Denizbank fastPay ile askere, öğrenciye 1 TL’ye para gönderme

Denizbank'ın akıllı telefonla para gönderme sistemi fastPay ile şimdi günün 24 saati, haftanın yedi günü sadece 1 TL'ye para göndermek mümkün. Askere, öğrenciye ya da başka birine para göndermenin en kolay, pratik, hızlı ve ekonomik yolu şimdi fastPay'de. fastPay ödeme yöntemi ile Denizbank müşterisi olsun ya da olmasın herkese sorunsuz, zahmetsiz para gönderilebiliyor. Sistem ile 7 gün 24 saat para gönderme işlemi yapılabiliyor. Para gönderme işlemi ise sadece 1 TL’ye gerçekleştiriliyor.

fastPay’i kullanmak için sistemi akıllı telefona indirmek gerekiyor. Akıllı telefonlarına fastPay indirenler sürpriz hediyelerden birini kazanma şansını yakalıyorlar. fastPay uygulamasını indirenler 30 adet iPhone 5’ten birini kazanma şansına ulaşıyorlar. iPhone 5 kazanma şansı fastPay ile işlem yaptıkça artıyor. Kampanyaya katılarak iPhone % kazanmak için son gün 11 Şubat olarak açıklandı.

Kampanyaya katılmak için öncelikle fastPay ödeme uygulamasını telefonunuza indirmeniz gerekiyor. Bunun ardından adlarını soyadlarını ve TC kimlik numaralarını girerek sisteme kayıt olan herkes iPhone 5 kazanmak için bir çekiliş hakkı kazanıyor. Uygulamanın telefona indirilmesinin ardından fastPay üzerinden yapılacak her işlemde bir çekiliş hakkı daha kazanılıyor. Bir kişi kampanyada en fazla on çekiliş hakkı kazanabiliyor. iPhone 5 kazanan talihliler 26 Şubat'ta Takvim gazetesinde ilan edilecek.

fastPay para gönderme uygulamasını indirmek de çok basit. fastPay sistemi Appstore, Google Play ve Android uygulama marketlerinde yer alıyor. Buralardan ücretsiz olarak uygulamayı akıllı telefona indirerek kullanmaya başlamak mümkün oluyor. Uygulamayı telefonlarına ücret ödemeden indiren herkes Denizbank müşterisi olsun ya da olmasın herkese sadece 1 TL'ye para gönderebiliyor.

Kamu Çalışanına Anında Kredi 0,95 Faiz ile Akbank'ta

Akbank kamu çalışanlarına özel yepyeni bir kredi kampanyası düzenledi. Sadece kimlik göstererek kredi başvurusu yapılan ve kredi kullanılan kampanyada kamu çalışanları aylık % 0,95 faiz oranı ile kredi kullanabiliyor. Kamu çalışanlarına özel olarak kredi kullandırılan Anında Kredi kampanyası belgesiz, evraksız ve formalitesiz olarak gerçekleştiriliyor. Kamu çalışanları en yakın Akbank şubesine giderek anında kredi kullanabiliyorlar. Akbank'lı olsun veya olmasın tüm kamuda çalışan personel Akbank'ın kredisine başvuru yapabiliyor. Kamu personelinin tek yapması gereken şey en yakın Akbank Şubesine gitmek, yalnızca nüfus cüzdanını göstererek ihtiyaç kredisi başvurusunu hemen yaparak kredilerini anında almak.

Akbank'ın kamu çalışanlarına özel kredisi için yapılan başvurularda belgeyle, prosedürle uğraşmak yok, kolayca kredi kullanmak var. Kamu personelinin kolaylıkla kredi kullanabileceği kampanyada gelir belgesi, yerleşim belgesi ya da fatura gibi belgeler başvuru için gerekli değil. Kamu çalışanlarından istenen tek belge nüfus cüzdanı. Kampanyada vadeler 60 aya kadar uzuyor. Bordrolu çalışanlar tarafından 60 ay vadeli olarak kullanılabilen kredinin kullanılabilecek üst limiti ise 50.000 TL.

İsteyenler % 0,95 faiz oranı ve 250 TL kredi kullandırma ücreti ile kampanyadan yararlanırken, isteyen kamu personeli ise kredi kullandırım ücreti ödemeden kredi alabiliyor. Kredi kullandırım ücreti ödenmemesi durumunda aylık ödenecek faiz oranı % 1,18 olarak hesaplanıyor. Kamu çalışanlarına özel düzenlenen ihtiyaç kredisi için sunulan seçeneklerden biri mutlaka size göre. Kredi kampanyasında sunulan bir diğer olanak ise erteleme olanağı. Akbank kamu kredisi 3 ay ertelemeli olarak kullanılabiliyor. Dileyenler 3 ay ertelemeli kredi seçeneğini tercih ederek kredi geri ödemelerine üç ay sonra başlıyorlar. Kredi kampanyasından yararlanmak ve kredi başvurusu yapmak için en yakın Akbank şubesine uğramak yeterli oluyor.

