İş Bankası Emekli Kredisi 60 Ay Vadeli 15000 TL

İş Bankası SGK emeklileri için yepyeni kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. İş Bankası'nın son Emekli Kredisi kampanyası ile maaşlarını İş Bankası'na aktaran emekli maaş müşterilerine cazip ihtiyaç kredisi fırsatı sunuluyor. Sosyal Sigortalar Kurumu, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklisi olanlar maaşlarını İş Bankası'ndan almaları halinde kredi fırsatından yararlanıyorlar. Aylık emekli maaşı alanlar aylık taksit öderken 3 ayda bir maaş alanlar 3 ayda bir kredi taksit ödemesi yapabiliyorlar.

İş Bankası Emekli Kredisi 15.000 TL limite kadar kullanılabiliyor. Kredinin maksimum vadesi 60 ay. SGK çatısı altındaki işçi, memur ve esnaf emeklileri Emekli Kredisi için başvuru yapabiliyor. Maaşını İş Bankası'ndan alan emeklilere uygulanan kredi faiz oranı aylık yüzde 1,60. Kredinin istihbarat ücreti asgari 350 TL olmak üzere kredi tutarının % 4'ü olarak hesaplanıyor. Emekli Kredisi'nden faydalanacaklar için hayat sigortası yaptırma zorunluluğu bulunmuyor. Hayat sigortası yaptırmayı tercih edenler kredi tutarının yüzde 0,9'u oranında sigorta primi ödüyorlar. İş Bankası Emekli Kredi'sinin yıllık maliyeti % 25.71 olarak gerçekleşiyor. Emekli Kredisi başvurusunda ihtiyaç kredisi için gerekli belgelerin yanında emekli tanıtım kartı ve emekli aylığı işlemlerinin kaydedildiği hesaba ait banka hesap cüzdanı isteniyor.

İş Bankası'ndan 60 ay vadeli 15.000 TL kredi kullanan bir emekli ayda 423,20 TL taksit ödüyor. 5.000 TL krediyi yine 60 ay vadeli olarak kullanmak isteyen bir emekli ise ayda 141,07 TL taksit ödemesi yapıyor. 24 ay vadeli 5.000 Lira kredi almak isteyen bir emekli ise ayda 261,97 TL ödeme ile kredi kullanabiliyor. Değişik vadeler ve tutarlar için hesaplama yapmak isteyenler İş Bankası web sitesinde yer alan kredi hesaplama aracıyla kredi taksit hesaplaması yapabiliyorlar. Kredi hesaplama aracına ödeyebilecekleri aylık taksit tutarını girenler ise değişik vadelerde kullanabilecekleri azami kredi tutarını hesaplayabiliyorlar.

ING Bank Kartta Kredi - Bir Kere Başvuru ile Uzun Ömürlü Kredi

ING Bank Kartta Kredi ile bankacılıkta bir yeniliğe daha imza atarak kredi kartıyla ihtiyaç kredisini birleştirdi. Kredi kartına ihtiyaç kredisi tanımlama olanağı sunan Kartta Kredi için bir kere başvuru yapılıyor ve kredi istenildiği zaman kullanılıyor. Kartta Kredi için başvuru yapanların kredi kartlarına istedikleri zaman kullanabilecekleri bir kredi limiti tanımlanıyor. Bu kredi limiti kartta duruyor ve kart sahibi tarafından ne zaman istenirse kullanılabiliyor.

Kartta Kredi ile karta tanımlanan limit kredi kartının alışveriş limitini engellemiyor. Kartta Kredi ile kredi kartı limitinden ayrı olarak bir kredi limiti oluşturuluyor ve karta yükleniyor. Kredi kartının kendi limiti bu limitten etkilenmiyor. Kredi kartı her zamanki gibi alışverişlerde, ödemelerde ve nakit çekimlerde kullanılabiliyor.

Kredi kartlarına ihtiyaç kredisi limiti yükletenler kredi geri ödemelerini yaptıkça sözkonusu limit yeniden açılıyor ve aynı miktarda yeniden kredi kullanma olanağı doğuyor. Kartta Kredi ile 5000 TL'ye kadar limit tanımlanabiliyor ve 36 ay vadeye kadar kredi kullanılabiliyor. Kartta Kredi hizmetinden yararlanmak için ING Bonus Kart sahibi olmak gerekmiyor. ING şubelerine uğrayanlar Anında Kart hizmetinden yararlanarak Karrta Kredi kullanabiliyorlar.

