Garanti Bankası Avans Hesap Faiz Oranı ve İşleyişi

Garanti Bankası Avans Hesap, vadesiz hesaba bağlı bir kredili mevduat hesabı olarak işleyen ve gerekli oduğu tüm durumlarda nakit imkanı sağlayan çok kullanışlı bir hesap olarak işlev görüyor. Hesabınızda para olmasa bile paraya ihtiyaç duyduğunuzda nakit çekebilmeyi ve ödemeleri yapabilmeyi sağlayan Garanti Avans Hesap çok pratik bir hesap olarak ihtiyaç duyulan her an imdada koşuyor. gerçekleştirmenizi sağlayan, vadesiz hesabınıza bağlı kredili mevduat hesabıdır. Kısa süreli nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak için tasarlanan Avans Hesap ile EFT, Havale, Fatura ödemesi gibi her türlü bankacılık işlemi yapılabiliyor. Avans Hesap'ın bağlı olduğu vadesiz hesaptan verilen otomatik ödeme talimatları varsa (fatura, kira, okul taksitleri gibi) bu otomatik ödemeler Avans Hesap aracılığıyla aksamadan yapılıyor. Aynı zamanda Paracard aracılığıyla 7 gün 24 saat ATM'lerden hesapta para olmasa bile para çekme imkanı sağlıyor. Sadece kullanılan nakit tutar ve kredinin kullanıldığı gün sayısı için faiz ödeniyor.

Avans Hesap başvurusu Garanti Bankası şubelerinden yapılıyor. Hesap başvurusu yapanlara başvuru sonucu en geç 5 iş günü içerisinde e-mail yoluyla bildiriliyor. 444 0 333 Alo Garanti’yi arayarak başvurunun ne durumda olduğu öğrenilebiliyor. Avans Hesap başvurusunun onaylanmasının ardından limitin kullanılabilir olması için Garanti Bankası şubesine kimlik ve gelir belgesiyle uğrayarak gerekli belgeleri imzalamak gerekiyor.

Hesabınızda para olmadığı zaman, Avans Hesap limitiniz dahilinde sizin istediğiniz tutarda ihtiyacınız olduğu kadar kredi kullanabilirsiniz. Paracard’ınızı kullanarak 7 gün 24 saat kredinizi nakit olarak çekebilirsiniz.

Avans Hesaba geri ödeme yapmak için şubeye kadar yorulmaya da gerek kalmıyor. Hesaba herhangi bir para girişi gerçekleştiğinde borç tutarı otomatik olarak tahsil ediliyor ve faiz ödeme işlemi sonlandırılıyor. Böylece tanımlanan limitin kullanılan kısmı yeniden kullanıma açılmış oluyor. Ay içinde kullanılan krediye işleyen faiz tutarı bir sonraki ay hesaptan otomatik olarak tahsil ediliyor.

Hesabınız eksi bakiyede iken Avans Hesabınızın bağlı olduğu Vadesiz Hesabınıza herhangi bir para girişi olduğunda hesap otomatik olarak krediyi kapatıyor. Kullandığınız krediye sadece kullandığınız gün kadar faiz işliyor. Avans Hesap için uygulanan faiz oranı % 2,22. Avans Hesap ekstresi için ise 3,75 TL ücret ödeniyor. Avans Hesap limit artırımı talep edenlerin Garanti Bankası şubesine uğramaları yeterli oluyor.

500 TL ya da 1000 TL Bedava ÇatPara - Yeni HSBC Advantage Kart Müşterilerine

HSBC Advantage kart ile yeni tanışanlar için düzenlene Bedava ÇatPara kampanyaları son hızıyla sürüyor. Yeni kampanyadan 30 Haziran tarihine kadar HSBC Advantage kredi kartı alan yeni Advantage Card müşterileri yararlanıyor. 1 Ocak tarihi itibariyla açık ve geçerli bir HSBC Advantage Kart sahibi olmayanlar kampanyaya katılarak 500 TL ya da 1000 TL Bedava ÇatPara kullanabiliyorlar.

Peki Bedava Çat Para ne anlama geliyor? Advantage kredi kartını ilk defa alan bir müşteri HSBC ATM'lerinden yapacağı ilk nakit çekim işleminde Bedava ÇatPara'nın avantajından yararlanıyor. İlk nakit çekim işleminde 500 TL ya da 1000 TL çektiği anda bu işlem için herhangi bir faiz ya da işlem ücreti ödemiyor. Nakit çekim işleminin 12 taksitli olarak gerçekleştirilmesi gerekiyor. Diğer taksit seçenekleri için Bedava ÇatPara sözkonusu olmuyor.

Bedava ÇatPara kullanımı bu yılın sonuna kadar, yani 31 Aralık tarihine kadar yapılabiliyor. Ancak dikkat edilmesi gereken husus yapılan ilk nakit çekim işleminin masrafsız ve faizsiz olması. Yani Bedava Çatpara kullandırılması. Dikkat edilmesi gereken diğer bir önemli nokta ise işlemin ATM'den gerçekleştirilmesi ve taksit sayısının 12 olarak çekilmesi. Bu koşullarla yapılan ilk nakit çekim işlemine faiz ya da ücret uygulanmıyor, böylece bedava kredi kullanılmış oluyor. Yapılacak ilk nakit çekim işlemi karta tanımlanan limitin % 80'ine kadar olan tutarlarda gerçekleştirilebiliyor.

Kampanya yeni kredi kartı başvuruları için geçerli ve sadece asıl kartları kapsıyor. Ek kartlar, HSBC Concept Kart, öğrenci kartları ve ticari kartlar ile Bedava ÇatPara işlemi yapmak mümkün olmuyor. Kampanya ile kazanılan bedava kredi kullanma şansı bir yıllık süre içinde kullanılabiliyor.

Bir kez daha tekrarlamak gerekirse kampanyadan yararlanmak için 1 Ocak tarihine kadar açık ve geçerli Advantage Kartı olmamak, 31 Haziran'a kadar Advantage Kart başvurusu yapmak, 31 Aralık tarihine kadar ilk nakit çekim işleminde 500 TL ya da 1.000 TL nakit çekmek, nakit çekim işlemini HSBC ATM'sinden yapmak ve ilk nakit çekim işlemiyle karta tanımlanan limitin % 80'ini aşmamak kurallarına uymak gerekiyor. Bu koşullarla yapılan 500 TL ya da 1.000 TL turarındaki ÇatPara işlemi için faiz ve masraf ödenmiyor, yani Bedava ÇatPara kullanılmış oluyor.

Akbank Mini Konut Kredisi ile 630 TL Taksitle 50 Bin Lira

Akbank konut sahibi olmak isteyen ve düşük tutarlarda konut kredisi ihtiyacı olanlar için cazip koşullar sunan Mini Konut Kredisi kampanyasını hayata geçirdi. Akbank müşteriyle tanıştırılan yeni konut kredisi kampanyası ile 75.000 TL'ye kadar kullanılan kredilerde dosya masrafı tutarı 630 TL olarak uygulanıyor. Kredi kampanyası kapsamında 50 Bin Lira konut kredisi kullananlar aylık 630 TL kredi taksiti ödüyorlar. 75 Bin Lira konut kredisi alanlar ise 945 TL aylık taksit ödemesi yapıyorlar. Düşük tutarlarda konut kredisi ihtiyacı olanlar 'kira öder gibi ev sahibi olma' fırsatına bu kez gerçekten kavuşmuş oluyorlar.

Kredi 120 aya kadar vadelerle ve aylık % 0,74 faiz oranıyla uygulanıyor. Tüm tutarlar ve vadeler için 630 TL kredi kullandırım ücreti (dosya masrafı) ve ortalama 1.130 TL diğer masraflar söz konusu oluyor. Diğer masraflar olarak anılan masraf kalemleri 200 TL ipotek tesis ücreti, 630 TL ekspertiz ücreti, 180 TL tutarında 1 yıllık konut sigortası prim ücreti, 120 TL 1 yıllık DASK prim ücretinden oluşuyor.

Kampanya kapsamında 120 aya varan vadelerde 75.000 TL'ye kadar kredi kullanılabiliyor. 50.000 TL kredi 120 ay vadeyle aylık 630 TL taksitle geri ödeniyor. Düşük faiz oranlarıyla sunulan Akbank Mini Konut Kredisi kampanyası cazip ödeme koşulları ve sunduğu düşük taksitlerle geri ödeme fırsatıyla ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Akbank'ın Büyük Kırmızı Ev sitesinde yer alan hesaplama aracı kullanılarak ödenebilecek taksit tutarına göre ne kadar kredi kullanılabileceği hemen hesaplanabiliyor. Siteden diğer konut kredisi kampanyaları ve anlaşmalı olan konut projeleri hakkında detaylı bilgi almak mümkün. Akbank'la anlaşmalı olan konut projeleri Akbank'tan kredi kullananlara cazip imkanlar sunuyor, projeler için indirimli faiz oranları uygulanıyor.

Kart ve Hesap İşlemlerini SMS ile Öğrenme - ING Bilginize

ING Bank bankacılık işlemlerini anında cep telefonuna bildirerek kredi kartı ve hesap işlemlerinden anında haberdar eden bir hizmeti devreye soktu: ING Bilginize Servisi. Bu servisi kullananlar hesap, kredi kartı ve ek kart hareketlerini anında ve yakından izleyerek bilgi sahibi olabiliyorlar. Maaş ödemesinin yatıp yatmadığı, fatura ödemesinin yapılıp yapılmadığı gibi işlemleri takip etmek isteyenler için hayata geçirilen ING Bilginize Servisi bilgilendirmeyi cep telefonu üzerinden gerçekleştiriyor.

ING Bilginize Hizmeti ile müşteri tarafından bildirilen tutarın üzerindeki her işlem anında SMS ile bildiriliyor. Böylece müşterinin tüm hesap ve kart hareketlerini bir SMS ile öğrenmesi mümkün oluyor. Tüm bu hizmetten yararlanmak için ödenen hizmet bedeli ise sadece 1,99 TL. ING Bank'ın Bilginize Servisi için kayıt yptırmak isteyenlerini SMS BILGI yazıp 2205’e kısa mesaj göndermeleri yeterli oluyor.

Sadece bireysel müşterilerin abone olabildiği servisin tüm ayrıntıları ING Bank İnternet Şubesi’nden görüntülenebiliyor ve işlem limitleri tek tıklamayla değiştirilebiliyor.

ING Bilginize Servisi ile gönderilen ve alınan EFT ve havale, hesaba para yatırma ve çekme, çek tutarının hesaba geçirilmesi, kredi kartı ile yapılan harcamalar, kredi kartı ile internetten yapılan işlemler, kredi kartına yapılan iadeler ve düzenli otomatik ödemeler, ek kart harcamaları ve diğer ek kart işlemleri, fatura ve kredi taksiti ödemeleri, kira, fatura, taksit gibi düzenli yapılan ödemeler ve gerçekleştirilemeyen ödemeler gibi her türlü işlem hakkında anında bilgi sahibi olunabiliyor.

ING Bank 0,58 Faizli Tweet Kredi

Sosyal medyanın hayatımızdaki yerini kimse inkar edemez. Pek çok oluşum artık Tweetter'da ya da Facebook'da şekilleniyor. İş dünyasının ve bankacılık sektörünün de yeni dönem medya gücünün karşısında durması beklenemezdi. Sosyal medyanın ve müşterilerinin internetteki örgütlenmesinin gücünün farkında olan ING Bank buradan gelen taleplere göre hizmetlerini şekillendirmeye başladı. Bunun ilk örneklerinden biri Tweet Kredi oldu. Tweetter'da hesabı olan ve yazışan ING Bank müşterileri bankanın faiz politikasını belirledi ve yön verdi. Müşterilerine ve düşüncelerine saygı duyan ING Bank onların istekleri doğrultusunda Tweet Kredi'yi oluşturdu ve faiz oranını belirledi. Aslında bu yepyeni ihtiyaç kredisinin faiz oranını belirleyen sosyal medya kullanıcıları oldu.

ING Bank İhtiyaç kredisi faiz oranını bankanın müşterileri belirledi. Bankacılık alanında ilk defa gerçekleşen uygulama ile 26 Mayıs akşamı yayınlanan Survivor programı süresince #BirTweetimeBakar hashtag’ini kullanarak tweet attılar. Bunun sonucunda ING Bank Tweet Kredi faiz oranı ortaya çıktı ve ihtiyaç kredisinin % 0,88 olan faiz oranı % 0,58’e indi. Müşterilerinin fikirlerine ve isteklerine her zaman saygı duyan ING Bank bu talep doğrultusunda başlattığı Tweet Kredi kampanyası ile sadece tweet gönderenlere değil, herkese yönelik olarak düşük faiz uygulamasına başladı.

Sadece Tweetter kullanıcılarının değil, herkesin faydalanabileceği bu kredi kampanyasında faiz oranı % 0,58 olarak uygulanıyor. ING Bank Tweeet Kredisinde kullanılabilecek kredinin üst limiti 5.000 TL. Kredinin geri ödemeleri 9 ay ile 18 arasında değişen sürelerde gerçekleşiyor. Tüm vade ve tutarlar için 149 TL dosya masrafı alınıyor. Kampanyanın sona ermesine çok az süre kaldı. ING Bank'ın yeni dönem kredisi Tweet Kredi'ye başvuru yapmak için kefil istenmiyor, gelir belgesi talep edilmiyor.

TEB Paran Hazır Hesabı ile ATM'den Düşük Faizli Nakit Kredi

'Hiç hesapta yokken param hazır!' Yeni TEB reklamlarıyla izlediğimiz TEB Paran Hazır Hesabı hesapta para yokken bile para çekme olanağı sağlıyor. Yine Selahattin Çakaler'li reklamla karşımıza çıkan TEB bu kez Paran Hazır Hesabı ürününü tanıtıyor. Siz de gecenin bir yarısı Selahattin Çakaler parasız kalıp da bankanızı şubeyi açmaları için aramayın. Bunun yerine en yakın TEB ATM'sine uğrayarak paranızı ATM'den hemen çekin. 7 gün 24 saat, istediğiniz yerden kolayca paraya ulaşarak nakit ihtiyacınızı hemen karşılayın. TEB Paran Hazır Hesabı taksitli kredili mevduat hesabı olarak işlev gösteriyor. Hesaba bir kredi limiti tanımlanıyor ve dönem içinde limit dahilinde hesaptan nakit kredi kullanılabiliyor.

TEB Paran Hazır Hesabı ile cüzdanınızda sandığınızdan daha çok para olabilir. Nakit ihtiyacı hiç bitmez, ne zaman nakit paraya ihtiyaç duyacağımız hiç belli olmaz. Hiç beklemediğimiz anda bir masraf çıkabilir, bir gece yarısı paraya ihtiyacımız olabilir. Tüm bu durumlarda Paran Hazır Hesabı devreye giriyor ve düşük faizli olarak nakit kredi kullanılabiliyor. Üstelik gece ya da gündüz fark etmeden, TEB kartını kullanarak en yakın ATM'den para çekilebiliyor.

Bu imkandan yararlanmak için Paran Hazır Hesabı başvurusu yapmak gerekiyor. Hesaba başvuru TEB'in internet şubesinden, TEB şubelerinden ya da cep telefonundan yapılabiliyor. Bunun için ihtiyaç duyulan tek şey TC kimlik numarası. Yapılan başvuru olumlu sonuçlandığında hesaba bir kredi limiti tanımlanıyor. Bu limit 3 ay boyunca geçerli oluyor ve istenilen her an Paran Hazır Hesabı devreye girerek nakit para çekimi yapılabiliyor. Kullanılan kredi 12 ay taksitli olarak geri ödeniyor.

