylıkla kredi kartı borcu ödeme şansınız var. Kira masrafınız olmadığı için maaşınızın daha büyük kısmını harcama imkanınız olabilir, bu da kredi kartı limitinizi daha kolay artırmanızda etkili olabilir.

Toyota Finans Kampanyalı Fiyatlar ve Kredi Faiz Oranları

Herkes Toyota sahibi olsun diye Toyota Finans kredi seçenekleri sunmaya ve indirimli fiyat uygulamalarına devam ediyor. Toyota Finans kredi çözümlerinden yararlanarak uzun vadeli, hızlı, düşük faizli ve düşük faizli kredi kullanıp bir Toyota sahibi olmak hayal olmaktan çıkıyor. Toyota Finans kullandırdığı kredilerde kişiye özel esnek kredi seçenekleri sağlıyor, ödeme koşullarını müşterinin tercihlerine göre yapılandırıyor ve oluşturuyor.

Toyota Finans bünyesinde otomobil kredisi seçenekleri hem bireysel hem de kurumsal müşterileri kapsıyor. Herkesin kolayca Toyota alması için sunulan finansal çözümler müşterilerden olumlu not ve yorumlar almaya devam ediyor. Son kampanya ile Toyota satın almak isteyen herkese Toyota fiyatlarında 3.900 TL’ye varan indirimler sunuluyor. İndirimli fiyatlar sunan Toyota’nın Yaz kampanyası ile avantajlı koşullarla Toyota satın almak mümkün oluyor.

Toyota’nın kampanyalı fiyatları ile dünyanın en çok tercih edilen otomobili Corolla modelinde 3.000 TL’ye varan indirim sözkonusu. Kampanyalı satış fiyatı ve 41.400 TL’den başlayan Toyota Corolla'ya aylık 310 TL’den başlayan taksitler ile sahip olmak mümkün. Dizel Corolla ise 9.000 TL peşinat ve 900 TL’lik aylık ödemelerle satışa sunuldu.

Kampanyalı Toyota fiyatları prestijli bir otomobilde aranan herşeyi sunan Avensis modelinde de 1.500 TL’ye varan indirim getirdi. Avensis sahibi olmak isteyenler aylık 601 TL taksit fırsatından yararlanıyor.

Toyota Finans Kampanyası kapsamında Yeni Toyota RAV4 4.400 TL’ye varan indirimler ve 89.900 TL’den başlayan fiyatları ile dikkatleri üzerinde topluyor. Yeni Toyota Yaris fiyatları 30.950 TL, Yeni Auris fiyatları ise 41.650 TL'den başlıyor.

Toyota'nın yenilenen modeli Toyota Verso'nun başlangıç fiyatları 53.900 TLv, Toyota Hilux'un ise 50.800 TL.

Cazip kampanyalı indirimli fiyatların yanısıra Toyota Finans bünyesinde düşük kredi faiz oranları ile otomobil kredisi kullandırılıyor. Kampanya kapsamında aylık % 0,70'den başlayan faiz oranları geçerli. Vadeler ise geçmiş kampanyalara göre uzadı ve 60 aya çıktı. Toyota Fnans'ın sunduğu ödeme erteleme seçenekleriyle Haizran ayında Toyota alanlar ödemelerine Aralık ayında başlayabiliyorlar.

Toyota Finans kredi ve araç alım işlemlerini tek noktada, Toyota Plaza’da topluyor. Toyota Plaza'dan çıkmadan kredi almak ve satış işlemini gerçekleştirmek mümkün oluyor. Kredi başvurusuna yanıt yaklaşık 30 dakika içinde veriliyor. Çok hızlı bir kredi kullandırma süreci sunan Toyota Finans’ta kişiye özel esnek kredi çözümleri var.

Toyota Finans Sistemi kişiye özel ödeme seçenekleri sunarak balon ödeme, vadeli takas gibi kolaylıklar sağlıyor.

Toyota Finans’ta 60 aya kadar uzun vadeli kredi kullanılabiliyor. Toyota Finans piyasa şartlarına göre her zaman daha düşük ve cazip faiz oranları sunuyor. Aracın tamamına kredi kullanma imkanı sunan Toyota Finans bu özelliği nedeniyle bankaların sunduğu taşıt kredilerine göre daha cazip hale geliyor.