ING Bank'ın Kartta Kredi reklamları Acun Ilıcalı ve ING'nin sevimli aslanıyla televizyonlarda gösterime girdi. Kampanyanın ayrıntıları henüz ING Bank sitesinde yer almadı. Şimdi herkes heyecanla ING Bank'ın bu yeni kredi ürününü bekliyor. ING Bank en son kampanyası 'Masrafsız Kredi' ile ayda 69 TL taksitle 5000 TL kredi vermeyi sürdürüyor. Kampanyadan yararlananlar masraf ödemiyorlar. Kredi başvurusu yapanlar aynı gün içinde kredilerini alabiliyorlar.

Yeni İş Kurma ve Franchise Kredisi Garanti Bankası'ndan

Garanti Bankası işini yeni kuranlara ve franchise sistemi ile zincir markaların şubesi ya da mağazası olmak isteyenlere cazip koşullarla kredi imkanı sağlıyor. Kredi 3 yıldan daha az süredir işlerini sürdürenler tarafından kullanılabiliyor. İşimi Kuruyorum kredisi Garanti'nin Kobi kredileri kapsamında kullanılıyor. Avrupa Yatırım Fonu desteğiyle sunulan Garanti Bankası İş Kurma Kredisi iş kurmak ve geliştirmek isteyen girişimcilere destek sağlamak amacıyla oluşturuldu. Kredinin kullanılması için herhangi bir sektör kısıtlaması söz konusu değil. Her sektörde faaliyet gösteren ve 3 yılı aşmayan geçmişi olan yeni işyerleri krediden yararlanabiliyor.

Garanti'nin iş kurmak ve franchise bayiliği almak isteyenler için dizayn edilen kredisi ile her türlü yatırım ve sermaye ihtiyacına yönelik finansman ihtiyacı karşılanmış oluyor. Franchise bayiliği için kredi arayanlar franchise sistemine katılmak için talep edilen giriş bedelinin % 70’ine kadar kredi kullanabiliyorlar. Kredi, iş mekanının oluşturulması için gerekli olan demirbaş eşyanın temin edilmesi ya da mağazanın ya da şubenin dekorasyonu gibi masraflar için kullanılabiliyor. Franchise Giriş Bedeli Kredisi franchise bayiliği almak isteyenler için cazip bir kredi fırsatı sunuyor.

Garanti Bankası'nın İş Kurma Kredisi ile 50.000 TL'ye kadar kredi kullanılabiliyor. En az 12 ay, en çok 36 ay vadeli kullanılabilen kredi 6 aya varan ödemesiz dönem ile alınabiliyor. Krediyi kullanmak için firmanın en fazla 3 yıldır faaliyet gösteriyor olması ve yıllık cirosunun 2 milyon Euro'yu aşmaması gerekiyor. Ayrıca işletme bünyesinde çalışan eleman sayısının 10'u geçmemesi gerekiyor. Krediyi kullananlar 6 ay boyunca Garanti Bankası havale işlemleri için ücret ödemiyorlar. Bunun yanında kredi vadesi boyunca Garanti Bankası'ndaki tüm hesaplar için hesap işletim ücreti ödenmiyor.

Ziraat Bankası Nakit Avans 12 Ay Taksitle Çekiliyor

Ziraat Bankası taksitli nakit avans uygulamasından yararlanmak isteyenler herhangi bir başvuru ya da onay gerekmeden kredi kartlarından nakit avans çekebiliyorlar. Çekilen nakit avans 12 aya varan vadelerle geri ödeniyor. 5 taksite kadar faiz uygulanmıyor, sadece işlem parası kesiliyor. İşlem ücreti kullanılan nakit avans miktarının % 5'i civarında uygulanıyor. Örneğin 1.000 TL taksitli nakit avans için alınan nakit avans çekim ücreti 52 Lira.



Ziraat Bankası taksitli nakit avans çekimi en kolay şekilde Ziraat Bankası ATM'lerinden yapılabiliyor. Türkiye'nin dört bir tarafına yayılmış Ziraat Bankası ATM'lerine hemen her yerde kolaylıkla ulaşılabiliyor. Türkiye'nin en yaygın bankacılık ağına sahip olan Ziraat Bankası diğer bankaların olmadığı pek çok ilçe ve daha küçük yerleşim biriminde şubeleri ve ATM'leriyle hizmet veriyor. Ziraat Bankası nakit avans çekim işlemleri ayrıca Ziraat Bankası şubelerinden, internet şubesinden, görüntülü işlem merkezinden, 444 00 00 numaralı müşteri iletişim merkezinden yapılabiliyor.

