Gelir belgesiz ikametgahsız kredi başvurusu Garanti Bankası'nda

Bayram öncesi Garanti Bankası'nda krediler inişe geçmişti. Aynı indirimli krediler bayram sonrasında da kullanıcılara sunulmaya devam ediyor. Garanti'ye gelenler değişik cazip kredi teklifleri arasında kendi bütçelerine ve ödeme koşullarına en uygun olanı seçiyorlar. Garanti'nin kredileri yine inişte. İnişe geçen Garanti Kredilerinde faiz oranı % 0.89'dan başlıyor, dosya masrafı da sadece 9 TL'den itibaren uygulanıyor. Garanti Bankası'nın kredilerinde hem faiz oranı hem de dosya masrafı inişte.

Garanti Bankası kredi başvuruları gelir belgesiz ve ikametgah belgesiz yapılabiliyor. Sadece nüfus kağıdını getirmek yeterli. Garanti Bankası kolay başvurulu krediler sadece nüfus cüzdanıyla yapılabiliyor. Genel adres bilgisi kayıtları olanlar yerleşim belgesi ya da fatura getirmek zorunda kalmıyorlar. Garanti'nin düşük faizli ve düşük masraflı kredisinin yanı sıra dileyenler dosya masrafsız kredi seçeneğinden yararlanıyorlar. Garanti ihtiyaç kredisi maksimum limiti 50.000 TL, maksimum vade ise 60 ay. Bordrolu çalışanlar dışındaki kredi başvuru sahipleri maksimum 36 ay vade ile kredi kullanılabiliyor.

Garanti'nin kolay başvurulu kredilerine Garanti Bankası şubelerinin yanında Garanti web sitesinden de başvuru yapılabiliyor. Bunun için Garanti'nin internet sitesini ziyaret edip Başvur butonuna tıklamak yeterli. Açılan sayfada gerekli bilgileri dolduranlar online kredi başvurusu yapmış oluyorlar. Garanti Bankası internet şubesini kullananlar buradan da kredi başvurusu yapabiliyorlar. İnternet şubesi şifresi almak için Garanti'de cep telefonu kaydının bulunması yeterli oluyor.

Garanti Bankası'ndan kredi kullananlar kredi taksit ödemelerini şubelerden yapabildikleri gibi internet şubesi üzerinden de kredi taksitlerini yatırabiliyorlar. Garanti Bankası'nın en yakın şubesini öğrenmek isteyenler Garanti'nin internet sitesinden Garanti Bankası şube adreslerine, telefon numaralarına ve iletişim bilgilerine ulaşabiliyorlar. Kredi başvurusu yapıp sonucunu merak edenler 3390'a SMS atarak kredi sonucunu öğrenebiliyor. Kredi başvuru sonucu ayrıca internet sitesinden veya şubesinden, Alo Garanti'den ve şubelerden öğrenilebiliyor.

TEB Eli Öpülesi Bayram Kredisi Başvurusu TEB Şubelerinden Yapılıyor

TEB Bayram Kredisi kampanyasına start verdi. Bir süre önce kullanırken kazandıran Biriktiren Kredi'nin tanıtımı yapılmıştı. Biriktiren Kredi ürün şemsiyesinin altına bayrama özel Eli Öpülesi Kredi kampanyası eklendi. Biriktiren Kredi ürünlerinden biri olan Eli Öpülesi kredi hem kredi kullanırken para kazandırıyor, hem de düşük taksitlerle kredi alma imkanı sunuyor. TEB'in yeni kredi ürünüyle günlük 6 TL'den başlayan taksitlerle 5.000 TL kredi kullanmak mümkün. Kampanya Kurban Bayramı'na özel olarak hazırlandı. Kredinin geri ödeme vadesi 36 ay. Kredinin aylık faiz oranı ise 1.29 olarak belirlendi. 5.000 Lira kredi kullananlar ayda 182 Lira civarında taksit ödüyorlar.



Vade sonunda Biriktiren Kredi özelliği devreye giriyor ve o kredi kullanımında ödenen kredi tahsis ücreti kredi kullanana geri dönüyor. Biriktiren Kredi kullananlar taksit ödedikçe belirli bir para kazanıyorlar ve kazançları her ay kendileri adına açılan vadeli bir hesapta toplanıyor ve vadeli mevduat hesabı faiziyle gelir elde ediyor. Vade sonunda kredi kullanıcısı hesapta toplanan parayı istediği gibi kullanmakta özgür oluyor. Ayrıca kredi kullanıcıları bazı bankacılık işlemlerinden de para kazanarak tasarruf etmiş oluyorlar. TEB'in kazandıran bankacılık hizmetleri arasında EFT yapma, havale gönderme, kredi kartı başvurusu yapma ve otomatik ödeme talimatı verme gibi işlemler var.