Odeabank'ın Kredi Kartı Axess Oluyor

Odeabank ülkemize geçen yıl giren bankalardan biri. Banka çıkışını Hülya Avşar'lı televizyon reklamlarıyla yaptı ve Türkiye halkı tarafından tanınır hale geldi. Şu anda İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da dokuz şubesi ile faaliyet gösteren Odeabank bu yılın sonuna kadar şube sayısını arttırmayı ve ülke geneline yayılmayı hedefliyor. Banka kredi piyasasına da adım attı. Odeabank cazip faiz oranları, masraf tutarları ve geri ödeme koşullarıyla ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi vermeye başladı. Odeabank taşıt kredisi faiz oranı % 0,95, ihtiyaç kredisi faiz oranı ise % 1,25 olarak uygulanıyor.

Odeabank'ın kredi kartı piyasasında nasıl bir yer edineceği de merak edilen konulardan biriydi. Bankanın hangi kredi kartı kuruluşuyla işbirliği yapacağı ve kredi kartı piyasasına nasıl gireceği merak ediliyordu. Konuşulan son gelişmelere göre Odeabank kredi kartı için ortaklık yapacağı kart firmasını Axess olarak belirledi. Daha önce Odeabank'ın Bonus Card ile işbirliği yapacağı konuşuluyordu. Son duyumlara göre Axess'le işbirliği yapmaya karar veren banka Akbank ve Citibank'tan sonra Türkiye'de Axess kart kullandıracak üçüncü banka olacak. Axess'in Türkiye çapında altı milyonun üzerinde müşterisi bulunuyor. Türkiye'de en çok kullanılan kart 14 milyonun üzerinde kullanıcısıyla Bonus Card. Bonus'u 13 milyon kart sayısıyla World Card ve 9 milyon kullanıcısıyla Maximum Kart takip ediyor.

Odeabank'ın kısa zaman içinde 1.5 milyon Axess kart müşterisi kazanması bekleniyor. Odeabank'ın kredi kartı işlemlerini ne zaman başlatacağı merakla bekleniyor. Odeabank'ın bankacılık ürünleriyle ilgili tanıtımlara ne zaman başlayacağı da merak edilen diğer konulardan biri.

Odea Bank 0,95 Faiz ile Aracın Yüzde 80'ine Kadar Taşıt Kredisi Veriyor

Odea Bank değişik kredi ürünleriyle Türkiye pazarına hızlı bir giriş yaptı. Odea Bank'ın ihtiyaç kredisi, konut kredisi ve transfer mortgage ürünlerinin yanında uygun maliyet oranlarına sahip taşıt kredisi de dikkat çekiyor. Odea Bank satın alınmak istenen 0 kilometre aracın değerinin % 80'ine kadar otomobil kredisi kullandırıyor. Üstelik faiz oranı aylık % 0,95. Faiz oranı vadelere ve tutara göre bir değişiklik göstermiyor. Kampanyada uygulanan dosya masrafı da tüm vadeler ve kredi tutarları için aynı. Toplam masraf tutarı 525 TL dosya masrafı ve 15,75 TL istihbarat ücreti olmak üzere 541 TL civarında gerçekleşiyor.

Odea Bank otomobil kredisi için 18 yaşını doldurmuş ve gelirini belgeleyebilen herkes başvuru yapabiliyor. 0 kilometrede satın alınacak araçların vergi ve masraflar dahil toplam fiyatının % 80'ine kadar araç kredisi kullandırılıyor. Kredinin aylık faiz oranı % 0,95. İstyen kredi kullanıcıları ferdi kaza sigortası yaptırabiliyor.

Odea Bank'ta değişik tutarlarda ve vadelerde taşıt kredisi kullanmak mümkün. Örnek olarak vermek gerekirse Odea Bank'tan 36 ay taksitle 20.000 TL taşıt kredisi kullananlar ayda 680,45 TL kredi taksiti ödüyorlar. 48 ay vadeli olarak 30.000 TL kredi çekenler ise aylık 814,99 TL ödeme yapıyorlar. 60 ay vadeli olarak 50.000 TL kredi kullanmak isteyen biri ise ayda 1.155 TL geri ödeme yapıyor.