Kredi kartına tanımlı olan nakit avans kullanım limitine kadar nakit avans çekilebiliyor. Ancak limitin bir kısmı daha önceden kullanılmışsa, işlem anında ne kadar nakit avans çekim limiti varsa o limite kadar avans çekmek mümkün oluyor. Ayrıca ATM'lerin günlük çekim limitlerini de gözönüne almak gerekiyor. Örneğin ATM'den günlük çekim limiti 1.500 TL ise ve 2.000 TL nakit avans çekmek istiyorsak sadece 1.500 TL avans çekebiliyoruz. Kalan 500 TL için ertesi günü beklemek gerekiyor. Aynı şekilde o gün içinde daha önceki saatlerde çektiğimiz bir tutar varsa bu da yeni çekmek istediğimiz nakit avans tutarını etkileyebiliyor. ATM makinelerinin günlük limitleriyle uğraşmak istemeyenler en yakın Ziraat Bankası şubesini ziyaret ederek kredi kartlarından istedikleri tutarda (tanımlanan ve o anda kullanılabilir limit dahilinde) nakit avans çekebiliyorlar.

Çekilen taksitli nakit avanslar için 5 aya kadar faiz uygulanmıyor. 6, 7 veye 8 ay arası vadelerle nakit avans çekenler aylık % 0,69 faiz öderken, 9, 10, 11 veya 12 ay taksitli nakit avans kullananların ödeyecekleri faiz aylık % 0,89 üzerinden hesaplanıyor. Ayrıca çekilen tutarın % 5'i civarına denk gelen çekim ücretinin de söz konusu olduğunu da hatırlatmak gerek. Nakit avans çekim ücreti ilk ekstreye yansıtılırken taksitler her ay yapılan diğer harcamalar ve ödemeler arasında ekstrede görülebiliyor.

Kasım Ayına Özel İhtiyaç Kredisi 1.39 Faiz Oranıyla Finansbank'ta

Finansbank'ın Kasım ayına özel kredi kampanyası devam ediyor. 30 Kasım'a kadar devam edecek Kasım Kredisi fırsatında faiz oranı % 1,39'dan başlıyor. Dosya masrafsız olan kredinin başvurusu 5030'a mesaj atarak yapılabiliyor. Sadece Kasım ayına özel bu kredi fırsatından yararlanmak için çok az süre kaldı.

Kampanya kapsamında kredi başvurusu yapmak için TC kimlik numarasını 5030'a kısa mesaj olarak göndermek gerekiyor. Ön başvuru olarak nitelenen kredi başvurusu cep telefonunun yanısıra Finansbank banka şubelerinden ve Finansbank internet sitesinden de yapılabiliyor. İnternet sitesinde bulunan Hemen Başvur butonu ile kredi ön başvurusu yapılabiliyor. Gönderilen kısa mesajın ardından yine SMS ile kredinin ön sonucu geliyor. Kredi başvurusuna ön onay geldi ise kimlik belgesi ve gelir belgesini alarak en yakın Finansbank şubesini ziyaret etmek yeterli oluyor. Finansbank şubesinde kredi ön başvurusu kredi kesin başvurusuna dönüştürülüyor.

1,39 faiz oranı 10.000 TL ve üzerindeki kredi tutarlarında ve 60 ay vadeye kadar uygulanıyor. Finansbank Kasım ayına özel kredi kampanyasında dosya masrafı alınmıyor. Dosya masrafsız olarak kullandırılan kredi kampanyasında değişik ödeme seçenekleri ve vadelerle kredi alınabiliyor. Kampanya kapsamında kredi kullandırılırken sigorta primi de ödeniyor. 10.000 TL 60 ay vadeli kredinin sigorta primi 45 yaşında bir kredi müşterisi için 220 TL olarak hesaplanıyor. Aynı vade ve tutar için aylık kredi toplam maliyeti yüzde 1,76 olurken, yıllık maliyet yüzde 21,12 olarak gerçekleşiyor. Diğer kredi tutarları ve vadeler için maliyet oranları ve ödeme koşulları hakkında detaylı bilgi Finansbank şubelerinden alınabiliyor. Kredi için son başvuru tarihi 30 Kasım.