Televizyon reklamlarında yine Selahattin Bey'i izlediğimiz yeni kampanya başvuruları Kurban Bayramı'na kadar yapılabiliyor. TEB Eli Öpülesi Kredi başvuruları TEB şubelerinden yapılıyor. TEB şubelerine gelenler ayrıca her konuda diledikleri bilgiyi ayrıntılı olarak alabiliyorlar. TEB'in devreye soktuğu TEB Aile Akademisi bilinçli banka müşterisi olma yolunda katılımcılarına destek olmayı amaçlıyor. TEB Aile Akademisi finansal terimler hakkında bilgi veriyor ve insanların daha dikkatli ve bilinçli borçlanmalarını ve yatırım yapmalarını sağlamak amacıyla hizmet veriyor. TEB müşterilerinin kaybetmelerini, ödeyemeyecekleri borçlar altına girmelerini istemiyor. TEB Aile Akademisi TEB müşterilerinin her zaman kazanmalarını sağlamak amacıyla kuruldu. TEB bu şekilde kendisine güvenenlere karşı sorumluluk duyduğunu göstermek istiyor.

Günde 6 TL'ye 5.000 TL Masrafsız Süper Kredi - 4411'e Mesaj At

Yapı Kredi Bankası günde 6 TL'ye 5.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor. Sonbahar ayları ve yağmurlarla beraber gelen kredi kampanyasından ücretli çalışanlar, özel sektör ve kamu çalışanları, serbest meslek sahipleri emekliler ve kira geliri gibi gelirleri olup da gelirini kanıtlayan herkes yararlanabiliyor. Kampanya kapsamında dosya masrafsız kredi, komisyonlu faizsiz kredi, düşük komisyonlu ve faizli kredi gibi değişik seçenekler sunuluyor. Başvuruda gelir belgesinin yanında kimlik belgesi ve yerleşim belgesi veya son tarihli bir fatura getirmek yeterli oluyor.



Günde 6 TL'ye 5.000 TL kredi seçeneğinden yararlananlar 36 ay vadede dosya masrafsız olarak aylık 178 TL taksit ödüyor. Bu da günlük yaklaşık 6 TL ediyor. Dosya masrafının ödenmediği 36 ay seçeneğinde aylık faiz oranı da 1,19 gibi düşük seviyelerde belirlenmiş. Kampanyada toplam masraf tutarı ise sadece 27 TL. Toplam masraf içinde sigorta masrafı, kredi açılış ücreti, katkı payı ve vergiler var.

Yapı Kredi Bireysel İhtiyaç Kredisi için bankanın resmi web sitesindeki Kredi Şimdi butonunu tıklayarak başvuru yapmak mümkün. Yapı Kredi'nin güz aylarına özel kredi kampanyalarından yararlanmak için banka şubelerinden de kredi başvurusu yapılabiliyor. Ancak Süper Kredi için en pratik başvuru cep telefonundan mesaj atarak yapılıyor. Süper Kredi başvurusu için cepten 4411'e mesaj göndermek yeterli oluyor. Bunun için BİREYSEL yazarak 4411'e SMS göndermek gerekiyor. Yapı Kredi Bankası'nın Bireysel Kredi kampanyalarına ayrıca Yapı Kredi ATM'lerinden ve bankanın 444 0 444 numaralı Telefon Bankacılığı hizmetini kullanarak da başvuru yapılabiliyor. Yapı Kredi'nin sunduğu değişik kredi seçenekleri arasında maaş müşterilerine ve kamu çalışanlarına yönelik düzenlediği kampanyalar da var. Maaş hesaplarından hesap işletim ücreti alınmıyor.

Halk Bankası Bayram Kredisi Masrafsız Ya da Faizsiz

Halkbank'ın yeni kredi kampanyası başladı. Kurban Bayramı öncesi gerçekleşen kampanya ile bayram erken geldi. Halk Bankası'nın Erken Gelen Bayram Kredisi ile masrafsız ya da faizsiz seçenekleriyle ihtiyaç kredisi alınabiliyor. Faizsiz kredi kullanmak isteyenler komisyon ve hayat sigortası ödemesiyle faiz ödemeksizin 5.000 Lira kredi kullanabiliyorlar. 5 Bin Liralık 12 ay vadeli bayram kredisinin maksimum vadesi 12 ay. 36 ay vadeli ve dosya masrafsız olarak kullanılan bayram kredisinin ise limiti 15.000 Lira olarak belirlendi. Bayram öncesi kullanılabilen kredide faiz oranı aylık 1.25 ve hayat sigortası bedeli alınıyor.