SMS ile cep telefonundan Paran hazır Hesabı başvurusu yapmak için TC kimlik numarasını 7776'ya SMS atmak yeterli. Ayrıca TEB İnternet Şubesi, TEB'in 444 0 666 numaralı Telefon Şubesi, TEB ATM’leri ve TEB web sitesinden başvuru yapılabiliyor. Tabii TEb şubelerinden de başvuru yapmak mümkün. Paran Hazır Hesabı başvurusu eksiksiz olarak tamamlandıktan sonra cep telefonuna başvuru cevabı hemen ulaşıyor. Onaylanan kredi TEB İnternet Şubesi'nden, TEb şubesinden, TEB ATM'lerinden ve 444 0 666 TEB Telefon Şubesi'nden kullanılabiliyor.

Borç Kapatma Kredisi Ziraat Bankası - Kredi ve Kart Borçları İçin

Borç ödeme kredisi arıyorsanız Ziraat Bankası'nın yeni kredi ürünü ile tanışmanızın vakti gelmiş demektir. Son yılların başlıca problemlerinden birini teşkil eden kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borçlarının kolaylıkla ödenip kapatılabilmesi için şimdi Ziraat Bankası'nda yeni bir çözüm var: Borç Ödeme Kredisi. 60 aya varan vadelerde ve aylık % 1.5 faiz oranı ile kullanılan kredi diğer bankalarda bulunan kredi ve kredi kartı borçlarının kapatılması için kullanılıyor. Kredi kullandırılırken kefil ya da maddi teminat gösterilmesi şartları aranıyor.

Kredi ve kredi kartı borçlarının ödenmesinde sorun yaşayanlar için borçları kapatmada kesin ve etkili bir çözüm sunan Ziraat Borç Ödeme Kredisi başvurusu tüm Ziraat şubelerinden yapılabiliyor. Kredi başvurusunun yapılmasının ardından banka uygun görürse kredi çıkıyor ve banka tarafından diğer bankada bulunan borç tutarı ödenerek temizleniyor. Borç ödemesi için kullanılan kredi tutarı taksitlendirilerek yeni bir faiz ve vadelendirme çerçevesinde şekillendiriliyor. Bu şekilde mevcut borç yeniden yapılandırılarak yeni bir ödeme planı çatısı altında taksitlendiriliyor. 60 ay vadeye kadar taksitlendirme yapma imkanı var.

Karşı bankadan alınan borç durumunu bildiren yazı ya da müşteri tarafından sunulan kart ekstreleri ve borç ödeme bilgilerinin belgelerini inceleyen banka kredi kullanmak isteyen kişinin ödeme durumunu da gözönüne alarak Borç Ödeme Kredisi kullandırılmasına karar veriyor. Kredinin verilmesine karar alınmasının ardından diğer bankada bulunan borçların ödenmesi için Ziraat Bankası tarafından EFT yoluyla ödeme işlemi yapılıyor. Kullandırılan kredi vadelendirilerek eşit taksitlerle geri ödeme yapmaya yönelik yeni bir ödeme planı ve aylık taksit tutarı belirleniyor. Sözkonusu taksit tutarının her ay kredi borçlusu tarafından düzenli bir şekilde ödenmesi halinde ilk planda yer alan faiz oranı dışında herhangi bir faiz işlemi uygulanmıyor ve yasal takip sözkonusu olmuyor.

Bankalarda biriken ve ödenmesi güçleşen kredi ve kredi kartı borçlarının taksitlendirilerek yeniden yapılandırılması amacını güden Borç Ödeme Kredisi mevcut borçlarını zorlanmadan ödemek ve yasal takip ve ekstra masraf ve ücretlerin çıkması korkusunu yaşamak istemeyenler için iyi bir borç yapılandırma fırsatı sunuyor.

Garanti Yaz Kredisi 0,69 Faizli 5 TL Masraflı

Garanti Bankası Yaz Kredisi kullanıma hazır müşterilerini bekliyor. Yaz geldi ama Garanti'de kredi fırsatları bitmedi. Garanti Bankası'nda kredi fırsatları bayram seyran dinlemiyor. Bankanın kredileri çat diye geliyor. Haziran ayına girmek üzere olduğumuz şu günlerde havalar iyice ısındı. Tam bir tatil havası ülkemize çökse de Garanti'de çalışmalar mevsim dinlemiyor ve tam gaz devam ediyor. Sıcaklarda kredi falan olmaz, iyi bir kredi için ya Bayram gelmeli ya da Yılbaşı diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü Garanti'nin iyi kredileri mevsim dinlemiyor, çat kapı geliveriyor.

Garanti Bankası çok uygun koşullarla sunduğu Yaz Kredisi'ni yine sadece nüfus cüzdanı ile kullandırıyor. Nüfus cüzdanınızı alıp en yakın Garanti şubesine gidin, krediniz sizi orada bekliyor. Kredinin faiz oranı % 0,69'dan, kredi tahsis ücreti ise 5 TL'den başlıyor. 3.000 TL kredi kullanan Garanti'liler 9 ay vadede 5 TL masraf ile ve % 0,69 faiz oranı ile kredi kullanmanın keyfini yaz aylarında da çıkartıyorlar. Kampanyanın masraf tutarı kredi tahsis ücreti, sigorta ve vergiden oluşuyor.

Garanti Bankası Yaz Kredisi ile 50.000 TL'ye kadar olan kredi tutarları için talep yapılarak başvuruda bulunulabiliyor. Kredinin geri ödeme vadeleri de müşteri tarafından tercih ediliyor. 60 aya varan geniş bir yelpazede sunulan değişik kredi taksit olanakları var. 37 ay ve yukarısında kredi sadece bordrolu çalışanlar tarafından kullanılabiliyor. Başvuru Garanti şubelerinin yanısıra bankanın web sitesi üzerinden de yapılabiliyor. Garanti Tam Destek kapsamında online kredi danışmanı bankanın web sitesinde tüm soruları yanıtlıyor ve kredi başvuruları hakkında aydınlatıcı bilgi veriyor. Kredi danışmanına online form doldurularak soru sorulabiliyor ve destek alınabiliyor. Garanti Tam Destek uzmanları hafta içi 09:00 - 18:00 saatleri arasında online danışma hizmeti veriyorlar.

85 TL Taksitle Denizbank Cebimde Kredi Başvurusu Nüfus Cüzdanı ile

Denizbank'ın 3280 Cebimde Kredi kampanyalarında bir ilk. Denizbank kredi başvuru anlayışını kökten değiştiriyor. Şimdi Denizbank ihtiyaç kredisine cepten başvurular ön onaylı değil, kesin onaylı. Biliyoruz ki bankaların cep telefonundan yapılan kredi başvurularına gelen cevaplar ön onay niteliği taşıyor. Ön onay alan başvuru sahibinin banka şubesinden kredi başvurusunu devam ettirmesi gerekiyor. Denizbank 3280 Cebimde Kredi ile şimdi cep telefonuna gelen kredi cevap mesajı ön onay değil, kesin kredi onayı anlamını taşıyor.

Cebimde Kredi'nin başvuru numarasını bilmeyen yok: 3280. Türkiye'nin en popüler cepten kredi başvuru servislerinden biri olan Cebimde Kredi'de çok şey değişmedi aslında. Yine aynı işlemleri yaparak, yani KREDİM yazdıktan sonra TC kimlik numaramızı da yazıp 3280'e kısa mesaj göndererek Cebimde Kredi başvurusu yapıyoruz. Ancak kredi başvurusunun ardından cep telefonuna gelen kredi onay mesajı bundan sonra ön onay değil, kesin onay olarak kabul ediliyor.

Ön onaylı değil, kesin onaylı Cebimde Kredi başvurusunu tamamlayıp kredi onaylarını alanların en yakın Denizbank şubesine sadece nüfus cüzdanı ile giderek kredi işlemlerini tamamlaması ve kredilerini alması gerekiyor. Şube tarafından nüfus cüzdanı dışında hiçbir belge istenmiyor.

Kredi 85 TL'^den başlayan taksitlerle kullanılıyor. 85 TL'den başlayan taksitler 36 ay vade ve 4.000 TL kredi için geçerli. İlk 6 ay boyunca 85 TL taksit ödenmesinin ardından aylık taksit tutarı artıyor. Kredi kampanyası ile en fazla 15 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Kredi başvurusu internetten Denizbank web sitesi aracılığıyla da yapılabiliyor. 3280 Cebimde Kredi ile yine hayat Deniz'de güzel olmaya devam ediyor.

Kredi Kartı Borcu Yapılandırma ve Taksitlendirme

Kredi kartı borcu yapılandırma ya da kredi kartı borcu taksitlendirme gibi isimlerle anılan işlem ödenemeyen kart borçlarının yeni bir ödeme takvimine ve yapısına kavuşturulması anlamını taşıyor. Kredi kartı borçları çağdaş yaşamın en önemli sorunlarından biri haline geldi. Alışverişlerde ve hizmet alımlarında iyi bir ödeme aracı olan olan kredi kartını çoğumuz vadeli bir kredi aracı olarak algılıyoruz. Bankaların kredi kartlarıyla nakit avans işlemleri yaptırmaları da bu algıyı güçlendiriyor. Oysa kredi kartı bize sadece 20 - 30 gün önceden ödeme yapma imkanı sunan bir ödeme aracı. Algılarımızda yaratılan karışıklık, reklamlarla sürekli alışverişin ve kredi kartı kullanımının teşvik edilmesi, bilinçsizlik ve yeterli gelire sahip olmamak gibi faktörler birleşince kredi kartı ile yapılan alışveriş ve ödemelerden biriken kredi kartı borçları dağlar gibi olabiliyor ve ödenemez hale geliyor.

Kredi kartı borcunun ödenemez duruma gelmesi halinde yapılabilecek en iyi işlemlerden biri kart borçlarının yapılandırılması ve yeniden düzenlenerek taksitli bir ödeme takvimine bağlanması. Bunun için öncelikle kartını taşıdığınız bankayla irtibat kurmayı deneyebilirsiniz. Kredi kartı borcunun yeniden hesaplanıp, vade ve ücretlerle yeni bir ödeme planına bağlanmasını bankanızdan talep edebilirsiniz. Kart borcunuzu ödeme isteğinde olduğunuzu ve güvenilir bir kart kullanıcısı olduğunuzu bankaya hissettirmelisiniz. Mevcut durumunuzu ve borcun ödeme geçmişini inceleyecek olan banka taksitlendirme yapıp yapmamaya karar verecektir.

Bankayla anlaşma sağlanamaması durumunda kredi kartı borcunuzu bir başka bankadaki kredi kartınıza aktarabilirsiniz. Bu aktarım diğer kredi kartının kullanılabilir limitleri dahilinde oluyor, diğer bankadaki kart borcunun da yasal takibe düşmemiş olması genellikle aranan şartlardan. Kredi kartı borç transferi yapılması durumunda bankadaki borç tutarı diğer banka tarafından ödeniyor ve kapatılıyor. Kredi kartı borcu yeni karta aktarılarak taksitlendiriliyor.

İhtiyaç kredisi kullanarak da kredi kartı borcunuzu kapatabilirsiniz. Böylece taksitlendirme işlemini kendiniz yapmış olursunuz. Bazı bankalar sadece diğer bankalardaki kredi ve kredi kartı borçlarının kapatılmasına yönelik olarak kredi ürünleri sunuyorlar. İhtiyaç kredilerinin faiz oranları her zaman kredi kartından daha düşük olduğu için böylesi bir borç yapılandırması yaparak karlı çıkmış olacaksınız. İhtiyaç kredisi ya da borç kapatma kredisi kullanarak kredi kartı borçlarını taksitlendirme ve yeniden yapılandırma işlemini daha düşük maliyetlerle yapma şansına kavuşmuş olabilirsiniz.

Kredi Kartı Borcundan Nasıl Kurtulurum

Bugünlerde herkesin birbirine sorduğu ortak soru bu olsa gerek: Kredi kartı borcundan nasıl kurtulurum? Kredi kartı borcundan kurtulmanın bir yolu var mı? Kredi kartı iyi bir ödeme aracı, çağdaş yaşamın gereği, tüketim toplumu olmanın olmazsa olmazı. O cazip görüntüsü de yok mu, hepimizi harcamaya teşvik ediyor. Bütün bunlar iyi hoş da kredi kartı borcunu biraz fazla abarttığımız zaman tüm hayatımız bir kabusa dönebiliyor. Hepimiz iyi yaşamak istiyoruz, gelirlerimiz ise sınırlı. Çocukların isteklerini de yerine getirmeye çalışıyoruz, bir daha onların bu dönemlerini ne zaman göreceğiz? Ailemizin ihtiyaçları var. Biz ise iyi niyetimizle onların tüm ihtiyaçlarına yetmeye çalışıyoruz. Ama gel gelelim bu iyi niyetimiz bazen başımıza iş açıyor. Çünkü sevdiklerimizin ihtiyaçlarını kredi kartıyla karşılamaya çalışıyoruz. Alışverişin yanında bir de nakit çekim işlemi var ki zaman zaman ihtiyaç duyulan nakde en kolay ulaşmanın yolu. Ama sonradan bu hareketlerimiz başımıza iş açıyor.

Peki bu kredi kartı borçlarını ödemenin, kart borcundan kurtulmanın bir yolu yok mu? Araba devrildiğinde yol gösteren çok olurmuş. Aslında en iyisi kredi kartını dengeli kullanmak. Bunu hepimiz biliyor ve birbirimize söylüyoruz. Ama şu ardı arkası kesilmeyen masraflar yok mu. Söylemesi kolay, ama yapması zor. Sonuçta kart borçları dağlar gibi yığılıyor ve ödenemez hale geliyor.

Siz de bu durumdaysanız kredi kartı borcunu aşmanın bir kaç pratik yolu var. Uzmanlar diyorlar ki, kart borçlarınız için öncelikle bankanızla konuşun. Onların müşterisi konumundasınız. Size bir kolaylık yapmak onların da işine gelecektir. Çıkarttıkları her borç ödenebilir koşullar taşımayabilir. Bu nedenle öncelikle bankanızla pazarlığa oturun. Kart borcunuzu ödemek niyetinde olduğunuzu söyleyin. Sizin dürüst biri olduğunuzu ve borcun üzerine yatmaya niyetiniz olmadığını müşteri temsilcisine hissettirin. Sizin için iyi koşullarda, gerçekten ödenebilir bir geri ödeme planı çıkartmasını isteyin. Genellikle dengeli ama müşteri olduğunuzu hissettiren bir yaklaşım etkili olacaktır.

Bankanızla kart borcunun yapılandırılması konusunda anlaşamadıysanız başka bir bankadan tüketici kredisi alarak kart borcunu kapatın. İhtiyaç kredilerinin faiz oranları her zaman kart faizi oranlarının altında. Son günlerde kredi faizleri iyice düşmeye başladı. Bu fırsatı değerlendirin. Bir başka bankadan kullanacağınız ihtiyaç kredisiyle kart borcunuzu kapatın. Diğer bankanın kredi kartını alarak kart borcunuzu buraya transfer de edebilirsiniz. Bu durumlarda vadesi gelen ve ödenemez duruma gelen kredi kartı borcunuz daha düşük faiz oranlarıyla yeniden yapılandırılmış ve taksitlendirilmiş olacak. Bu da bütçenizi rahatlatacak ve borcun kolay bir şekilde geri ödenmesini sağlayacak. Kredi kartlarının borç aktarımına kredi kartı borç transferi adı veriliyor. Bugünlerde pek çok kredi kartı borçlusunun tercih ettiği yöntemlerden biri. Bu yöntem bankalar için de birbirlerinin kredi kartı müşterisini kapmaları açısından cazip bir fırsat oluşturuyor.