Kredi başvurusu yapmanın en pratik yolu 5030'a TC kimlik numarasını SMS olarak göndermek. Kredinin ön onayı kısa süre içinde cep telefonuna geliyor. Sonrasında ise kimlik belgesi ve gelir belgesiyle Finansbank şubesine gitmek yeterli oluyor. Kredi başvurusunda yerleşim belgesi istenmiyor.

Günde 7 TL'ye 7000 TL Kredi - Yapı Kredi Bankası Süper Kredi

Yapı Kredi Bankası'nın büyük ilgi gören Süper Kredi kampanyaları devam ediyor. En son olarak günde 6 TL'ye 5.000 TL kredi kullanılan kampanyada kullanılabilecek yeni Süper Kredi miktarı günde 7 TL'ye 7.000 TL oldu. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin BİREYSEL yazarak 4411'e kısa mesaj göndermeleri yeterli oluyor. Yapı Kredi Bankası günde 7 TL'ye 7000 TL kredi kampanyasında vade 36 ay.

Yapı Kredi'ye gelenler değişik kredi seçenekleriyle nakit ihtiyaçlarına en uygun kredi çözümünü ve kredi ürününü bulabiliyorlar. Düşük faizli ve düşük komisyonlu kredi seçeneğini tercih edenler Süper Kredi'den yararlanarak uzun vade ile bireysel ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. En son Süper Kredi kampanyası ile günde 7 TL'ye 7000 TL bireysel ihtiyaç kredisi alınabiliyor ve 3 yılda geri ödeniyor. Kredinin aylık faiz oranı % 0.77, masraf tutarı ise 558 TL. Süper Kredi ile 7000 TL kredi kullananlar ayda 229 TL taksit ödüyorlar. kampanyanın aylık kredi maliyeti % 1.41, yıllık kredi maliyeti ise 16.93 olarak gerçekleşiyor. 36 aya yayılan kredi geri ödemesi zorlanmadan, bütçeyi sarsmadan düşük taksitlerle ödeme yapma şansı sunuyor.

Yapı Kredi Bankası'nın sunduğu bireysel ihtiyaç kredisi seçenekleri aylık % 0.54’den başlayan faiz oranları ile değişik kredi taleplerine değişik çözümler sunuyor. Yapı Kredi'den faizsiz peşin komisyonlu ya da masrafsız Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanmak da mümkün. Yapı Kredi Bankası ayrıca kamu çalışanlarına özel kredi fırsatları sunuyor. Yapı Kredi Bankası'nın yeni kredi ürünü olan Nazar Boncuklu Masrafsız ihtiyaç kredisi herhangi bir masraf ya da komisyon ödemeden kredi alınabiliyor. Nazar Boncuklu Kredi 15.000 TL limitli ve 36 ay vadeye kadar kullanılabiliyor. Kredinin faiz oranları aylık % 1.34’den başlıyor.

Emekli Yapı Kredi müşterileri sadece nüfus cüzdanları ile, kamu çalışanı olanlar ise nüfus cüzdanı ve kamu kimlikleriyle başka belge gerekmeksizin kredi başvurusu yapabiliyorlar. Yapı Kredi Bankası web sitesini ve kredilere özel hazırlanan Kredi Şimdi sitesini ziyaret edenler online chat yaparak krediler hakkında uzmanlardan ayrıntılı bilgi alabiliyor.

Denizbank'tan Maaşın 17 Katı Kredi 0,77 Faiz 77 Ay Vade

Kamu çalışanları bugünlerde bankaların gözdelerinden. Düzenli ve nispeten yüksek gelirleri kamu çalışanlarını banka kredileri için de cazip müşteri konumuna yükseltiyor. Bankaların düzenlediği kamu çalışanlarına yönelik kredi kampnayaları arasında Denizbank'ın yeni kredi kampanyası dikkat çekiyor. Banka uzun vadeli, düşük faizli ve yüksek tutarlı kredi kullanma olanağı sunuyor. Denizbank kamu çalışanları için düzenlediği son kredi kampanyasıyla maaşın 17 katına kadar ihtiyaç kredi kullandırıyor. Denizbank'ın kamu personeline özel kampanyasında vadeler de çok uzun. 77 ay vadeli olarak kredi kullanılabilen Denizbank kampanyası 0,77'den başlayan faiz oranları sunuyor.