Taşıt kredisi için gerekli olan belgeler ise kimlik belgesi, gelir belgesi ve proforma fatura. Kredi kullandırılan araç için araç rehni alınıyor. Satın alınan araç için müşteri tarafından kasko sigortası yaptırılması gerekiyor.

Günde 5 TLye 5000 TL Süper Kredi Yapı Kredi Bankası'ndan

Yapı Kredi Bankası Süper Kredi kampanyaları yeni yılın kış aylarında da devam ediyor. Süper Kredi ile bu kez günde 5 TLye 5000 TL kredi kullanma fırsatı sunuyor. Kış aylarının ağır masraflarının altından kalkmak isteyenler için birebir olan Yapı Kredi Bankası Süper Kredi'nin ocak ayı kampanyası uygun ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor. Kampanyadan yararlanmak ve Süper Kredi başvurusu yapmak için BİREYSEL yazıp 4411'e kısa mesaj olarak göndermek yeterli oluyor.

36 ay vadeli olarak 5000 TL Süper Kredi kullananlar ayda 155,8 TL taksit ödemesi yapıyorlar. Bu da günlük 5 TL kredi taksiti ödemesi anlamına geliyor. 36 ay vadeli 5.000 TL Süper Kredi'nin aylık faiz oranı % 0,53. Kredinin toplam masrafı 554 TL, aylık maliyet oranı ise 1,30 olarak gerçekleşiyor. Kredinin yıllık toplam maliyet oran ise 15,62. Olduça uygun faiz ve maliyet oranına sahip olan Süper Kredi'nin 3 yıla yayılan vade seçenekleri aylık ödeme tutarlarını da düşük seviyelere çekiyor. Böylece ödemesi kolay bir kredi ortaya çıkıyor. Süper Kredi başvurusu 4411'e SMS göndererek ya da Yapı Kredi Bankası'nın internet sitesi üzerinden yapılabiliyor. Yapı Kredi şubelerine giderek de kredi başvurusu yapmak mümkün. Kredi başvuruları kısa zaman içinde değerlendiriliyor ve sonuçlandırılıyor.

Yapı Kredi Bankası'nın kampanya kapsamında bir diğer sürprizi ise kamu çalışanlarına. Kamu çalışanları Yapı Kredi Bankası'ndan maaşlarının 15 katına kadar kredi kullanabiliyorlar.

Yapı Kredi Bankası emeklilerin yaptıkları kredi başvurularında sadece kimlik belgesi arıyor. Kamu çalışanları ise nüfus cüzdanları ve kamu kimlik belgeleriyle birlikte başka bir belge aranmaksızın kredi başvurusu yapabiliyorlar. İhtiyaçlarını ertelemek istemeyenler için Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredileri değişik seçenekler sunuyor.

ING Bank Turuncu Hesap Faiz Oranları

ING Bank Turuncu Hesap yüksek faiz oranları ile dikkat çeken bir mevduat hesabı. Vadeli gibi kazandıran, üstelik vadeli hesaptan daha yüksek faiz veren Turuncu Hesap gecelik faiz ile kazandıran bir vadesiz hesap türü. Böylece Turuncu Hesap açtıranlar vadenin dolmasını beklemeden günlük olarak faiz geliri elde edebiliyorlar. Vadeli hesaplarda vade dolmadan para çekilmesi durumunda genellikle vade bozulmuş ve o ana kadar kazanılan faiz tutarı kaybedilmiş oluyor. Oysa Turuncu Hesap'ta böyle bir sorun yok. Vade derdi olmadan gecelik faiz kazandıran Turuncu Hesap'tan istenilen her an para çekilebiliyor, faiz kaybı ve vade bozulması gibi dertler yaşanmıyor. Turuncu Hesaba para yatırmak için vade gününün beklenmesi gibi bir zorunluluk da yok. İstenildiği anda Turuncu Hesaba para yatırılabiliyor. Yatırılan para o geceden itibaren günlük olarak faiz getirisi sağlamaya başlıyor.

ING Bank yeni Turuncu Hesap açtıranlar için 'Hoşgeldin Faizi' uyguluyor. Hesap açıldığı anda bakiye tutarı ne olursa olsun Hoşgeldin Faizi işlemeye başlıyor. 30 gün boyunca Hoşgeldin Faizi kazanılıyor. Şu anda uygulanan Hoşgeldin Faizi oranı % 8. Bu faiz oranı 100.000 TL'ye kadar tutarlar için geçerli. Hesabın tutarı 100.000 Liranın üzerindeyse 100.000 TL'ye kadar olan kısım için % 8 Hoşgeldin Faizi uygulanıyor, kalan kısım için ise buguünlerde % 5.5 faiz oranı sözkonusu.