Yapı Kredi World Card Limit Yükseltme - Kart Limiti Artırım Yolları

Yapı Kredi'nin kredi kartı olan World Card için limit artırma işlemleri değişik kanallarla yapılabiliyor. Doğrudan Yapı Kredi Bankası şubelerine müracaat ederek limit artırımı talebi yapılabileceği gibi, Yapı Kredi Telefon Bankacılığı veya Yapı Kredi İnternet şubesi aracılığıyla da kredi kartı limit arttırımı talebi yapılabiliyor. Banka her müşterisinin durumunu özel olarak ve yakından inceleyerek limit artırımı ve artırım tutarı konusunda karar veriyor. Bu konuda son sözü söyleyecek olan banka olmasına rağmen müşterinin gelir durumu, kart kullanım ve ödeme alışkanlıkları ve bankayla daha önceki ilişkileri limit artırma kararında önemli rol oynuyor. Gelir durumunda bir değişiklik varsa bu durumun belgelendirilmesi banka tarafından istenebiliyor. Türkiye'nin en bonkör kartı World Card mümkün olduğunca kart müşterilerinin taleplerini karşılamak ve onları her zaman memnun etmek prensibi ile hareket ederek limit artırım isteklerini inceliyor.

Kredi kartı kullananlar ya limitlerinin azlığından ya da yüksek limitlerine güvenerek düşüncesizce harcama yaptıklarından şikayet ederler. Kredi kartında düşük limit de bir dert, yüksek limit de bir derttir adeta. Kredi kartı yorumlarına ne zaman baksak öncelikle bu limit konusu gündeme gelir. Bu konuda yayın yapan web sitelerindeki yorumların genellikle kart limitinin düşüklüğü ve kart limitini artırma isteği yönünde olduğunu görüyoruz.

Kart limitinin yükselmesini isteyenler bu konuda kararın neye dayanarak verildiğini her zaman merak ederler ve anlamaya çalışırlar. Kısaca bahsetmek gerekirse kart limitine ve limit artırımına karar verilirken iki temel faktör rol oynuyor: Kredi kartı sahibinin gelir durumu ve gelirinde bir yükselme olup olmadığı ve kart sahibinin sicili. Kredi kartı borçlarının zamanında ödenmesi ya da en azından yasal takibe düşülmeden gecikmeli de olsa ödenmesi bankalarca önemli. Hiçbir banka tüm borcun tam zamanında ve eksiksiz ödenmesini talep etmiyor. Hatta bu onlar için iyi bir durum bile sayılmaz. Zamanında ödenen kredi kartı borcu banka tarafından faiz kaybı anlamına geliyor. Bu nedenle kredi kartı limit artırımında borcun kusursuz olarak ödeniyor olması kesin olarak aranan koşullardan biri değil. Bu yüzden kredi kartı limit değişikliği talebinde bulunmak isteyenlerin çekinmeden bankayla irtibata geçmelerini ve son durumlarını açıklıkla banka yetkililerine anlatmalarını tavsiye ediyoruz. Banka sizin hasmınız değil, iş yaptığınız ve karşılıklı menfaat ilişkiniz olan bir finans kurumu. Kişisel durumunuzla ilgili bankanın kararını etkileyeceğini düşündüğünüz ve bankanın fark edemeyeceği konular varsa bunları yetkililerle mutlaka paylaşın. Örneğin maaş ya da gelir durumuzun bankanın genel değerlendirmesiyle ulaşamayacağı ayrıntıları varsa bunu bankanızla paylaşın. Örneğin geliriniz düşük olsa bile kendi evinizde tek başına yaşayan bir emekli olabilirsiniz. Banka ise gelir durumunuzu incelerken masrafları çok olan, aile sahibi biri gibi sizi değerlendirebilir. Bu nedenle yaşam ve harcama alışkanlıklarınızı da banka yetkililerine mutlaka anlatmaya çalışın.

Peşinatsız Tamamına Konut Kredisi ve Ev Satın Alma

Herkes bir ev sahibi olmanın hayalini kuruyor. Banka ve emlak şirketlerinin reklamları hep 'kira öder gibi ev sahibi' olma fikrine dayanıyor. Kredi taksitleri ya da emlak firmasının aylık taksitleri makul gelse de her zaman bir sorun karşımıza dikiliyor: % 25 peşinat şartı. Bankalar satın alınacak evin ekspertiz değerinin % 75'ine kadar konut kredisi kullandırıyorlar. Sizden her zaman % 25 peşinatınızın olması isteniyor ya da elinizde bu tutarda para olduğu varsayılıyor. Oysa peşinatsız olarak kullandırılacak bir kredi ya da inşaat firmalarının peşinatsız olarak düzenleyeceği kampanyalar herşeyi değiştirebilir ve insanları ev sahibi yapabilir. Bu konuda yapılan yorumlar he zaman vatandaşın elinde evin değerinin peşin olarak istenen kısmının olmadığı şeklinde.