Kamu çalışanları için kaçırılmayacak kredi fırsatı Denizbank'la geldi. Denizbank kamuluya cazip koşullarla ihtiyaç kredisi kullanma fırsatını sunuyor. Denizbank'ın sunduğu yeni kredi ürünü ile 77 ay vadeli kredi alınabiliyor. Kredinin üst limiti ise maaşın 17 katı. Kredi kampanyasının aylık faiz oranları ise 0,77'den başlıyor.

Denizbank'ın kamu çalışanlarına özel kredi kampanyası Kasım ayının sonuna kadar sürecek. Denizbank Kamu Çalışanı Kredisi için son başvuru tarihi 30 Kasım. Kamulular için kaçmayacak fırsat sunan krediye başvuruda kimlik belgesi ve gelir belgesinin sunulması yeterli oluyor. Denizbank şubelerine uğrayan kamu çalışanları kimlik belgeleri ve gelir belgelerini getirerek kısa başvuru formunu doldurarak hemen başvuru yapabiliyorlar. Denizbank kredi başvuruları kısa zamanda sonuçlandırılıyor.

Uzun vadeli, yüksek limitli ve düşük faizli kredi arayanlar için kamu çalışanlarına özel Denizbank ihtiyaç kredisi birebir. Başvurular çok kolay ve prosedür gerektirmiyor. Kredi başvuruları çok çabuk sonuçlandırılıyor ve krediler kullanıma açılıyor. Kamu çalışanları sıkılmadan, üzülmeden kredi geri ödemelerini yıllara yayarak yapma fırsatına kavuşuyorlar. Faiz oranlarının düşük olduğu kampanyada yüksek limitli kredi kullanarak tüm ihtiyaçlar için hemen nakit bulma imkanı sağlanmış oluyor.

Acun ile Biriktirmeyen Kalmasın - ING Turuncu Hesap

ING Bank yeni reklam kampanyasıyla daha önce büyük ilgi gören Turuncu Hesabın tanıtımlarına yeniden başladı. Yeni televizyon reklamlarında ünlü program yapımcısı ve yetenek avcısı Acun Ilıcalı rol alıyor. Acun reklam filmlerinde ING Bank'ın simgesi olan aslan ile laf oyunlarıyla diyaloglara giriyor. Acun'un ING Bank için kamera karşısına geçtiği reklam filmi büyük ilgi topladı.



Acun Ilıcalı'nın yeniden tanıttığı ING Turuncu Hesap ürününü daha önceki tanıtım kampanyasından da hatırlıyoruz. Yüzde 9,5 gibi yüksek bir hoş geldin faizi sunan Turuncu Hesap tasarruf yapmak isteyenlere karlı bir seçenek sunuyor. ING Bank Turuncu Hesap vade derdi olmadan kazandırıyor, çünkü bir vadesiz hesap gibi işliyor. Turuncu Hesap günlük hesap bakiyesi üzerinden gecelik faiz kazandırıyor. Vadeli hesap gibi faiz kazandırmasına rağmen Turuncu Hesabın belirli bir vadesi yok. Bu nedenle vadesinden önce hesaptan para çekilmesi durumunda faiz kaybına uğramak gibi sorunlar ortaya çıkmıyor. Turuncu Hesaba istenildiği zaman para yatırılıyor, istenildiği zaman para çekiliyor.

Hesabın açılışı ve devamı için asgari bir limit yok. 0 TL ile Turuncu Hesap açmak mümkün. Hoş geldin faizi ise küçük yatırımcıyı koruyacak şekilde düşünülmüş ve 100 Bin Liranın altındaki hesaplarda hoş geldin faizi uygulanıyor. Hoş geldin faizi hesap açılışından itibaren 2 aylık dönemde ödeniyor. Bu dönemin ardından yine 100 Bin Liranın altındaki hesaplara avantajlı faiz oranı uygulanıyor. Hoş geldin faizi sabit olarak uygulanırken 2 aylık dönemde uygulanan cazip faiz oranı günlük olarak belirleniyor ve değişebiliyor. Hesaba saat 17.00'den sonra hesapta o anda bulunan tutar için gecelik faiz uygulanıyor. Böylece Turuncu Hesap vade derdi olmadan gecelik olarak faiz geliri sağlamış oluyor.