Halk Bankası'nın uygun koşullarla sunulan bayram kredisi kampanyalarında dileyene faiz yok, dileyene dosya masrafı yok. Daha yüksek tutarlarda ve uzun vadelerde kredi almak isteyenler için de kredi seçenekleri mevcut. Halk Bankası'nın halen devam Güz Tarifesi kredi kampanyaları ile sonbahar ayları boyunca yüksek tutarlı ve uzun vadeli kredi kullanmak mümkün oluyor.

Halk Bankası Kurban Bayramı kredi kampanyası ile dosya masrafı ödemeden kredi kullanma seçeneğini tercih edenler ayrıca 2 ay erteleme fırsatından da yararlanabiliyorlar. Ertelenen aylar için uygulanan faiz tutarları ilk takside dahil edilerek 2 ay ertelemeli bayram kredisi kullanılabiliyor. Böylece Ekim ayı içinde kredi alanlar ödemelerine Aralık ayında başlıyorlar.

Halk Bankası ayrıca maaşını halkbank'tan alan maaş müşterileri ve kamu çalışanları için borç transferi fırsatı sunuyor. Başka bankalardaki kredi borçları ve kredi kartı borçları Halk Bankası'na transfer edilebiliyor. Dost kredi kapsamında 60 ay vadeli olarak borç aktarımı yapılabiliyor. Kredi ve kredi kartı borçlarının transfer işlemleri masrafsız olarak gerçekleştiriliyor.

Halkbank kredilerine başvurmak için kimlik, yerleşim ve gelir belgeleriyle Halk Bankası şubelerine müracaat etmek yeterli oluyor.

Eğitim ve Özel Üniversite Kredileri Garanti Bankası'nda

Yeni eğitim yılının başlamasıyla Garanti Bankası da tüm eğitim masraflarına yönelik eğitim kredisi kampanyasıyla birlikte özel üniversite öğrencilerinin kullanabileceği özel üniversite kredisi kampanyasını birarada başlatıyor. Eğitim kredisi 20.000 TL'ye kadar kullanılabiliyor ve tüm düzeylerdeki öğrencilerin eğitim masraflarının karşılanması için tasarlanmış. İlköğretimden üniversiteye kadar tüm eğitim - öğretim ve hazırlık masrafları için kullanılabilen eğitim kredisi cazip koşullarla Garanti Bankası'nda sunuluyor.

Özel üniversite kredisi ise özel üniversite öğrencileri için tasarlanmış bir kredi. 30.000 TL'ye kadar kullanılabilen krediden yararlanmak için özel üniversite öğrencisi olduğunu kanıtlayan okul öğrenci belgesi isteniyor. Henüz okula kaydolmamış ancak bir özel üniversiteyi kazanmış olanlardan ise ÖSYM sonuç belgesi talep ediliyor. Özel üniversite kanunu çıkmasına rağmen henüz gerçek anlamda bir özel üniversitenin kurulmadığı ülkemizde Garanti Bankası kampanyasının kanunda vakıf üniversiteleri olarak geçen fakat özel üniversite olarak bilinen kurumları kapsadığını söylemeliyiz. Eğitim ve özel üniversite kredileri 60 aya varan vadelerde kullanılabiliyor, ancak 36 aydan uzun vadeler bordrolu çalışanlar için geçerli oluyor. Kredinin faiz oranı % 0.98'den başlıyor. Krediye ayrıca kullanılan tutar ve seçilen vadelere göre hesaplanan dosya masrafı ve sigorta ücretleri uygulanıyor. 60 ay vadeli olarak 30.000 TL özel üniversite kredisi kullananlar aylık 765 TL civarında geri ödeme yapıyorlar. 20.000 TL eğitim kredisini yine 60 ay vadeli olarak alanların aylık ödeyecekleri taksit tutarı ise 510 TL civarında gerçekleşiyor. Garanti Bankası'nın sunduğu eğitim ve özel üniversite kredileri için son başvuru tarihi 31 Ekim olarak açıklandı.

Finansbank En Para Com Yüzde 10 Zengin Faizi Veriyor

Finansbank yeni bir digital bankacılık hizmeti başlattı. En Para Nokta Com adı verilen ve aynı adrese sahip olan sistem ile internet sitesi üzerinden bankacılık hizmetlerinden yararlanmak mümkün. Beraberinde pek çok cazip avantajlarla birlikte. Örneğin Finansbank'ın digital bankacılık sitesi En Para Nokta Com'da hesap açanlar zengin faizi alıyorlar. Vadeli mevduat hesaplarına 32 günlük vade için yıllık brüt % 10 Zengin Faizi uygulanıyor.

