Toki % 20 İndirim Kredisi Halkbank'ta

TOKİ yeni bir indirim kampanyası daha düzenledi. Daha önce büyük ilgi gören borcunu erken kapatana indirim kampanyalarından bir yenisi daha başladı. TOKİ'den ev ya da işyeri satın alan ve kalan borcunu bir defada ödeyip kapatmak isteyen müşteriler bu kez % 20 indirim fırsatından yararlanıyorlar. TOKİ indirim kampanyası bu kez nisan ayında başladı ve 17 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Nisan-Mayıs 2013 İndirim Kampanyası başladı. Kampanyadan TOKİ'den taksitli olarak konut ya da işyeri alan ve geri ödemelerine devam edenler yararlanabiliyor. % 20 indirim fırsatından yararlanmak için 2011 yılı sonuna kadar vadeli olarak TOKİ’den konut ya da işyeri satın almış olmak gerekiyor. Satın alınan konut ya da işyerinin geri ödeme taksitleri en geç 2011 yılında başlamış olanlar kampanyadan yararlanabiliyor. Ödemelerini sürdürenlerden 12 aydan az taksiti kalanlar kampanyaya katılamıyor. Yüzde yirmi indirimden yararlanmak için kalan taksit sayısının 12'den fazla olması gerekiyor. Bu koşulları taşıyanlar kalan borçlarını tek seferde ödeyerek borçlarını kapatmak isterlerse 17 Mayıs tarihine kadar ödeme yapmaları halinde % 20 indirimden yararlanıyorlar.



TOKİ!nin bu cazip kampanyasından yararlanmak isteyen ve borçlarını % 20 az ödeyerek kapatmak isteyenlere kredi fırsatı Halk Bankası'ndan geldi. Halkbank'ın yeni kredi kampanyasıyla TOKİ'den ev ve işyeri satın alanlara borçlarını % 20 indirim imkanıyla peşin olarak kapatabilmelerini sağlamak için kredi veriliyor. Kredi uygun faiz oranları, masrafsız seçeneği ve 120 aya varan vadelerle sunuluyor.

TOKİ İndirim Kredisi ile örnek olarak 100.000 TL kredi çekenler geri ödemelerini düşük faizli ve dosya masrafsız olarak 120 aya varan vadelerde yapabiliyorlar. Dosya masrafsız seçeneği tercih edenler 120 Ay vadede % 0.73 faiz oranından yararlanırken, 500 TL dosya masrafı ödeyenler için aynı vade ve tutarda aylık % 0.72 faiz uygulanıyor. Kredi 36 ay, 60 ay ve 120 ay vadeli gibi değişik vadelerle alınabiliyor ve düşük faiz oranları tüm geri ödeme planları için geçerli oluyor.

Finansbank Günde 2 TL Taksitle 5000 TL Kredi 5030 ile Para Cepte

Finansbank 5030 ile Para Cepte kampanyalarının bir yenisinin startını verdi. Daha önce büyük ilgiyle karşılanan Finansbank 5030 Para Cepte kredi kampanyalarından en sonuncusu Mayıs ayı girmeden başladı. Artan taksitli olarak ödeme planının da yer aldığı kampanyada değişik ödeme planları mevcut. Kampanya dahilinde dileyenler artan taksitli kredi seçeneği ile günde 2 TL'den başlayan taksitlerle 5.000 TL ya da günde 4 TL'den başlayan taksitlerle 10.000 TL ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Kredi 60 ay vadeli olarak geri ödeniyor. İlk yıl boyunca 5.000 TL için için aylık 60 TL ve 10.000 TL için aylık 120 TL taksit ödeniyor. Sonraki 12 aylık ödeme dilimlerinde aylık taksit tutarları 45 TL ve 90 TL olarak artış gösteriyor. Aylık uygulanan faiz oranı ise % 1,38. Kredinin dosya masrafı ve sigorta primi alınan kredi tutarına göre değişiyor.

Kampanya kapsamında artan taksitli kredi seçeneğinin yanı sıra dosya masrafsız kredi seçeneği de sunuluyor. Bir başka sunulan seçenekle ise 3.000 TL'ye kadar kredi 12 ay vade ve aylık % 0,49 faiz oranıyla kullanılıyor.

Finansbank 5030 Para Cepte Mayıs kampanyasından yararlanmak için cepten kredi başvuru yapmak isteyenlerin TC kimlik numaralarını 5030'a kısa mesaj olarak göndermeleri yeterli oluyor. İsteyenler Finansbank şubelerinden ya da Finansbank web sitesi aracılığı ile kredi başvurusu yapabiliyorlar. Kredi başvurusunu SMS olarak yapanlara ön onay niteliğindeki kredi cevabı anında iletiliyor. Ön onay mesajını alanlar kimlik belgesi ve gelir belgesiyle birlikte Finansbank şubesine giderek kredi başvurusunu tamamlayıp uygun koşullarla, uzun vadeli ve düşük ödemeli kredinin tadına hemen bakmaya başlıyorlar. Kampanya başvurusu ve kredi prosedürü son derece kolay ve hızlı şekilde gerçekleşiyor.

Garanti Net Hesap ile Pat Diye 500 TL

Garanti Bankası'nın yeni birikim ve tasarruf hesabı Net Hesap büyük ilgi görüyor. Garanti Net hesap ile hesap sahibi her ay ne kadar biriktireceğini belirliyor ve vade sonunda ne kadar net birikimleri olacağını hesap açılışı sırasında öğreniyorlar. Garanti Bankası Net Hesap para biriktirmek ve tasarruf ederek gelecekleriyle ilgili bir güvence sağlamak isteyenlere kendi alışkanlıklarına göre değişik birikim seçenekleri sunan vadeli bir mevduat hesabı olarak işliyor.



Her insanın alışkanlıkları başka, amaçları ve hedefleri başka. Tüm bunları gözönüne alan Garanti Bankası Net Hesap insanların gelirlerine, biriktirme tercihlerine ve alışkanlıklarına göre bir biriktirme planı oluşturuyor. Bu biriktirme planının aksamadan uygulanması ve ilk hedeflere ve aylık birikim tutarlarına bağlı kalınması koşuluyla vade sonunda ne kadar birikime ulaşılacağı hesap açılırken ortaya konuyor.

Garanti Net Hesap ile başlangıçta yatırılan bir ana tutarın üzerine her ay düzenli ödeme yaparak para biriktirmek mümkün olabiliyor. Başlangıçta herhangi bir tutar yatırmadan da her ay düzenli birikimlerle hedefe ulaşmak amaçlanabiliyor. Vade süresince Net Hesap’tan para çekilebiliyor, hesaba para yatırılabiliyor. Bu para çekme ve yatırma işlemleri Net Hesabın niteliğini bozmuyor. Vade bozulmadan kazanç sağlanmaya devam ediliyor.

Örneğin 24 ay boyunca her ay 350 TL biriktirme sözü verenler daha başlangıçta şu bilgiyle karşılaşıyor: Bunu başarabilirseniz vade sonunda 8400 TL ana paranız, 500 TL kazancınız olacak. Böylece daha biriktirmeye başlamadan en son noktada nereye ulaşacağınızı biliyorsunuz. Bu belirlilik tasarruf sahiplerini oldukça motive edici bir yöntem. Böylece hedefsiz ve bilgisiz bir tasarruf yerine sonucu ve kazancı net olan bir birikim sürecine adım atmış oluyorsunuz. Hesap açılışındaki faiz oranı sabitlenerek vade boyunca değişmeden uygulanıyor.

Net Hesap’ta vade derdi yok. Hesap gelirleri günlük olarak hesaplanıyor. Bu nedenle vadenin bozulması sorunları yaşanmıyor. Hesap açık olduğu sürece günlük faiz işliyor ve gelir elde ediliyor. Hesapta birikim yapılması için Birikim için düzenli birikim talimatı verilmesi gerekiyor. Net Hesaba bağlı vadesiz hesaptan ya da kredi kartından müşteri tarafından belirtilen tutar her ay düzenli olarak çekiliyor ve Net Hesaba yatırılıyor. Birikim dönemi sonunda hedeflenen tutara ulaşılmış ise bu durum ek faiz geliriyle ödüllendiriliyor.

Garanti Bankası Net Hesap fiziksel Garanti şubelerinden ya da internet şubesinden açılabiliyor.