30 günlük süreden sonra devam eden hesaplara ise 50.000 TL'ye kadar % 7, 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki tutarlarda % 7.5, 100.000 TL'nin üzerindeki tutarlarda % 5.5 faiz uygulanıyor. Sözkonusu faiz yıllık brüt faiz oranı. Bu yıllık brüt faiz oranı üzerinden günlük olarak faiz geliri hesaplanıyor ve hesaplara işleniyor. Hoşgeldin Faizi 100.000 TL'ye kadar olan tutarlar için uygulanıyor. 100.000 TL'nin üzerindeki kısma ise yine piyasaya göre yüksek olan bir faiz oranı uygulanıyor. Örneğin 105.000 TL tutarında bir Turuncu Hesap sözkonusu ise 100.000 TL'ye kadar olan kısım için % 8 faiz oranı uygulanırken, bu kısmı aşan 5.000 TL için şu an için % 5.5 oranında faiz oranı işliyor.

Artan Paraf Para - Paraf Kart Harcadıkça Kazandıyor

Paraf Kart ayrıcalıklı dünyası yeniliklerle gündeme gelmeye devam ediyor. Hakbank'ın ayrıcalıklı kredi kartı Para Kart kullanıcılarına diğer kredi kartlarında olmayan özellikler sunarak onları ayrıcalıklı bir dünyaya adım attırıyor. Halkbank Paraf Kart'ın en son yeniliği Artan Paraf Para hizmeti. Şimdi Paraf Kart sahipleri harcadıkça kazanıyorlar.

Paraf Kart ile yapılan harcamalardan Paraf Para kazanılıyor. Yeni uygulama ile harcamalar arttıkça kazanılan Paraf Paralar daha çok değer kazanıyor. Paraf Kart'ı olanlar harcama tutarlarını arttırdıkça daha yüksek oranlarda Paraf Para kazanıyorlar. Harcama tutarlarıyla kazanılan Paraf Para tutarı iki katına kadar arttırılabiliyor.

Paraf Kart'ı olanlar 800 TL’yi aşan harcamalarında ekstra % 20 Paraf Para kazanıyorlar. Paraf Gold Kart kullananlar 1.500 TL’ye kadar olan harcamalarında ekstra % 20 kazanma şansını yakalıyor. Paraf Gold Kart ile yapılan 1.500 TL’yi aşan harcamalar ise ekstra % 50 Paraf Para kazandırıyor. Paraf Platinum kart ise 3.000 TL’ye kadar olan harcamalarında ekstra %50 Paraf Para kazandırırken 3.000 TL’yi aşan kart harcamalarında ekstra % 100 Paraf Para kazanılıyor.

Paraf kart'ın sunduğu ayrıcalıklı dünyaya adım atanlar Klasik Paraf Kart ile 800 TL'ye kadar olan harcamalarda % 1, 800 TL ve üzeri kredi kartı kullanımlarında ise % 1,2 tutarında Paraf Para sahibi oluyorlar. Paraf Gol sahipleri ise 1.500 TL'ye kadar yaptıkları kart harcamalarından % 1,2 Paraf Para kazanırken, 1.500 TL ve üzeri kart harcamalarından % 1,5 Paraf Para kazanıyorlar. Paraf Platin Kart'ın ayrıcalığından yararlananlar 3.000 TL'ye kadar harcamalarında % 1,5, 3.000 TL ve üzeri harcamalarında % 2 tutarında Paraf Para sahibi oluyorlar.

Finansbank Yeni Yıl Kredisi Dosya Masrafı Yok

Finansbank Yeni Yıl Kredisi kampanyası Ocak ayı boyunca devam ediyor. Üstelik Finansbank Yeni Yıl Kredisinde dosya masrafı yok, yüksek faiz yok, beklemek yok. Finansbank'ın Yeni Yıl Kredisi kampanyası bildiğimiz 5030 kampanyalarından biri. 2013 yılında tüm isteklerini gerçekleştirmek isteyenler için Finansbank 60 ay vadeye kadar düşük faiz oranları ve dosya masrafsız kredi seçenekleri sunuyor. Finansbank'ın dosya masrafı olmayan kredi kampanyasında faiz oranları aylık % 1.39'dan başlıyor. Kredi kampanyası dahilinde alınabilecek en yüksek kredi tutarı ise 10.000 TL.

2013'ün ilk kredi kampanyasıyla dosya masrafsız, % 1.39'dan başlayan faiz oranlarıyla kredi fırsatından tyararlanmak isteyenler tek SMS ile kredi başvurusu yapabiliyor. 5030'a TC kimlik numaralarını kısa mesaj olarak gönderenler yeni yıla özel ihtiyaç kredisi için ön başvuru yapmış oluyorlar. Finansbank'ın Ocak ayı kredi fırsatından yararlanmanın bir başka yolu Finansbank internet sitesinde yer alan Hemen Başvur butonuna tıklayarak ön başvuru göndermek. Finansbank şubelerinden de kredi ön başvurusu yapılabiliyor.