En Para ile bankacılık işlemleri yapanlar da kazanıyor. Temel bankacılık hizmetleri için ücret alınmıyor. Örneğin En Para Com'dan Türk Lirası para gönderme işlemi yapanlar ücret ödemiyorlar. Sitede hesap açımı için ücret alınmadığı gibi akla gelebilecek pek çok temel bankacılık işlemleri ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

En Para Com hesabı açmak da çok kolay. Bunun için banka şubesine gitmek gerekmiyor. En Para'nın aynı internet adresli resmi web sitesini ziyaret edenler orada iki seçenekle karşılaşıyor. Dilerlerlerse kimlik bilgilerini ve telefon numaralarını siteye bırakarak Finansbank yetkililerinin kendileriyle bağlantı kurmasını sağlıyorlar. Dileyen En Para Com'cular ise sitede yer alan başvuru formunu doldurup göndererek En Para hesap açılışı için başvuru yapmış oluyorlar. Bunun ardından Finansbank elemanları kendilerini çok kısa süre içinde ziyaret ediyor ve bankacılık sözleşmesini imzalatıyorlar. Böylece En Para Com üyeliği aktif hale gelmiş oluyor ve avantajlı dünyaya adım atılıyor.

En Para Com digital bir bankacılık sistemi olduğu gibi reel hayattaki banka şubelerinin kira, elektrik, personel ve diğer masraflarını ödemiyor. Buradan doğan kazanç En Para Com müşterileri ile paylaşılıyor. Bu şekilde En Para Com'da % 10 Zengin Faizi verilmesi mümkün oluyor. En Para Com digital bir sistem olmakla beraber bir de telefon destek hattına sahip. Çıkabilecek sorunlarda müşterinin telefonla destek alması mümkün oluyor.

Garanti Bayramlık Krediler 0,89 Faizli 9 TL Dosya Masraflı

Garanti Bankası bayramlık krediler kampanyasına start verdi. Faizler düştü, dosya masrafı azaldı. Tüm hızıyla devam eden kredi kampanyasında sadece nüfus kağıdıyla bayramlık kredi kullanılıyor. Garanti'nin Kurban Bayramına özel kredi seçenekleri arasında 0,89 faizli krediler de var. Yıllardır devam eden bayrama özel kredi kampanyalarına bir yenisini ekleyen Garanti bu kez televizyon reklamlarında hızla inişe geçen bir pilot kuşu oynatıyor. Garanti'nin yeni animasyon reklamı özellikle gençler arasında beğeni topluyor.



Garanti'nin düşüşe geçen faiz oranlarına sahip kredisinde 9 ay vadeli olarak 3.000 TL bayramlık kredi alanlar aylık 0,89 faiz oranı ve 9 TL dosya masrafından yararlanıyor. Garanti Bankası Kurban Bayramı kredisi 60 aya varan vadelerde kullanılabiliyor. Kredinin maksimum vadesi ise bordrolu çalışanlara özel olarak 60 ay. Bordrolu çalışan olmayan diğer ücretli çalışanlar, emekliler ve serbest meslek sahipleri 36 aya varan vadelerde kredi alabiliyor. Garanti Bankası'nın düşük faiz oranlı kredisi 50.000 TL limitli.

Garanti Bankası'nın 0,89'dan başlayan faiz oranlarına sahip kredisi için başvuru yapmak isteyenler sadece nüfus kağıdını göstererek başvuru yapabiliyor. Krediye başvuru için ikametgah belgesi, gelir belgesi gibi belgeler aranmıyor ve kredi kefilsiz olarak alınabiliyor. İnişe geçen bayramlık krediler için başvurular Kurban Bayramı'na kadar devam ediyor.

İş Bankası Kurban Bayramı Kredisi 2012 Kampanyası Başvurusu Başladı

'Nerede o eski bayramlar?' diyenleri de memnun edecek İş Bankası Kurban Bayramı kredi kampanyası bu yıl da başvuru kabul etmeye başladı. Bu yılki Bayram kampanyasında kullanılabilecek kredi miktarı 30.000 TL. 31 Ekim tarihine kadar başvuru kabul edilen Geleneksel Bayram Kredisi kampanyasına başvuruanlar düşük faiz oranlarından ve 60 aya varan vadelerden yararlanıyorlar.