Kredi ve Kredi Kartı Borç Ödeme Kredisi Ziraat Bankası'nda

Ziraat Bankası Borç Ödeme Kredisi diğer bankalardaki kredi kartı ve kredi borçlarının ödenmesi için 60 ay vadeli olarak sunuluyor. banka kredi ve kredi kartı borçları artık sorun değil. Çünkü Ziraat Bankası Borç Ödeme Kredi var. Diğer bankalardaki kredi borçlarının ve kredi kartı borçlarının ödenmesi için kullanılabilen kredi ile borçların finansmanı Ziraat Bankası'ndan. Krediyi kullananlara ise uygun koşullarda geri ödemek kalıyor. Borç Ödeme Kredisi uygun vade ve faiz oranları ile sunuluyor. Böylece diğer bankadaki borç kapatılarak daha uygun koşullarla Ziraat Bankası'na aktarılmış ve tek hesapta toplama fırsatından yararlanılmış oluyor. Kredi 24 aya kadar aylık 1.50, 60 aya kadar aylık 1.55 faiz oranı ile kullanılabiliyor. Böylece borcun geri ödeme maliyeti düşürülerek ve uzun vadeye yayılarak geri ödenebilirliği sağlanmış oluyor.



60 aya kadar vadeli olarak kullandırılan kredi için şahsi kefil teminatı ya da maddi teminat gösterilmesi isteniyor. Ziraat Borç Ödeme Kredisi'nin limiti karşı banka yazısında belirtilen kapamaya esas borç tutarı ve / veya son dönem hesap özetlerindeki toplam borç tutarı ile sınırlı oluyor. Krediyi kullananların geri ödeme süresince hayat sigortası yaptırmaları isteniyor. Ziraat Bankası Borç Ödeme Kredisi için başvurular tüm Ziraat Bankası şubelerine yapılabiliyor. Ziraat Bankası kredilerinin geri ödemeleri ayda bir yapılabildiği gibi üç ayda bir de yapılabiliyor.

Ziraat Bankası'nın web sayfasında yer alan Tüketici Kredisi Hesaplama Aracı ile istenilen kredi türü seçilerek, kredi tutarı, ödeme sıklığı, vade, faiz oranı belirlenebiliyor ve buna göre ödeme planı oluşturulabiliyor. Hesaplama Aracını kullanarak vade ve tutara göre aylık ya da üç aylık taksit tutarı hesaplanabiliyor. Örnek olarak 50.000 TL Borç Ödeme kredisi kullanıldığında 60 ay vade ile aylık 1.390 TL taksit ödemesi yapılıyor. 20.000 Lira Borç Ödeme Kredisi'nin 60 ay vadeli olarak kullanılması durumunda aylık geri ödenecek taksit miktarı 556 TL oluyor. Ziraat Bankası'nın sunduğu imkanla diğer bankalarda birikmiş borçlar kapatılıp Ziraat'a aktarılarak uzun vade ve düşük taksitlerle ödenebiliyor. Bu imkandan yararlanmak için herhangi bir Ziraat Bankası'na uğramak ve kredi başvurusu yapmak yeterli oluyor.

Garanti ATM'leri Paramatik'lerde İşlem Ücretleri ve Günlük Çekim Limiti

Garanti Bankası'nın yedi gün 24 saat hizmet veren ATM'leri olan Paramatiklerde akla gelebilecek hemen hemen tüm bankacılık işlemini sıra beklemeden, şube aramadan ve yorulmadan birkaç saniye içinde gerçekleştirmek mümkün. Garanti ATM'leri Paramatikler yurdun dört bir yanında banka kapalı olsa dahi hizmet veriyor. Paramatik ile cumartesi, pazar günleri, resmi tatiller ve mesai saatleri dışında da işlem yapmak mümkün.



Paramatiklerde en son uygulanan günlük para çekme limiti 1.500 TL. Her gün 1.500 TL'ye kadar Paramatikler kullanılarak çekim yapılabiliyor. Gün içinde yapılan para çekme işlem sayısı ne olursa olsun toplamda en fazla 1.500 TL'ye kadar çekim yapılabiliyor. 1.500 TL'nin üzerinde her müşteriye komisyona tabi olarak 1.000 TL ek para çekim limiti tanınıyor. Ek tutar çekimlerinde uygulanan komisyon oranı ise en az 2,5 TL olmak üzere çekilen ek tutarın % 1.25'i seviyesinde hesaplanıyor. Nakit çekim işlemi mevduat hesabından yapılabildiği gibi kredi kartından nakit avans şeklinde de gerçekleştirilebiliyor. Paramatik'lerde para yatırmak için ise herhangi bir sınır yok. Paramatiklere para yatırıldığı anda hesaba geçiyor. Kredi kartı ödemelerinin Paramamtik kullanılarak yapılması halinde para yatırıma işlemi yapıldığı anda kart borcuna ödeme yapılmış oluyor. Paramatik'lerle fatura ödemesi yapmak da mümkün. Fatura ödemelerinde 100 TL'ye kadar olan tutarlarda 1 TL, 100 TL'nin üzerindeki tutarlarda % 1.25 işlem ücreti alınıyor. İşlemlerin anında gerçekleştiği Garanti Paramatik'lerinde makine parayı otomatik olarak tanıyor ve yatırılacak tutarı yazmaya gerek kalmaksızın para yatırma bölümüne konulan tutar Paramatik tarafından anında tanımlanarak ekrana yansıtılıyor.

Garanti Paramatiklerde yapılan işlemlere göre uygulanan en son ücretler şu seviyelerde:

Kartla başkasının hesabına havale gönderme 4.00 TL
Kartla başkasının hesabına para yatırma 4.00 TL
Kartsız olarak başkasının hesabına para yatırma 5.00 TL
Kartla hızlı EFT yapma 5.00 TL
Kartla makbuz yazdırma işlemleri 0.70 TL (son bakiye, hesap hareketleri gibi bilgileri kağıda bastırarak makbuz fişi alma)
Kartla CepBank para gönderme işlemi 1.25 TL
Kartla ortak ATM'lerden para çekme 5.00 TL
Kartla ortak ATM'lerden bakiye sorgulama 1.00 TL
Kartla geç EFT (16:00 - 17:15 arasında gerçekleştirilen EFT işlemleri) 7.00 TL
Kart kullanmadan bankasız havale ile para gönderme işlemi 9.00 TL

Kredi Yaz 4499'a Gönder HSBC Dosya Masrafsız Sabit Taksitli Kredi

HSBC'nin koşulları net kredisi Kredi Net'e başvuru yapmak şimdi çok kolay. Kredi yazıp 4499'a gönderenler hemen kredi başvurusu yapmış oluyorlar. HSBC'nin yeni ihtiyaç kredisinin koşulları çok net. İçtenlikle ve açıklıkla sunulan Kredi Net ilhamını çocukların içtenliğinden aldı. Gizlisi saklısı olmayan, sürpriz engeller barındırmayan, taksiti sabit bir ihtiyaç kredisi arayanlar HSBC Kredi Net'i tercih ediyorlar. Üstelik HSBC Kredi Net dosya masrafsız olarak sunuluyor.



5 Mayıs tarihine kadar devam edecek Kredi Net kampanyasında 495 TL taksitle 24 ay vadeli olarak 10.000 TL, 704 TL taksitle 36 ay vadeli olarak 20.000 TL kredi alınabiliyor. Taksitler sabit, sonradan taksit artışı gibi sürpriz engeller ortaya çıkmıyor. Kampanya kapsamında 30.000 TL'ye kadar kredi kullandırılıyor. 24 aya varan tüm vadelerde % 1,19 faiz oranı uygulanılırken, 25 ay ile 36 arasındaki vadelerde aylık % 1,12 faiz oranından yararlanmak mümkün. 2.500 TL üzerindeki kredi isteklerinde ferdi kaza sigortası yaptırılması talep ediliyor.

Kredi başvurusu 4499'a kısa mesaj atarak yapılabildiği gibi HSBC şubelerinden, HSBC telefon bankacılığı aracılığıyla ve HSBC internet sitesinden yapılabiliyor. HSBC Telefon Bankacılığı numarası 444 0 111. Kredi taksitlerini hesaplamak ve kendileri için en uygun vade ve ödeme şeklini bulmak isteyenler için HSBC'nin web sitesinde bir Kredi Hesaplama Aracı bulunuyor. Burada istenen tutar ve vade girilerek ne kadar taksit ödeneceğini hesaplamak mümkün oluyor. Kredi başvurusunu yapanlar ve kredi sonucunu merak edenler yine HSBC web sitesi üzerinden kredi başvurularının son durumunu öğrenebiliyorlar. Kredi Kartı / Bireysel Kredi Başvuru Sorgulama ekranından kimlik numarası ve cep telefonu numarası ile ya da barkod numarası ile kredi başvuru takibi yapılabiliyor. Taksitleri sabit, dosya masrafsız ve düşük faizli bir kredi arayanlar için Kredi Net HSBC Bank'ta kullanıcılarını bekliyor.

SMS ile Günde 25 TL'ye 20000 TL 36 Ay Taksitli Ticari Kredi Akbank'ta

TL Taksitli Ticari Kredi, Ticari Artı Para, Axess Business ve Çek Karnesi’nden oluşan Anında Kredi Paketi 1 SMS’le Akbank’ta, üstelik 3 ay geçerli ücretsiz bankacılık işlemleri avantajlarıyla...

