Denizbank SMS ile Kredi Başvurusu Nasıl Yapılıyor

Denizbank en hızlı kredi başvurusu yapılan bankaların başında geliyor. Özellikle SMS ile Denizbank kredisi için başvuru yapanlar başvuru cevabını hemen cep telefonuna alıyorlar. Denizbank kredileri için SMS ile başvuru yapmak isteyenlerin yapmaları gereken şey çok basit. Kredi başvurusu için KREDİM yazarak TC kimlik no'sunu 3280'e göndermek yeterli.

 Yaz aylarında da Denizbank'ın kredi kampanyaları sürüyor. En son olarak Denizbank Yaz Kredisi gündemde. Televizyon reklamlarından da izlenilen kampanyanın tanıtım filmleri oldukça yoğun ilgi ve sempati görüyor. Issız adanın kahramanları Cuma, Robinson Baba ve kızı Deniz'in bol güneşli ortamlarda çekilmiş reklam filmleri izleyicileri hem gülümsetiyor, hem de Denizbank'ın kampanyaları hakkında bilgilendiriyor. Denizbank SMS ile kredi başvurusu yapılması durumunda 15.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi limiti tanıyor. 15.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi için cep telefonundan kredi başvurusu yapılabiliyor. Bu başvuruyu yapmak için kısa mesaj metnine KREDİM yazarak kimlik numarasını ekleyip 3280'e kısa mesaj olarak göndermek gerekli. Kısa mesajla yapılan kredi başvurusunun üzerinden 5 dakika geçmeden kredi cevabı cebe geliyor. Kredi cevabı olumlu ise ve kredi kullanılması onaylanmışsa gelen mesajda kullanılabilecek kredi tutarı da yazılı oluyor.

SMS mesajında ön onay alan kredi limitinin kullanılması için Denizbank şubesine uğramak ve kredi başvuru sürecini tamamlamak gerekiyor. Denizbank şubelerinden sadece nüfus kağıdı ve son tarihli bir fatura isteniyor. Denizbak'ın hızlı kredi başvurusu ve onay sürecinin ardından kullanılacak kredi limiti kullanıma çık kısa süre içinde hazır hale getiriliyor.