5030, Finansbank şubesi ya da internet aracılığıyla yapılan başvurularda sonuç hemen cep telefonuna iletiliyor. Cep telefonuna gelen ön başvuru sonucunun olumlu olması durumunda Finansbank şubelerinden kesin başvurular tamamlanabiliyor. Kredi kesin başvurusu yapmak için Finansbank şubesince istenen belgeler kimlik belgesi (nüfus cüzdanı) ve gelir belgesi. Kredi kampanyasında maksimum kredi tutarı 10.000 Lira, en uzun vade ise 60 ay olarak belirlendi. Finansbank kredisinde dosya masrafı yok, yüksek faiz yok, beklemek yok.

Finansbank kredi seçenekleri bununla sınırlı değil. Diğer kredi tutarları ve vadeler için detaylı bilgi Finansbank Şubeleri'nden alınabiliyor.

Kumbara Fonu Hesabı Açtıranlara Sinema Bileti ve Servet Bey Kumbarası

'Yarın için tasarruf yapanlar, keyfini yaşamaya bugünden başlar' sloganıyla televizyon reklamları dönmeye başlayan Kumbara Fonu Hesabı İş Bankası'nın son yeniliklerinden biri. Televizyon reklamlarında Cem Yılmaz'ın oynadığı Kumbara Fonu Hesabı açtıranlar çift kişilik sinema bileti ve özel Servet Bey Kumbarası kazanıyorlar. Cem Yılmaz vintaj havasında gerçekleştirilmiş televizyon reklamında Servet Bey karakterini canlandırıyor. Çift kişilik sinema bileti Cinemaximum sinema salonlarında geçerli. Hediye sinema biletleri için gerekli olan PNR kodu hesap açılışı sırasında belritilen cep telefonu numarasına gönderiliyor.

Kampanya 18 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasında geçerli. Bu tarihler arasında çocuklarının geleceği için Kumbara Fonu Hesabı açtıranlar Cinemaximum sinemalarında çift kişilik sinema bileti ve üzerinde Cem Yılmaz'ın Servet Bey karakteriyle çekilmiş resmi ve Servet Bey'in çocuklara el yazısıyla mesajı bulunan çok özel Servet Bey Kumbarası kazanıyorlar.

Kumbara Fonu uzun vadeli yatırımlarla getiri elde etmeyi hedefleyen çocuklara özel bir yatırım fonu. Fon İş Portföy’ün konusunda uzman yöneticileri tarafından yönetiliyor. İş Bankası Kumbara Fonu çocuklarımızın gelecekte rahat etmelerini ve getiri elde etmelerini sağlama amacıyla tasarlandı.

Kumbara Fonu Hesabında birikim yapmak için vadesiz TL hesabından veya İş Bankası kredi kartından düzenli alım talimatı vermek yeterli oluyor. Her vade için belirlenen tutar vadesiz mevduat hesabından ya da kredi kartından çekilerek fondaki birikimlere ekleniyor.

Kumbara Fonu Hesabını İş Bankası şubelerinden açtırmak mümkün. Fon ile hisse senedi, kamu borçlanma araçları ve TL ve döviz cinsinden diğer yatırım araçlarına yatırım yapılıyor.

Cebimde Kredi 3280'e Tek SMS ile Kefilsiz 15.000 TL

Denizbank Cebimde Kredi kampanyalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Şimdi Denizbank'ın SMS ile kredi başvuru hattına SMS atanlar anında kredi başvurusu yapmış oluyorlar. Ön başvuru niteliğinde olan SMS ile kredi başvurusunun yapılmasının ardından kredi başvurusu cevabı 5 dakika içinde yine kısa mesajla cep telefonuna geliyor.

Denizbank Tek SMS'le Cebimde Kredi kampanyası kapsamında 15.000 TL'ye kadar kredi kullanılabiliyor. Dosya masrafının olmadığı kampanyada Cebimde Kredi faiz oranları 1 - 12 ay vade için % 1.29, 13 - 24 ay vade için % 1,49, 25 - 36 ay vade için % 1.59 olarak uygulanıyor. Denizbank Cebimde Kredi başvurusu yapmak çok kolay. Yapılması gereken tek şey KREDİM yazarak boşluk bıraktıktan sonra başvuru sahibinin TC kimlik numarasını 3280'e göndermek. Tek SMS'le kredi başvurusunun yapılmasının ardından başvurunun yapıldığı cep telefonuna kredi başvurusunun kabul edilip edilmediği mesajı geliyor. Kredi başvurusunun kabul edilmesi ön onay niteliği taşıyor. Kredi kullandırıp kullandırmama kararını nihai olarak banka veriyor.