Anında Kredi Paketine sahip olmak için ANINDA yazıp boşluk bıraktıktan sonra kimlik numarasını Turkcell hattından 4425’e, diğer operatörlerden 0532 444 44 25’e SMS olarak göndermek yeterli oluyor.



Akbank sunduğu Anında Kredi paketinden yararlanan esnaf ve kobilere günde 25 TL taksitle 20.000 TL tutarında Taksitli Ticari Kredi kullanma fırsatı sunuyor. Pakette yer alan ticari hayatta işleri kolaylaştıracak pek çok hizmetin yanında Taksitli Ticari Kredi kullanan kobiler uzun vadeli, düşük faizli ve az ödemeli kredinin tadını çıkarıyorlar. Kredi çok avantajlı koşullarda sunuluyor. Örnek olarak söylemek gerekirse günde sadece 25 TL ödeyerek 20.000 TL Ticari Kredi kullanılabiliyor. Kredinin vadesi maksimum 36 ay. Kullanılabilecek en yüksek kredi tutarı ise 50.000 TL. Kredinin faiz oranı tüm vadelerde ve tutarlarda % 1,09 olarak uygulanıyor. Dosya masrafı ise 10.000 TL ve 20.000 TL kredi için 199 TL, 50.000 TL kredi için 399 TL.

ANINDA yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaralarını yazıp Turkcell için 4525'e, diğer telefon şirketlerinden 0532 444 44 25’e SMS atanlar Anında Kredi Paketine sahip olarak kendilerine özel kredi fırsatlarından yararlanıyorlar. Paket içerisinde Ticari Artı Para, Axess Business ve Çek Karnesi hizmetleri sunuluyor. Paketi alanlar bu hizmetlerin yanında 50.000 TL’ye kadar, 36 aya varan vadeli TL Taksitli Ticari Kredi kullanabiliyorlar. Paketi başvurusu tek SMS ile yapılıyor. Anında Kredi Paketi başvurusu için 4525'e kısa mesaj göndermek yeterli.

SMS gönderlmesinin ardından ticari faaliyeti bulunan ve vergi levhasına sahip şahıs firmalarının başvuruları hemen yine SMS aracılığıyla onaylanıyor ve onay mesajı cep telefonuna iletiliyor. Bu özellikleri taşımayan başvuru sahiplerinin Anında Kredi onayları Akbank şubelerince gerçekleştiriliyor ve başvuruları şubede sonuçlandırılıyor. SMS ile gönderilen onayın ilk değerlendirme sonucu olarak kabul edilmesi gerekiyor. Tüm belgelerin tamamlanmasının ardından başvuru değerlendirilerek kesin sonuca ulaştırılıyor.

Anında Kredi Paketine sahip olanlar pakette yer alan Taksitli Ticari Kredi, Kredi Kartı ve Ticari Artı Para kredisini birlikte kullandıkları takdirde Akbank şubelerinden 10 adet havale, 10 adet EFT işlemini ve 10 adet çek tahsilatını, Akbank Direct'ten ise sınırsız havale ve EFT işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştiriyorlar.

Finansbank Yalıtım Kredisi - Isı, Ses, Su, Yangın İzolasyonu

'Faturalar çok ağır geliyor, ısınma masraflarını karşılayamıyorum' diyenlere ya da binanın ses geçirme özelliklerinden yakınanlara, yan komşunun gürültüsünü artık evin içinde duymak istemeyenlere bir çözüm geliyor: Finansbank Yalıtım Kredisi. Sadece ısı ya da ses yalıtım için değil aynı zamanda su ve yangın yalıtımı için de kullanılabilen Finansbank Yalıtım Kredisi ile hem tasarruflu, hem de güvenli bir bina sahibi olmak artık hayal değil. Isı yalıtımı yaptıranlar doğalgaz ve elektrik faturalarında kazançlı çıkarken, ses yalıtım yaptıranlar huzurlu bir ortama, yangın yalıtımı yaptıranlar ise güvenli bir eve kavuşuyorlar. Binaların yalıtımının yapılması sadece güvenli ve tasarruflu binalar ortaya çıkmasını sağlamıyor, izolasyon işlemi aynı zamanda binaların ömürlerini uzatıyor ve daha uzun süreler genç ve yeni kalmasını sağlıyor.

Finansbank son sunduğu avantajlı Yalıtım Kredisi ile bina yalıtımını hemen yaptırma, krediyi ise taksit taksit uzun zamanda geri ödeme fırsatı sunuyor. Evlerine ısı, su, ses ve yangın yalıtımı yaptırmak isteyenlere 60 aya varan vadelerde geri ödeme fırsatı sunuluyor. Yalıtım Kredisi kullanmak isteyenler azami 10.000 TL kredi çekebiliyorlar. Kampanya ile sunulan krediden isteyen herkes evlerine yalıtım (ısı, su, ses ve yangın izolasyonu) yaptırmak için faydalanabiliyor.

Örnek olarak 3.000 TL Yalıtım Kredisi kullanan bir Finansbank kredi müşterisi 24 ay vadede % 1.05 faiz oranından yararlanabiliyor. Kampanyada asgari 225 TL olmak üzere kredi tutarının % 4'ü oranında dosya masrafı ücreti uygulanıyor ve hayat sigortası primi kesintisi yapılıyor.

Finansbank Yaıtım Kredisi için başvurular kimlik belgesi, gelir belgesi, yalıtım gideri için fatura ve teknik şartname ile kayıt sisteminde son adresi bulunmaması durumunda son üç aya ait bir fatura ile birlikte Finansbank şubelerine yapılması gerekiyor. Binalarına izolasyon yaptıranlar hem karlı çıkıyor, hem çevreye katkıda bulunuyor, hem de binalarını ve sağlıklarını koruyorlar.

Kredi Kartı Aidatı Kalkıyor mu

Yıllardır kredi kartı kullanıcıları ve bankalar arasında sorun olmaya devam eden yıllık kredi kartı ücreti konusu yasal bir zemine oturtuluyor. Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı bu konuda konuşarak son düşüncelerini aktardı. Bakan akıllarında bir kredi kartı düzenlemesi olduğundan bahsederek yıllık ücretlerin sınırlanacağı ve kalkacağı müjdesini verdi. Buna göre yeni bir kredi kartı modeline geçecek ve kartlar iki şekilde düzenlenecek. Yıllık kart aidatı alınan kartlar taksit yapma ve puan kazandırma gibi özelliklere sahip olacak. Bu gibi özelliklere sahip olmayan ve sadece peşin ödemeler için kullanılan kredi kartlarından yıllık aidat kesilemeyecek. Hangi tür kartı tercih edeceği kredi kartı müşterisinin tasarrufunda olacak. Dileyen kart hamilleri senelik aidat ödemeye devam ederek kredi kartına taksit ve puan kazanma özelliklerinden yararlanacaklar. Dileyenler ise bu özelliklere sahip olmayan kartları tercih ederek yıllık üyelik ücreti ödemeyecekler.

Kredi kartında yıllık ücretler de belirli bir standarta bağlanıyor. Yeni düzenlemeye göre yıllık ücretler ve komisyonlar için maksimum bir sınır getirilecek. Bankalar kredi kartı müşterisinden bu tavan ücretinden yukarısında ücret ve komisyon talep edemeyecekler. Rekabet etmek isteyen bankalar tavan ücretin daha aşağısında yıllık ücret belirleyebilecek.

Kredi kartı aidatları şimdiye kadar kredi kartı sahiplerinin kişisel çabalarıyla geri alınabiliyordu. Kredi kartı sahipleri dilekçe yazarak ya da mahkeme ve tüketici heyetleri yoluyla kredi kartı aidatlarını geri alabiliyordu. Ancak bazı bankalar sözkonusu geri isteme işlemini zorlaştırmak için yeni bazı ücretler istiyorlardı. Bankalarla kredi kartı kullanıcıları arasındaki bu soruna devletin yasal bir düzenleme ile son vermesi vatandaşların en önemli taleplerinden biriydi. Devlet yetkililerinin vatandaşın bu sesine kulak verme zamanı gelmiş gibi gözüküyor. Bankalar ise yüksek bankacılık faaliyet giderleri nedeniyle alınan ücret ve komisyonların normal kabul edilmesi gerektiğini savunuyorlar. Bankalar tüm dünyada bu tip ücretlerin sözkonusu olduğunu belirtiyorlar. Bakalım bu tartışma yasal bir zemine oturacak mı?