Citibank Kredi Başvurusu Cepten ve İnternetten Yapılabiliyor

İhtiyaçlarını ertelemek istemeyenler, hayatlarını yenilemek isteyenler için 30.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi Citibak'ta. Bankanın sunduğu kredi ev yenilemekten tatile çıkmaya ya da çocuklarınızın masraflarına kadar istediğiniz alanda kullanılabiliyor. Dileyenler ise diğer banka borçlarını kapatmak için Citibank ihtiyaç kredisini tercih ediyorlar.

İstenilen her ihtiyaç için kullanılabilen Citi Bireysel Kredi başvurusu için Citibank şubesine kadar giderek yorulmaya gerek yok. Citibank Bireysel Kredi başvurusu cep telefonundan ya da internetten kolaylıkla yapılabiliyor. Kredi başvuruları hemen sonuçlanıyor ve para bir günde hesapta oluyor. Şubeye gitmeden kredi başvurusu yapanların belgeleri kapılarına kadar geliyor.

En fazla 48 ay vade ile ve minimum 349 TL veya kredinin %4'ü kadar dosya masrafı ödeyerek 30.000 TL kredi aylık % 1,09 faiz oranından yararlanarak ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Yine en fazla 48 ay vade ile ve minimum 349 TL veya kredinin %4'ü kadar dosya masrafı ödeyenler 25.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisini aylık % 1,15 faiz oranından yararlanarak kullanabiliyorlar. Kampanyada kredi kullananlar maksimum 60 ay vade ile geri ödeme yapabiliyorlar. 30.000 TL kredi için aylık en az 5.000 TL, 25.000 TL kredi için ise aylık en az 3.000 TL geliri belgelendirmek gerekiyor.

Citibank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için E yazıp 2484 e SMS göndermek yeterli oluyor. Dileyenler ise Citibank'ın web sitesinden kredi başvurusu yapabiliyorlar. Kredi başvurusunun ardından ön onay çok kısa süre içinde cep telefonuna geliyor.

Kampanyadan yararlanmak için Citibank ile yeni tanışmış olmak ve Citibank'tan daha önce kredi kartı ya da bireysel kredi almamış olmak gerekiyor.

TEB Emekli Maaşı Taşıma Kampanyası ile 400 TL Bonus / Worldpuan

Emekli Maaşını TEB'e taşıyan SGK emeklileri yaşadı. Maaş ödemelerini Türk Ekonomi Bankası'na aktaranlar 400 TL Bonus / Worldpuan kazanıyorlar. 31 Temmuz tarihine kadar TEB şubelerine uğrayarak maaş aktarma talebinde bulunarak kampanya taahhütnamesini TEB Şubeleri'nde imzalayanlar ve 30 Eylül tarihine kadar emekli maaşları TEB şubesine yatmış olanlar kampanyadan yararlanıyorlar. 20 Mayıs'ta başlayan kampanya Temmuz ayının sonuna kadar devam ediyor.

Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 400 TL Bonus / Worldpuan kazanma şansından yararlanmak için 20 Mayıs tarihinden önce emekli maaşını TEB'den almıyor olmak gerekiyor. Kampanya kapsamında ödül kazanabilmek için emekli maaşını TEB'e taşıyanların Kredili Mevduat Hesabı açtırmaları ve TEB kredi kartı almaları da kampanyanın bir başka koşulu. Kazanılan 400 TL tutarındaki ödül Bonus ya da World Puan olarak kredi kartlarına yansıtılıyor. Taşıma işleminin gerçekleşmesinin ardından bir sonraki ayın 15'ine kadar kazanılan Bonus veya World Puan tutarı kredi kartına yatırılmış oluyor. Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül ayı boyunca maaş ödeme aktarımı işleminin gerçekleşip gerçekleşnediği banka tararfından kontrol ediliyor. Buna gör örneğin Haziran ayı içinde emekli maaşları TEB'e yatanların kazandıkları ödül Temmuz ayının 15'inde kredi kartlarına işlenmiş oluyor. Kazanılan Bonus ve Worldpuanlar alışverişlerde para yerine kullanılıyor. TEB'in sunduğu iki kredi kartı var: Bonus Kart ve World Kart. Maaşını taşımak isteyen SGK emeklisi bu iki karttan birini tercih ederek kullanmaya başlayabiliyor. Ancak şu sıralar TEB Bonus Kart'ın banka tarafından ön plana çıkarıldığı, daha önceki dönemden gelen World Kart müşterilerine hizmet sunulmaya da devam edildiği gözüküyor.

Kampanya kapsamında kazanılan ve kredi kartlarına yüklenen Bonus ve Worlpuanların geri alınmaması için emekli maaşı ödemelerinin 24 ay boyunca TEB'e yatmaya devam etmesi, müşteri tarafından açılan kredili mevduat hesabı ve kredi kartı ürününün bu süre boyunca açık olması gerekiyor.

TEB'in emeklilere özel 400 TL ödüllü maaş taşıma kampanyası Selahattin Çakaler'in sözlerini hatırlatıyor: 'TEB kredi kartları, yakala fırsatları'. Maaşlarını TEB'e taşıyan emekliler Emekli Sandığı, Sosyal Sigortalar ya da Bağ-Kur ayrımı olmaksızın kampanyadan yararlanarak yüksek tutarlı ödüllerine kavuşuyorlar.

PTT Kredi Kampanyaları - Emeklilere Denizbank, Vakıfbank, Citibank Fırsatları

PTT son yıllarda yeni bir hizmet anlayışı oluşturarak parasal işlemler de yapmaya başladı. Daha önce sadece haberleşmeyle ilgili posta ve telefon gibi hizmetler veren PTT son dönemlerde fatura tahsilatından, emekli maaşı ödemelerine ve kredi kullanmaya kadar pek çok hizmeti bünyesinde gerçekleştiriyor. PTT'nin bu yeni vizyonu tüm yurda yayılmış olan PTT iş yerlerinin de çehresini değiştirdi.

Değişik bankalarla gerçekleştirdiği anlaşmalarla bankacılık hizmetleri de sunmaya başlayan PTT ihtiyaç kredileri alanında da kendisini göstermeye başladı. Bankalar PTT ile yaptıkları anlaşmalar ve işbirlikleri çerçevesinde PTT şubelerinden başvurusu yapılan, kullanılan ve geri ödemeleri yine PTT iş yerlerine yapılan kredi kampanyaları oluşturmaya başladılar. Son dönemlerde PTT ile işbirliği yapan bankalar arasında Denizbank, Vakıfbank, ING Bank, Citibank ve Aktifbank bulunuyor.

Kredi Postam iş anlaşması çerçevesinde PTT aracılığıyla kredi kullandıran Denizbank hayat sigortası zorunluluğu olmaksızın 60 ay vadeli olarak ihtiyaç kredisi kullandırıyor. Maaşını PTT‘den alan emeklileri aylık % 1,14 faiz oranı uygulanıyor. Dosya masrafsız olarak kullandırılan krediden yararlanan emekliler 30 Bin TL'ye kadar kredi alabiliyorlar. Diğer tüm PTT müşterileri ise yine 60 ay vadeli olarak, % 1,39 faiz oranıyla 20 Bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Kredi kullanmada üst yaş sınırı 75. Kredi vadesi ile kredi kullanıcısının yaşının toplamının 75'i geçmemesi gerekiyor.

Bir diğer kampanya Vakıfbank'tan. Taksitli İhtiyaç Kredisi kampanyasıyla maaşını PTT'den alan emekliler ve PTT personeli için kredi imkanı sunan Vakıfbank masrafsız olarak ihtiyaç kredisi kullandırıyor. Kredi tahsis ücretinin olmadığı kampanyada 60 ay vade var ve üst limit 20 Bin TL. Maaşını PTT aracılığıyla alan SGK emeklilerine özel % 1,09 faiz oranı uygulanıyor.

citibank ise PTT ile ortaklaşa gerçekleştirdiği kredi kampanyası ile maaşını PTT'den alan emeklilere yönelik olarak Paranız Tam Teslim (PTT) Kredisi veriyor. Maksimum 60 ay vade ile ve en az 12 ay vadeli olmak üzere 15 Bin TL kredi aylık % 1,22 faiz oranı ile kullanılabiliyor. Citibank kredisi 30 dakika içinde başvuru onayından geçiyor ve kredi tutarı hesaplara aktarılıyor. Dosya masrafının olmadığı kredi kampanyasında kredi hiçbir kesinti olmadan tam olarak teslim ediliyor.

Paraf Kart Başvurusu SMS ile Cepten ve İnternettten Yapılabiliyor

Halkbank'ın ayrıcalıklı kredi kartı başvurusu için Halk Bankası şubelerine kadar giderek yorulmaya gerek yok. Paraf Kart başvurusu internetten kolayca yapılabiliyor. Cepten Paraf Kart başvurusu yapmak çok kolay. PARAF yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaralarını yazıp 3452’ye SMS gönderenler cep telefonundan başvuruyu tamamlamış oluyorlar.

Online olarak Paraf kredi kartı başvurusu yapmak isteyenlerin Halkbank'ın internet sitesini ya da Paraf Kart sitesini ziyaret etmeleri yeterli oluyor. Bankanın web sitesinde yer alan site menüsünden bulunabilecek 'kredi kartları' linki sizi doğrudan Paraf Kart'ın web sayfasına götürüyor. Paraf Kart'ın web sayfasında ise kartın ayrıcalıkları ve sunduğu imkanlar tanıtılırken aynı zamanda kart için bir başvuru formu eklenmiş. Hızlı Başvuru Formunu dolduranlar kolay ve çabuk şekilde Paraf Kart başvurusu yaparak Paraf Kart'ın ayrıcalıklarla dolu dünyasında yer alabiliyorlar.

Başvuru formunda ev ya da işyeri olarak adres tipinin seçilmesinin ardından, TC kimlik numarası, e-posta adresi ve cep telefonu bilgileri dolduruluyor. Bulunulan şehir ve ilçe seçildikten sonra semt ve adres bilgilerini girmek gerekiyor. Başvuru formunda başvuru yapılan kart türü ve sizin için uygun olan Halkbank şubesinin de seçilmesi isteniyor. Gerekli bilgilerin doldurulmasının ardından Gönder butonuna basılması ile Paraf Kart başvurusu yapılmış oluyor. Halkbank'tan size kısa sürede dönüş yapılıyor. Kuşkusuz dileyenler internet yerine doğrudan Halkbank şubesine gidip kart başvurusu yapabiliyorlar.

Ayrıcalıklar bu Paraf'ta sloganıyla tanınan Halk Bankası'nın ünlü kredi kartı sunduğu pek çok avantajla belleklerde yer etti. Son sunulan avantajlar arasında 0 faizli olarak taksitli nakit avans çekme imkanı da bulunuyor. Paraf Kart'la 6 taksitli olarak 0 faizle ve % 3 + 3 TL komisyonla avans çekilebiliyor.

Paraf Kart'ın yeniliklerinden bir diğeri ise yapılan alışverişlere sonradan taksit yaptırma imkanı. Üstelik 18 aya varan taksit sayısıyla. Paraf Kart'la alışveriş yaptıktan sonra taksitlendirme işlemi gerçekleştirmek isteyenlerin Halkbank İnternet Şubesindeki Kredi Kartları bölümünden veya 444 0 400 Halkbank Dialog numarasını arayarak taksitlendirme talimatı vermeleri gerekiyor. En az 50 TL tutarında alışveriş taksitlere böldürülebiliyor. 3,6,9,12,15 ya da 18 ay taksitlendirme seçenekleri mevcut.

Kredi Kartına Otomatik Taksit Citibank'ta

Citibank taksitli alışveriş yapmayı sevenler için yepyeni bir düzenlemeyle yeni bir kampanyaya imza attı: Citibank Otomatik Taksit kampanyası. Biliyoruz ki çoğu banka kredi kartı ile yapılan alışverişlere sonradan taksit yapıyor. Taksit yapmayan mağazalardan ve işyerlerinden yapılan alışverişler banka kredi kartları tarafından sonradan taksitlendiriliyor. Ancak bunu yapmak için her alışverişin ardından bankayı aramak ya da SMS göndererek taksit yaptırma talimatını bankaya bildirmek gerekiyor. Her alışverişten sonra taksitlendirmek bankayı yeniden arama zahmetine girmek istemeyenler şimdi tek bir talimatla tüm alışverişlerde geçerli olmak üzere 3, 6 veya 9 eşit taksitle ödeme talimatı verebiliyorlar.

Citibank’ın sunmaya başladığı Otomatik Taksit özelliği, daha önceden var olan Sonradan Taksit işleminin tüm avantajlarını taşırken artı olarak kullanım kolaylığı ve kişiye özel seçenekleri getiriyor.

Otomatik Taksit uygulaması yalnızca ülkemizde değil, dünyanın her yerinde yapılan alışverişlerde taksit yaptırma imkanı sunuyor.

Citi Kredi Kartı kullanılarak yapılacak 250 TL veya 500 TL üzerindeki tüm harcamaları tek bir talimatla 3, 6 veya 9 eşit taksite böldürmek ve cazip faiz oranlarıyla ödemek mümkün. Tüm alışverişlerde geçerli olmak üzere Otomatik Taksit talimatı vermek için CitiPhone’u aramak yeterli.

Yurtiçi ve yurtdışında olması farketmeden tüm ürün veya hizmet alımları için Otomatik Taksit talimatı verilebiliyor. Otel, restoran, seyahat, yakıt gibi akla gelebilecek her türlü alışveriş ve hizmet ödemesi için Otomatik Taksitten yararlanmak mümkün. 444 0 500 numaralı CitiPhone’u arayarak Otomatik Taksit talimatınızı verenler 250 – 500 TL ve üzerindeki işlemleri için 3, 6 veya 9 taksit seçeneklerinden bir tanesini tercih edebiliyorlar. Bunun ardından Otomatik Taksit talimatı iptal edilmediği sürece tüm alışverişler otomatik olarak taksitlendirilmeye başlıyor.

Nakit avans kullanımları için geçerli olmayan Otomatik Taksitlendirme üzelliği Citi ve Akbank poslarının yanında diğer bankaların pos cihazları üzerinden yapılan ödemeler için de geçerli. Her Otomatik Taksit işlemi için 3 TL ücret alınıyor ve taksitlendirme için bankanın belirlediği faiz oranları uygulanıyor.

Otomatik Taksit talimatını iptal ettirmek isteyenlerin yine 444 0 500 nolu Citiphone Telefon Bankacılığı'nı aramaları yeterli oluyor. Otomatik Taksitlendirme talimat verilmesinin ardından iki iş günü içinde başlıyor.

Halkbank Paraf Kart Taksitli Nakit Avans 0 Faiz Kampanyası

'Ayrıcalıklar Bu Paraf'ta' anlayışıyla yola çıkan Halkbank’ın kredi kartı Paraf Kart bu kez Taksitli Nakit Avans uygulamasında bir ayrıcalık yaşatıyor. Paraf Kart düzenlediği kampanyalarla ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Paraf Kart’ın yeni kampanyasıyla 0 faizli taksitli nakit avans kullanılabiliyor. Paraf Kart kullanıcıları bu kez kendilerine özel olarak sunulan bu fırsatla acil nakit para ihtiyaçlarını faiz ödemeden karşılıyorlar.