Cep telefonuna kısa mesajla kredi başvurusuna onay mesajı aldıktan sonra en yakın Denizbank şubesine giderek kredi başvurusunu tamamlayıp krediyi almak kalıyor. Kredi ön onayını cepten alanlar kimlik belgeleriyle ve resmi bir fatura ya da yerleşim belgeleriyle birlikte Denizbank şubesine giderek başvuru sürecini tamamlıyorlar. Belgelerin bankaya götürülmesinin ardından kredi başvurusu çok kısa sürede tamamlanıp başvuru yapılan kredi kullanılır hale geliyor.

Denizbank'ın Cebimde Kredi kampanyası çerçevesinde 15.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün oluyor. Kampanyaya tek SMS göndererek başvuru yapılabiliyor. Başvuruya olumlu yanıt gelmesinin ardından yapılması gereken tek şey kimlik belgesi, yerleşim belgesi ya da fatura ile Denizbank şubesine uğramak. Bundan sonrasını bankanın personeli kısa zamanda sonuçlandırıyor ve kredi başvurusu yapana kredisini almak kalıyor.

Başvuru ile Aynı Günde Kredi ING Bank'ta - 10.000 TL Limitli

ING Bank'tan kredi kullanmak şimdi çok kolay. ING Bank'a kredi başvurusu yapanlar aynı gün içinde kredilerini kullanabiliyorlar. Son kredi kampanyası ile aylık 69 TL taksitle 5.000 TL, 138 TL taksitle 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün.

ING Bank kademeli ödemeli ihtiyaç kredisi kampanyası ile ayda 69 TL'den başlayan taksitlerle 5.000 TL kredi kullandırıyor. Aynı kampanya ile 10.000 TL üst limite kadar istenilen tutarlarda kademeli ödemeli kredi kullanılabiliyor. Kampanyada aylık 1,09 faiz oranı uygulanıyor. Kredi kullananların ödeyecekleri aylık kredi taksitleri her yıl yaklaşık % 33 oranında artıyor. Örnek olarak 60 ay vadeli olarak 10.000 Lira kredi alanlar ilk yıl boyunca ayda 138 TL kredi taksit ödemesi yapıyorlar. Sonraki yıllarda kredi taksitleri her yıl yaklaşık % 33 oranında artıyor. Böylece çok avantajlı taksitlerle ödeme yapmaya başlayarak ihtiyaçları hemen karşılamak ödemeleri ise uzun vadeye yaymak mümkün oluyor. 10.000 TL üst limitli, kademeli ödemeli kredi kampanyasında başlangıçta düşük taksitlerle ödeme yapma imkanı sunulması kredi kullananların bütçesini rahatlatıyor.

ING Bank'ın kademeli ödemeli kredi kampanyasında 5.000 TL’ye kadar kredilerde dosya masrafı 69 TL olarak uygulanıyor. 5.000 TL'nin üzerindeki tutarlarda kredi kullananlar 159 TL dosya masrafı ödüyorlar. Kampanya kapsamında 24 ay vade ile 60 ay vade arasında kredi kullanma imkanı sunuluyor. Kefilsiz olarak kulanılan krediler saat 12.00'a kadar yapılan başvurularda aynı işgünü içinde sonuçlandırılıyor. Böylece sabah saatlerinde ING Bank'a uğrayanlar aynı gün içinde ihtiyaç kredilerini kullanma imkanından yararlanıyorlar. ING Bank'ın ihtiyaç kredileri için başvurular bankanın internet sitesi üzerinden de yapılabiliyor.

Vakıfbank Ocak Ayı Kredi Kampanyası Devam Ediyor

Vakıfbank Ocak ayına özel taksitli ihtiyaç kredisi kampanyasına devam ediyor. Tüm ihtiyaçlar için kullanılabilecek olan kredi 60 aya varan vadelerle veriliyor. Hayallerini yeni yılda da gerçekleştirmek isteyenler Vakıfbank'ın hayalleri gerçekleştiren kredisini kullanıyor. Vakıfbank'ın taksitli ihtiyaç kredisi uygun faiz oranları ve geri ödeme seçenekleriyle 40.000 TL'ye kadar tutarlar için cazip koşullarla kredi kullanma imkanı sunuyor.