CardFinans Anında Kredi ile 12, 18, 24 Taksit İmkanı

Acil nakit ihtiyaçlarına anında çözüm CardFinans Anında Kredi ile mümkün. Beklemeden, ihtiyaçları ötelemek zorunda kalmadan kredi kullanmak isteyenler için Finansbank'ın kredi kartı Kart Finans mükemmel bir çözüm sunuyor. Anında Kredi formalite, belge, evrak gerektirmeden, hızlı ve kolay bir şekilde ve kefil göstermek zorunda olmadan nakit kredi kullanma imkanı sağlıyor. Üstelik son derece düşük işlem ücretleriyle. Kredi ihtiyacını ertelemek yerine CardFinans'ın sunduğu kolaylıkla nakit paraya hemen ulaşmayı tercih edenler geri ödemelerini uygun faiz oranlarıyla aylık taksitler halinde yapıyorlar.



Anında Kredi kullanma imkanı sunan CardFinans ile kredi çekmek için tek yapılması gereken ihtiyaç duyulan para miktarını belirlemek. Kredi kartının kullanılabilir limiti içerisinde kalmak koşuluyla istenen tutar CardFinans'tan çekilebiliyor ve çekilen tutar Finansbank vadesiz hesabına aktarılıyor. Kart Finans ile 12, 18 ya da 24 ay taksitle nakit kredi çekilebiliyor.

CardFinans'tan Anında Kredi tek seferde 0850 222 0 900'u arayarak, ATM veya Mobil Şube kanalıyla ile 250 TL ile 2.000 TL arasındaki kullanımlarda 12 taksitle, 250 TL ile 20.000 TL arasındaki işlemlerde 18 taksit ile ve 1.000 TL ile 20.000 TL arasındaki kredi çekimlerinde 24 taksit ile kartın limitleri dahilinde kullanılabiliyor. Kullanılan krediye uygulanan faiz oranları kredi tutarına ve vadeye göre değişiyor. Şu sıralar uygulanan faiz oranı % 1,49 ile % 1,69 arasında değişiyor. CardFinans ile Anında Kredi kullanmak isteyen CardFinans sahiplerinin AK yazıp 2273’e göndermeleri halinde Finansbank yetkilileri hemen geri dönerek kendileriyle bağlantıya geçiyor. Finansbank internet şubesi, mobil bankacılık, telefon bankacılığı ve ATM'ler aracılığıyla da Anında Kredi kullanmak mümkün oluyor. Finansbank kredi kartı olmayanlar Finansbank'ın internet sitesinde yer alan Hızlı Kart Başvurusu formunu doldurarak hemen kredi kartı başvurusu yapabiliyorlar.

Polis ve Emniyet Mensuplarına Kredi 155 Halk Bankası'nda

Halkbank emniyet mensupları ve emniyet teşkilatı emeklilerine özel bir kredi kampanyası başlattı. Polis'in numarası 155'ten ilhamını alan “Kredi 155” ihtiyaç kredisi kampanyası son hızıyla devam ediyor. Her zaman halkın yardımına koşan pols ve emniyet teşkilatı mensuplarının imdadına bu kez Halk Bankası koşuyor. Emniyet mensupları ve emeklileri için tasarlanan Kredi 155 cazip kredi koşulları sunuyor.

Bu yıl Türk Polis Teşkilatının 168 kuruluş yılı. Polis Haftası ile gerçekleştirilen kutlamalara Halkbank çok özel bir ihtiyaç kredisi kampanyasıyla katılıyor.

Maksimum 60 ay vadeli olarak kullanılabilen emniyetçilere özel kredide 36 aya kadar vadelerde % 0.95 faiz oranı uygulanıyor. 60 aya kadar olan vadelerde ise % 1.05 faiz oranı kredi almak mümkün oluyor. Kredi kampanyasında 155 TL tutarında sabit dosya masrafı uygulanıyor. Paraf Kart sahibi olan emniyet mensupları ve emekli emniyetçiler ödedikleri dosya masrafını Paraf Para olarak geri alıyorlar. Söz konusu Paraf Para 15 Mayıs'ta Paraf Kart'a yüklenecek. 30 Aralık tarihine kadar Paraf Para'nın alışverişlerde kullanılması gerekiyor. 30 Aralık tarihine kadar 1.550 TL harcama yapanlar Paraf Para'yı hak etmiş olacaklar. Aksi takdirde, yani bu tarihe kadar Paraf Kart kullanılarak 1.550 TL'lik harcama yapılmaması durumunda kazanılan Paraf Para karta borç olarak yansıtılarak geri alınacak.

Emniyet mensupları ve emeklilerine sunulan kredi fırsatında üst limit 50.000 TL. Kredi düşük faizli ya da ara ödemeli geri ödeme seçenekleriyle kullanılabiliyor. İlk taksitin geri ödemesi 2 ay ertelenebiliyor.

Halk Bankası'ndan kredi kullanan emniyet teşkilatı çalışanları ve emeklileri 60 aya varan vadelerle 50.000 TL'ye kadar kredi kullanarak nakit ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabiliyorlar.

TEB Biriktiren Kredi Nedir

Kredi alırken kazanmaya ne dersiniz? TEB'in yeni ihtiyaç kredisi ürünü olan Biriktiren Kredi ile şimdi kredi geri ödemeleri kazandırıyor. Kredi taksitlerini öderken para kazandıran Biriktiren Kredi ile her ay kazanç sağlanıyor. TEB Biriktiren Kredi kullananlar her ay taksit öderken para kazanıyorlar ve ödedikleri dosya ücretlerini geri almış oluyorlar.



Kazandıran kredi modeli olan TEB Biriktiren Kredi ile EFT, Havale, Otomatik Ödeme Talimatı, Kredi Kartı Başvurusu gibi bankacılık işlemleri de kazandırıyor. Kazanılan tutar yine TEB'de açılan vadeli hesaba aktarılıyor. Vadeli hesapta biriken tutar ayrıca faiz geliri getiriyor. Kredi taksitlerinin geri ödemeleri tamamlandığında hesapta biriken para ve faiz gelirleri kredi kullanıcısı tarafından alınabiliyor. Kredi geri ödemesi devam ederken vadeli hesaba para yatırılamıyor, hesaba havale ya da EFT gerçekleştirilemiyor.

TEB Biriktiren Kredi cazip faiz oranları ile sunuluyor. Örneğin 10.000 TL ve 36 ay vade için aylık 364 TL taksit ödemesi yapılıyor. Kredinin aylık faiz oranı % 1.29 olurken 183,75 TL dosya ücreti ve yıllık 76 TL civarında sigorta ücreti ödeniyor. Kredinin toplam maliyeti % 1.71 civarında oluyor.

TEB Biriktiren Kredi başvurusu yapmak isteyenlerin en yakın TEB şubelerini ziyaret etmeleri yeterli oluyor.

TEB Biriktiren Kredi kullanım aşamasında ödenen dosya ücreti kredi kullanıcısı adına açılacak hesaba aylık olarak eşit taksitler halinde yatırılıyor ve kredi vadesi boyunca bu tutar çekilemiyor. Kredinin her ödenen taksiti için 5 TL “Taksit Ödeme Primi” kazanılıyor. Bu primler aynı birikim hesabında toplanıyor. Vadeli olarak açılan hesap faiz getirisi kazandırarak büyüyor. Hesaba aktarılan diğer kaynaklar arasında yapılan her EFT işlemi için kazanılan 1 TL prim de var. Bir ay içinde iki EFT işleminden para kazanmak mümkün oluyor. Havale işlemlerinden de aynı şekilde para kazanılıyor. Kredi geri ödeme vadesince en fazla 2 adet olmak her otomatik talimat için 1 TL prim kazanmak mümkün oluyor.

TEB Biriktiren Kredi tümüyle geri ödendiğinde vadeli hesapta toplanan tüm birikim ve faiz getirisi tümüyle hesap sahibi müşteriye ait oluyor. Sözkonusu vadeli hesap günlük olarak işliyor ve gecelik faiz kazandırıyor.

Finansbank Fix Kart - Kredi Kartı ile Banka Kartı Birarada

Finansbank kredi kartı ve banka kartını birleştirerek yepyeni bir ürüne imza attı: Fix Card. Ödeme alışkanlıklarını ve kart anlayışını kökünden değiştirecek yepyeni bir ürün olan Finansbank Fix Card ile kredi kartı ve banka kartı aynı kartta birleşti. Fix Kart hem kredi kartı hem de banka kartı özelliklerini kendisinde taşıyor. Kart sahipleri Fix Kart'ı kredi kartı ya da banka kartı olarak kullanabiliyorlar. Kartın üstün özelliklerinden bir diğeri de kart sahiplerinden üyelik aidatı, yıllık ödeme, kart ücreti gibi isimlerle hiçbir ücret alınmaması.

Kart aidatsız kredi kartı ve banka kartı olan Finansbank Fix Card'ın ön yüzünde kredi kartı numarası, arka yüzünde banka kartı numarası bulunuyor. Ödeme sırasında kartın ön yüzü kullanılarak kredi kartından ödeme yapılabildiği gibi istenirse katın arka yüzü kullanılarak banka kartından ödeme gerçekleştiriliyor. Tüm Pos cihazlarında kredi kartı ya da banka kartı olarak işlem yapılabilen Fix Kart'ın bu özelliği ATM'lerde de geçerli. ATM cihazına kart sokulduğunda hangi özelliğinin kullanılacağı konusunda tercih yapılarak işlemler gerçekleştiriliyor.