Ay sonuna kadar devam edecek Halkbank Paraf Kart Sıfır Faizli Nakit Avans Kampanyası ile 6 ay taksitli olarak nakit avans kullananlar faiz ödemiyorlar. Paraf Kart ile 6 ay dışında 12 ve 18 ay taksitli olarak da nakit avans kullanılabiliyor.

Paraf Kart ile tek seferde minimum 200 TL, maksimum 5.000 TL nakit çekim işlemi yapılabiliyor. Nakit avans çekimi ayrıca karta tanımlanan çekim tutarını da aşmamak zorunda. ATM'den yapılan işlemlerde çekilebilecek tutar günlük çekim limitini aşamıyor. Ancak ertesi gün yeniden nakit avans çekim işlemi yapılabiliyor.

6 taksit için sıfır faiz uygulanan kampanyada % 3 + 3 TL nakit çekim ücreti sözkonusu. Çekilen tutarın % 3'ü oranındaki kısma ek olarak 3 TL çekim ücreti peşin olarak alınıyor ve ilk ekstreye yansıtılıyor. Paraf Kart kullanılarak yapılan 12 ve 18 ay taksitli nakit avans çekimi için % 0,89 faiz oranı uygulanıyor. Her durumda taksitli nakit avans işleminden % 3 + 3 TL nakit çekim ücreti alınıyor.

Taksitli Nakit Avans işlemi en kolay ATM'lerden yapılabilmekle birlikte Halkbank şubelerinden, bankanın internet şubesinden ve 444 0 400 Halkbank Dialog telefon bankacılığı aracılığıyla da gerçekleştirilebiliyor.

Taksitli Nakit Avans kampanyasından ticari olmayan bireysel müşteriler işlem tarihi itibariyle Paraf Kartlarının nakit avans işlemlerine açık olması koşuluyla yararlanabiliyorlar. Taksitli nakit avans işlemleri iptal edilemiyor, ancak erken kapama yapılabiliyor. Erken kapama işlemi sadece Halk Bankası şubelerinden olabiliyor. Taksitli nakit avans kullanan kartların son ödeme tarihleri borç bitene kadar değiştirilemiyor. Taksitlerin zamanında ödenmesi halinde kesinleşmiş borç tutarına ayrıca faiz uygulanmıyor.

Maaşını PTT'den Alan Emeklilere 20000 TL Kredi Vakıfbank'tan

PTT ile Vakıfbank emeklilere ve PTT çalışanlarına yönelik yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Buna göre SGK emekli maaşlarını PTT'den alan emekliler ve PTT personeli 20.000 TL'ye kadar kredi kullanabiliyorlar. Üstelik 60 aya varan vadelerle ve avantajlı koşullarla. Bu imkandan yararlanmak için tüm Türkiye'deki 2 bine yakın PTT işyerinden birine sadece nüfus cüzdanı ile uğramak yeterli. 'Halden Anlayan Banka' olarak tanınan Vakıfbank'tan kredi kullanmak için Vakıfbank şubesi aramaya gerek yok. Çünkü şimdi tüm emekliler PTT'ye giderek Vakıfbank'ın emeklilere özel ihtiyaç kredisi için başvuru yapabiliyorlar. Kredi 20.000 TL limite kadar kullanılabiliyor, geri ödemeler ise 60 aya varan vadelerde yapılabiliyor. Krediden maaşlarını PTT'den alan emekliler ve PTT personeli yararlanabiliyor. Kredinin başvuru, onay, teslim vr geri ödemeleri tamamen PTT şubelerinden yapılıyor. Başvurularını PTT'den yapan emekliler krediyi de PTT işyerlerinden alıyor, geri ödemeler de yine PTT işyerlerinden yapılıyor.

Vakıfbank Türkiye'de şube sayısını en fazla olan bankalardan biri. Ancak tüm yerleşim birimlerinde şubesi olan PTT yorulmadan, zahmet çekmeden kredi başvurusu yapmak için çok daha ideal bir mekan. Üstelik emeklilerin önemli bir bölümü maaşlarını PTT aracılığıyla alıyor ve bu durumda olanların maaş aldıkları yere kredi başvurularını da yapabilmeleri çok pratik bir çözüm ortaya koyuyor. PTT'nin bu özelliğini müşterilerinin avantajına kullanmak isteyen ve çok daha kolay koşullarda kredi başvurusu ortamı sağlamak isteyen Vakıfbank ve PTT işbirliği yaparak emeklilere bu çok özel kredi başvuru olanağını yarattı. İki kurum arasındaki anlaşmaya göre SGK maaşını PTT aracılığıyla alan tüm Sosyal Sigortalar, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri ve PTT çalışanları Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusunu PTT işyerlerinden yaparak kredilerini buradan alabiliyorlar. Kısacası PTT işyerleri birer Vakıfbank şubesi işlevi görüyor.

60 aya varan vadelerle sunulan emeklilere özel Vakıfbank kredisi 20 Bin Liraya kadar masrafsız olarak kullanılabiliyor. PTT'den emekli maaşını alanların sayısı yaklaşık 2 milyon kişi. VakıfBank Taksitli İhtiyaç Kredisi adı altında sunulan kredi ürününden maaşlarını PTT aracığıyla alan tüm SGK emeklileri faydalanabiliyor. PTT kredi kullandırmanın yanında pek çok parasal işlemi gerçekleştiriyor. PTT aracılığyla bugüne kadar 500 bin emekli kredi kullanma olanağından yararlandı.

Üretici Kartla Turkcell Fatura Ödemesi Hasatta

Üretici Kart, Turkcell faturalarını hasada erteliyor. Şimdi çiftçiler de Deniz'e giriyor. Deniz'e giren çiftçiler Üretici Kart'larını kullanarak birçok avantajlı kampanyadan birden yararlanıyorlar. Denizbank Üretici Kart'ın sunduğu imkanlardan biri de Turkcell faturalarının hasada ertelenmesi. Reklam filmlerinde Beyazıt Öztürk'ün Tayfun Talipoğlu'na söylediği gibi dert dedektörü olmayın ve tüm avantajlardan yararlanmak için bir an önce denizse girin.

Üretici Kart Başvurusu Nasıl Yapılıyor? Denizbank Üretici Karta başvuru yapmak çok kolay. Cep telefonunu çıkartıp mesajlar bölümünden 4415'e SMS atmak yeterli. Mesaj metnine URETICI yazdıktan sonra aralarında boşluk bırakarak T.C. Kimlik numarasını ve yaşanılan ilin plaka kodunu ekleyerek 4415’e kısa mesaj olarak göndermek başvuru yapmak için yeterli. Üretici Kartla ilgili ayrıntılı bilgi sahibi olmak isteyenler tarımsal bankacılık hizmeti veren Denizbank şubelerinden ya da 444 6 800 numaralı Denizbank Tarım Hattı’ndan geniş bilgi alabiliyorlar.

Çiftçi dostu Denizbank Üretici Kart, Turkcell faturalarının ödemesini hasada erteliyor. Turkcell hattı kullanan üreticiler tüm yıl boyunca herhangi bir fatura ödemeksizin cep telefonundan konuşuyor ve mesajlaşıyor. Faturayı ise hasat zamanında ödüyorlar. Bu hizmetten yararlanmak için herhangi bir faiz ödenmiyor. Turkcell faturaları 0 faizle hasada erteleniyor. Bunun için Turkcell faturalarının Üretici Kartla ödenmesi için otomatik ödeme talimatının verilmesi gerekiyor. Yıllık olarak en fazla
600 TL'ye kadar tutarlardaki cep telefonu faturaları faizsiz olarak hasatta ödeniyor. Tarım Bankacılığı hizmeti veren Denizbank şubelerinden kampanya için başvuru yapılabiliyor. Kampanyaya katılmak için faturalı hat sahibi Bireysel Turkcell abonesi olmak gerekiyor. 600 TL'lik yıllık limitin aşılması durumunda aylık % 2.75 faiz uygulanıyor.

Üretici Kartın devam eden diğer kampanyalarından birisi de Petrol Ofisi işbirliğiyle gerçekleştirdiği akaryakıt ve madeni yağ kampanyası. Buna göre akaryakıt ve madeni yağ alışverişlerini Üretici Kartlarını kullanarak Petrol Ofisinden yapanlar ödemelerini 5 ay sonra yapıyorlar.

Hayat Deniz’de Güzel! ana fikriyle yola çıkan Denizbank çiftçilerin hayatını da kolaylaştırmak için Bağ-Kur prim ödemelerini de Üretici Kartla yapma imkanı sunuyor. Aylık prim ödemelerini Üretici Kartla yapanlar geri ödemelerini hasatta gerçekleştiriyorlar. Böylece çiftçilerimiz Bağ-Kur primlerini düzenli ödeme ve emeklilik ve sağlık hizmetlerinden aksamadan yararlanma imkanına kavuşuyor. Bağ-Kur ödemeleri her ay Üretici Kart ile düzenli olarak yatırılıyor, ödemeler ise çiftçi tarafından hasatta yapılıyor.

180 Ay Vadeli Canım Evim Konut Kredisi Halk Bankası'nda

Uzun vadeli konut kredisi arayanlar için Halkbank güzel bir fırsat sunuyor. Halk Bankası 180 aya kadar vadelerle, yani 15 yıl vadeli olarak konut kredisi kullanma fırsatı sunuyor. Üstelik düşük faiz oranlarıyla. Halkbank Canım Evim kredi kampanyası kapsamında 0,64'ten başlayan faiz oranlarıyla konut kredisi kullandırıyor.

Konur faizlerinin düşüş eğilimine girdiği haberleri son günlerde medyada yer almıştı. Gerçekten de bankaların verdiği konut kredisi faiz oranlarında bir parça düşüş yaşandı. Ancak konut kredisi kullanmak isteyenlerin önemli handikaplarından biri de kredi vadeleri. Bankalar genellikle 120 aydan fazla vadelerle konut kredisi kullandırmaya istekli davranmıyor. Bu da aylık taksit tutarlarının ödenebilir seviyelere inmesinin önünde önemli bir engel oluşturuyor.

Halkbank'ın Vanım Evim konut kredisi kampanyası 180 aya varan vadelerde kredi kullandırıyor. Böylece geri ödemeler altından kalkılabilecek aylık taksit tutarlarında oluşuyor. İnsanların her zaman hayali olan 'kira öder gibi ev sahibi olma' düşüncesi Halkbank'ın yeni uzun vadeli kredi kampanyasıyla hayal olmaktan çıkıyor. Halk Bankası'ndan kredi alanlar geri ödemelerini düşük taksit tutarlarıyla gerçekleştirebiliyorlar. Bunun sağlanmasında uzun vadeler ve aynı zamanda düşük faiz oranları etkili oluyor.

Halk Bankası'ndan örnek olarak 100.000 TL konut kredisi çekmek isteyenler 1.000 TL dosya ücreti ve 1.270 TL civarında masraf ödemesi yapıyorlar. Sözkonusu masraflar DASK ve hayat sigortası gibi kaçınılamayacak masraf kalemlerinden oluşuyor. 100.000 TL kredi için 36 ay vadede % 064 olarak uygulanırken, 60 ay vade için % 0,65, 84 ay vade için % 0,66, 120 ay vade için % 0,67 ve 180 ay vade için % 0,72 faiz oranı ile maliyet hesaplaması yapılıyor. Yıllık toplam maliyet oranı her durumda % 10'un oldukça altında gerçekleşiyor. Yıllık maliyet ortalama olarak % 9'lar civarında oldukça cazip oranlarda oluşuyor. 120 ay vade için yıllık toplam maliyet
% 8,57 gibi inanılmayacak düşük bir rakamda ortaya çıkıyor.

Ön Onaylı Değil Kesin Onaylı Kredi Deniz'den KREDİM Yaz 3280'e Gönder

Kredi Deniz'de. KREDİM yazıp TC kimlik numaralarını 3280'e gönderenler hemen kredi onaylarını alıyorlar. Üstelik ön onaylı değil, kesin onaylı kredi Denizbank'ta. Sadece nüfus cüzdanıyla kullanılan ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlananlar için hayat Deniz'de güzel. 3280 Denizbank'ın SMS kredi başvuru numarası ve artık gönderilen kredi başvurusuna gelen cevap ön onay değil, kesin onay anlamına geliyor.

Televizyon reklamlarıyla tanıtımına başlayan Cebimde Kredi kampanyasında artık ön onay değil, kesin onay var. 3280'e kısa mesaj gönderenler kesin kredi onaylarını anında alıyorlar. Bundan sonra ise en yakın Denizbank şubesini sadece nüfus cüzdanı ile ziyaret ederek kredi başvurusunu tamamlamak kalıyor.

Denizbank Cebimde Kredi 15.000 TL'ye kadar kullanılabilen ve anında başvuru sonucu alınan pratik ve kolay bir kredi. Cebimde Kredi 36 ay vadeye kadar taksitlendirilerek geri ödenebiliyor. Bugünlerde herkes Deniz'e giriyor, 5 dakika içinde kesin onay alan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlerin de bugünlerde yolu Denizbank'a düşüyor. Kampanya kapsamında örnek olarak söylemek gerekirse 10,000 TL ihtiyaç kredisi 36 ay vade ile % 1.59 faiz oranı ve 220 TL civarında toplam masraf tutarıyla kullanılabiliyor.

Cep telefonu ile yapılan kredi başvurularına SMS ile gelen başvuru onayı bugüne kadar ön onay niteliği taşıyordu. Denizbank artık bu anlayışı değiştirdi. Şimdi 3280'e kısa mesaj atanlar 5 dakika içinde kesin kredi onaylarını alıyorlar. Cep telefonuna gelen onay mesajının ardından nüfus cüzdanı ile Denizbank şubesine gitmek yeterli oluyor. Nüfus cüzdanının aslı ile bankaya gidilmesinin ardından Denizbank tarafından nüdus cüzdanının fotokopisi alınıyor ve kredi başvuru işlemleri tamamlanıyor. Cebimde Kredi ile hayat şimdi hemen ihtiyaç kredisi almak isteyenler için de hayat Deniz'de güzel.

Maaş Ödemesini ING'den Alan Çalışan ve Emeklilere Özel Kredi

Maaş ödemesini ING Bank'tan alan çalışanlar ve SGK emeklileri yaşadı. ING Bank maaş müşterilerine sağlanan pek çok diğer avantajın yanında şimdi çok üzel bir ihtiyaç kredisi var. Hangi sektörde çalışıyor olursa olsun maaşları ING Bank'a yatan çalışanlar ve tüm SGK emeklileri kendilerine özel avantajlı kredi kampanyasından yararlanabiliyorlar. Emekli Sandığı, Bağ-Kur ya da Sosyal Sigortalar Kurumu emeklisi olsun farketmeden tüm emekliler için maaşlarını ING'den alma koşuluyla % 1,28 faiz oranı ve 60 ay vadeyle 20.000 TL'ye kadar kredi fırsatı sunuluyor. Üstelik masrafsız olarak.

ING maaş müşterilerine özel kredi kampanyasında kullanılabilecek maksimum kredi tutarı 20.000 TL. Kredi için açıklanan en uzun vade ise 60 ay. Maaş müşterilerine özel kredi aylık 1.28 faiz oranıyla kullanılıyor. Kredi kullananlar dosya masrafı ödemiyorlar. Çalışan olsun, emekli olsun ING Bank aracılığıyla maaş ödemeleri yapılan herkes bu kampanyaya başvuru yapabiliyor.