Ocak ayı ihtiyaç kredisi kampanyasında faiz oranları % 0,92'den başlıyor. 12 ay vadeli olarak 5.000 TL taksitli ihtiyaç kredisi kullananlar % 0,92 faiz oranından yararlanıyor. Geri ödemelerde aylık taksit tutarı 447 TL olarak gerçekleşiyor. 24 ay taksitli olarak 20.000 TL kredi kullananlar ise aylık % 1,03 faiz oranı ile ayda 968 TL taksit ödemesi yapıyorlar. 20.000 TL'yi 36 taksit olarak almak isteyenler ise ayda % 1,06 faiz oranından yararlanıyorlar. Bu tutar ve vade için aylık geri ödeme 696 TL civarında gerçekleşiyor. 60 ay vadeli olarak 40.000 TL tutarında taksitli ihtiyaç kredisi için başvuru yapan bir Vakıfbank müşterisi % 1,16 faiz oranı ve aylık 988 TL civarında gerçekleşen geri ödemelerle kredi kullanmış oluyor.

Kampanya kapsamında yıllık kredi maliyet tutarları genellikle % 16 bandı civarında gerçekleşiyor. Oldukça iyi bir yıllık maliyet oranıyla kullandırılan kredilerde örneğin 24 ay vadeli ya da 36 ay vadeli 20.000 TL kullanmayı tercih edenler yıllık % 16,14 gibi çok cazip bir maliyetle kredi alıyorlar. 24 ay vadeli 40.000 TL kredi kullananlar ise yıllık % 15,83 maliyet oranından yararlanıyorlar. Vakıfbank kredi başvurusu Vakıfbank şubelerinden yapılabiliyor. Kredi başvurularında kefil şartı aranmıyor.

Odeabank Şube Sayısını Arttırıyor

Son günlerde Hülya Avşar'lı televizyon reklamlarıyla gündeme gelen Odebank şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Odeabank'ın Ankara Şubesi 15 Ocak tarihinde Çankaya'da açıldı. Odeabank şu anda İstanbul, İzmir, Bursa ve Ankara'da faaliyet gösteriyor. Yıl sonuna kadar yurt çapında 32 şubeye ulaşmayı planlayan Odeabank'ın nihai hedefi Türkiye piyasasına yön veren bankalardan biri olmak. Odeabank şube sayısını arttırırken bankacılar için de yeni iş imkanları sağlıyor.

Odeabank'ın İstanbul şubelerinden biri olan Bebek Şubesi Cevdetpaşa Caddesi'nde faaliyet gösteriyor. Odeabank Caddebostan Şubesi Bağdat Caddesi'nde bulunuyor. Odeabank'ın Kozyatağı Şubesi ise Saniye Ermutlu Sokak üzerinde yer alıyor. İstanbul'daki Odeabank şubelerinden diğerleri olan Maslak Şubesi Ahi Evran Caddesinde bulunan Olive Plaza'da yer alıyor, Nişantaşı Şubesi ise Bostan Sokak üzerinde hizmet veriyor.

Her müşterisine kendisini özel hissettirecek hizmet vermeyi hedefleyen Odeabank'ın İzmir şubesi Bayraklı'da Anadolu Caddesi üzerinde yer alırken, Odebank Bursa Şubesi Nilüfer İzmir Yolu'nda bulunuyor. Odeabank'ın Ankara'da yeni açılan Çankaya şubesi ise Eskişehir Yolu üzerinde hizmet veriyor.

Odeabank ihtiyaç kredisinden konut kredisine, taşıt kredisinden evlilik, eğitim ve tatil kredisine kadar akla gelebilecek her ihtiyaca yönelik kredi kampanyalarını da başlattı. Değişik ödeme seçenekleri, vadeler ve kredi tutarlarıyla sunulan Odeabank kredi ürünleri cazip koşullarla ön plana çıkıyor.

İş Bankası Ocak Ayı Kredisi Aylık 0,75 Faiz ile 5000 TL

İş Bankası yeni yılın ilk kredi kampanyasında çok cazip faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı sunuyor. İş Bankası'nda bugünlerde 0,75 aylık faiz oranı ile 5.000 TL'ye kadar kredi kullanmak mümkün. 12 aya varan vadelerde sunulan 5.000 TL kredi için aylık % 0,75 faiz oranı uygulanıyor. Kampanyada 5.000 TL kredi için 175 TL toplam ücret ve 45 TL sigorta poliçe bedeli alınıyor. İş Bankası kredisine kefil göstermeksizin başvuru yapılabiliyor.