Fix Card'ı bir diğer özelliği temassızlık. Alışverişlerde 35 TL'nin altında kalan ödeme işlemlerinde temassız özelliği kullanılarak zamandan tasarruf sağlanabiliyor. Finansbank Fix Card'tan banka kartı olarak kazanılan ParaPuan miktarı kredi kartına da hediye olarak yükleniyor. Böylece kazanılan Para Puanlar ikiye katlanmış oluyor.

Fix Card'da gerek banka kartı gerekse kredi kartı özelliği için aynı şifre kullanılıyor. Kart tek şifreyle banka kartı ya da kredi kartı olarak kullanılıyor. CardFinans Nakit’in tüm özellikleri Fix Kart'ta da var. Bakiye uyarı servisi ile bakiye 100 TL’nin altına düştüğünde ve ay sonu kapanış bakiyesi ile varsa KMH limiti SMS ile ücretsiz olarak kart sahibine bildiriliyor. Böylece kart sahibi hesabını kitabını bilmiş oluyor.

Fix Card başvurusu TC kimlik numarasını 3457'ye SMS atarak ya da kartın resmi web sitesi üzerinden yapılabiliyor.

Ziraat Maximum Kredi Kartı Yıllık Üyelik Ücret ve Faiz Oranları

Ziraat Maximum Kredi Kartı hayatımızı kolaylaştıran özellikleri ve sunduğu ayrıcalıklarla alışverişi keyifli hale getiren bir kart. Maximum Kartla yapılan alışverişler MaxiPuan kazandırıyor, birbirinden cazip indirimler ve taksit imkanları sunuyor. Ziraat Bankası'nın yurt çapına yayılan şubelerinden ve ATM'lerinden nakit sıkışıklığını aşmak için istenildiği anda nakit avans çekilebiliyor.



Maksimum Kart'ın Nisan 2013 itibarıyla uyguladığı faiz, gecikme faizi ve yıllık hesap işletim ücretleri şu şekilde:

Alışveriş ve nakit çekme işlemleri için uygulanan faiz oranı aylık % 2,22

Gecikme için uygulanan faiz oranı aylık % 2,72

Yurt içinde yapılan nakit çekimleri için uygulanan nakit avans ücreti % 3 + 2 TL

Yurt dışı nakit avans çekim işlemlerinde uygulanan ücret %3 + 2,50 Amerikan Doları

Ziraat Maximum Kredi Kartı yıllık ücretleri kart tipine göre değişiyor. Klasik Maximum Kredi Kartı için uygulanan yıllık üyelik aidatı 15 TL, Gold Maximum Kredi Kartı için yıllık üyelik aidatı 25 TL, Platin Maximum Kredi Kartı için yıllık üyelik aidatı 30 TL olarak gerçekleşiyor.

Bugünlerde devam eden değişik sektörlerdeki Maximum Kart kampanyaları arasında en çok dikkat çekenlerden biri Maximum anlaşmalı TOTAL istasyonlarında kazandıran kampanya. Buna göre 1 Nisan - 14 Mayıs tarihleri arasında Maximum Kartla tek seferde ve farklı günlerde TOTAL akaryakıt istasyonlarından yapılacak 75 TL ve üzeri 4. peşin akaryakıt alışverişine 25 TL tutarında Maxi Puan hediye ediliyor. Kazanılan Maxi Puanlar yine TOTAL istasyonlarında yapılacak akaryakıt harcamalarında kullanılıyor.

Ziraat Maximum Kredi Kartı almak için en yakın Ziraat Bankası Şubesine uğrayarak başvuru formunu doldurmak yeterli oluyor.

Finansbank Para Cepte Tek SMS'le Kredi

Esnafın nakit derdine tek SMS ile kredi Finansbank'ta. Acil nakit lazım diyen esnaf ve kobilere acil nakit desteği Finansbank KOBİ Para Cepte ile geldi. Esnafa ve Kobilere hızlı kredi sağlayan KOBİ Para Cepte nakit ihtiyacını en kısa zamanda çözümlüyor. Çok cazip faiz oranları ile esnafa ve kobilere 50.000 TL'ye kadar nakit kredi sağlayan KOBİ Para Cepte başvurusu cep telefonundan SMS atarak yapılabiliyor. Cepten yapılan hızlı başvuru ve ön onay süreci ile bekleme süresi en aza indirilmiş oluyor.

KOBİ Para Cepte kredisi için nasıl başvuru merak edenler için söyleyelim. TC kimlik numarasını 7646'ya SMS olarak göndermek KOBİ Para Cepte başvurusu yapmak için yeterli oluyor. Kredinin cevabı ve ön onayı hemen SMS olarak cep telefonuna geliyor. Gelen SMS mesajı bir ön onay niteliği taşıyor. Kredinin kullandırılmasına Finansbank şubesi karar veriyor. Ön onayın alınmasından sonra gerekli belgelerle en yakın Finansbank Şubesi'ne uğrayarak kredi başvuru işlemini tamamlamak gerekiyor. Kredi sadece hesap açılış evraklarıyla aynı gün içinde kullandırılıyor.

KOBİ Para Cepte Kredisi'ne yıllık belgeli cirosu 2 milyon TL'ye kadar olan işletmeler başvuru yapabiliyor. Firma sahibi ya da ortağı olanlar TC kimlik numaraları ile kredi talebinde bulunabiliyorlar.

Eksiksiz belgelerle kredi başvurusu yapılması ve istenen tutarın şubeye uygun görülmesi halinde kredi tutarı aynı gün içinde hesaba yatırılıyor. 50.000 TL'ye kadar kredi başvurusunda şahıs firmalarından istenen belgeler kimlik fotokopisi, vergi levhası ve imza beyannamesinden oluşuyor. Limited ve Anonim Şirketlerin kredi başvurusunda ise ortakların ve yetkililerin kimlik fotokopileri, vergi levhası, imza sirküleri, ticaret sicil belgesi ya da faaliyet belgesi, Oda kayıt belgesi ve ticaret sicil gazetesi isteniyor.

Denizbank Kredisini PTT'den Kullanan Emekliler 1 Gram Altın Kazanıyor

Denizbank ve PTT işbirliği ile gerçekleşen son kredi kampanyası altın kazandırıyor. Emekli maaşını PTT işyerlerinden alanlar bu işyerleri üzerinden Denizbank ihtiyaç kredisine başvurduklarında 1 gram altın kazanıyorlar. Denizbank'ın Her Derde Deva ihtiyaç kredilerine şimdi PTT üzerinden başvuru yapılabiliyor. PTT aracığı ile Denizbank kredisi kullananlar 1 gram altın kazanıyorlar. Denizbank ihtiyaç kredisi alanlardan masraf alınmıyor. Masrafsız olarak kullandırılan Denizbank ihtiyaç kredisinin vadesi ie 72 ay. Uzun vadeli kredi arayan ve maaşını PTT'den alan emekliler şimdi Denizbank kredisini tercih ederek 72 aya varan geri ödeme imkanından yararlanıyorlar. Üstelik altın hediyeli olarak.

Denizbank ve PTT'nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri bir diğer uygulama olan Kredili Hesap hesapta para yokken bile para çekme fırsatı sunuyor. Vadesiz bir hesap olarak işleyen Denizbank PTT Kredili Hesap ihtiyaç duyulduğu anda nakit para kullanma frsatı sunuyor. Maaşını PTT işyerlerinden alan SGK emeklilerinin Kredili Hesap açtırmaları ve Denizbank Her Derde Deva ihtiyaç kredisini kullanmaları halinde kazanacakları altın miktarı 1,5 grama yükseliyor. PTT Kart sayesinde PTT ATM'lerinden kredili mevduat hesabına kolaylıkla ulaşılabiliyor. Türkiye çapında yaygın PTT işyerlerinin yanısıra sayısız PTT ATM'si hizmet veriyor.

Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından biri olan PTT ve yine ülkemizin en eski bankalarından biri olan ancak yenilenen bir yüze sahip olan Denizbank bir süredir işbirliği içerisinde değişik kampanyalara imza atıyordu. PTT de eski görünümünden uzaklaşarak çağdaş bir imaja kavuşmuştu. PTT son dönemlerde bankacılık hizmetleri de sunmaya başlamıştı. Denizbank'ın PTT ile yaptığı protokol ile hayata geçen yeni kredi kampanyası uzun vadeli ve masrafsız bir kredi kullanma fırsatını sunarken aynı zamanda altın kazandırıyor.