Kampanya kapsamında 60 ay vadeli olarak 20.000 TL ihtiyaç kredisi kullanan çalışan ve emekliler 512 TL taksit ödüyorlar. 60 ay vadeli olarak 10.000 TL kredi alan maaş müşterileri ise ayda 256 TL taksit ödemesi yapabiliyorlar. Kampanya içerisinde 12 ay, 18 ay, 24 ay, 36 ay, 48 ay ve 60 ay gibi değişik vadelerde kredi çekilebiliyor.

5.000 TL'ye kadar krediye ihtiyacı olanlar ise ING Bankası'nın Mini Kredi ürününden faydalanabiliyor. Mini Kredi faiz oranları aylık % 0,37'den başlıyor. 12 ay vadeye kadar kullanılabilen 5.000 TL limitli Mini Kredi'nin masraf tutarı ise 300 TL.

Maaş ödemelerini ING'den alan emekliler hesapları için hesap işletim ücreti ödemiyorlar. Sıra beklemeden, öncelikli olarak hizmet alan emekliler dilerlerse maaşlarını ATM'den çekebiliyorlar. Maaşlarını 3 ayda bir alan emekliler ihtiyaç kredilerini de üç ayda bir ödemeli olarak kullanabiliyorlar. Emekli maaşını ING Bank'a taşımak için ING Bank şubelerini ziyaret etmek ya da e-devlet sitesinden maaş ödeme banka değişikliğini şahsen yapmak yeterli oluyor.

Akbank Axess Kredi Kartı Başvurusu 25 TL Chip Para Kazandırıyor

Webden ya da cep telefonundan Axess kredi kartı başvurusu yapanlar chip para kazanıyorlar. Akbank internet sitesinden, Akbank Direkt İnternet aracılığıyla ya da 3155'e kısa mesaj göndererek Axess kredi kartı başvurusu yapanlar 25 TL chip para kazanıyorlar. Kısa mesajla başvuru yapmak için KART yazıp 3155'e SMS atmak yeterli oluyor. Akbank'ın resmi internet sitesini ziyaret ederek ya da Akbank'ın internet bankacılığı hizmeti olan Direkt İnternet'e giriş yaparak Axess kredi kartı için başvuru yapanlar da 25 Lira tutarında chip parayı almaya hak kazanıyorlar. Akbank Axess'in avantajlarla dolu dünyasına giriş yapanlar alışverişlerişlerinde indirim ve cazip taksit fırsatlarıyla tanışıyor, kartlarından düşük maliyetlerle nakit çekim yapabiliyorlar. Axess ile yapılan alışverişler bol bol chip para kazandırıyor.

Akbank Axess kredi kartı chip para kazandıran başvuru kampanyasının startı 15 Mayıs tarihinde verildi. 15 Haziran tarihine kadar Akbank Axess, Wings, Free, Fish kartları için web sitelerinden ve SMS ile kredi kartı başvurusu yapanlar Axess başvurularının onaylanmasının ardından chip para ödülünü kazanmış oluyorlar. Kampanya ile kazanılan chip para tutarı 8 Temmuz'da Axess kredi kartına yüklenecek 1 Eylül tarihine kadar alışverişlerde para yerine kullanılabilecek. İlk on bin kredi kartı başvurusu için geçerli olan kampanya sadece bireysel müşterileri kapsıyor ve ticari kartlar kampanyadan yararlanamıyorlar.

3155'e SMS atarak yapılan kredi başvurularında kısa mesaj gönderimleri 1 SMS ücretiyle ücretlendiriliyor. Avea için 50 Kuruş, Turkcell için 65 Kuruş ve Vodafone için 40 TL Kuruş olarak uygulanıyor. Şu anda Akbank kredi kartına sahip olanlar bir başka kart tipi için başvuru yapmaları halinde kampanyadan yararlanarak 25 TL chip para ödülü kazanabiliyorlar. Akbank Axess kredi kartları için başvurularda chip para kazanma fırsatı 15 Haziran tarihine kadar devam ediyor.

Ziraat Bankası Maximum Kredi Kartı Başvuru Yolları ve Özellikleri

Ziraat Bankası'nın harcadıkça bol puan kazandıran, düşük faizli, nakit avans çekilebilen, alışverişlerde fırsatlar sunan kredi kartı Maximum için başvuru yapmak çok kolay. Ziraat Bankası Maximum Kart başvurusu Ziraat Bankası şubelerinden yapılabildiği gibi çok daha değişik kanallardan da başvuru yapmak mümkün. Ziraat İnternet Şubesi kullanıcıları buradan Maximum Kart başvurusu yapabiliyorlar. Ziraat Bankası ATM'lerinden, 444 00 00 numaralı Ziraat Bankası Telefon Bankacılığı aracılığıyla ve 4747 SMS Şube'ye kısa mesaj atarak kredi kartı başvurusu yapılabiliyor. Kredi artı müracaatı yapanların fazla beklemesine gerek kalmıyor. Kısa süre içinde başvuruları değerlendirilerek sonuca kavuşturuluyor.

Alışverişlerde Maximum fayda sağlayan Ziraat Maximum Kredi Kartı altından kalkılabilir, bütçeyi sarsmayan ücret ve faiz oranlarına sahip. Ziraat'in ayrıcalıklı kartı alışverişlerde puan kazandırıyor ve taksit imkanları sunuyor. Ziraat Maximum kredi kartı ile düşük maliyetlerle nakit avans çekmek de mümkün.

Maximum dünyasının tüm avantajlarını sunan Maximum Kart alışverişi keyfe çeviriyor. Dileyenler kartlarını temassız özellikli olarak alıyorlar ve 35 TL ve altındaki ödeme işlemlerini şifresiz ve hızlı bir şekilde yapıyorlar.

Maximum Kart 200 binin üzerindeki üye işyerlerinde taksitli alışveriş yapma imkanı sunuyor ve puan kazandırıyor. Maximum Kart sahipleri için cazip kampanyalar ve indirimler düzenleniyor. Alışverişlerden kazanılan Maxi Puanlar daha sonraki alışverişlerde para yerine geçiyor.

İlk yıl ücretsiz olarak kullanılabilen Maximum Kart için ek kart başvurusu yapmak da mümkün. Ek kartlar da ilk yıl ücretsiz.

Ziraat Maximum Kart'ın hesap kesim ve son ödeme tarihleri kart sahibinin istekleri doğrultusunda belirleniyor ve değiştirilebiliyor. Kesinleşmiş olan dönem borcunun asgari ödeme tutarını ya da daha fazlasını ödeyerek kalan borcu kredilendirmek de mümkün oluyor. Ziraat Maximum kredi kartı ile 7 gün 24 saat istenilen herhangi bir zamanda nakit avans çekebiliyor.

İnternetten güvenli alışveriş yapmak için internet şubesine tanımlaması yapılmış Maximum Kart'la sanal kart üretilebiliyor ve bu kart aracılığıyla internet alışverişleri yapılabiliyor.

Kredi kartının hesap özeti olan ekstre posta yoluyla gönderilebildiği gibi SMS, e-mail veya faks yoluyla da iletilebiliyor.

Ziraat Bankası Maximum Kredi Kartı borç ödemeleri Ziraat şubelerinden, internet şubesinden ve ATM'lerden kolaylıkla yapılabiliyor.

Ziraat şubelerinden veya internet şubesinden otomatik ödeme talimatı verilerek fatura ve kira gibi düzenli ödemeleri aksamadan gerçekleştirilebiliyor.

Ziraat Maximum Kart kopyalama, kaybolma ve çalınmaya karşı teminat altında olan bir kredi kartı olma özelliği taşıyor.

Vakıfbank Worldcard Harcama Sözü ile Ekstrede İndirim Kampanyası

Vakıfbank Worldcard sahipleri yaşadı. Alışverişten anlayan kredi kartı VakıfBank Worldcard'la harcama yapma sözü verenler ekstrede indirim kazanıyorlar. Harcama yapıp eksik ödeme yapmayı kim istemez? World Card ile harcama sözü verenler sözlerini tuttuklarında indirimli kredi kartı ekstresi alıyorlar ve daha az kart dönem borcu ödemesi yapıyorlar. Vakıfbank kredi kartını kullanarak 12 ay boyunca aylık 500 TL harcama sözü verenler ilk ekstrede 50 TL indirim kazanıyorlar. Yani dönem borçlarını 50 TL daha az ödüyorlar. Kredi kartı hesap kesim tarihine kadar her ay 1000 TL harcama sözü verenler ilk ekstrede 100 TL indirim kazanıyorlar. Yine bir yıl boyunca aylık 1500 TL harcama sözü ilk ekstrede 150 TL indirim kazandırıyor. Worldcard ile 12 ay boyunca yapılacak aylık 2000 TL harcama sözüne ise ilk ekstrede 200 TL indirim var.

Vakıfbank Worldcard tarafından düzenlenen Sözünle Kazan kampanyasına katılmak çok kolay. Kampanyadan yararlanmak ve kazanmak için 444 0 724 Telefon Bankacılığı numarasını çevirmek ve kampanyaya iştirak kaydı yaptırmak gerekiyor. Kampanya kapsamında verilecek aylık harcama sözü kredi kartı limitinden fazla olamıyor. Birden fazla Worldcard'ı olanlar her kart için ayrı olarak harcama sözü verebiliyorlar. Başvuru sırasında açık olan ve kullanıma uygun durumda olan kartlar kampanyaya iştirak edebiliyor. Kampanya sadece asıl kartlar için geçerli. Ek kartlar kampanyaya katılamıyor. Bireysel kredi kartları için geçerli olan kampanya VakıfBank BusinessCard'ları kapsamıyor.

Yapılan harcamaların değer kazanması için mutlaka asıl kartla yapılması gerekiyor. Ek kartla yapılan harcamalar harcama sözü tutarına ulaşmak için hesaba katılmıyor. 12 aylık harcama taahhüdü ile katılmanın mümkün olduğu Sözünle Kazan kampanyası katılımdan sonraki ilk ekstre tarihinden itibaren geçerli oluyor. Taksitli işlemler söz konusu olursa işlemin toplam tutarı ilk taksitin yansıdığı ekstrede dikkate alınıyor. Her ay taksit tutarınca değerlendirme yapılmıyor. Verilen harcama sözünün sadece bir kez ihlal edilmesi mümkün. Bu durumda takip eden ayla birlikte gerçekleşecek iki aylık harcama tutarının verilen iki aylık harcama sözü tutarına ulaşması gerekiyor. Bu koşulları tutturamayan iştirakçiler kampanyadan çıkarılıyorlar. İki ay harcama sözünü tutturamayan kart sahipleri de kampanyadan çıkartılıyorlar ve kazanılan indirim geri alınıyor. Bu durumda ayrıca ceza uygulanıyor. 11 ay boyunca harcama sözünü yerine getiren katılımcı son ayda aylık harcama sözünü yerine getirmezse kampanyadan çıkarılıyor.

120 Ay Vadeli Masrafsız Konut Kredisi Vakıfbank'ta

Konut kredisi masrafları dert olmaktan çıkıyor. Kampanyalarda sunulan faiz oranları ne kadar düşük görünse de konut kredilerinin masrafları yüzünden alınan krediler her zaman aynı hesaba çıkıyordu ve maliyetli oluyordu. Oysa şimdi düşük faizli ve masrafsız bir konut kredisi seçeneği var: Masrafsız Kolay SarıPanjur Kredisi. Üstelik 120 ay vadeli. Vakıfbank Masrafsız Konut Kredisi ürünü ile 120 aya varan vadelerde % 0,73'den başlayan faiz oranlarıyla ve masrafsız olarak konut kredisi kullanılabiliyor. Kampanyada kafa karıştırıcı hiçbir detay yok. Kredi masrafsız olarak sunuluyor ve iki faiz oranı seçeneği var: 60 aya kadar olan vadelerde % 0,73 faiz oranı uygulanırken, 120 aya kadar olan vadelerde ise % 0,75 faiz oranından yararlanmak mümkün. Faiz oranları görülebildiği gibi oldukça cazip ve üstelik kredinin toplam maliyetini yükseltecek kredi masrafı da ödenmiyor. Bu da krediyi kolaylıkla geri ödenebilir hale getiriyor.

'Masrafsız Kolay SarıPanjur ile Vakıfbank'tan 120 ay vadeli olarak 100.000 TL kredi kullansam maliyeti ne olur?' diyorsanız hemen söyleyelim: Bu vade ve tutarda bir kredi için aylık % 0,75 faiz oranı uygulanıyor. Kredi içim 200 TL İpotek Tesis Ücreti ve 600 TL Ekspertiz ücreti ödeniyor. Masrafların içinde olan DASK, Konut Paket Sigortası ve Ekspertiz Ücreti konutun bulunduğu bölgeye ve metrekare büyüklüğüne göre bir miktar değişiklik gösterebiliyor. Masrafsız Kolay Sarıpanjur Konut Kredisinde herhangi bir dosya masrafı sözkonusu değil. İpotek tesis ücreti ve ekspertiz ücretiyle birlikte kredinin aylık toplam maliyeti % 0,77 oluyor. Yıllık toplam kredi maliyeti ise % 9,24 gibi gerçekten inanılamayacak düzeylerde düşük oranlarda gerçekleşiyor.

Kampanya hakkında Vakıfbank şubelerinden bilgi almak ve şubelerden konut kredisi başvurusu yapmak mümkün. Düşük faizli, masrafsız, uzun vadeli olan kredinin taksit tutarları da kredi maliyetinin düşüklüğüne paralel olarak kolaylıkla karşılanabilir düzeylerde oluşuyor.

Garanti Bankası Facebook Sayfasına Özel Kredi

Şimdi Garanti Bankası'nın Facebook sayfasını ziyaret edenler kazanıyor. Garanti'nin Facebook sayfasında yayınlanan çok özel kredi tekliflerini değerlendirenler avantajlı oranlarla ihtiyaç kredisi kullanma fırsatını yakalıyorlar. Garanti Bankası'nın Facebook’a özel düşük faizli kredi fırsatlarını değerlendirmek isteyenlerin yapmaları gereken şey çok basit: Facebook'tan kredi teklifini alanların e-mail adreslerine bir kod gönderiliyor. Bu promosyon kodunu kredi başvuru adımlarının dördüncüsüne geldiğinizde kredi başvuru formundaki yer alan 'promosyon kodu' bölümüne yazmak ya da yapıştırmak. Bu promosyon koduyla başvuru yapan Facebook kullanıcıları çok özel oranlardan yararlanıyorlar.

Garanti Bankası kredi başvurularında gelir belgesi ve ikametgah aranmıyor. Sadece nüfus cüzdanıyla başvuru yapılabilen Garanti Bankası ihtiyaç kredisi 30.000 TL'ye kadar olan tutarlarda kullanılabiliyor. Garanti ihtiyaç kredisi kampanyasında 36 aya kadar taksitle kredi kullanılabiliyor. Bordrolu çalışanlar ise 60 aya kadar taksitle ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar.

Garanti Bankası'ndan 3.000 TL kredi 9 ay taksitle ve % 0,73 faiz oranıyla kullanılabiliyor. Krediyi kullananlar ayda 348,10 TL taksit ödüyorlar. 36 ay vadeli 10.000 kredi için ise % 0,93 aylık faizi oranı uygulanıyor. Kredinin aylık taksit tutarı 338,83 TL oluyor. 60 ay vadeli olarak 30.000 TL kredi kullanmak isteyen bordrolu çalışanlar ise aylık % 0,93 faiz oranından yararlanıyorlar ve 688,63 TL taksit ödüyorlar.

Kısa süre sonra sona erecek olan Facebook'a özel Garanti Bankası kredi fırsatını değerlendirmek için Garanti Bankası'nın Facebook sayfasını ziyaret ederek indirimli kredi teklifini almak yeterli. Facebook'a özel promosyon kodunu kullanarak kredi başvurusu yapanlar düşük faiz oranlarından yararlanıyorlar.