ING Bank'ın çok kazandıran, vade derdi olmayan mevduat hesabı Turuncu Hesap için ilk 2 ay boyunca uygulanan hoş geldin faizi yıllık brüt % 9,5. Hesap sadece yüksek faiz oranı değil ücretsiz EFT - havale göndermek gibi olanaklar da sağlıyor.

ING Bank Turuncu Hesap açtırmak için ING şubelerini ziyaret etmenin yanı sıra internet ve telefon seçenekleri de var. 0850 222 0 600'i arayanlar Turuncu Hesap açtırabiliyor. Dileyenler ING Bank'ın Türkiye web sitesindeki formu doldurarak hesap açılışı başvurusu yapabiliyor. Formla uğraşmak istemeyenler cep telefonlarını bırakarak ING yetkililerinin kendilerini aramasını sağlayabiliyor. ING'nin konuyla ilgili görevli elemanları hesap açtırmak isteyenleri arayarak form bilgilerini kendilerinden öğreniyorlar ve zahmetsizce hesap açılışını gerçekleştirmiş oluyorlar.

Şipşak Kobi Esnaf Kredisi Finansbank'ta - 7646 Para Cepte

Esnafa kredi seçenekleri Finansbank'ta. Küçük ve orta boy işletmeler için şipşak kredi sonucu alınan işletme kredileri seçenekleri sunan Finansbank Kobi'lerin yanında. Finansbank 7646 Para Cepte kampanyası ile kredi kullanmak için SMS ile başvuru yapmak yeterli oluyor. Kampanyada faiz oranı aylık 0,99'dan başlıyor.

Mustafa Keser'in televizyon reklamlarında rol aldığı 7646 Finansbank Esnaf Kredisi kampanyası daha önce büyük ilgi görmüştü. Kampanyanın reklamları bugünlerde yeniden gösterime girdi. Nakite sıkışık olan, dükkanına mal koyamayan ve dönemediğini söyleyen esnaf için Mustafa Keser'li Kobi Kredisi 50.000 TL'ye kadar tek SMS ile kredi kullanma fırsatı sunuyor. Resmi cirosu 2 milyon TL'yi geçmeyen tüm işletmeler bu kredi şansından yararlanabiliyorlar.

Kimlik numarasını 7646 nolu kampanya başvuru hattına kısa mesaj olarak gönderenlere kısa zamanda SMS ile geri dönüş yapılıyor. SMS ile gönderilen kredi cevabı bir ön onay niteliği taşıyor. Bunun ardından Finansbank şubesine giderek başvuru süreçlerini tamamlayan esnaftan şahıs firması olmaları durumunda sadece kimlik fotokopisi, vergi levhasıve imza beyannamesi isteniyor. 50.000 TL'ye kadar kredi kullanma fırsatı yakalayan esnaf, küçük ve orta boy işletmeler uzun vadeli olarak geri ödeme seçeneklerinden yararlanıyor. Limited ve anonim şirketlerinden şipşak kullanılan Kobi kredisinden yararlanmaları mümkün. Limited ve anonim şirketlerin yapacakları kredi başvurusunda ortakların ve yetkililerin kimlik fotokopileri, vergi levhası, imza sirküleri, ticaret sicil belgesi ve oda kayıt belgesi, şirketin ünvanını, ortaklarını ve yapısını gösteren ticaret sicil gazetesi yayını isteniyor.

Şipşak sonuç alınan 7646 Kobi Para Cepte kredisi başvuru belgelerinin eksizsiz olması ve talep edilen kredi tutarının banka şubesi tarafından onaylanmış olması durumunda aynı gün içinde müşteri hesabına geçiriliyor. Finansbank 7646 Kobi Para Cepte kampanyasına katılarak kredi kullanmak isteyenlerin yapmaları gereken tek şey 7646'ya kimlik numaralarını SMS olarak göndermek. Başvuru ön onayı şipşak cep telefonuna geliyor. Bundan sonra gerekli belgelerle Finansbank şubesine giderek kredi başvuru sürecini tamamlamak ve hemen krediye ulaşmaktan başka yapılacak birşey kalmıyor. Evrakları tamam olan ve kredi tutarları onaylanan esnaf talep ettikleri krediyi aynı gün içinde hesaplarına yatırılmış olarak buluyorlar.