Yapı Kredi Esnaf Kredisi 0 Faizle 10000 TL

Yapı Kredi Bankası'nda esnafa destek var, faiz maiz yok. Bugünlerde Yapı Kredi'ye uğrayan esnaf sıfır faizli kredinin tadına bakıyor. Bankanın son kredi kampanyası ile 10.000 TL'ye kadar esnaf kredisi 0 faizle kullanılıyor. Krediden yararlanmak için Yapı Kredi'nin sunduğu esnafa yönelik kobi çözüm paketlerinden birini almak gerekiyor. Çam ve Sedir kobi paketleri iş hayatındaki bütün ihtiyaçları karşılamaya yönelik olarak dizayn edildi. 0 faizli esnaf kredisinin vadesi 12 ay, dosya masraf tutarı ise 500 TL. Kampanya ile 0 faizli olarak 10.000 TL esnaf kredisi kullananlar 12 ay taksitle ayda 833,37 TL geri ödeme yapıyorlar. 10.000 TL kredinin 12 ay vadede normal aylık faiz oranı % 0.49. 1 Şubat tarihinden sonra esnaf paketi alanlar kampanyanın avantajlarından yararlanabiliyorlar.



Yapı Kredi esnaf kredisi 50.000 TL'ye kadar kullanılabiliyor. Maksimum kredi vadesinin 24 ay olduğu kredi seçeneklerinde bankadan paket satın alanlar indirimli faiz oranlarından yararlanıyorlar. Örneğin Yapı Kredi'den paket sahibi olan bir esnaf 50.000 TL esnaf kredisi kullanması halinde aylık 0.89 faiz oranından yararlanıyor. Paket alınmaması durumunda aynı kredi aylık % 0.99 faiz oranıyla kullandırılıyor. 50.000 TL'ye kadar olan tüm tutarlarda dosya masrafı 500 TL olarak uygulanıyor.

Yapı Kredi Bankası'nın esnaf kredisinin diğer vade ve tutarlarıyla ilgili ayrıntılı bilgi bankanın herhangi bir şubesinden alınabiliyor. Yapı Kredi esnafa desteğini kredi kampanyaları ve bankacılık işlemlerine yönelik hizmetleriyle sürdürmeye devam ediyor. Avantajlı koşullarla kredi kullanmak isteyen esnaf ve kobiler her zaman Yapı Kredi Bankası'nın sunduğu olanakları inceledikten sonra kredi kararlarını veriyorlar. Yapı Kredi'de esnaf için de 'hizmette sınır yok'. Bankanın sunduğu olanaklardan yararlanmak için en yakın Yapı Kredi Bankası'na uğramak yeterli.

Kamu Çalışanına 50000 TL Kredi ING Bank'ta

Kamu çalışanlarına özel kredi kampanyalarının en caziplerinden biri ING Bank'ta devam ediyor. Şimdi ING Bank'a gelen kamu personeli kamululara özel avantajlı faiz ve dosya masrafı oranlarından yararlanıyorlar. Kredinin üst limiti de oldukça yüksek. ING Bank kamu çalışanına özel kredi kampanyası ile 50.000 TL'yw kadar kredi alınabiliyor. Kamu sektörü çalışanlarına özel ING Bank kredisinde dosya masrafı sadece 49 TL. Düşük dosya masrafı tutarı ile 50.000 TL’ye kadar kredi ING’de kamu sektörü çalışanlarını bekliyor. Düşük faizli, düşük dosya masraflı ve uzun vadeli bir kredi arayan kamu çalışanları için ING Bank'ın son kampanyası ilaç gibi gelecek.



Kredi başvuruları hemen sonuçlandırılıyor. Başvurular sadece nüfus cüzdanı ile yapılıyor ve kredi hemen kullanıyor. Çok cazip kampanya koşulları sunan ING Bank kamu çalışanına özel ihtiyaç kredisi kampanyasında kullanılabilecek kredide üst tutar 50.000 TL. 60 aya kadar vade seçeneklerinin sunulduğu kampanyada faiz oranları 3 - 36 ay vadede % 0.99 olarak uygulanırken 48 - 60 ay vadede faiz oranı % 1.09 oluyor. Dosya masrafının yalnızca 49 TL olduğu kredi için başvurular sadece nüfus cüzdanı ile yapılabiliyor. Başvurularda başkaca bir belge ya da kefil ve teminat gibi ek koşullar istenmiyor. Bu ayın sonuna kadar başvuru süresi olan kampanyada kredi başvuruları genellikle aynı gün içinde onaylanıyor.

ING Bank'ta herkes için ugun bir kredi var. Üstelik ING Bank'tan uygun bir kredi bulmak için orada çalışan bir tanıdığa ihtiyacınız yok. Tüm meslek grupları, emekliler, kamu ve özel sektör çalışanları için kendilerine hitap eden, beğenecekleri bir kredi ING'de mutlaka var. ING Bank'tan iyi bir kredi kullanmak için nüfus cüzdanımızı cebimize koyup en yakın ING şubesinin kapısından içeri adım atmak yeterli.

ING Bank Survivor Kredisi Başvuru Koşulları

Uygun kredi alırken ING’de bir tanıdığa ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. ING Bank'ta herkes için uygun kredi seçenekleri var, müşteri ayrımı yok. ING'nin son kampanyası Acun'un Survivor yarışma programından ismini aldı: ING Bank Survivor Kredisi. Survivor’a özel kredi kampanyasında kademeli ödemeli kredi kullanma fırsatı sunuluyor. Kullanılan kredinin geri ödemeleri düşük taksitlerle başlıyor, her yıl yaklaşık % 31 oranında artıyor. Kampanya kapsamında 99 TL taksitle 7.000 TL ihtiyaç kredisi fırsatı var. Kredi 199 TL yerine sadece 99 TL dosya masrafı ile sunuluyor. Uygulanan faiz oranı ise aylık % 1,09. Kaçırılmayacak bir kredi fırsatı olan ING Survivor Kredisi kullananlar geri ödemelerini kendi tercihlerine göre 24 ay ile 60 ay arasında yapabiliyorlar. Uzun dönemde yapılan geri ödemelerin ilk yıllardaki taksitleri düşük tutarlarda gerçekleşiyor. Böylece kredi kullanmak isteyenlerin bütçeleri rahatlamış oluyor.



ING Bank'ta kolaylıklar bununla sınırlı değil. ING Survivor Kredisi başvurusu sadece nüfus cüzdanı ile yapılıyor. Başvurularda başka bir belge aranmıyor. Kredi başvurusunu sabah saatlerinde gerçekleştirenler krediyi aynı gün kullanıyorlar. Çok uygun kampanya koşulları sunulan Survivor Kredisi'nde kullanılabilecek en yüksek ihtiyaç kredisi tutarı 7.000 TL olarak belirlendi. Kredi 24 ay ile 60 ay arasında geri ödeniyor. Kredi taksit tutarları her yıl yaklaşık % 31 oranında artıyor. Sadece nüfus cüzdanı ile kredi kullanımı gerçekleşiyor. Başvuru ile aynı gün içinde kullanılan kredi için kefil şartı da aranmıyor. Banka gerekli gördüğü durumlarda kefil ya da gelir belgesi talep edebiliyor.

ING Bank'ta uygun bir kredi yakalamak için bankada çalışan bir tanıdığa ihtiyacınız yok. Tek yapmanız gereken nüfus kağıdınızı yanınıza alıp herhangi bir ING Bank şubesine uğramak. Düşük taksitli kredi fırsatı ING Bank şubelerinde sizleri bekliyor. Kredi başvuruları kefilsiz ve teminatsız olarak sadece nüfus cüzdanı ile yapılıyor.

En Para Nedir? Nasıl Zengin Faizi Veriyor?

En Para'nın televizyon reklamlarını görmeyen yoktur. İnternette para kazanmanın en yeni ve kolay yolu olarak tanıtımlarına başlanan En Para Nokta Com'un reklam yıldızı Şafak Sezer. Genç dostu Altan'la beraber serüvenler yaşayan kahramanımız bir reklam filminde de Sergen Yalçın'la karşılaşmıştı. Bankacılık anlayışında devrim yapan En Para'nın yüksek faiz verdiğini duymayan kalmadı. 'Zengin Faizi' olarak tanıtılan yüksek faiz oranları En Para'nın en önemli özelliklerinden. Bir diğer En Para özelliği ise hesap açılışının çok kolay olması ve banka şubesine gitmek zorunda olmamak.