ING Bank Konut Kredi Mortgage Faiz Oranları Düştü

Konut kredisi piyasasında şimdi çok rekabetçi faiz oranları var. Avantajlı konut kredisi fırsatı arayanların ING Bank'ın yeni konut kredisi faiz oranlarını mutlaka görmeleri gerek. Yeni bir ev sahibi olmak için daha fazla beklemeye gerek kalmadı, çünkü ING'nin düşük faizli Mortgage seçenekleri kolayca ev sahibi olmayı sağlıyor. ING Bank konut kredisi seçeneklerini inceleyenler hayallerindeki eve makul ve karşılanabilir taksit tutarları ve maliyetlerle kavuşuyorlar.

ING Bank'ın son düşük faizli konut kredisi kampanyası ile 100.000 TL'ye kadar mortgage kredisi aylık % 0,69 faiz oranıyla kullandırılıyor. Sözkonusu faiz oranı 60 aya kadar olan vadelerde geçerli. 3 ay ile 60 ay arasındaki vadelerde konut kredisi kullananlar 100.000 TL'ye kadar kredi için aylık 0,69 faiz oranıyla borçlanıyorlar.

Düşük faizli konut kredisi kampanyasında uygulanan dosya masrafı 1.500 TL, ekspertiz ücreti 625 TL, ipotek tesis ücreti 250 TL olurken yıllık DASK poliçe tutarı 205 TL, yıllık konut sigortası poliçe tutarı 137 TL olarak gerçekleşiyor. Toplam masraf tutarı 2.717 TL olarak hesaplanıyor. Sigorta poliçesinin tutarı konutun bulunduğu bölgeye konutun metrekaresine göre değişebiliyor.

15 Mayıs tarihinde başlayan düşük faizli konut kredisi kampanyası 14 Haziran tarihine kadar devam edecek. ING konut kredisi paketi hakkında ayrıntılı bilgi almak ve başvuru yapmak içim bankadan hemen randevu almak yeterli. Kampanya dahilinde 60 ay vadeli olarak 100.000 TL konut kredisi alanlar ayda 2.040 TL civarında taksit ödüyorlar. 48 ay taksitli olarak 100.000 TL alanlar ise ayda 2.454 TL taksit ödemesi yapabiliyorlar. 60 aya kadar olan tüm vadelerde düşük faiz oranları uygulandığı için düşük aylık taksit tutarlarıyla geri ödeme yapmak mümkün oluyor. Diğer tutar ve vadeler için ING Bank şubelerinden bilgi alınabiliyor.

ING Bonus Taksitli Avans 36 Ay Vade 0,95 Faiz Oranı

Şimdi ING Bonus Nakit Avans'ta uzun vadeye düşük faiz var. 36 ay taksitle Nakit Avans kullananlar % 0,95 faiz oranından faydalanıyor. 'Paranın lafı mı olur? Taksitli Avans'ı olur!' diyen ING Bank taksitli avans faiz oranlarını değiştirdi. Daha önce kısa vadeye düşük faiz oranı uygulanırken bu kez 36 ay taksit için % 0,95 faizin geçerli olduğu yepyeni bir fırsat sunuluyor. Bankaların para verme stratejileri koşullara göre devamlı değiştiğinden bu kampanyayı hemen yakalayıp kaçırmamakta fayda var. 'Paran burada değerli' felsefesini sadece bankaya yatırım yaparak getiri elde edenler için değil kredi ve kredi kartı kullanıcıları için de hayata geçirmeyi hedefleyen ING Bank kredi müşterilerinin de en az maliyetli borçlanma yapmalarını sağlamaya çalışıyor. ING Bonus, nakite ihtiyaç duyulduğu anda 'Taksitli Avans'la kart sahibinin yanında olmayı istiyor.

Harcadıkça kazandıran kredi kartı ING Bonus, Taksitli Avans özelliği ile de avantajlı. Acil nakit ihtiyacı olduğunda formalitelerle uğraşmadan, ING Bonus kart kullanılarak tüm ATM'lerden ING Bank şubelerinden Taksitli Avans çekilebiliyor. Taksitli Avans işlemlerinde 2 - 5 ay taksit yapılması durumunda % 2,22, 6 - 12 ay taksitli çekimlerde % 1,99 faiz oranı uygulanıyor. 15 - 18 ay vadeli olarak Taksitli Avans kullananlar % 1,59 aylık faiz öderken bu oran 24 ay vade için % 1,25 oluyor. 36 ay vade ise en avantajlı faiz oranına sahip. 36 ay vadeli Taksitli Avans işlemleri için % 0,95 faiz oranı uygulanıyor. Ayrıca yapılan işlem tutarının % 5'i oranında taksitli avans ücreti kesiliyor. İşlem ücreti ilk ekstreye yansıtılıyor ve taksitli olarak değil bir defada tahsil ediliyor. Ekstrenin son ödeme tarihine kadar ödenmemesi ya da kısmen ödenmesi durumunda hesap kesim tarihinde kesinleşen tüm borçlara uygulanan alışveriş faiz oranı Taksitli Avans borcu için de uygulanıyor. Kredi kartının kullanılabilir limitine kadar Taksitli Avans çekmek mümkün oluyor.

Taksitli Avans işleminin gerçekleşmesinin ardından erken kapama, kısmi kapama ve işlem iptali yapılması mümkün olmuyor. İşlem yapan
kredi kartına bağlı vadesiz mevduat hesabı olması durumunda kullanılan Taksitli Avans bu hesaba yatırılıyor. ATM makinelerinden çekilebilen maksimum avans tutarı günlük ATM çekim tutarlarıyla sınırlı oluyor.

Nakite sıkışan ING Bonus sahibi her zaman yanında olan kredi kartı sayesinde uygun maliyetlerle ve uzun vadelerle formalitesiz, belgesiz olarak anında nakit paraya ulaşabiliyor.

ING Bank İhtiyaç Kredisi 0,99 Faiz Oranıyla 20000 TL

'Düşük faizli kredi' arıyorum diyorsanız ING Bank'ın son kredi kampanyası tam size göre. ING Bank Mayıs ayı İhtiyaç Kredisi kampanyası ay sonuna kadar devam edecek. Kampanya kapsamında faiz oranları % 0,99'dan başlayan oranlara düştü. Düşük faiz yüzdeleriyle iyi bir kredi arayanlar şimdi ING Bank'ta buluşuyor. ING Bank İhtiyaç Kredisi 20.000 TL'ye kadar anında kredi kullanma imkanı ile kredi kullanıcılarını selamlıyor. Üstelik bankanın sunduğu vade teklifi de çok cazip: ING'nin son ihtiyaç kredisi tam 60 aya varan vadelerle kullanılıyor. Kredisini bugün kullananlar ödemelerini taksit taksit yapıyorlar. Kredi geri ödemesi 5 yıla yayılan uzun dönem içinde düşük aylık taksitlerle yapılıyor.

Sadece %0,99’dan başlayan faiz oranları sunan kampanya ile ING Bankası kredi yarışı içindeki bankalar arasında bir kez daha tüm dikkatleri üzerinde topluyor. ING Bank'ın Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi'nin kredi kullanıcıları tarafından fark edilmemesi gerçekten zor. Üst limiti 20.000 Türk Lirası olan kredinin faiz oranı 3 ile 18 arasında kalan vadelerde % 0,99. Kredi vadesini 24 ay ile 60 ay arasında tercih edenlerden talep edilen aylık faiz oranı ise % 1,04. ING Bank'ın Mayıs ayına özel kredisinde dosya masrafı 250 TL olarak uygulanıyor. Kampanya başvuruları 31 Mayıs tarihine kadar yapılabiliyor.

ING'nin aylık 99 TL'den başlayan taksitlerle sunduğu 7.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası da halen soma ermedi. 'Uygun kredi alırken ING'de tanıdığa ihtiyacın yok' repliğiyle televizyon reklamlarından da tanıdığımız kredi kampanyası büyük ilgi görmeye devam ediyor. ING reklamlarında toplumun her kesiminden insanlar ve genç bankacılar yer alırken Acun Ilıcalı'nın ve ING'nin sevimli aslanının reklamlara katkısını da yadsımamak gerek. Kısa sürede Türk insanının sempatisini kazanan reklamlar ING Bank'ın kredi piyasasındaki pazar payını da olumlu etkileyeceğe benziyor.

Kefilsiz ve gelir belgesiz olarak kullandırılan ING Bank ihtiyaç kredilerine başvurular sadece nüfus cüzdanı ile yapılıyor. Kredi başvurularının sabah saatlerinde yapılması halinde kredi aynı gün içinde çıkıyor. ING Bank'ta her ihtiyaca göre bir kredi her zaman bulunuyor. Üstelik uygun koşullarla ve ING'de bir tanıdığa ihtiyaç duymadan.

Ziraat Bankası Kredili Mevduat Hesabı

Ziraat Bankası Kredili Mevduat Hesabı hesapta para olmasa bile para çekme, alışveriş yapma ve fatura ödeme imkanı sunuyor. Kesintisizi müşteri memnuniyetini ve müşteriyi sürekli hizmeti hedefleyen Ziraat Bankası hayatta karşımıza çıkacak aksiliklerin rahatımızı bozmasına engel oluyor. Acil paraya ihtiyaç duyabiliriz, ödenmesi gereken faturalar vardır ya da alışveriş yapmak zorundayızdır ama tüm bu durumlarda banka hesabımızda o an için para olmayabilir. Karşımıza çıkabilecek bu gibi durumların hayatımızı zehir etmesini yaşamaya artık gerek yok. Hesapta para olmasa bile faturalarımızı düzenli ödeyerek gecikme zamlarından, hatta hizmetin kesilmesinden, nakit ihtiyacı duyduğunda bunu nereden karşılayacağını bilememe telaşını yaşamaktan müşterilerini kurtarmayı amaçlayan Ziraat Bankası yepyeni bir mevduat hesap türünü bankacılık ürünleri arasına ekledi: Kredili Mevduat Hesabı.

Ziraat Bankası'nın banka kartı Bankkart ile beraber çalışan bu hesap sayesinde mevduat hesabında para olmasa bile ATMlerden ya da şubelerden para çekilebiliyor. Böylece para sıkışıklığı yaşadığımız bir anda Kredili Mevduat Hesabı kurtarıcı oluyor. Bankkart ile ATM'lerden 7 gün 24 saat para çekme işlemi yapılabiliyor.

Kredili Mevduat Hesabı ile faturaları için otomatik ödeme talimatı verenler de fatura gününü unutma, o anda faturayı ödeyecek parayı bulma gibi korkulardan kurtulmuş oluyorlar. Hesapta para olmasa bile faturalar gecikmeksizin ödeniyor ve muhtemel bir hizmet durdurulması kabusunun önüne geçilmiş oluyor. Hayat sıkıntı çekmeden, keyfimiz bozulmadan devam ediyor.

Kredili Mevduat Hesabı sahipleri hesaplarında para olmasa bile alışveriş keyiflerini devam ettiriyorlar ya da zaruri alışverişlerini yapabiliyorlar. Kredili Mevduat Hesabı sayesinde hesapta para olmasa bile Bankkart ile alışveriş yapmak mümkün oluyor.

Hesapta para yokken harcama ve ödeme yapıldığında hesap eksiye dönmüş oluyor. Hesaba yeniden para yatırılana kadar geçen günler sayısınca faiz hesaplanıyor. Hesaba hesap sahibi ya da başka biri tarafından para yatırılınca ya da örneğin maaş ödemesi hesaba geçince borç olan tutar otomatik olarak kapatılıyor ve faiz işletimi durduruluyor. Böylece borcu ödemek için çoğu zaman şubeye bile gitmeye gerek kalmıyor. İşleyen faiz ay (veya üç ay) sonunda kesiliyor ve hesaba para yatınca sıfırlanıyor.

Kredili Mevduat Hesabı için hayat sigortası yapılması zorunluluğu aranmıyor. Hesap açtırmak isteyenlerin Ziraat Bankası şubelerini ziyaret etmesi gerekiyor.

Finansbank Dosya Masrafsız İhtiyaç Kredisi Başvurusu 5030'a Yapılıyor

Kredi arayanlara çeşit çeşit kampanyalar Finansbank'ta. Banka teklif ettiği birçok kredi seçeneğine Dosya Masrafsız İhtiyaç Kredisi ürünü de ekledi. Finansbank'ta dileyenlere artık dosya masrafı yok. Kampanyanın faiz oranları ise % 1.58'den başlıyor. Kısacası Finansbank kredi müşterilerine diyor ki: Siz sadece hayal edin. Bizce mümkün. Pek çok kredi seçeneği sunan bankanın Dosya Masrafsız İhtiyaç Kredisi kampanyası düşük faiz oranları ve uzun vadelerle dikkat çekiyor. Kampanyaya iştirak ederek kredi çekenler 60 aya varan vadelerle dosya masrafı ödemeden ihtiyaç kredisi kullanıyorlar.

Finansbank Dosya Masrafsız İhtiyaç Kredisi başvurusu 5030'a kısa mesaj göndererek yapılabiliyor. Başvuru yapmak için TC kimlik numaranızı 5030'a SMS olarak atmak yeterli. İsteyenler Finansbank web sitesinde yer alan Anında Başvur linkini takip ederek Dosya Masrafsız İhtiyaç Kredisi başvurusu yapabiliyorlar. Ön başvuru Finansbank şubelerinden de yapılabiliyor. Kredi başvuru cevabı hemen cep telefonuna kısa mesaj olarak geliyor. Bankanın olumlu cevabı ön onay niteliği taşıyor. Ön başvurusu olumlu sonuçlananların hemen Finansbank şubesine giderek kredi başvurusunu tamamlayıp sonuçlandırması gerekiyor. Finansbank şubesi kredi başvurusunun neticesi konusunda son sözü söyleme yetkisine sahip.

Cep telefonuna gelen ön onay mesajıyla kredi başvurularına cepten olumlu yanıt alanların Finansbank şubelerine kimlik ve gelir belgeleriyle başvuruda bulunmaları isteniyor. Gerekli belgelerin tamamlanması ve bankaya ulaşmasının ardından müracaat nihai bir neticeye ulaşıyor.

Finansbank'ta kredi konusunda yok yok. Bu nedenle diğer kredi seçeneklerine de göz atmakta fayda var. Diğer ihtiyaç kredisi ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak ve krediler konusunda son kararı vermek için Finansbank şubelerine uğranılması tavsiye ediliyor.

60 ay vadeli, dosya masrafsız ve düşük faizli Finansbank İhtiyaç Kredisi başvurusu için yapılması gereken şeyi yeniden hatırlatalım: Hemen cep telefonunuza uzanın ve TC kimlik numaranızı yazarak 5030'a gönderin. Herşey bu kadar basit. Daha sonra bankadan gelecek onay mesajını bekleyin. Kısa süre içinde gönderilen bu mesajın ardından hemen kimlik ve gelir belgesiyle en yakın Finansbank şubesinin yolunu tutmak ve hemen krediye ulaşmak kredi başvurusunun son aşamasını da tamamlamak için yapılacak işlerden.

Denizbank 0 Faizli Enerji Tasarrufu Kredisi ile Yalıtım Yaptırın

Denizbank binalarda yalıtım yaptırmak amacıyla kullanılmak üzere 0 Faizli Enerji Tasarrufu Kredisi veriyor. Krediyi kullanarak binalarının izolasyonunu gerçekleştirenler ilk günden kazanmaya başlıyor. Enerji Tasarrufu Kredisi
İZODER teknik danışmanlığı ile kullandırılıyor. Yalıtım yaptırarak enerji tasarrufu sağlayanlar hem kendi bütçelerini hem de çevreyi korumuş oluyorlar.