69 TL Taksitle 5000 TL Kredi 60 Ay Vade ile ING Bank'ta

ING Bank şimdi kredi taksitlerini düşürdü, masraf tutarını da aşağıya çekti. ING Bank son kredi ürünü Yetenekli Kredi ile sadece 9 TL dosya masrafı ile 60 ay vadeli 5.000 TL kredi kullandırıyor. Kredinin aylık taksit tutarı 69 TL'den başlıyor. 79 TL değil, 69 TL'den başlayan aylık ödemelerle uzun vadeli nakit kredi kullanmak mümkün oluyor. Kampanya ile ING Bank bir kez daha kredi alanındaki yeteneğini konuşturuyor.

ING Bank'ın Yetenekli Kredisi artan taksitli bir kredi kampanyası. İlk yıl aylık taksitler 69 TL. Sonraki yıllarda ise aylık taksit tutarları kademeli olarak artıyor. Her yıl yaklaşık olarak yüzde 33 oranında ödenecek tutar artırılıyor. Kampanya 60 ay vadeli olarak sunuluyor ve yıllık 48 TL hayat sigortası poliçe bedeli içeriyor. Toplam maliyet yıllık % 18.54 olarak gerçekleşiyor. 60 ay vadeli 5.000 TL kredi ürününü tercih edenler ilk 12 ay 69 TL taksit ödüyorlar. Sonraki yıllarda ödenecek aylık tutarlar 92 TL, 122 TL, 163 TL ve 216 TL olarak gerçekleşiyor. Bu tutar ve vadede aylık faiz oranı % 1.25 olarak uygulanıyor. Dosya masrafı ise 199 TL değil, sadece 9 TL.

ING Bank Yetenekli Kredi kampanyasından yararlanmak için ING şubelerine gitmek ve kredi başvurusu yapmak yeterli. Şubelere gitmek istemeyenler ING'nin web sitesinden de ilgili başvuru formunu doldurarak kredi başvurusu yapabilir. Bunun için sitedeki Hemen Başvur butonuna tıklayarak açılan sayfada gerekli bilgileri girmek yeterli. Kredi başvuruları çok kısa süre içinde değerlendirilip sonuçlandırılıyor.

ING Bank'ın yetenekli Kredi kampanya ürününü tercih edenler 10.000 TL'ye kadar istedikleri tutarlarda kredi kullanabiliyor. 5.000 TL'ye kadar olan kredi tutarlarında dosya masrafı 9 TL iken daha yüksek tutarlarda dosya masrafı 159 TL olarak uygulanıyor. Kredinin geri ödemeleri 24 ay ile 60 ay arasında seçilecek vadelerde gerçekleştirilebiliyor. ING Bank kredileri bunlarla sınırlı değil. Her kredi ihtiyacına, ödeme planına, vadeye ve kredi tutarına göre tasarlanmış değişik kredi ürünü seçenekleri ING Bank'ta kullanıcılarını bekliyor.

Denizbank Kredi Kartı Harcamalarını Taksitlendirme

Denizbank kredi kartı sahipleri şimdi taksitlendirme avantajını yaşıyorlar. DenizBonus, Sea&Miles, Miles&More ve Denizbank kredi kartı olanlar yaptıkları peşin alışverişleri sonradan taksitlendirebiliyor. Üstelik alt limit ya da üst limit sınırı olmaksızın. Denizbank'ın kampanyası sadece anlaşmalı iş yerleriyle sınırlı değil. Nereden olursa olsun Denizbank Bonus Kart ve diğer kredi kartlarıyla peşin olarak yapılan alışverişler 12 taksite kadar bölünebiliyor. Bunun için yapılması gereken tek şey Denizbank'ın Açık Deniz Telefon Bankacılığı'nı aramak. Denizbank Telefon Bankacılığı numarası 444 0 800. Bu numarayı arayarak yapılan alışverişin kaç taksite bölünmesini istediğinizi söylemek yeterli oluyor. Kampanyada 4 taksit, 6 taksit, 9 taksit ve 12 taksit seçenekleri var.

Kredi kartıyla alışveriş yapmak güzel bir imkan. Kampanyalarla düzenlenen taksit olanakları da kredi kartları ile alışveriş yapmayı cazip kılıyor. Ama her mağazada, süpermarkette ve markada her zaman taksit seçenekleri olmuyor. Taksit seçenekleri ise her zaman sahip olduğumuz kredi kartına geçerli olmuyor. Nereden yapılırsa yapılsın tüm alışverişleri taksitlendirmek isteyen Denizbank kredi kartı sahiplerine şimdi iyi bir fırsat sunuluyor: Kredi kartına 12 aya varan taksit imkanı. Denizbank Bonus ve diğer kredi kartlarına sahip olanlar yaptıkları alışverişler için kartlarıyla peşin ödeme yaptıktan sonra Denizbank İletişim Merkezi telefon numarası olan 444 0 800'ü arıyorlar ve alışverişlerini 4, 6, 9 veya 12 taksite böldürüyorlar. Ödemelerini taksitle yapmanın kolaylığını yaşıyorlar. Kampanyanın bir diğer avantajı daha var: otomatik ödeme talimatı verilen faturalar için de taksitlendirme yapılabiliyor.