Peki bu En Para nedir? Sistem nasıl işliyor? Nasıl her zaman 'zengin faizi' veriyor? En Para Finansbank'ın yeni dönem dijital bankacılık sistemi. Finansbank kuruluşu olmasına karşın tamamen Finansbank dışında dijital olarak internetten hizmet veren sistem şube masraflarının olmaması nedeniyle daha kazançlı bir işleyişe sahip. Bu nedenle ortaya çıkan karlılığı müşterileriyle bölüşüyor ve müşterilerine en yüksek faiz oranları ile getiri sağlıyor. Üstelik her zaman. Sadece yeni müşterilere değil, eski müşterilere de. Çünkü En Para'da şube yok, şubenin getirdiği masraflar yok. Tüm işlemler hesap açılışı da dahil olmak üzere internetten üzerinden yapılıyor. Hesap açılışı için başvurunun En Para'nın internet sitesi üzerinden yaplmasının ardından sistem görevlileri hesap sözleşmesini müşterinin ev ya da işyeri adresine kadar getiriyorlar. Müşterinin banka şubesine kadar giderek zaman kaybetmesine gerek olmadan sözleşmeyi kendi yerinde imzalamasıyla En Para hesabı açılmış oluyor.

En Para'da şu sıralar yine zengin faizi var. Son En Para kampanyası ile 46 gün vadeye % 8.25 zengin faizi veriliyor. Faiz oranı diğer me vduat hesaplarında olduğu gibi yıllık brüt üzerinden hesaplanıyor. En Para'da değişik vadelere, özellikle de kırık vadelere yüksek oranlarda zengin faizi uygulanıyor. En Para'da TL dışındaki diğer döviz cinsleriyle de hesap açılabiliyor ve yabancı paralarda da yüksek faiz getirisi sağlanıyor. Tasarrufları en karlı şekilde değerlendirmenin yolu bugünlerde En Para Nokta Com'dan geçiyor. Hesap açılışı için En Para'nın web sitesini ziyaret etmek yeterli oluyor.

En Para'da sadece vadeli mevduat işlemleri değil havale, EFT, düzenli ödeme gibi akla gelebilecek her türlü bankacılık işlemi çok pratik bir şekilde gerçekleştiriliyor. Bankacılık alanında en pratik çözümleri dijital bankacılık sistemi En Para sunuyor.

Kredi ve Kart Borcu Transferi Halk Bankası Dost Kredi ile Çok Kolay

Ödenemeyen kredi ve kredi kartı borçları artık dert değil. Halk Bankası Dost Kredi ile diğer bankalardaki kredi ve kredi kartı borçlarını düşük faiz oranları ve dosya masrafsız olarak Halkbank'a transfer ederek sıkılmadan ödemek mümkün. İhtiyaç kredisi ve kredi kartı borçları Halkbank'ın sunduğu % 1.19 faiz oranı ile dosya masrafı ödemeden transfer edilebiliyor. Kredinin vadesi ise 60 ay.

Bankalardan kısa vadeli ya da yüksek maliyetli kredi kullanılması durumunda ödenecek taksit tutarları da yükseleceğinden krediler geri ödemesi kısa zamanda sorun haline gelebilir. Kredi kartı borçlarına uygulanan yüksek faiz oranları da malum. Yüksek faiz oranlarından şikayet edenler, geçmişte yüksek maliyetlerle borçlanmış olanlar ve kredi kartının yüksek faiz oranlarından dertli olanlar Halk Bankası'nda çözüm var: Dost Kredi. Halkbank'tan Dost Kredi kullananların diğer bankadaki kredi ya da kredi kartı borcu kapatılıyor ve düşük faiz oranları ve uzun vadelerle transfer kredisi kullanma fırsatı sunuluyor. Böylece diğer bankalardaki borçlar kapatılmış ve Halkbank Dost Kredi ile geri ödemeler daha uygun koşullarla uzun vadeye yayılmış oluyor. Banka borçlarının yeniden yapılandırılmasının bir yolu olan borç transfer kredisi daha uygun koşullarla borçların yeniden takvime bağlanmasını, maliyetlerin ve aylık taksit tutarlarının azalmasını sağlıyor. Halk Bankası Dost Kredi kullananlar diğer bankalardaki kredi ve kredi kartları borçlarından kurtulmuş ve geri ödemeler için rahat bir nefes almış oluyorlar. Dost Kredi 60 aya varan vadelerle dosya masrafsız olarak % 1.19 faiz oranı ile kullanılabiliyor.

Yüksek faiz oranlarıyla konut kredisi çekmiş olanların borçlarını yapılandırmak için de Halk Bankası'nda bir çözüm var: Dost Konut Kredisi. Kredi geri ödemeleri 144 aya kadar vadelendiriyor ve kredinin faiz oranı % 0,84'den başlıyor. Halkbank Dost Konut Kredisi ile diğer bankalardaki konut kredisi / mortgage borçlarını Halkbank'a taşıyanlar dosya masrafı ödemiyorlar. Halkbank Dost Kredi ürünlerinden yararlanmak için en yakın Halk Bankası şubesini ziyaret etmek yeterli oluyor.

Akbank'lı İkizlerin İlk Kredi Kampanyası: 0,69 Faizli Bahar Kredisi

Bahar geldi, tatil planları için gerekli harcamalardan bahar temizliğine ve evde gerekli tadilatlara kadar pek çok şey için nakit paraya ihtiyaç var. Ama en ucuz krediyi nereden bulmalı? Bugünlerde bunları düşünen biriyseniz Akbank'ın son kredi kampanyası tam size göre. Akbank'ın sevimli ikizlerinin tanıttığı ilk kredi kampanyası olan Akbank Bahar İhtiyaç Kredisi kampanyasının reklam filmleri televizyon ekranlarında boy göstermeye başladı. Kıvanç Tatlıtuğ'un ikizlerden biri olarak rol aldığı tanıtım filmleri bir süredir ilgiyle izleniyor. Kampanya kapsamında düşük faizli kredi kullanmak mümkün. Akbank'ın bahar aylarına özel kredi kampanyasında fazi oranları % 0,69'dan başlıyor. Düşük faizli, uygun ödeme koşullarına sahip bir kredi arayanlar Akbank'ın sunduğu bu fırsatı mutlaka düşünmeli.

Akbank ihtiyaç kredisi kampayasında aylık faiz oranı yüzde 0.69'dan başlarken dileyenler masrafsız kredi seçeneğinden yararlanıyorlar. Akbank müşterisi olsun olmasın herkesin kolaylıkla başvuru yapabileceği kampanyada kredi başvuruları kısa zamanda değerlendiriliyor. Krediyi kullananlar dilerlerse erteleme seçeneğinden yararlanıyor. Erteleme 3 ay olabiliyor. Böylece Nisan ayında kredi kullananlar geri ödemelere Mayıs ayında değil Temmuz ayında başlıyorlar.



Akbank cazip kredi fırsatları sunmaya ve bankalar arasındaki farklı konumunu hissetttirmeye devam ediyor. Son dönemlerin en düşük faiz oranlı kampanyalarından biri olan bahar kredisi kampanyasında isteyenler masrafsız kredi seçeneğini tercih edebiliyorlar. Reklamlarında Akbank'ın sevimli ikizlerinin rol aldığı kredi kampanyasının televizyon reklamları oldukça ilgi görmüşe benziyor. Akbank cazip kredi arayanlar için her zaman en iyi fırsatları sunmayı sürdürüyor. Krediden yararlanmak ve başvuru yapmak isteyenlerin en yakın Akbank şubesine uğramaları yeterli.

24 Ay Taksitli Garanti Bonus Nakit Avans Ayda 9,90 TL'den Başlayan Taksitlerle

Bonus Card taksitli nakit avans fırsatını 24 ay vadeye genişletti. Şimdi Bonus kredi kartıyla 24 ay taksitli olarak nakit avans kullanılabiliyor. 2 ay ile 24 ay arasında istenen vadelerde nakit avans çekilebilirken 11 aya kadar vadelerde uygulanan faiz oranı % 2,22 olarak belirlendi. 12 ay ve üzerindeki vadelerde 12, 18 ve 24 aylık taksitli nakit avansta aylık % 1,19 faiz oranı geçerli. Tüm nakit ihtiyaçlarını anında karşılama fırsatı sunan Garanti Bonus Card ile 200 TL ve üzerindeki tutarlarda taksitli nakit avans kullanılabiliyor.

Garanti Bonus Kart ile Garanti Paramatik'lerden, Alo Garanti Telefon Bankacılığı kullanılarak ya da Garanti Bankası İnternet Şubesi ile nakit avans çekim işlemi yapılabiliyor. Acil nakit ihtiyacı duyanlar zorlanmadan, üzülmeden nakit avans kullanıyor, düşük faizlerle ve uzun vadelerde geri ödeme yapıyorlar. 2 - 11 ay vadelerle kullanılan taksitli nakit avans için anapara üzerinden % 3,2 + 5 TL işlem ücreti alınıyor. 12 ,18 ve 24 aylık vadeler için kullanılan taksitli nakit avanslar için ise anapara üzerinden % 6 nakit işlem ücreti uygulanıyor. Bonus Flexi için kart için uygulanan Taksitli Nakit Avans ücreti ise % 6,90. Taksitli nakit avans işlem ücretleri ilk kredi kartı ekstresine yansıtılıyor ve nakit avans geri ödemelerinin ilk taksiti ile birlikte ödeniyor.