İnşaat şirketleri bazı kampanyalarla peşinatı erteliyor, % 1 gibi oranlara düşürüyor; evin teslim tarihinde talep ediyor. Ama bu kolaylıklar bile vatandaşın ev sahibi olmasına yardımcı olmuyor. Çünkü genellikle bu durumlarda ara ödemeler sözkonusu oluyor ve taksitler devam ederken bir de ara ödemelerin yapılması isteniyor. Bu ara ödemeleri üstüste koyduğumuzda bunların toplamının taksit tutarlarının toplamını geçtiğini görebiliyoruz. Bu durumda düşük gibi görünen ev taksitlerinin aslında ödenemez boyutlarda olduğu kolayca ortaya çıkıyor. Bu ayrıntıya dikkat etmeyen çoğu kişi inşaat şirketlerinin kendi bünyelerinde kullandırdığı kredi veya yaptıkları taksit kampanyalarında ödemelerde zorlanıyor ve hayal kırıklığı yaratıyor.

Peşinatsız konut kredisi arayanlar çoğunlukla bankalardan konut kredisinin evin değerinin belirli bir oranına kadar kullandırılacağı yanıtını alıyorlar. Bu oran çoğunlukla ekspertiz değerinin % 75'ini aşamıyor. Peki % 100 konut kredisi kullanma yolunda bankaların sunduğu bir çözüm yok mu?

Bankalar bu durumda biraz riskli sayılabilecek bir yol öneriyorlar. Bir başka evleri olan ya da ailelerinden ve yakınlarından bir evi olanlar için ipotekli kredi kullanma seçeneği sunuluyor. Size ya da ailenize ait bir ev sözkonusu ise bu evin sahibi kullanılacak kredi karşılığında evin ipotek edilmesini kabul ederse % 100 oranında konut kredisi kullandırılabiliyor. İpotekli konut kredisi kullananlar satın alacakları evin % 100 ekspertiz değerine kadar konut kredisi alabiliyorlar. Bu durumda sahip olunan diğer eve borç ödeme süreci boyunca ipotek konuluyor. Bu biraz riskli bir yöntem, çünkü taksitlerin ödenememesi durumunda diğer evin haciz yoluyla satışı bile gündeme gelebiliyor.

Elinde hiç peşinat olmayanların ve ara ödeme ya da peşinatı sonradan ödeme gibi planlarla uğraşmak istemeyenler yapabilecekleri bir diğer şey gerçekten peşinatsız olarak konut satan bir emlak firması bulmak. Sayıları az da olsa bazı inşaat şirketleri peşinatsız, ara ödemesiz ve eşit taksitlerle konut satışı kampanyaları düzenliyorlar. Kampanya koşullarını incelerken taksit tutarlarının sonradan artmayacak olmasına yani eşit taksitli bir kampanyanın sözkonusu olduğuna dikkat etmek gerekiyor. Bu tür kampanyalar bugünlerde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızdan olumlu yorum ve tepkiler alıyorlar.

Finansbank Konut Kredisi Mortgage Kolay ile Ev Sahibi Olmak Kolay

Finansbank'ın konut kredisi ürünü Mortgage Kolay ev sahibi olmak isteyenlerin bu hayalini gerçeğe dönüştürüyor. 180 aya varan vadelerle sunulan Finansbank Mortgage Kolay Konut Kredisi ile uygun koşullarla ev sahibi olmak artık çok kolay. Ev sahibi olmak için zengin olmayı beklemek istemeyenlere sunulan kolay kredi seçenekleri ev satın almak için kredi kullanmayı cazip hale getiriyor. Finansbank'ın konusunda uzman deneyimli personeli konut kredisi kullanımı ve koşulları hakkında her türlü bilgi vermek için kredi kullanmak isteyenleri Finansbank şubelerinde bekliyor. Her türlü konuda ayrıntılı danışmanlık hizmeti veren Finansbank konut kredisi uzmanları kredi alma sürecinin her aşamasıyla ilgili soruları cevaplıyor.

Finansbank'tan konut kredisi kullanmak isteyenler bankanın şubelerinden kolaylıkla kredi başvurusu yapabiliyorlar. Finansbank şubelerinin yanısıra Finansbank internet şubesi üzerinden de Mortgage Kolay başvurusu yapılabiliyor. Mortgage Kolay müşterinin beklentileri, ödeme koşulları ve bütçesi doğrultusunda belirlenecek pek çok ödeme seçenekleriyle kolayca ev sahibi olmanın kapısını açıyor. Faiz oranları ve masraflar ile ilgili sunulan değişik pek çok seçenek en doğru ve efektif kredinin tespit edilmesini sağlıyor. Finansbank konut kredisi seçenekleri en az maliyetli kredi kullanma olanakları sunuyor. Türk Lirası olarak kullandırılan Standart Mortgage kredisi faiz oranları yüzde 0.77'den başlıyor.