Son yılların küresel sorunlarından birisi de çevre. Global ısınma, doğal kaynakların aşırı derecede kullanılması, çevre kirliliği, artan enerji tüketimi ve gittikçe azalan yeşil örtü ve orman alanları yerküre için alarm sinyalleri veriyor. Çevreye duyarlı olan ve aynı enerji için yaptıkları harcamaları minimuma indirmek isteyenler için Denizbank avantajlı faiz oranları ile Enerji Tasarrufu Kredisi sunuyor.

Kredi 8 aya kadar % 0 faiz ve ilk 6 ay ödemesiz olarak kullandırılıyor. Binanın çatı, duvar, pencere ve döşeme yalıtımlarının yaptırılması enerji tasarrufu sağlıyor. Enerjiden tasarruf etmek için kullanılabilen Denizbank Enerji Tasarrufu Kredisi su, ses ve yangın yalıtımı için de kullanılabiliyor. Yalıtımı yaptırılmış binaların ömrü uzuyor ve yalıtımlı evler ve işyerleri daha sağlıklı yaşam ortamları sağlıyor. Yalıtım yapılan konutların ve ofislerin değeri artıyor ve daha yüksek fiyatlarla satılabiliyor ya da kiralanabiliyor.

Hayat sigortası primi dışında masraf içermeyen Denizbank kredisi ilk 6 ay ödemesiz olarak 60 aya varan vadelerle kullanılabiliyor. Kefilsiz olarak kullandırılan Denizbank Enerji Tasarrufu Kredisi hakkında ayrıntılı bilgi DenizBank şubelerinden ve 444 0 800 AçıkDeniz Telefon Bankacılığından alınabiliyor.


Denizbank Enerji Tasarrufu Kredisi başvuruları İZODER'in uzman uygulayıcılarına yönlendiriliyor ve yalıtım uygulaması hizmeti yurt çapınd sayıları 1.500’ü aşan uzman İZODER üyesi uygulayıcı firmalar yalıtım hizmeti gerçekleştiriliyor. Sökonusu kredi, İZODER bayilerinden ısı yalıtımı hizmeti satın alarak yalıtım işlemlerini bu firmalara yaptırmayı taahhüt eden kredi müşterileri tarafından kullanılabiliyor.

Yapı Kredi'de Az Laf Çok İş Var, Hizmette Sınır Yok

Ülkemizin köklü bankalarından Yapı Kredi'nin son reklam filmleri bankanın temel hizmet anlayışını ortaya koyuyor: Az laf, çok iş. Gerçekten de Yapı Kredi Bankası'yla çalışanlar iyi bilirler ki Yapı Kredi'de az laf, çok iş vardır. Banka, çalışanlardan emeklilere, kobi ve esnaftan iş adamlarına kadar toplumun her kesimine ihtiyaç duydukları bankacılık hizmetlerini hızlı, kusursuz ve kişiye özel olarak sunmaya yıllardır devam ediyor. Yapı Kredi temel bankacılık işlemlerinin yanısıra özellikle krediler alanında önemli çalışmalara imza atıyor. Borsa İstanbul'un da vazgeçilmez yatırım araçlarından biri olan Yapı Kredi karlı ve verimli yapısını her geçen yıl geliştirirken hizmet kalitesinden de ödün vermiyor. 1944 yılında kurulan banka 69. yılında iftihar duyulan bir hizmet anlayışıyla yoluna devam ediyor.

Yapı Kredi Bankası'nın 'az laf, çok iş' prensibiyle düzenlediği son kredi kampanyası ile günde 7 TL'ye 7.000 TL ihtiyaç kredisi kullandırmayı sürdürüyor. Kampanya Yapı Kredi'nin artık klasikleşen 'Süper Kredi' kampanyalarından bir yenisi. Mayıs ayı boyunca devam edecek olan Süper Kredi kampanyasına başvurmak için Bireysel yazıp 4411'e mesaj atmak kafi. Yapı Kredi Bankası'nda birbirinden farklı birçok kredi opsiyonu var. Tercihe bağlı olarak ayda % 0.52’den başlayan faiz oranıyla, faizsiz peşin komisyonlu ya da masrafsız Bireysel İhtiyaç Kredisi alınabiliyor. Yapı Kredi'den kredi çekmek özellikle emekliler için çok kolay. Bankanın emekli müşterileri sadece nüfus cüzdanlarıyla kredi müracaatı yapabilirken kamu çalışanlarından ise buna ilave olarak kamu kurum kimlikleri talep ediliyor. Aylık 1.500 Lira ve üzerinde maaşı olan kamu çalışanları Yapı Kredi Bankası şubelerine ziyarette bulunarak 36 ay vadeli kredi seçeneği ile maaşlarının 15 katına kadar ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar.

Yapı Kredi'nin son yeniliği Esnek Hesap ise parasız kalınan acil durumlarda imdada yetişiyor. Hesapta para olmasa bilr Esnek Hesap ile ATM'den ya da şubeden nakit çekilebiliyor, World Bank Kart ile alışveriş yapılabiliyor, fatura ödemeleri gibi otomatik ödemeler aksamaksızın gerçekleştiriliyor. Esnek Hesap'ta kredi kullanılan gün sayısınca faiz hesaplanıyor.

Yapı Kredi'nin otomobil kredilerinden konut kredilerine, ihtiyaç kredilerinden BES, fon, mevduat hesabı gibi yatırım ürünlerine kadar her türlü alanda sunulan kişiye özel hizmetleri bankanın eski ve ama hiçbir zaman eskimeyen sloganını akla getiriyor: Hizmette Sınır Yoktur.

VakıfBank Worldcard 50 TL Alışverişe Otomobil Kazanma Fırsatı

Hiç para ödemeden yepyeni bir otomobil sahibi olmak ister misiniz? Üstelik 2013 Model Volkswagen Golf 1.2 TSI BMT 105 hp Midline Plus Man. O halde Vakıfbank Worldcard ile alışveriş yapmaya hemen başlayın. VakıfBank Worldcard'ın son kampanyasıyla kartını alışverişte kullanan 15 kişi otomobil sahibi oluyor. Worldcard ile yapılan her 50 TL'lik alışveriş bir çekiliş hakkı kazandırıyor. Milli Piyango İdaresi'nin denetiminde yapılacak çekilişlerle 15 otomobil hediye ediliyor.

Mayıs ayı başında start verilen hediye otomobil kampanyası 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Worldcard'larını kullanarak 50 TL ve üzerinde alışveriş yapanlar içinden her ay 5 talihli otomobil kazanıyor. Kampanyanın toplam süresi olan 3 ay boyunca ise her ay beş kişi olmak üzere toplam 15 WorldCard kullanıcısı otomobil hediyesi kazanacaklar.

Vakıfbank Worldcard'ın çekilişle otomobil kazandıran kampanyası üç dönemden oluşuyor: Mayıs, Haziran ve Temmuz ayında yapılacak alışverişler kendi dönemleri için bedava otomobil kazanma fırsatı yaratıyor. Worldcard'ı olmayanlar üzülmesin. Çünkü Vakıfbank Worldcard başvurusu yapan ve başvuruları bu üç dönemden birinde onaylananlar tam 5 çekiliş hakkı birden kazanıyorlar. Kartla yapılan 50 TL ve katlarındaki her alışveriş ise 1 çekiliş hakkı kazandırıyor.

Kampanyadan ticari kart ve likecard sahipleri yararlanamıyor. Aynı şekilde Vakıfbank personeli de kampanyaya iştirak edemiyor. Kampanya bitiş tarihinde Vakıfbank Worldcard'ına asgari ödeme blokesi konulmuş olanlar, kartları iptal olmuş ya da aktif olmayanlar da kampanyadan yararlanamıyor. Ek kart ile yapılan alışverişler asıl karta dahil ediliyor ve bu harcamalar için asıl kart sahipleri çekiliş hakkı kazanıyorlar. Puan kullanımıyla yapılan alışverişler, nakit çekim işlemleri ve iade edilen alışverişler ile çekilişe katıma hakkı kazanılamıyor. Kampanyaya birden fazla çekiliş hakkıyla katılım mümkün. Ancak aynı dönem içinde aynı kişinin birden fazla otomobil kazanması söz konusu olmuyor.

Vakıfbank Worldcard 2013 Model Volkswagen Golf 1.2 TSI BMT 105 hp Midline Plus Man çekilişinde kazanan talihliler kampanya süresince her ayın 14'ünde Takvim gazetesinde ve Vakıf Kart sitesinde açıklanacak.

Carrrefour Axess Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Carrefour Axess kazandırmaya ve avantajlar sağlamaya devam ediyor. CarrefourSA ve Akbank işbirliği sonucu ortaya çıkarılmış bol Carrefour alışverişlerinde chip-para kazandıran, ekstra indirimler ve taksit olanakları sağlayan Carrefour Axess'e başvuru çok kolay. Carrefour müşterilerine Axess ayrıcalığını daha da fazla yaşatmak için tasarlanmış bir kredi kartı olan Carrefour Axess başvurusu üç ayrı kanaldan yapılabiliyor. CA yazıp 3155'e SMS atarak Carrefour Axess kredi kartı başvurusu yapılabiliyor. Bunun yanısıra CarrefourSA Alışveriş Merkezleri'ndeki Akbank Şubeleri'ne uğrayarak ya da 444 25 25'i arayarak Carrefour Axess başvurusu yapmak mümkün.

CarrefourSA Mağazaları'nda her ay Carrefour Axesss kart sahipleri için çeşitli kampanyalar düzenleniyor. Kart sahiplerine özel olan bu kampanyalarla normalden daha fazla chip-para kazanılıyor; ekstra indirimler, ayrıcalıklar ve taksitli alışveriş imkanları sağlanıyor. Kazanılan chip-para tutarları yeni alışverişlerde para yerine geçiyor.

18 yaşını doldurmuş olan ve düzenli bir geliri olan herkes Carrefour Axess başvurusu yapabiliyor. Kart sahipleri yakınları için ek kart çıkartabiliyorlar.

Harcarken kazandıran kredi kartı Carrefour Axess tüm Axess noktalarında taksitli alışveriş yapılabiliyor. Bu çok özel kartın kullanıcılarını CarrefourSA ve CarrefourSA Expres'lerde özel kampanyalar ve indirimler bekliyor. CarrefourSA katalogları güncel olarak ne gibi cazip fırsatlar olduğunu öğrenmek için çok faydalı bir araç oluyor. Carrefour Axess kullanıcıları için düzenlenen CarrefourSA kampanyaları Plus Para kazandırıyor. Kartta biriken chip-para ve Plus Para tutarı birlikte harcanarak CarrefourSA'lardaki alışverişinizi bedavaya getirilebiliyor.

CarrefourSA'larda sunulan Özel Kasa ve Mastercard PayPass hizmeti ile Carrefour Axess'in temassız kart özelliği kullanılarak 35 TL'ye kadar olan alışverişler şifre girmeden yapılabiliyor. CarrefourSA Hipermarketleri'nde ise Carrefour Axess kredi kartı sahibi olanlara hizmet veren özel kasalar bulunuyor.

Carrefour Axess sahipleri kartlarını kullanarak CarrefourSA'lardan yapacakları tüm elektronik, beyaz eşya ve mobilya alışverişlerinde vade farksız 12 taksit fırsatından yararlanıyorlar.

Carrefour Axess ve diğer kredi Axess kredi kartı ve Akbank kredilerinin başvuru takibi Akbank'ın web sitesinden yapılabiliyor.

HSBC Concept Yıllık Kart Aidatı Olmayan Kredi Kartı

HSBC içi dışı bir kart Concept'i müşterileriyle tanıştırdı. Kredi kartı dünyasında yeni bir dönemin kapılarını açan HSBC Concept'te yıllık kart aidatı yok. Kredi kartına yeni bir konsept getiren HSBC Concept kart kullanım anlayışını da kökten değiştiriyor. Concept Kart sahipleri yıllık kart ücreti, yıllık kart aidatı, üyelik ücreti gibi isimler altında hiçbir ücret ödemiyorlar. Sadece seçilen kampanya ve hizmetlerden yararlananlar ücret ödüyorlar.



Bir süre önce basına yansıyan haberlere göre kredi kartlarında yeni bir düzenlemenin eli kulağında. Düşünülen yeni düzenlemeye göre kart ücretleri konusunda farklılaşma söz konusu olacak. Sızan bilgilere göre standart kredi kartı adı altında yeni bir kart tipi oluşturulacak. Standart kart sahipleri yıllık ücret ödemeyecekler, ancak artı taksit, taksit erteleme, borç erteleme gibi hizmetlerden yararlanamayacaklar ve alışverişlerden puan kazanamayacaklar. Kredi kartının sunduğu ödeme dışındaki ekstra hizmetlerden yararlanmak isteyen kart sahipleri ise belirli bir yıllık kart ücreti ödemeye devam edecekler.

Yasallaşacağı söylenen yen düzenlemenin getirdiklerine belki de en yakın şekilde ilk düzenlemeye giden banka HSBC oldu. Bankanın yeni kredi kartı Concept ile kart kullanıcısı seçtiği kampanya ve hizmetlerden yararlanması karşılığında yıllık kart aidatı ödeyecek. Kartın sunduğu kampanyalardan ve hizmetlerden yararlanmak istemeyenler ve kartlarını sadece ödeme aracı kullanmayı tercih edenler ise yıllık kart aidatı ödemesi yapmayacaklar.

HSBC Concept’te ilk yıl ve takip eden yıllarda asıl ve ek kartlar için üret söz konusu değil. Concept Kart sahipleri artı taksit ve harcama öteleme kampanyalarına alışveriş sırasında belirli bir ücret ödeyerek kampanyalardan yararlanabiliyor. Kart sahibi tercihini ödeme sırasında yaparak HSBC Advantage üye işyerlerindeki POS aracılığıyla belirlenmiş ücreti kabul ederek artı taksit ve harcama ödeme kampanyalarına katılabiliyor. dahil olabilirsiniz. Kampanya ücreti hakkında işlem slipi ve kısa mesaj yoluyla kart sahibi bilgilendiriliyor.

HSBC Concept ile yıllık kart aidatı ödemeden kartın sunduğu taksitlendirme uygulamalarından yararlanmak mümkün oluyor. Ayrıca alışverilerden Advantage NakitPuan kazanmaya devam ediliyor. Ancak ekstra NakitPuan kazandıran kampanyalardan yarrlanmak için ücret ödemek gerekiyor. Artı taksit ve taksit öteleme hizmetleri de ücretli.

Kampanya ve hizmetler için ücret ödeyerek HSBC Concept kullananlar ödedikleri toplam ücreti kredi kartı ekstrelerinden ekstrenizden takip ederek doğru seçim yapıp yapmadıklarını görebilecekler.

Bankaların SMS Kredi Numaraları - Kısa Mesaj Atarak İhtiyaç Kredisi Başvurusu

SMS atarak kredi başvurusu yapmak bugünlerde çok popüler banka kredisi başvurusu yöntemlerinden biri oldu. Türkiye'de faaliyet gösteren bankaların özellikle ihtiyaç kredileri alanındaki rekabetleri banka müşterilerine yaradı. Artık ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için banka şubelerinr gitmek gerekmiyor. Cep telefonunu kullanarak SMS göndermek yoluyla bankalara ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak mümkün. Bankaların SMS kredi başvuru numaralarına istedikleri kısa mesaj metnini ve genellikle TC kimlik numarasını yazarak göndermek kredi başvurusu için yeterli oluyor. Ancak söylemeliyiz cepten yapılan kredi başvurularına olumlu yanıt gelse bile bu yanıt ön onay niteliğini taşıyor. Cep telefonuna gelen olumlu kredi cevabının ardından bankanın istediği belgelerle birlikte şubeye gidip kredi başvurusunu tamamlamak gerekiyor.