24 ay taksitli, ayda 9,90 TL'den başlayan geri ödemelerle Bonus Nakit Avans çekmek için en pratik yöntem yurt çapına yayılmış 3.000'nin üzerindeki Garanti Paramatiklerinden birine uğramak. Paramatik Garanti Bankası'nın ATM'leri için kullanılan isim. Hemen her cadde veya sokakta rastlanabilecek Garanti Paramatiklerle sadece nakit avans çekim işlemleri değil, akla gelebilecek hemen hemen bütün bankacılık işlemleri gerçekleştirilebiliyor.

HSBC Petrol Ofisi Kampanyası 4. 75 TL Akaryakıt Alışverişine 40 TL Nakit Puan

HSBC Advantage Card bu kez Petrol Ofisi ile işbirliği yaparak yepyeni bir akaryakıt kampanyasına imza atıyor. Kredi kartı ve akaryakıt markaları arasındaki anlaşmayla başlayan kampanyadan tüm HSBC bireysel Advantage kart sahipleri yararlanabiliyor. 15 Mayıs'a kadar devam edecek bedava akaryakıt kampanyası kapsamında Advantage kredi kartı ile HSBC Advantage üyesi Petrol Ofisinden akaryakıt alanlar kazanıyorlar. PO akaryakıt istasyonlarından farklı günlerde yapılacak akaryakıt harcamalarının dördüncüsü tam 40 TL Nakit Puan kazandırıyor. 4. alışveriş ile kazanılan 40 TL Nakit Puan yine PO istasyonlarındaki akaryakıt alımlarında kullanılıyor. 40 TL değerinde Nakit Puan kazanan Avantaj Kart sahipleri bu puanları Petrol Ofisi'nden ücretsiz akaryakıt alımı için kullanabiliyorlar. Öde Geç ile ödeme yapanlar ise tam 45 TL Nakit Puan hediye kazanıyorlar. Öde Geç ile Nakit Puan kazanılması için akaryakıt alışverişi ödemelerinin yapıldığı Positive Kart’ın HSBC Advantage Card'la eşleştirilmiş olması gerekiyor.



Kampanyada harcama yapmadan önce kampanyaya katılmak için SMS göndermek gerekli. Kampanya kapsamında bedava akaryakıt kazabilmek için SMS ile kayıt yaptırılıyor. HSBC Advantage Card Petrol Ofisi akaryakıt kampanyasına kayıt işlemi çok kolay. Kampanyaya kayıt yaptırmak için PO yazıp boşluk bıraktıktan sonra Advantage kredi kartının son 6 hanesini yazarak 4477′ye SMS atmak yeterli oluyor. 15 Mayıs'a kadar yapılacak harcamalar ücretsiz akaryakıt kazandırıyor. Ücretsiz akaryakıt kazanmanın koşulları ise şunlar: Kampanyaya kayıt olmak, harcamaların HSBC Advantage ile üye Petrol Ofisi istasyonlarından yapılması, harcamaların akaryakıt harcaması olması, harcamaların farklı günlerde yapılması, her harcamanın değerinin 75 TL veya üzerinde olması ve alışveriş sayısının dörde tamamlanması.

Kazanılan ve karta yüklenen 40 TL ya da 45 TL değerinde Nakit Puan 20 ile 27 Mayıs tarihinde Petrol Ofisi istasyonlarında ücretisi akaryakıt alımı için kullanılıyor. 27 Mayıs tarihine kadar kazanılan puanların kullanılmış olması gerekiyor.

Düşük Faizli Taksitli Nakit Avans World Card ile Yapı Kredi'de

World Card son kampanyası ile en uygun faiz oranları ve maliyetle taksitli nakit avans çekme fırsatı sunuyor. World Kart'tan taksitli nakit avans çekmek isteyenlerin ödeyecekleri aylık faiz oranı % 1,09'a düştü. 30 Nisan'a kadar düşük faiz oranları ile nakit avans çekmek ve taksitli olarak geri ödemek mümkün. Üstelik taksit sayısı 36 aya kadar tercih edilebiliyor. Taksitli nakit avansta çekilebilecek üst tutar nakit çekim limitine göre değişiyor. Karta tanımlanan nakit çekim limiti dahilinde istenilen tutarda nakit avans çekilebiliyor ve 36 aya varan vadelerde geri ödeniyor. World Card'dan nakit çekim işlemi ATM'lerden yapılabildiği gibi Yapı Kredi Bankası şubelerinde de gerçekleştirilebiliyor.



Bu ay sonuna kadar srecek olan düşük faizli taksitli nakit avans kampanyasından bireysel kredi kartları yararlanabiliyor. World Business kartlar kampanyaya iştirak edemiyor. World Card ile en az 12 ay taksitli olarak nakit avans çekilebiliyor, en uzun vade ise 36 ay. Taksitli nakit avans işlemlerinde işlem tutarının % 6,5'i oranında işlem ücreti alınıyor. İşlem ücreti ilk kredi kartı ekstresine yansıtılıyor. Kredi kartı limiti 5.000 Lira ve üzerinde olan World Card kullanıcıları yurtiçindeki ATM'lerden günlük olarak 10.000 TL'ye kadar nakit çekebiliyorlar. Kart limiti 10.000 TL'nin altında olanlar ise azami limitlerine kadar günlük nakit çekim işlemi yapabiliyorlar.

Düşük faizli nakit çekim fırsatından yararlanmak isteyen World Card sahipleri 30 Nisan'a kadar kampanyadan istifade edebiliyorlar. Örnek olarak 1.000 TL nakit avans çeken bir kart sahibi 12 ay vadede aylık 91 TL, 18 ay vadede aylık 63 TL, 24 ay vadede 49 TL, 36 ay vadede 35 TL taksit ödemesi yapıyorlar. Acil nakit ihtiyacını hemen sona erdirmenin uygun maliyetli yollarından biri olan taksitli nakit çekimi bütçeyi sarsmayan aylık taksitlerle gerçekleştirilebiliyor. Böylece acil nakit ihtiyacı hemen karşılanırken düşük taksit ve uzun vadelerle geri ödeme imkanından faydalanmak mümkün oluyor.

65 Yaş Üzerine Kredi ING Bank'ta 36 Ay Vade 15000 TL

Bankalar genellikle belirli bir yaşın üstünde olan kişilere kredi vermiyorlar ya da bu konuda isteksiz davranıyorlar. 65 yaş genellikle banka kredisi kullanmak için üst sınır olarak kabul ediliyor. Bankalar böyle bir kural olmasa da genellikle 65 yaşını aşmış kişilere kredi vermekten çekiniyorlar ya da kural olarak 65 yaşın üstüne kredi kullandırmıyorlar. ING Bank bu anlayışı değiştiriyor. ING Bank'ta şimdi 65 yaşının üstündekiler de kolaylıkla ve zahmetsizce ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Üstelik sigortasız olarak. 65 yaşın üstünde kredi kullananlardan hayat sigortası yaptırmaları talep edilmiyor.

65 yaş üzeri ING Bank müşterilerine özel, sigortasız İhtiyaç Kredisi kampanyasında kullanılabilecek üst kredi limiti 15.000 TL. Sadece 75 TL dosya masrafı ile kullanılabilen ING Bank İhtiyaç Kredisi'nde vade süresi 36 aya kadar uzuyor. Kampanya kapsamında 12 ay ile 36 ay arasındaki vadelerde uygulanan faiz oranı % 1,79. ING Bank'ın 65 yaş üzeri için dizayn edilmiş İhtiyaç Kredisi için başvurular 30 Nisan'a kadar yapılabiliyor. Kredi başvurusu ING Bank şubelerinden gerçekleştirilebildiği gibi ING Bank'ın web sitesinden de yapılabiliyor.

ING Bank'ta her yaşa, her ihtiyaca, her meslekteki çalışanlara uygun bir kredi mutlaka var. Bankanın kademeli artan ödemeli kredi kampanyası ile ayda 99 TL'den başlayan taksitlerle 7.000 Lira kredi kullanılabiliyor. ING Bank'ın bir diğer kampanyası ile % 0,88 faiz oranı ve 88 TL masrafla 10.000 TL kredi kullanma şansı sunuyor.

ING Bank'tan kredi kullanan 65 yaş üzeri vatandaşlarımız kolay, hızlı ve uygun maliyetli kredinin tadını çıkarıyor. Geri ödemelerinin 3 yıla varan vadelere yayıldığı kampanyada sigorta yaptırma zorunluluğu yok. Kampanya kapsamında 15 Bin Liraya kadar kredi gecikmesiz, zahmetsiz ve pratik bir şekilde hemen kullanılabiliyor. 65 yaş üzerine kredi verilmediğini düşünenlerin bir daha düşünmesi gerek. Çünkü 65 yaş üzerindekilere kredi her bankada yok ama ING Bank'ta var.