Kredi kullandırılacak konutun değerinin belirlenmesi ve mevcut durumunun ayrıntılı şekilde ortaya konulması konusunda Finansbank'ın uzman konut eksperleri hizmet veriyorlar. Değer tespiti en doğru ve kusursuz şekilde yapılmakla kalmıyor, konut değerinin tespit süreci çok hızlı şekilde sonuçlandırılıyor.

Kredi kullanıcıları ve bankacılık çevreleri tarafından olumlu yorumlar alan Finansbank Mortgage Kolay hızlı kredi başvurusu, değerlendirme ve kredi kullandırım süreci ile konut kredi kullanma fırsatı sunuyor. Kredi taksit hesaplaması yaparak kredi maliyeti ve ödeyeceği taksitler hakkında net bilgi sahibi olmak isteyenler bankanın web sitesinde yer alan Kredi Hesaplama Aracını kullanarak hesaplama yapabiliyorlar.

Bonus 3 Taksit Her Yerde Tüm Harcamalarda HERYER Yaz 3340'a Gönder

Bonus Card bir kez daha 'I Love Bonus' dedirtecek bir kampanyaya imza atıyor. 30 Haziran tarihine kadar her yerde yapılan tüm 100 TL ve üzeri harcamalar 3 taksit. Hem de ücretsiz. Kampanyadan yararlanmak için bir Bonus kredi kartı sahibi olmak ve harcama yapmadan önce HERYER yazıp 3340'a göndermek yeterli oluyor. Tabii bankada kayıtlı olan cep telefonundan. Cep telefonu ile kampanya kaydını yaptıran Bonus'lular her yerde yapacakları 100 TL ve üzeri tüm harcamalarını ücretsiz olarak 3 taksite böldürüyorlar. Kampanya peşin olarak yapılan alışverişleri kapsıyor ve zaten taksitli olarak yapılmış olan harcamaları ayrıca yeniden taksitlendirme imkanı sağlamıyor.

Tüm Garanti Bonus, Money, Flexi, Miles&Smiles kredi kartı ve AMerican Express Card ile yapılan harcamalar kampanyadan yararlanabiliyor. Alışverişlerin yurtiçinde gerçekleştirilmiş olması, peşin olarak yapılması ve 100 TL ve üzerinde olması gerekiyor. Kampanyaya kayıt olduktan sonra yapılan alışverişler taksitlendiriliyor. Kampanyaya kayıt yaptırmak için harcama yapmadan önce “HERYER” yazıp 3340’a kısa mesaj gönderilmesi gerekiyor. Tüm banka POS’ları üzerinden yapılan işlemler kampanyaya dahil. Kampanya kapsamında kuyum ve GSM hariç diğer tüm sektörlerde yapılan alışverişler 3 taksit fırsatından yararlanıyor. Asıl kartların yanında ek kartlarla yapılan alışverişler de 3 taksite bölünebiliyor.
İnternet üzerinden sanal POS'lar aracılığıyla yapılan harcamalar da kampanyadan yararlanabiliyor.

Mail order / fatura / vergi ödemeleri ve ekstre kesim tarihinde yapılan harcamalar kampanya kapsamında değerlendirilmiyor. Bonus Flexi ve Bonus Genç kart sahipleri 3 taksit imkanından yararlanamıyor.

Bonus Business, Filo Card, Miles&Smiles Business ve American Express Business Green – Gold gibi ticari kartlarla yapılan alışverişlerde de 3 taksit fırsatı var. Ticari kartlar kullanılarak yurtiçinde yapılacak 250 TL ve üzeri tüm peşin alışverişlere 3 taksit yapılıyor. Ancak ticari kart sahiplerinin kısa mesaja yazacakları kelime farklı. Ticari kart sahipleri kampanyaya kayıt için “TÜM” yazarak 3340’a kısa mesaj göndererek kampanyaya iştirak ediyorlar
.
Kampanyadan Garanti Bonus kartın yanısıra PTT Bonus ve Deniz Bonus kart sahipleri de yararlanabiliyorlar, ancak Deniz Bonus sahipleri 3280'e SMS göndermeleri gerekiyor. Flexi Kart sahiplerinin ise EVET HERYER yazıp kartlarının son 6 hanesini 3340’a SMS atmaları gerekiyor. Bonus kartla çalışan diğer bankaların Bonus kartları kampanyaya iştirak etmiyorlar. Kampanyadan yararlanamayan kartlar arasında TEB Bonus, ING Bonus, Türkiye Finans Happy, Burgan Bonus, Tekstilbank Bonus ve Şeker Bonus var.