Türkiye İş Bankası 2012 Kurban Bayramı kredi seçenekleri % 0.82'den başlayan faiz oranları içeriyor. Örneğin 5.000 TL kredi kullanmak isteyen bir vatandaş 12 ay vadede aylık % 0.82 faiz oranı ve 125 TL toplam ücretle kredisini alabiliyor. Bu vade ve miktar için sigorta bedeli ise 45 TL olarak uygulanıyor. Hayat sigortası primi yıllık olarak kredi miktarının binde 9'u olarak hesaplanıyor. Kredi vadesi uzadıkça ve doğal olarak kredi tutarı yükseldikçe ödenecek hayat sigortası primi de bu oran üzerinden hesaplanarak bir miktar artmış oluyor. Örneğin 24 ay vadeli olarak 15.000 TL Bayram Kredisi alanlar 135 TL sigorta bedeli öderken 225 TL toplam ücret ve aylık % 1.10 faizle kredi kullanmaları mümkün oluyor. Yine 15.000 TL krediyi 36 ay vade ile ödemeyi planlayanlar aylık % 1.16 faiz oranı ile ödeme yapmaları gerekiyor. Bu vadede de 15.000 TL kredi için ödenecek sigorta ve toplam ücret tutarları aynı miktarlarda oluyor. 36 ay vadeden yukarı vadelerde kredi sadece bordrolu çalışanlara ve emeklilere veriliyor.

İş Bankası Kurban Bayramı Kredisi başvuruları 31 Ekim 2012 tarihine kadar İş Bankası şubelerinden yapılabiliyor. Banka şubelerinin yanı sıra İş Bankası Bankamatiklerinden, İş Bankası interner şubesinden, 0 850 724 0 724 numaralı İş Bankası telefon şubesinden, İşCep, İşPad ya da İşWapdan kredi başvurusu yapmak mümkün. Cepten Kurban Bayramı Kredisi için başvuru yapmak isteyenlerin ise 4402'ye SMS atmaları yeterli oluyor. SMS mesajında aralarında boşluk bırakarak şunları yazmak gerekiyor: NAKİT, TC Kimlik Numarası, istenen kredinin tutarı ve aylık gelir tutarı.

Denizbank Masrafsız Kurban Bayramı Kredisi

Her Derde Deva Krediler kampanyaları çerçevesinde Denizbank'ın 2012 yılı Kurban Bayramı kredi kampanyası start verdi. Her Denizbank kredisinde olduğu gibi bu kredi de formaliteyle, evrakla uğraşmaya gerek olmuyor. Denizbank kredi başvuruları formalitesiz, evrksız yapılıyor. Kredilerin bir diğer özelliği ise kefilsiz kullanılması. Denizbank kredilerinde kefil yok. Ancak Denizbank Kurban Bayramı Kredisinin bir güzel özelliği daha var. Bu yılki Bayram Kredisi masrafsız olarak kullanılıyor. 15.000 TL'ye kadar kullanılan Denizbank Bayram Kredisi'nde maksimum vade 36 ay.

Bayram Kredilerinde dosya masrafı alınmıyor. Pek faiz oranı ne kadar? Denizbank Kurban Bayramı Kredi kampanyasında uygulanan faiz oranları ve alınan sigorta masrafı ücretleri kredi tutarına ve vadeye göre değişiklik gösteriyor. Örneğin 12 ay vadeli olarak 5.000 TL Bayram Kredisi kullanlar % 1.59 faiz oranıyla geri ödeme yaparken ödeyecekleri sigorta masrafı 18 TL civarında oluyor. Sigorta masrafı örnek hesaplamaları 35 yaş kriteri kullanılarak yapılıyor. Yaşa göre ödenecek sigorta masraf tutarı az da olsa değişiklik gösterebiliyor. Değişik vadelerde ve miktarlarda kullanılabilen kredinin geri ödemeleri için 15.000 TL krediyi örnek verirsek, bu tutarda krediyi 36 ay vadeli olarak kullananlar 1.79 faiz oranının yanı sıra 135 TL civarında bir sigorta masrafı ile kredi alabiliyorlar. 10.000 TL Bayram Kredisi için 24 ay vadeye yazılanlar ise aylık 1.69 faiz ve 60 TL sigorta bedeliyle kredi alıyorlar.

Cep telefonuyla anında başvurunun yapılabildiği Denizbank kredilerinde kredi cevabı 5 dakika içinde cebe geliyor. Ayrıca internetten hemen başvuru yapmak mümkün. Bunun için Denizbank'ın internet sitesine uğramak yeterli. Bunun yanında tabii ki Denizbank şubelerinden de kredi başvurusu yapılabiliyor. Denizbank Kurban Bayramı Kredisi için son başvuru tarihi 2 Kasım 2012 olarak belirlendi.