31 Ocak tarihine kadar sürecek tüketici kredisi kampanyasına başvurular İş Bankası şubelerinden ya da İş Bankası'nın internet şubesi üzerinden yapılabiliyor. Bunun yanısıra 4402'ye mesaj göndererek Ocak ayına özel kredi kampanyasına başvurulabiliyor. Cep telefonundan mesaj atarak kredi başvurusu yapmak isteyenlerin NAKİT yazarak aralarda boşluk bırakıp TC kimlik numarası ve aylık geliri 4402'ye göndermek gerekiyor. İş Bankası'nın Ocak ayı kredisi başvuruları ayrıca İş Bankası Bankamatiklerinden, İş Bankası Telefon Şubesinden, İşCep, İşWap ve İşPad'den yapılabiliyor. İş Bankası Telefon Şubesinin numarası 0 850 724 0 724.

İş Bankası Ocak ayı kredi kampanyasına tüm ücretli çalışanlar, emekliler ve serbest meslek sahipleri katılabiliyor.

İş Bankası'nda bunun dışında 60 ay vadeye kadar değişik ödeme seçenekleriyle ihtiyaç kredisi fırsatları sunuluyor. 36 aya kadar vadeden tüm başvuru sahipleri yararlanabilirken, 60 aya kadar vadelerle kredi kullanmak için bordrolu çalışan ya da emekli olmak gerekiyor.

İş Bankası'nın değişik faiz oranları, vadeler ve ödeme koşullarıyla sunulan kredi seçenekleriyle 30.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Kredi başvuruları için son tarih 31 Ocak olarak açıklandı.

Finansbank Tek SMSle İhtiyaç Kredisi 0,49 Faiz 3 Ay Erteleme

Finansbank tek SMSle kredi nedir? Finansbank tek SMSle ihtiyaç kredisi kampanyalarını sürdürüyor. Pratik ve hızlı kredi kullanmak isteyenler tek SMS göndererek kredi başvurusu yapabiliyorlar. Başvuru için TC kimlik numarasının SMSle 5030'a gönderilmesi yeterli oluyor.

Finansbank kredi kampanyasının faiz oranı nedir? Geri ödemede erteleme mümkün mü? Finansbank'ın yeni kredi kampanyası % 0,49'dan başlayan faiz oranları sunuyor. 0,49 faiz oranı 3.000 TL'y kadar olan kredi tutarı ve 12 aya kadar olan vadelerde geçerli. Kredinin 13 ile 15 ay arası vadelerde kullanılması durumunda faiz oranı % 0,69 olarak uygulanıyor. Ayrıca 3.000 TL'lik kredi örneğinde vergiler dahi 314 TL dosya masrafı sözkonusu. Finansbank'ın yeni kredi kampanyasında ayrıca 3 ay erteleme seçeneği mevcut.

Finansbank kredi başvurusu ne zaman sonuçlanıyor, başvurunun ardından kredi ne zaman çıkar? Bankalar arasındaki kredi yarışı tüm hızıyla devam ederken banka kredi kampanyaları arasında Finansbank'ın tek SMSle kredi kampanyası dikkat çekiyor. Yeni yılda da cazip koşullarla sunulmaya devam eden kampanyaya başvuru yapmak için TC kimlik numarasını 5030'a SMS olarak atmak yeterli oluyor. Sadece TC kimlik nosunu atarak yapılan kredi başvurusunun cevabı hemen cep telefonuna geliyor. SMS ile yapılan başvurular ön başvuru niteliği taşıyor. Kredi başvurusunun tamamlanması ve kredinin hemen kullanılabilmesi için kredi başvuru ön onayının cep telefonuna gelmesinden sonra kimlik belgesi ve gelir belgesiyle birlikte Finansbank şubesine gitmek gerekiyor. Kredi başvuruları genellikle aynı gün sonuçlandırılıyor.

'Başvurudan sonra ne zaman kredim kesinleşir?' diyorsanız Finansbank'ta kredi başvurularının aynı gün içinde sonuçlandığını söylemek gerek. Kredi başvurusunun aynı gün içinde sonuçlanması için başvurunun sabah saatlerinde yapılmış olması gerekli. Aynı gün içinde kredinin çıkması için başvuru tutarının 10.000 TL'nin altında olması gerekiyor. 10.000 TL'ye kadar olan kredi başvuruları aynı gün sonuçlandırılıyor. Kredi başvurusunun aksamadan sonuca ulaşması için gerekli evrakların da başvuru sırasında tamamlanmış ve teslim edilmiş olması gerekiyor.

Finansbank ihtiyaç kredisi geri ödemeleri nereden yapılıyor? Finansbank'tan kredi kullananlar aylık kredi taksitlerini Finansbank şubelerinden, ATM'lerden, internet ve mobil şubelerinden yapılabliyor.