İş Bankası ihtiyaç kredisi için cepten başvuru yapmak isteyenlerin 4402'ye kısa mesaj göndermeleri gerekiyor. Kısa mesaj metnine aralarında boşluk bırakarak şu bilgilerin girilmesi gerekiyor: NAKİT yazdıktan sonra TC KİMLİK NO, TALEP EDİLEN KREDİ TUTARI, AYLIK GELİR TUTARI.



Yapı Kredi Bankası’nın ihtiyaç kredisi olan Süper Kredi'ye başvuru yapmak isteyenlerin BİREYSEL yazarak 4411′e SMS göndermeleri ihtiyaç kredisi başvurusu için yeterli oluyor.

Denizbank'ın ihtiyaç kredisi başvurusunu cep telefonundan gerçekleştirmek isteyenlerin KREDİM yazarak TC kimlik numarasını 3280′e göndermeleri gerekiyor.

TEB Pratik İhtiyaç Kredisi başvurusu için TC kimlik numarasını 4466′e kısa mesaj göndermek gerekiyor.

Finansbank'tan khityaç kredisi almak için cep telefonundan kredi başvurusu yapmak isteyenlerin 5030′a TC kimlik numaralarını SMS atmaları yeterli oluyor.

HSBC’nin ihtiyaç kredisi Net Kredi için cepten başvuru yapmak isteyenler KREDİ yazıp 4499′a SMS gönderiyorlar.

Akbank Kobilere Anında Kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler ise TC kimlik numaralarını 4425'e göndererek cepten kredi başvurusu yapmış oluyorlar.

Denizbank Üretici Kart ile Şimdi Harca Hasatta Öde

Çiftçinin ve tarım üreticisinin dostu Denizbank sunduğu Üretici Kart hizmetiyle çiftçinin ödemelerini erteliyor. Üretici Kartını kullanan çiftçiler ve üreticiler harcamalarını şimdi yapıyorlar ödemelerini hasat mevsimine erteliyorlar. Turkcell ödemeleri bile buna dahil. Denizbank Üretici Kart sahipleri alışverişlerini ücret ödemeksizin Üretici Kartlarını kullanarak yapıyor ödemelerini hasatta gerçekleştiriyorlar.

'Hava gibi, su gibi toprağınızın bereketi' sloganıyla yola çıkan Üretici Kart'ın reklamlarında ünlü şovmen Beyaz, başarılı saz ustası ve ozanımız Kubat ve halkın dertlerine yönelik Bam Teli - Bir Yol Hikayesi programlarıyla tanınan program yapımcısı Tayfun Talipoğlu rol alıyorlar.

Denizbank'tan Üretici Kart çıkartmak için URETICI yazıp, T.C. Kimlik no'sunu ve il plaka kodunu aralarında boşluk bırakarak 4415’e SMS atmak yeterli oluyor. Tarımla ve hayvancılıkla uğraşan ve çiftçilik üreticilik belgesi olan herkes Üretici Kartalarak avantajarından faydalanabiliyor. Üretici Kart almak ya da ayrıntılı bilgi sahibi olmak için Tarım Bankacılığı hizmeti sunan Denizbank şubelerine uğramak yeterli. Aynı zamanda 444 6 800 no’lu DenizBank Tarım Hattını arayarak da kartla ilgili bilgi alınabiliyor.

Üretici Kart tarımsal işletme kredisi sağlayan bir kart olarak üreticinin hayatını kolaylaştırıyor. Belirlenen kredi limiti karta tanımlanıyor ve kullanıma hazır hale geliyor. Böylece üretici tarımsal girdi ihtiyaçlarını Üretici Kartını kullanarak karşılayabiliyor.

Üretici Kart sahibi yılda bir kez ödeme yapıyor. Kart borcunun ödeme tarihi kart sahibinin hasat tarihine göre belirleniyor. Üretici Kart kullanılarak anlaşmalı işyerlerinden yapılan alışverişlerde 6 aya kadar vade ve sıfır faiz kampanyaları uygulanıyor.

Denizbank Üretici Kart ile 7 gün 24 saat DenizBank Şubeleri'nden ve ATM'lerden nakit çekmek mümkün oluyor. DenizBank anlaşmalı işyerlerinde Üretici Kart kullanılarak alışveriş yapılabiliyor.

Üreticilerimiz Üretici Kart’ına dilediği zaman ödeme yapabiliyor, ihtiyacı olduğunda yeniden nakit çekebilir veya tarımsal girdi alışverişlerinde kullanabiliyorlar. Kart sahipleri Bağ-Kur prim ödemelerini de Üretici Kartlarına bağlayarak her ay otomatik olarak ödeyebiliyorlar. Bu şekilde emeklilik primlerini yatmış olurken aynı zamanda sağlık hizmetlerinden de kesintisiz olarak yararlanmak mümkün oluyor. Kart ödemeleri ise hasat zamanında yapılıyor.



Üretici Kart'ın sunduğu bir diğer avantaj da Petrol Ofisi bayilerinden 5 ay ertelemeli olarak akaryakıt ve madeni yağ alma fırsatı sunması. Üstelik vade farkı ve faiz ödemeden.

Bankaların Emekli Maaşını Aktarma Kampanyaları Sürüyor

Bankaların başka bankalarca ödenen emekli maaşların kendi bankalarına taşıma kampanyaları tüm hızıyla sürüyor. Bankalar emekli maaş ödemelerini taşıyanlara cazip teklifler sunuyorlar. Genellikle bir yıl ya da iki yıl kendi bankalarından maaş alma koşuluyla sunulan fırsatlar da, teklif edilen rakamlar da yükselmeye başladı.

Finansbank son kampanyasının süresini 31 Mayıs'a kadar uzattı. Banka diğer bankalardaki emekli maaş ödemelerini Finansbank'a aktaranlara 300 TL veriyor. Bunun için en az aylık 500 TL'lik emekli maaşının Finansbank'a aktarılması, maaşın 24 ay boyunca Finansbank'tan çekilmeye devam edilmesi ve bu süre için de AySonu hesabının açık tutulması gerekiyor. AySonu hesabı mevduat hesabında para olmasa bile günlük ihtiyaçlarına yönelik olarak nakit kullanılmasını sağlayan bir hesap.



Maaşını Garanti'ye taşıyanlara ise çeyrek altın hediyesi var. SGK emekli maaşını Garanti Bankası'na taşıyan emekliler ilk maaşlarının yatmasından sonraki hafta içinde çeyrek altın karşılığı olan gram tutarınca altın kazanıyorlar. Bunun için Garanti'de vadesiz bir altın hesabının bulunması ya da açılması gerekiyor. Çeyrek altın karşılığı olarak 1,75 gram altın hesaba aktarılıyor.

Denizbank ise yeni kampanyasıyla emeklilere ikramiye gibi Bonus kazanma fırsatı sunuyor. SGK maaşlarını Denizbank'a taşıyan emekliler 100 TL hoş geldin Bonusu ve 150 TL alışverişlerden kazanılacak Bonus olmak üzere toplam 250 TL Bonus kazanıyorlar. Emekliler Denizbank'tan Emekli Bonus kredi kartı almak ve Kurtaran Hesap açmak koşuluyla Bonus'a hak kazanıyorlar. Emekli Bonus ile yıl boyunca yapılacak market harcamalarından 150 TL’ye varan Bonus kazanılıyor. Kampanya 15 Haziran'a kadar devam ediyor.

İş Bankası ise halihazırda Emekli Paketi sahibi olan ve maaşlarını İş Bankası'ndan alan müşterilerine yönelik olarak bir kampanya düzenledi. Bankanın kampanyasıyla İŞ Bankası müşterisi olan emekliler tanıdıkları diğer emeklileri de Emekli Paketi almaya ikna ederlerse 100 TL’ye varan MaxiPuan kazanıyorlar. 31 Mayıs'a kadar devam eden kampanya ile İş Bankası'yla her yeni tanışan ve Emekli Paketi'ne dahil olan emekli 25 TL hoş geldin MaxiPuan'ı kazanırken, onları İş Bankası'na davet eden müşteri de 25 TL MaxiPuan kazanıyor.

iGaranti Mobil Bankacılık ile Ödeme, Yatırım, Kredi Kartı, Banka Hesabı Birarada

'Parayla ilgili her şeyi düşünen biri olsa... Hayatın tadını çıkarmak sana kalsa! Paranı senden çok düşünen biri: iGaranti.' replikleriyle izlemeye başladığımız yeni reklam Garanti Bankası'nın iGaranti uygulamasına ait. Televizyon ekranlarına Mazhar Alanson'un oynadığı siyah beyaz çekilmiş sanatsal bir reklamla konuk olan iGaranti, sosyal bankacılığın da içinde olduğu yepyeni bir bankacılık dönemini başlatıyor. Garanti Bankası'nın son mobil bankacılık uygulaması olan iGaranti bildiğimiz mobil bankacık uygulamasına farklı bir dinamizm getiriyor. iGaranti uygulaması ile Garanti Bankası'ndaki banka kartı ve kredi kartı hesabı kolaylıkla mobil olarak yönetilebiliyor. Kart sahibi olmayanlar uygulama üzerinden kart başvurusu yapabiliyorlar. iGaranti'ye ait olan özelliklerin sunulduğu marketten istenilen uygulamalar alınabiliyor.



'Cebinizdeki akıllı dost' olan iGaranti kullanıcılarına her gün yeni ve özel fırsatlar sunuyor, bu konuda bilgilendirme yapıyor. Garanti Bankası'nın yeni mobil uygulaması tüm günlük bankacılık hizmetlerini müşteri adına takip ediyor. Ödemeler yaklaştığında bilgilendirerek uyarıyor, çok özel kredi fırsatlarını ve tasarrufla ilgili cazip birikim seçeneklerini değerlendirerek bunları kullanıcısına bildiriyor. Cebinizdeki cüzdan olarak hizmet sunan iGaranti kişiye özel alışveriş fırsatları sunuyor. Tüm bunları sadece cep telefonunu kullanmak isteyenler bugünlerde iGaranti uygulamasını tercih ediyor. Çünkü iGaranti kullanıcısının parasını ondan çok düşünüyor.

iGaranti uygulamaları arasında QR ile ödeme, yatırım ve krediler gibi konularda öneriler sunan Akıllı teklifler, bankacılık işlemlerinin yapılabildiği Paramatik, Banka transferleri, hesap kontrolünün yapıldığı Hesaplarım, yatırımların yönlendirildiği Birikimlerim ve sosyal ağlara bağlanılabilen iGaranti Sosyal Ağım gibi özellikler var. Markafoni, Bonubon, Biletix gibi alışveriş sitelerinde iGaranti kullanıcılarına hatırı sayılır indirim imkanları sunuluyor.

iGaranti uygulaması Foursquare, Facebook, Twitter gibi sosyal ağlara her an bağlantı sağlayan ve eşzamanlı olarak çalışan özelliğiyle örneğin Facebook ara yüzünden gönderilen parayı anında iGaranti’de görme ve çekme gibi avantajlara sahip. iGaranti bankacılık işlemlerini kolayca mobil olarak gerçekleştirme imkanı sunan bir platform.

Başındaki 'i' harfinden de anlaşılabileceği gibi iGaranti şu anda sadece Apple cihazlarında kullanılabiliyor. İGaranti uygulamasının yakın zamanda android kullanıcıları için de hizmet sunmaya başlaması bekleniyor. Yeni yüzyılın yeni teknolojilerini müşterilerine sunmayı temel ilke edinen Garanti Bankası teknolojik uygulamalar alanında lider konumunu sürdürüyor.

Emekli Maaşını Denizbank'a Aktar 250 TL Bonus Kazan

Denizbank'tan emeklilere ikramiye gibi Bonus fırsatı geldi. Emeklilere özel son kampanya ile emekli maaşını Denizbank'a transfer edenler 100 TL tutarında Hoş Geldin Bonus hediyesi kazanıyorlar. Denizbank bununla da kalmıyor. Maaşını Deniz'e transfer eden emekliler Emekli Bonus kullanarak 1 yıl süresince market alışverişlerinde 150 TL’ye varan Bonus kazanıyorlar. 'Hayat emeklilere Deniz'de güzel' dedirten emekli maaşı transfer kampanyasına katılan emekliler hayatın tadını Denizbank'ta çıkarıyorlar.

Kampanya 15 Haziran tarihine kadar devam ediyor. Bu tarihe kadar Emekli Bonus kredi kartı ile Kurtaran Hesap başvurusu yapan ve başvuruları onaylanan ve 31 Ağustos tarihine kadar emekli maaşlarını transfer ederek DenizBank’tan almaya başlayan emekliler kampanyadan yararlanabiliyor. SGK çatısı altındaki SSK, Emekli Sandığı, Bağkur emeklileri kampanyaya katılabiliyorlar. Şu anda Emekli Bonus kredi kartı ve kurtaran hesabı olan ancak maaşlarını başka bankadan alan emekliler 31 Ağustos'a kadar maaş transferlerini gerçekleştirerek kampanya kapsamında Bonus kazanabiliyorlar.



Emekli maaşı transfer işlemleri Denizbank şubelerinden yapılabildiği gibi PTT’den alınan e-devlet şifresi ile e-devlet sitesi (turkiye gov tr) üzerinden de gerçekleştirilebiliyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun tüm emeklilerinin katılabildiği 250 TL Bonus kampanyası ile emekli maaş ödemeleri DenizBank’a yatmaya başlayan Kurtaran Hesap sahiplerinin Emekli Bonus kredi kartlarına 100 TL Hoş Geldin Bonusu işleniyor. Emekli Bonus ile bir yıl içinde yapılacak market harcamaları ile de aylık en fazla 30 TL, yıllık en fazla 150 TL olmak üzere % 10 Bonus kazanılıyor. Böylece toplamda 250 TL'ye varan Bonus kazanılmış oluyor. Kampanyadan yararlanmak için mutlaka Emekli Bonus kredi kartı ve Kurtaran hesabı sahibi olmak gerekiyor. Hoş Geldin Bonus'unun iptal edilmemesi için Emekli Bonus kartın bir yıl boyunca iptal edilmemesi ve maaş ödemelerinin bir yıl boyunca başka bankaya aktarılmaması de bir diğer koşul. Kredi kartı iptali veya maaş banka değişikliği olması durumunda kazanılan Hoş Geldin Bonus'u karta borç olarak yansıtılıyor.

Kampanya Denizbank'a yeni transfer edilecek emekli maaşları için geçerli olduğu için şu anda emekli maaşlarını DenizBank’tan alanlar ve daha önce yapılan emekli maaşı aktarımı kampanyalarına katılanlar bonus kampanyasından faydalanamıyor. Denizbank'ın emekli müşterileri avantajlı faiz oranları, uygun ödeme koşulları ve 60 aya varan vadeler ile uygun ve ucuz kredi kullanabiliyorlar. dosya masrafsız olarak kullanılan emeklilere özel kredide faiz oranları % 0,99'dan başlıyor. Bunun yanında elektrik faturaları için otomatik ödeme talimatı veren Emekli Bonus sahipleri 30 Haziran'a kadar elektrik faturalarını % 10 indirimli ödüyorlar.