Taksitlendirme için 4 taksitte % 2.5, 6 taksitte % 3.5, 9 taksitte % 4.5, 12 taksitte % 6 taksitlendirme işlem ücreti uygulanıyor. Örneğin 100 Liralık bir alışverişin 4 taksite bölünmesi durumunda 2.5 TL taksitlendirme ücreti uygulanıyor ve bu ücret kartın ilk ekstresine yansıtılıyor. Yurtdışında yapılan alışverişler kampanya dışı. Denizbank kredi kartı olmayanlar çok kolay bir şekilde Deniz Bonus Card ya da diğer bir Denizbank kartına sahip olabiliyor. Bunun için Denizbank kartı başvurusu yapmak yeterli. Başvurular çok kısa sürede değerlendirilip sonuçlandırılıyor ve yeni Denizbank kart sahipleri sunulan avantajlardan yararlanmaya başlıyorlar.

TEB Nakit Kredi - Kartı Olana Telefonla Kredi Çekme İmkanı

Son dönemlerin ön plana çıkan bankalarından TEB arka arkaya gerçekleştirdiği kredi kampanyalarıyla dikkat çekiyor. TEB en son Bayram Kredisi kampanyası gerçekleştirmiş ve günde 6 TL'ye 5.000 TL kredi kullanma imkanı sağlamıştı. TEB'in tlevizyon reklamları da çok dikkat çekiyor. Banka Türküye'nin köklü bankalarından biri ve uzun bir geçmişi ve tarihi var. TEB bilinçli kredi kullanımı, kredi kartı kullanırken dikkat edilmesi gerekenler gibi konularda Aile Akademisi oluşturarak müşterilerine bilinçlenmeleri konusunda yardımcı olan tek banka konumunda.

TEB son kampanyasıyla nakit ihtiyaçları için alternatif kredi çözümü sunuyor. TEB Nakit Kredi ile TEB kartı olanlara telefonla kredi alma imkanı sunuyor. 30 Kasım'a kadar devam edecek TEB Nakit Kredi kampanyasında kredi kullananlar 24 ay vadenin tadını yaşıyorlar. Bunun yanında 12 ve 18 ay vadeli kredi kullanmak da mümkün. Kredinin ilk taksit ödemesi ise Şubat 2013 tarihinde yapılmaya başlıyor. Kredi kampanyası ile telefonla kredi kullanmak için TEB'in 444 0 666 numaralı telefon şubesini aramak yeterli. Bunun yanında TEB'in internet şubesinden de kredi kullanılabiliyor. TEB Nakit Kredi çekmek için herhangi bir evrak gerekmiyor ve beklemek yok. Nakit Kredi işlemlerini gerçekleştirmek için TEB'de bir vadesiz hesap bulunması gerekiyor.

'Ne kadar kredi alabilirim' diye soran TEB kredi kartı sahiplerine söylemekte yarar var: Kredi kartının kullanılabilir limiti kadar anında kredi almak mümkün oluyor. Tek yapılaması gereken TEB Telefon Bankacılığı numarasını aramak. Kredi kartı limiti dahilinde tek seferde en az 250 TL, en fazla 10.000 TL nakit kredi çekilebiliyor. Kredi çekimlerinde işlem ücreti uygulanıyor. Nakit kredi aylık faiz oranı ise aylık % 1.69 olarak uygulanıyor. TEB işlem ücretleri ise şöyle: 1000 TL'ye kadar olan krediler için 250 TL, 2000 TL'ye kadar krediler için 119 TL, 3000 TL'ye kadar krediler için 179 TL, 5000 TL'ye kadar krediler için 289 TL, 7000 TL'ye kadar krediler için 399 TL ve 10000 TL'ye kadar krediler için 499 TL. Kredi işlem ücreti 6 Aralık tarihinde kredi kartı ekstresine yansıtılacak.